maanantai 2. kesäkuuta 2008

HALLITUS EROTKOON

ksml.fi-keskustelu :

Mare Jukarainen, kansalainen Jyväskylä :
Vaaliraha-skandaali on osoittanut valtaapitävien täydellisen mädännäisyyden. Voi tätä julkeutta ja röyhkeyttä. Entä mitä löytyykin pintavaahdon alta? Miten kukaan enää voi luottaa ministereittemme ja edustajiemme toimintaan?Luottamus on romahdutettu. Kansalaisena vaadin hallituksen eroa ja ennenaikaisia eduskuntavaaleja.


ST :
Kiitos Mare !

Itse olin jo v. 2007 eduskuntavaaleissa kaukaa viisas:
Vaalipäivänä oli KSML:ssa pieni kirjoitukseni:

EDUSKUNTAVAALIT 2007 MITÄTÖITÄVÄ !

Me kaikki pienpuolueet, joiden harteilla lepää Suomen demokratisoimispyrkimykset, olemme törmänneet suoraan budjetista ulosmitatun puoluetuen, suurille puolueille keskenään jaetun vaalituen ja Ylen asettamiin muureihin eduskuntavaaleissa 2007.
Me tiedämme, että Suomi ei enää ole demokraattinen kansanvalta.
Kansainvälisen Naistenpäivän kunniaksi ja Suomi-neidon pelastamiseksi olen 8.3.07
haastanut kaikki pienpuolueet yhteiseen joukkokanteeseen, jossa vaadimme Suomen eduskuntavaalien 2007 kumoamista yllä mainituin perustein.
Ilman todellista sananvapautta ja sananvapauden perillemenoa, meidät on syrjäytetty
ja täydet kansalaisoikeutemme on mitätöity.
Ilman kansalaisoikeuksia Suomen kansa on vain kansainvälisen pääoman orjajoukko !


Sinikka Tyynelä, yht.kand
Kansalaisten Perustuslakikomitean pj.
Itsenäisyyspuolueen kansanedustajaehdokas
Jyväskylä
http://www.kotikone.fi/sinikka.tyynela


sinimailanen :
Niin kyllä on aikoihin eletty, eduskunnassa ei ole pitkään aikaan keskusteltu mistään todella tärkeästä asiasta. Suurin osa kansanedustajista tuntuu vaan tavalla tai toisella etsivän hyötyjä ja "mukavuuksia" itselleen. On todella köyhtynyt tuokin kansanosa aivoiltaan. Eiköhän olisi syytä jo uudistaa koko paletti, jos vielä Suomesta löytyisi asiansa osaavia, jotka todella paneutuisi tämän maan oikeisiin ongelmiin! Tällä hetkellä eduskunnassa puidaan pelkästään kansanedustajien tekstiviestejä milloin kenellekkin pornotähdelle ja firmojen lahjoittamia julkistamattomia vaaliavustuksia. Miten voitte olla niin tyhmiä, että luulette ettei totuus tulisi julki. Todella naurettavaa ensin naama niin viattoman näköisenä kiellätte kaiken ja esitätte mitään tietämätöntä ja jo seuraavana päivänä onkin tunnustettava jo pikkaisen ja sen jälkeen kaikki. Rehellisyys on se arvo, jolla pääse aika pitkälle. Tämän päivän ihmisellä on perimmäinen tarkoitus vain oma hyöty hinnalla millä hyvänsä ja se kenellä on paljon, haluaa vieläkin enemmän. Ahneudella ei ole rajoja!

Jos osaatte ajatella edes hitusen tärkeämpiäkin asioita kuten lasten ja perheiden hyvinvointia ja vanhusten sekä sairaiden asiaa niin alkakaa jo töihin! Jotenkin vaan tuntuu ettei taitonne riitä. Sama se on EU:ssa, taito riittä juuri ja juuri susien ja karhujen suojeluun, mutta ei todelliseen hätään tartuta. Onnittelen sitä joka kiellosta huolimatta pistää sudet ja karhut mataliksi, niin että kansalainen voi ja uskaltaa ulkoillakin ja ettei lapsia tarvitse kyyditä joka paikkaan ja saastuttaa ilmaa..

Niin ja Suomi se on maksumiehenä EU:lle, mitä sieltä saamme? lisää kiristyksiä, jopa maatalouskin halutaan ajaa alas. Mikä ihmeen alistettu pikkulapsi tämä maa oikein on. Eikö me saada enää pitää edes omavaraistaloutta yllä? Onko kaikki oltava mahtavaa ja suurta, pelkällä lannoitteella ja lisäaineella kyllästettyä, laatua josta kukaan ei tiedä mitä se on. Kun saa ostaa lähipellolla tuotettua kotosuomesta, tietää mitä saa! Kummallista vouhotusta... paljon olisi purettavaa!



V.Kaitera :
On tietenkin ikävää, että useat kymmenet kansanedustajat ovat suhtautuneet itse laatimaansa vaalirahoituslakiin niin löperösti, etteivät ole erikseen ilmoittaneet kaikkia niitä lahjoituksia, jotka ovat olleet niin suuria (vähintään 1700 euroa), että ne olisi pitänyt lain mukaan ilmoittaa. Tämä sama lepsu käytäntö oli mitä ilmeisimmin olemassa jo vuoden 2003 eduskuntavaalien vaalirahoitusilmoituksissa, ja kun niihin media ei puuttunut mitenkään, viime vaalien jälkeen vaalirahoitusilmoituksia tehtiin kaikesta päätellen entistä enemmän ylimalkaisesti vasemmalla kädellä.
On selvää, että vaalirahoituslakia pitää uusia siten, että mukaan kirjataan myös rangaistusseuraamus lain rikkomisesta. On hyvin todennäköistä, että ilmoitusvelvollisuuden alarajoja kiristetään. Mielestäni 500 euroa kunnallisvaaleissa, 1000 euroa eduskuntavaaleissa ja 2000 euroa sekä EU-vaaleissa että presidentinvaaleissa saattaisivat olla passelit rajat.

Sekä USA:ssa että Kanadassa on säädetty laki lahjoituskatosta, mitä enemmän yksi ihminen, yritys tai yhteisö saa tukea yhtä ehdokasta tietyn aikavälin sisällä. Tämä samantyyppinen katto voisi olla hyvä myös Suomessa. Oma ehdotukseni on se, että tuo katto olisi neljä kertaa suurempi kuin uusi ilmoitusvelvollisuuden alaraja - eli kunnallisvaaleissa 2000 euroa, eduskuntavaaleissa 4000 euroa ja EU-vaaleissa sekä presidentinvaaleissa 8000 euroa.

Mielestäni on selvää, että jos vaalirahoitus halutaan tehdä julkiseksi jo ennen varsinaisia vaaleja, niin silloin vaalirahoitus pitäisi kieltää reilu viikko ennen vaaleja, jotta selvitys voitaisiin mitenkään ehtiä tehdä. Tässä voisi tulla ongelmia, koska yksi onnistuneen vaalikampanjan tehopiikki on tunnetusti aivan vaalipäivän alla.

Jos hallitus toimii ripeästi tämän uuden vaalirahoituslain valmistelemisen kanssa, nyt meneillään oleva jupakka ei vaikuttane oleellisesti hallituspuolueiden kannatukseen ensi syksyn kunnallisvaaleissa.
(V. Kaitera 23.05.2008 08:47)



ST :
Ei taideta enää selvitä uudella vaalirahoituslailla ?

V I R K A V A L A


Minä ...........................................lupaan ja vannon / kaikkivaltiaan ja kaikkitietävän Jumalan edessä / että minä virassani noudatan perustuslakeja ja muita lakeja / sekä toimin oikeudenmukaisesti ja puolueettomasti / kansalaisten ja yhteiskunnan parhaaksi.

Jos kansanedustaja rikkoo virkavalansa on asia ratkaistava tuomioistuimessa.


ST :
12. luku Maanpetosrikoksista (21.4.1995/ 578
Maanpetosta ja valtiopetosta koskevat asiat käsittelee ensimmäisenä oikeusasteena hovioikeus, ks. Hovioikeus L 2 §, Pr 403
1 § (21.4.1995/578) Suomen itsemääräämisoikeuden vaarantaminen. Joka tarkoituksenaan väkivaltaa käyttämällä tai sillä uhkaamalla taikka vieraan valtion sotilaallisen tai taloudellisen painostuksen tai tuen avulla
1) saattaa Suomi tai osa Suomea vieraan valtion alaiseksi
2) irrottaa osa Suomea muusta valtakunnasta tai
3) muulla vakavuudeltaan näihin rinnastettavalla tavalla rajoittaa Suomen valtiollista itsemääräämisoikeutta
tekee teon, josta aiheutuu sanotun tarkoituksen toteutumisen vaara, on tuomittava Suomen itsemääräämisoikeuden vaarantamisesta vankeuteen vähintään yhdeksi ja enintään kymmeneksi vuodeksi.
Ks. HM 3 §, Va 101; VJ 69 §,Va 102

VALTIOPETOS EI VANHENE KOSKAAN !

Ei taida enää riittää vaalirahoitus-sotkujen selvittely ?

Suomi on vasta nyt heräämässä valtavaan laittomuushorrokseen:

Koiviston aikainen pankkikriisi markan syrjäyttämisineen on tutkittava perinpohjin.

Markan syrjäyttämisestä ei ole eduskunnan päätöstä.

Vain itsenäisellä kansalla voi olla oma raha. Ilman markkaa ei ole itsenäisyyttä.

Suomen on pestävä nyt omat kasvonsa. Markan syrjäyttäminen on valtiopetos. Se on vihdoin tutkittava !

Suomen kasvojen pesun on tapahduttava laillisuuden palauttamiseksi eduskuntaan !

Entisiä sotkuja ei voi painaa villaisella edes edustajia vaihtamalla !


takarivin taavi :
Suomen tasavalta ei ole punakaarti, missä komppanianpäällikkö valitaan huutoäänestyksellä.


Joke :
Olen usein aikaisemminkin kirjoittanut suomalaisen edustuksellisen demokratian harhasta vaan ei kukaan juuri ole siihen kantaa ottanut. Nyt pitäisi minua tyhmemmänkin herätä huomaamaan missä oikein mennään.

Meillä vallitsee kolmen suuren puolueen, SAK:n ja EK:n oligarkia; ei kelleen valtaa pitävälle tule edes mielenkään kuunnella kansaa eikä siihen ole edes mahdollisuuksia; viimeisessä perustuslakiuudistuksessa valta siirrettiin suoraan puolueille, kansanäänestyksestä tehtiin neuvoa-antava eli sekin vähä vesitettiin. Ja luuleeko joku naiivi että edes neuvoa-antava kansanäänestys koskaan järjestetään. Perustuslaki meillä tosin on vaan ei perustuslakituomioistuinta; sen samanlainen asia kuin nykyinen vaalirahoituslaki. Laki ilman tuomioistuinta tai sanktiomahdollisuutta on vaan hurskas toivomus. Joku kansanedustaja joskus rohkeni asiaa esittää mutta puolueet totesivat yhdestä suusta ettei sitä tarvita. Ei Burman sotilasjunttakaan tarvitse perustuslakituomioistuinta mutta perustuslaki pitää olla näön vuoksi.

Perustuslain teksti - kansanedustaja on riippumaton edustustoimessaan, häntä sitoo vain perustuslaki- on vailla minkäänlaista pohjaa. Se on nähty aikaisemmin ja nyt se on tuotu (vahingossa) kaiken kansan eteen. Mitä siitä seuraa, ei niin mitään. Poliittisissa asemissa olevat eivät vallastaan luovu eikä heidän tarvitse sillä kuka heidät sieltä kaataisi.

Ainoa keino on jättää kokonaan äänestämättä ja sen jälkeen vaati perustuslain muutosta. Sen verran meidänkin valtaapitävät lienevät omantunnon arkoja että jos eivät kansaa pelkää niin ulkomaiden (EU:n) arvostelua. Ehkä hyvässä lykyssä EU ottaa Suomen huoltohallintoalueeksi ja se olisi hyvä asia.

Helvetinmoinen lama saatiin aikaan, se tuli ja meni ja kansa todettiin syylliseksi.


MT :
Hallituksen eroamista voidaan vaatia, mutta mitä sitten. Ei sillä keinoin järjestelmää muuteta. Ehkä on vain parempi käydä tätä asiaa oikein pohjamutia myöten niin, että vähän yksi ja toinen on kiemurtelemassa kuin jalkapuussa ja vastailemassa toimittajien kysymyksiin. Vain sellaisessa kontrolli jotenkin toimii, koska vastaustavatkin kertovat paljon. Ja sekin, että edes paikalle uskaltaa tulla.


Joke :
MT viittaa oikeaan suuntaan. Ei riitä enää kasvojen pesu. Nyt on menty harhaan jo niin pitkälle että me olemme etsimässä todellista messiasta joka palauttaisi meidät virtuaalitodellisuudesta tähän päivään.

EEC- maat (siihen aikaan Euroopan Hiili- ja teräsyhteisö) ihailivat ja ihmettelivät Suomen sotien jälkeistä menestystä ilman että meillä oli mitään talouspoliittista ohjelmaa eikä Marshall-apua. Suomi oli Euroopan Japanin talousihme. Ihme se olikin kunnes 80-luvun loppupuolen ja 90-luvun töppäilyt paljastivat sen että kansa uurasti mutta valtaa pitävät olivat ilman täyttä ymmärrystä; tehtiin kotitekoinen lama ja viimeisen päälle.

En ole koskaan kuullut kenenkään kansanedustajan ottaneen puheeksi tekemisiään 90-luvun alussa. Se on hyvä sillä se tekee leivän heille tänäkin päivänä ja arvostetun aseman kuin monille muillekin laman järjestäjille.

On se kuitenkin hyvä että jumala ei valinnut suomalaisia valituksi kansaksi. Juutalaisista on ollut riesaa alusta lähtien mutta enemmän riesaa olisi saanut suomalaisista; tosin diasporaa ei olisi syntynyt, eihän meitä mikään erota ( se oli Stalin tai Mussolini joka sanoi että siellä pohjolan perukoilla elää pieni mutta v........nen kansa).

Kun sadoissa kaupungeissa elää enemmän kuin 5 miljoonaa ihmistä, jopa 30 miljoonaa ja heillekin on tarjona sähköä ja puhdasta vettä niin meillä on ongelmia järvirikkaassa maassa sekä vedestä että sähköstä runsaan viisimiljoonaisen asujamiston kanssa.

SDP:n puoluekokouksessa tuskin se messias vielä löytyy mutta meille kelpaisi pienempikin profeetta, joka siunaisi suomalaiset päättäjät ihan talonpoikaisjärjellä; eikä me enempiä tarvittaisi.

Toimitus kysyi halukkuudesta astronautiksi. Minulle kelpaisi vallan hyvin jos vaikka Pekkarinen olisi maata kiertävällä radalla puoli vuotta.


ST :
SUOMEN KANSAN OIKEUS
Ne, joille vihdoin alkaa paljastua Suomen tila, vuodattavat nyt hikeä ja kyyneliä. Kansallisvarallisuus on mennyt muille maille ja hyvinvoinnista on vain rippeet jäljellä.

Vähiten verta ja kyyneleitä eivät ole vuodattaneet ne Suomen todelliset itsenäisyystaistelijat, jotka taistelevat vielä tänäkin päivänä Vapauden ja Oikeudenmukaisuuden puolesta.

Eräs heistä, minulle hyvin läheiseksi tullut veteraani ja Oikeuteen horjumattomasti uskova lannistumattomin toverini on Helge Kaalikoski Asikkalasta. Hän on kerännyt vuosikausia tietoa Suomen laittomista EU - sotkuista, joista pahin on markan syrjäyttäminen.

Meidän Suomalaisten kunnia-asia on muistaa juuremme ja palauttaa luottamus laillisen yhteiskunnan perustaan, joka on Suomen oma Perustuslaki, - se aikaisempi, ennen nykyistä Tiitisen raamattua, joka hyväksyttiin tarkoituksenmukaisuusperiaattella, vastoin perustuslain säätämisjärjestystä. Nykyinen Tiitisen raamattu ei pysty kertomaan edes mikä on Suomen laillinen valuutta.

Kunnian Osoitus ja Suuri Kiitos Hegulille : http://www.suomen-kansan-oikeus.fi/ mahtavasta dokumentista, joka kyllä avaa muidenkin silmät kansan pelastamiseksi leipäjonoilta ja valtaisalta poliittiselta korruptiolta, josta näkyvissä on vain jäävuoren huippu.

Uskomatonta, mutta totta ! Edessämme on todellakin vallankumous, jos aiomme palauttaa maahamme laillisuuden ja tasa-arvoon tähtäävät demokraattiset oikeudet. Ilman perustuslakituomioistuinta tai valtakunnan oikeutta ei enää selvitä.



muumille pullaa :
Viva la revolucion!

Ei kommentteja: