torstai 2. joulukuuta 2021

Yhdysvaltojen kuuluisimman rokotekriitikon bestseller tuo valoa kansoille

 

 

Aurinkoisena syyskuun sunnuntaina yli satahenkinen joukko kokoontui Malibu Fig Ranchiin, biodynaamiselle maatilalle Kaliforniassa. Kotitekoisten puulämmitteisten pizzojen päällä oli luomukurpitsan kukkia. Pääpuhuja oli tulossa. Ja sitten hän saapuu, Robert F. Kennedy Jr, Yhdysvaltojen kuuluisin rokotekriitikko. Ja nyt miehen pitkää uraa kruunaa Yhdysvaltojen marraskuun Amazon.comin bestseller: The Real Anthony Fauci: Big Pharma's Global War on Democracy, Humanity, and Public Health, on kirja, joka antaa plandemialle kasvot. Valoa kansoille!

 Robert F. Kennedy – Lasten terveyspuolustaja
 
R.F. Kennedy, entisen oikeusministerin Robert F. Kennedyn poika ja presidentti John F. Kennedyn veljenpoika, oli vuosikymmeniä tunnettu ympäristölainsäädäntötyöstään, joka haastoi yrityksiä oikeuteen alkuperäiskansojen ja muiden henkilöiden puolesta ja vastusti äänekkäästi riippuvuutta fossiilisista polttoaineista. Mutta 90-luvun lopulla hän auttoi myös Food Allergy Initiativen perustamisessa ja alkoi väittää, että tietyt allergiat liittyivät lapsuuden rokotteisiin. Vuonna 2014 hän toimitti Thimerosal: Let The Science Speak; vuonna 2016 hän oli mukana kirjoittamassa Vaccine Villains: What the American Public should Know About the Industry; ja hän on lainannut nimeään useisiin muihin samankaltaisiin kirjoihin esipuheina, mukaan lukien The Peanut Allergy Epidemic -kirjan kolmas painos , jonka verenpunaisessa kannessa on neulagrafiikka , ja 2020-luvun Korruption plague, jonka on kirjoittanut  entinen tutkija Judy Mikovits. Vuonna 2016 Kennedy perusti World Mercury Projectin, jonka hän laajensi vuonna 2018 Children's Health Defense - voittoa tavoittelemattomaksi järjestöksi, jonka tehtävänä on "lopettaa lapsuusiän terveysepidemiat tekemällä aggressiivista työtä haitallisen altistumisen poistamiseksi ja vastuullisten saattamiseksi vastuuseen: "Suurin kriisi, jota Amerikka kohtaa nykyään, on kroonisten tautien epidemia Amerikan lapsilla"

R.F.Kennedy julkaisi kirjansa johdannon 1.12.21 Global Researchissa. Yksikään valtamedia ei ole noteerannut Kennedyn bestselleriä, johon hän on koostanut Yhdysvaltojen nykyisen terveysfasismin ja siihen läheisesti liittyvien kansallisten korporaatioiden ja tiedustelupalvelun kytkennöt, joilla koko maailma on saatu sekasortoon. Paljastaessaan koronakomissaari Anthony Faucin todelliset kasvot, koko maailma huokaa helpotuksesta ja kiittää. Suurella kiitoksella postaan myös kirjan johdannon suomeksi hieman lyhennettynä.


                                            Kuva: Anthony Fauci

 Robert F. Kennedy Jr.: Todellinen Anthony Fauci" - johdanto

”Kirjoitin tämän kirjan auttaakseni amerikkalaisia  ja kansalaisia ​​kaikkialla maailmassa ymmärtämään vuonna 2020 alkaneen hämmentävän dystopian historialliset taustat. Liberaali demokratia käytännössä romahti maailmanlaajuisesti. Juuri valtion terveydenhuollon sääntelijät, sosiaalisen median eminentit ja mediayhtiöt, joihin idealistiset kansalaiset luottivat vapauden, terveyden, demokratian, kansalaisoikeuksien ja näyttöön perustuvan julkisen politiikan puolustajina, hyökkäsivät kollektiivisesti sananvapautta ja henkilökohtaisia ​​vapauksia vastaan.

Yhtäkkiä nuo luotettavat instituutiot näyttivät toimivan yhdessä synnyttääkseen pelkoa, lannistaakseen kriittistä ajattelua ja pakottaakseen seitsemän miljardia ihmistä marssimaan samaan tahtiin, mikä huipentui kansanterveysalan massakokeiluun uudella, huonosti testatulla ja väärin lisensoidulla tekniikalla. Hätäkäyttölupa on niin riskialtista, että valmistajat kieltäytyivät tuottamasta sitä, elleivät kaikki maailman hallitukset suojele niitä vastuilta.

Kaikkialla länsimaissa koettiin nousevan totalitarismin kaikki vanhat taktiikat – joukkopropagandaa ja sensuuria, organisoitua terrorismin edistämistä, tieteen manipulointia, keskustelun tukahduttamista, erimielisyyksien halveksuntaa ja voimankäyttöä, estää protesteja. Niin kutsutut hätämääräykset sulkivat yrityksemme, koulumme ja kirkkomme, loukkasivat ennennäkemättömällä tavalla yksityisyyttä ja häiritsivät arvokkaimmat sosiaaliset ja perhesuhteemme. Kansalaisia ​​kaikkialla maailmassa määrättiin jäämään koteihinsa.

Kaiken sekasorron keskellä seisoi käsi ruorissa yksi itsevarma ja hallitseva hahmo, Tohtori Anthony Fauci. Mies joka valitsi Yhdysvaltojen hallituksen Covid-politiikan vaarallisen suunnan.

Maamme kansanterveyden ja demokratian turvaamiseksi rakentamat idealistiset instituutiot kääntyivät yhtäkkiä kansalaisiamme ja arvojamme vastaan ​​ennen kokemattoman väkivaltaisesti.

Tässä kirjassa seuraan Anthony Faucin nousua nuoresta kansanterveystutkijasta ja -lääkäristä hänen muodonmuutostaan tehokkaaksi teknokraatiksi, joka auttoi organisoimaan ja toteuttamaan 2020-luvun historiallisen vallankaappauksen länsimaista demokratiaa vastaan.

Tutkin huolellisesti suunniteltua lääketieteen militarisointia ja rahastamista, joka on jättänyt amerikkalaisen terveyden sairaaksi ja sen demokratian särkyneeksi. Kertoilen vaarallisen keskittyneen valtamedian, Big Tech -ryöstöparonien, armeijan ja tiedusteluyhteisöjen huolestuttavasta roolista ja heidän syvistä historiallisista liittoutumistaan  Big Pharman ja kansanterveysvirastojen kanssa. 

Vuoden 2020 COVID-19-pandemian aikana tohtori Fauci, joka täytti 80 vuotta, oli keskeisessä asemassa maailmanlaajuisessa draamassa, joka oli ennennäkemätön ihmiskunnan historiassa. Tartunnan alkaessa Yhdysvallat nautti edelleen maineestaan ​​kansanterveyden yleisenä lipunkantajana. Kun maailman usko amerikkalaisten johtajuuteen heikkeni Trumpin aikakaudella, yksittäiset Yhdysvaltain instituutiot, jotka näyttivät olevan immuuneja kansainväliselle pettymykselle, olivat kansanterveyden sääntelijöitämme; HHS – ja sen tytäryhtiöt CDC, FDA ja NIH – pysyivät roolimalleina globaalissa terveyspolitiikassa ja tieteellisessä tutkimuksessa. Muut maat odottivat tohtori Faucin, Amerikan vaikutusvaltaisimman ja kestävimmän kansanterveysbyrokraatin, ohjaavan pätevästi Yhdysvaltain terveyspolitiikkaa ja kehittävän nopeasti vastatoimia, jotka toimisivat huippuluokan malleina muulle maailmalle.

Tri Anthony Fauci vietti puoli vuosisataa Amerikan hallitsevana terveyskomissaarina valmistautuen aina viimeiseen rooliinsa komentajana historian suurimmassa sodassa maailmanlaajuista pandemiaa vastaan. Vuodesta 1968 lähtien hän työskenteli useissa eri tehtävissä National Institute of Allergy and Infectious Diseasesissa (NIAID) ja toimi kyseisen viraston johtajana marraskuusta 1984 lähtien. Hänen 417 608 dollarin vuosipalkkansa tekee hänestä eniten palkatun kaikista neljästä miljoonasta liittovaltion työntekijästä, presidentti mukaan lukien. Hänen kokemuksensa kesti 50 vuotta. Hän on neuvonut kuutta presidenttiä, Pentagonia, tiedustelupalveluita, ulkomaisia ​​hallituksia ja WHO:ta. Faucin kokemus antoi hänelle valtaa, jota vain harvat hallitsijat nauttivat. Ei tällaista lääkäriä ole ollut koskaan historiassa.

Hän näytti tarjoavan rationaalisen, suorapuheisen, tieteeseen perustuvan vastapainon presidentti Trumpin järjettömälle, narsistiselle pommitukselle. Navigoidessaan vaarallisilla vesillä arvaamattoman presidentin ja tappavan tartunnan välillä, tohtori Fauci  ohjasi laivaansa kohti autiota kohdetta, jossa demokratia kuolee.

Tohtori Fauci rohkaisi omaa kanonisointiaan ja hämmentävää inkvisitiota kriitikoitaan vastaan. Hän totesi 9. kesäkuuta 2021 je suis l'état-haastattelussa, että amerikkalaiset, jotka kyseenalaistivat hänen lausuntonsa, olivat sinänsä tieteen vastaisia. "Hyökkäämiset minua vastaan", hän selitti, "rehellisesti sanottuna ovat hyökkäyksiä tiedettä vastaan."

Hänen ilmaisema mielikuva muistuttaa meitä siitä, että sokea usko auktoriteettiin on uskonnon, ei tieteen, tehtävä. Tiede, kuten demokratia, kukoistaa skeptisisyydessä virallisia ortodoksioita kohtaan. 

Kuten tulemme näkemään, tohtori Faucin suora ja epäsuora hallinta – NIH:n, Bill & Melinda Gates -säätiön ja Wellcome Trustin kautta noin 57 prosentin biolääketieteellisen tutkimuksen rahoituksesta – takaa hänelle tällaisen ilkeän kunnioituksen johtavilta lääketieteen tutkijoilta ja antaa hänelle mahdollisuuden luoda ja jatkaa hallitsevia maailmanlaajuisia lääketieteellisiä kertomuksia ja vahvistaa kaanonia, jonka mukaan hän itse on tieteeseen inkarnoitunut.

BigPharman taloudellinen hallinta mediasta mainosdollarien avulla on tehnyt tohtori Faucin lausunnoista kestämättömiä keskustelulle ja antaneet NIAID:n johtajalle henkilökohtaisia ​​hyveitä ja lääketieteellistä painoarvoa, joita ei tue tiede tai hänen kansanterveys-
tietonsa. Viimeksi mainitun mittarin mukaan hänen 50-vuotinen hallintonsa on ollut tuhoisa kansanterveydelle ja demokratialle. Hänen COVID-pandemian hallintansa oli myös katastrofi.

Maailman seuratessa Fauci saneli joukon käytäntöjä, jotka johtivat ylivoimaisesti eniten kuolemiin ja yhteen suurimmista Covid-19 ruumismääristä koko maailmassa. Vain säälimätön propaganda ja armoton sensuuri pystyivät peittämään hänen tuhoisan huonon hallinnon COVID-19:n ensimmäisenä vuonna. Yhdysvallat, jossa on 4 prosenttia maailman väestöstä, kärsi 14,5 prosentista kaikista COVID-kuolemista. Syyskuun 30. päivään 2021 mennessä kuolleisuusaste Yhdysvalloissa oli noussut 2 107/1 000 000:een verrattuna Japanin 139/1 000 000:een.

Anthony Fauci ei näytä uskoneen, että hänen ennennäkemätön terveiden karanteeni tappaisi paljon enemmän ihmisiä kuin COVID, joka tuhoaisi maailmantalouden, syöksisi miljoonat köyhyyteen ja konkurssiin ja vahingoittaisi vakavasti perustuslaillista demokratiaa maailmanlaajuisesti. Emme voi tietää, kuinka monta ihmistä kuoli eristäytymiseen, työttömyyteen, viivästyneeseen sairaanhoitoon, masennukseen, mielenterveysongelmiin, liikalihavuuteen, stressiin, yliannostuksiin, itsemurhiin, riippuvuuteen, alkoholismiin ja onnettomuuksiin, jotka niin usein liittyvät epätoivoon.   BMJ:n 24. kesäkuuta 2021 tekemä tutkimus osoitti, että USA:n elinajanodote laski 1,9 vuodella karanteenin aikana.  Kuten tulemme näkemään, latinalaisamerikkalaiset ja mustat amerikkalaiset kantavat usein tohtori Faucin kansanterveysseikkailujen raskaimman taakan. Tässä suhteessa hänen COVID-19-vastatoimensa eivät olleet poikkeus. Vuosina 2018–2020 keskimääräinen latinalaisamerikkalainen menetti eliniän noin 3,9 vuotta, kun taas mustan amerikkalaisen keskimääräinen elinikä putosi 3,25 vuodella.

Tämä dramaattinen teurastus oli ainutlaatuinen Amerikassa. Vuosina 2018–2020 keskimääräisen elinajanodote syntyessään laski Yhdysvalloissa 1,9 vuodella, mikä oli noin 8,5 kertaa 16 vertailukelpoisen maan keskimääräinen lasku, jotka kaikki mitattiin kuukausina, ei vuosina.                              

Karanteenin kustannukset - kuolemat

Mitä Faucin politiikka aiheuttin maailmanlaajuisesti? 300 miljoonaa ihmistä joutui vakavaan köyhyyteen, ruokaturvaan ja nälkään.

"Maailmanlaajuisesti rajoitusten vaikutukset terveysohjelmiin, ruoantuotantoon ja toimitusketjuihin syöksivät miljoonat ihmiset vakavaan nälän ja aliravitsemukseen". Associated Pressin (AP) mukaan vuonna 2020, 10 000 lasta kuoli kuukausittain viruksiin liittyvään nälkään maailmanlaajuisten rajoitusten vuoksi. Lisäksi 500 000 lasta kuukaudessa koki aliravitsemuksesta johtuvaa laihtumista ja hidastumista – 6,7 miljoonaa enemmän viime vuoden 47 miljoonasta –, mikä voi "vaurioittaa lapsia pysyvästi fyysisesti ja henkisesti ja muuttaa yksittäiset tragediat sukupolvien katastrofiksi."

Lukitus hajotti elintärkeitä ravintoketjuja, lisäsi dramaattisesti lasten hyväksikäyttöä, itsemurhia, riippuvuutta, alkoholismia, liikalihavuutta, mielenterveysongelmia sekä heikentäviä kehitysviiveitä, eristäytymistä, masennusta ja vakavia koulutusvajeita pikkulapsilla. Kolmannes teini-ikäisistä ja nuorista aikuisista ilmoitti mielenterveyden huononemisesta pandemian aikana. Ohion osavaltion yliopiston tutkimuksen mukaan lasten itsemurhaluvut nousivat 50 prosenttia.Brownin yliopiston 11. elokuuta 2021 tekemässä tutkimuksessa todettiin, että karanteenin aikana syntyneet vauvat olivat lyhyitä, keskimäärin 22 IQ-pistettä Baylorin asteikolla mitattuna. Noin 93 000 amerikkalaista kuoli yliannostuksiin vuonna 2020, mikä on 30 prosenttia enemmän kuin vuonna 2019.

"Synteettisten opioidien yliannostukset lisääntyivät 38,4 prosenttia, ja 11 prosenttia yhdysvaltalaisista aikuisista harkitsi itsemurhaa kesäkuussa 2020. Kolme miljoonaa lasta katosi julkisista koulujärjestelmistä, ja päivystysapujen määrä lisääntyi 31 prosenttia nuorten mielenterveyskäyntien määrässä. Ennätysmäärä pieniä lapsia ei saavuttanut ratkaisevia kehitystavoitteita. Miljoonat sairaala- ja hoitokodin potilaat kuolivat yksin ilman lohtua tai lopullisia hyvästiä perheiltä. Tohtori Fauci myönsi, ettei hän koskaan arvioinut vastatoimiensa aiheuttamia autioitumisen, köyhyyden, epäterveellisen eristäytymisen ja masennuksen kustannuksia. "En anna neuvoja taloudellisista asioista",  tohtori Fauci selitti. "En anna neuvoja mistään muusta kuin kansanterveydestä", hän jatkoi, vaikka olikin niin selvästi vastuussa taloudellisista ja sosiaalisista kustannuksista.

Taloudellinen tuho ja varallisuuden siirtäminen ylöspäin

COVID-pandemian aikana tohtori Fauci toimi keulapäällikkönä Amerikan talouden suunnittelussa. Hänen sulkemisensa murskasi ennustettavasti maan kerran kukoistavan talousmoottorin, jättäen 58 miljoonaa amerikkalaista työttömäksi ja tehden pysyvästi konkurssin pienyritykset, mukaan lukien 41 prosenttia mustien omistamista yrityksistä, joista joidenkin rakentaminen vaati sukupolvien investointeja.  Yritysten sulkemiset lisäsivät kansallista alijäämää – pelkästään korkomaksut maksavat lähes 1 biljoona dollaria vuodessa. Tuo tuhoisa velka saattaa todennäköisesti lopullisesti konkurssiin New Deal -ohjelmat – sosiaalisen turvaverkon, joka vuodesta 1945 lähtien on vahvistanut, ruokkinut ja tukenut Amerikan kadehdittua keskiluokkaa. Hallituksen virkamiehet ovat jo aloittaneet New Dealin, New Frontierin, Great Societyn ja Obamacaren lähes 100-vuotisen perinnön likvidoinnin maksaakseen kertyneet sulkuvelat. Joudummeko sanomaan hyvästit koululounaille, terveydenhuollolle, WIC:lle, Medicaidille, Medicarelle, yliopistojen stipendeille ja muille pitkäaikaisille avustusohjelmille?

Rikkaiden rikastuttaminen

Tohtori Faucin yritysten sulkemiset murskasivat Amerikan keskiluokan ja rakensivat suurimman vaurauden siirron ihmiskunnan historiassa. Vuonna 2020 työntekijät menettivät 3,7 biljoonaa dollaria ja miljardöörit 3,9 biljoonaa dollaria. Noin 493 henkilöstä tuli uusia miljardöörejä, ja lisäksi 8 miljoonaa amerikkalaista putosi köyhyysrajan alle.

Kuinka Fauci huijasi Amerikkaa

Suurimmat voittajat olivat ryöstöparonit – juuri ne yritykset, jotka kannustivat tohtori Faucin sulkemista ja sensuroivat hänen kriitikkojaan: Big Technology, Big Data, Big Telecom, Big Finance, Big Media -behemotit (Michael Bloomberg, Rupert Murdoch, Viacom ja Disney) ja Piilaakson Internet-titaanit, kuten Jeff Bezos, Bill Gates, Mark Zuckerberg, Eric Schmidt, Sergey Brin, Larry Page, Larry Ellison ja Jack Dorsey.

Juuri Internet-yritykset, jotka pettivät meitä kaikkia lupauksella demokratisoida viestintää, tekivät amerikkalaisten mahdottomaksi arvostella hallitustaan ​​tai kyseenalaistaa lääketuotteiden turvallisuutta; nämä yhtiöt tukivat kaikkia virallisia lausuntoja samalla kun ne puhdistivat kaikki erimielisyydet. Samat Tech/Data- ja Telecom-ryöstöparonit, jotka ahmivat tuhoutuneen keskiluokkamme ruumiita, muuttivat nopeasti Amerikan kerran ylpeän demokratian sensuuri- ja valvontapoliisivaltioksi, josta he hyötyvät joka käänteessä.

Toimitusjohtaja Satya Nadella kehui, että Microsoft oli käyttänyt COVID-pandemiaa yhteistyössä CDC:n ja Gatesin rahoittaman Johns Hopkins Center for Biosecurity -keskuksen kanssa saavuttaakseen "kahden vuoden digitaalisen muutoksen kahdessa kuukaudessa."

Microsoft Teamsin käyttäjien määrä nousi 200 miljoonaan kokoukseen yhdessä päivässä, keskimäärin yli 75 miljoonaa aktiivista käyttäjää verrattuna 20 miljoonaan käyttäjään marraskuussa 2019, ja yhtiön osakkeen arvo nousi pilviin. Larry Ellisonin yritys, Oracle, joka teki yhteistyötä CIA:n kanssa uusien pilvipalvelujen rakentamiseksi, voitti sopimuksen kaikkien CDC-rokotustietojen käsittelystä.
Ellisonin varallisuus kasvoi 34 miljardilla dollarilla vuonna 2020; Mark Zuckerbergin varallisuus kasvoi 35 miljardilla dollarilla; Googlen Sergey Brin 41 miljardilla dollarilla; Jeff Bezos 86 miljardilla dollarilla; Bill Gates 22 miljardilla dollarilla ja Michael Bloomberg lähes 7 miljardilla dollarilla.
 
 
Ellison, Gates ja muut tämän hallituksen/alan yhteistyön jäsenet käyttivät lukitusta nopeuttaakseen 5G-verkkonsa rakentamista satelliiteista, antenneista, biometrisesta kasvojentunnistuksesta ja "seuraa ja jäljittää" -infrastruktuurista, jota he, heidän hallituksensa ja tiedustelupalvelun kumppanit voivat käyttää tietojemme louhimiseen ja rahastamiseen, erimielisyyksien tukahduttamiseen, mielivaltaisten sanelujen tottelemiseen ja raivon hallintaan, joka tulee, kun amerikkalaiset vihdoin heräävät siihen tosiasiaan, että tämä lainsuojaton jengi on varastanut demokratiamme, kansalaisuutemme, oikeutemme, maatamme ja elämäntapaamme – samalla kun me käperryimme flunssan kaltaisen viruksen aiheuttamaan pelkoon.

Epäonnistuminen ylöspäin

 Tohtori Faucin katastrofaalinen epäonnistuminen hyödyllisten terveysvaikutusten saavuttamisessa COVID-19-kriisin aikana on yhdenmukainen kansanterveyden tuhoisan heikkenemisen kanssa hänen puoli vuosisataa kestäneen NIAID-ohjelman aikana. Kaikille, jotka ovat saaneet olettaa, että liittovaltion ja kansanterveysbyrokraatit selviytyvät ja kukoistavat saavuttamalla parannuksia kansanterveydessä, tohtori Faucin kestävyys NIAID:ssä on masentava herätyssoitto. 

"J. Edgar Hoover kansanterveydestä" on johtanut katastrofaalista kansanterveyden heikkenemistä, mukaan lukien räjähdysmäinen kroonisten tautien epidemia, joka on tehnyt "Fauci-sukupolven lapsista, jotka syntyivät hänen NIAIDin kuninkaaksi vuonna 1984 nousemisen jälkeen - Amerikan historian sairaimman sukupolven. Fauci teki amerikkalaisista planeetan vähiten terveitä kansalaisia. Hänen röyhkeä alistumisensa Big Ag:lle, Big Foodille ja lääkeyhtiöille on saattanut lapsemme myrkylliseen keittoon, jossa on torjunta-ainejäämiä, maissisiirappia ja prosessoituja elintarvikkeita. Hän on samalla toiminut neulatyynyinä 69:lle pakolliselle rokoteannokselle 18-vuotiaaksi mennessä.

Kun tohtori Fauci astui virkaan, Amerikka oli edelleen maailman terveimmän väestön joukossa. Commonwealth Fundin elokuussa 2021 tekemässä tutkimuksessa Amerikan terveydenhuoltojärjestelmä sijoittui teollistuneiden maiden joukossa viimeiseksi, sillä sen lapsikuolleisuus on korkein ja elinajanodote on alhaisin. "Jos terveydenhuolto olisi olympialaji, Yhdysvallat ei ehkä kelpaisi kilpailemaan muiden korkean tulotason maiden kanssa".

Toisen maailmansodan jälkeen elinajanodote Yhdysvalloissa nousi viidellä vuosikymmenellä, mikä teki amerikkalaisista kehittyneiden maiden pisimpään eläneiden ihmisten joukossa. Älykkyysosamäärä kasvoi myös tasaisesti kolmella pisteellä joka vuosikymmen vuodesta 1900 lähtien. Mutta kun Tony Fauci käytti 1990-luvun laajentaen farmaseuttista ja kemiallista paradigmaa – kansanterveyden sijaan – sekä pitkäikäisyys että älykkyys hidastuivat. Elinajanodotteen lyheneminen kasvatti Yhdysvaltojen ja sen ikätovereiden välisen eron lähes viiteen vuoteen, ja amerikkalaiset lapset ovat menettäneet seitsemän älykkyysosamäärää vuodesta 2000 lähtien.

Tohtori Faucin johdolla allergiset, autoimmuunisairaudet ja krooniset sairaudet, joiden tutkimisesta ja ehkäisystä kongressi nimenomaan määräsi NIAID:n, ovat levinneet 54 prosenttiin lapsista, kun hän otti NIAID:n hallintaansa vuonna 1984 12,8 prosentista.

Tohtori Fauci ei ole tarjonnut selitystä sille, miksi allergiset sairaudet, kuten astma, ekseema, ruoka-allergiat, allerginen nuha ja anafylaksia yhtäkkiä räjähdysmäisesti alkoivat vuonna 1989, viisi vuotta hänen valtaantulonsa jälkeen. NIAID ylpeilee verkkosivuillaan, että autoimmuunisairaus on yksi viraston tärkeimmistä prioriteeteista. Noin 80 autoimmuunisairautta, mukaan lukien nuorten diabetes ja nivelreuma, Gravesin tauti ja Crohnin tauti, jotka olivat käytännössä tuntemattomia ennen vuotta 1984, tuli yhtäkkiä epidemiaksi hänen valvonnassaan. Autismi, jota monet tutkijat pitävät nykyään autoimmuunisairautena, kasvoi räjähdysmäisesti 2/10 000 - 4/10 000 amerikkalaisesta, kun Tony Fauci liittyi NIAID:iin. Neurologiset sairaudet, kuten ADD/ADHD, puhe- ja unihäiriöt, narkolepsia,  ja Touretten oireyhtymä, ovat yleistyneet amerikkalaisilla lapsilla.

 Tämän vuosikymmenen loppuun mennessä liikalihavuus, diabetes ja esidiabetes heikentävät 85 prosenttia Amerikan kansalaisista. Amerikka on maan kymmenen ylipainoisimman maan joukossa. Näiden epidemioiden terveysvaikutukset – jotka kohdistuvat pääasiassa nuoriin – peittävät jopa COVID-19:n liioitelluimmat terveysvaikutukset.

Mikä tämän aiheuttaa? Koska geenit eivät aiheuta epidemioita, niiden täytyy olla ympäristömyrkkyjä. Monet näistä sairauksista tulivat epidemiaksi 1980-luvun lopulla sen jälkeen, kun rokotteiden valmistajat saivat valtion suojan vastuuta vastaan, ja näin ollen ne nopeuttavat uusien rokotteiden käyttöönottoa.

Valmistajan 69 rokoteannoksen liitteissä luetellaan kaikki nykyään yleiset sairaudet – yhteensä noin 170 – rokotteen sivuvaikutuksina. Joten rokotteet ovat mahdollinen syyllinen, mutta eivät ainoa. Muita mahdollisia tekijöitä – tai rikoskumppaneita – jotka sopivat sovellettavaan kriteeriin – äkillinen epidemia kaikilla väestöryhmillä vuodesta 1989 alkaen – ovat maissisiirappi, PFOA-palonestoaineet, jalostetut elintarvikkeet, matkapuhelimet ja EMF-säteily, klooripyrifossi, ultraääni ja neonikotinoiditorjunta-aineet.

Lista on rajallinen, ja olisi yksinkertaista suunnitella tutkimuksia, jotka antavat meille nämä vastaukset. Näiden sairauksien etiologian jäljittäminen epidemiologisen tutkimuksen, havainnointi- ja esitutkimusten sekä eläintutkimuksen avulla on juuri se, mitä kongressi valtuutti tohtori Faucin suorittamaan. Mutta Tony Fauci hallitsee kansanterveyspankkikirjaa ja on osoittanut vain vähän kiinnostusta perustieteen rahoittamiseen vastatakseen näihin kysymyksiin.

Johtuuko tämä siitä, että kaikki vakavat kroonisten tautien epidemian lähteitä koskevat tutkimukset vaikuttaisivat varmasti niihin voimakkaisiin lääkeyhtiöihin ja monikansallisiin kemian-, maatalous- ja jalostettujen elintarvikkeiden yrityksiin, jotka tohtori Fauci ja hänen 20-vuotias liikekumppaninsa Bill Gates ovat omistaneet uransa edistämään? Kuten tulemme näkemään, hänen kykynsä suosia näitä pillereiden, jauheiden, juomien, myrkkyjen, tuholaismyrkkyjen, saasteiden ja pistosten kauppiaita on ollut avain tohtori Faucin pitkäikäisyyteen HHS:ssä.

Onko reilua syyttää tohtori Faucia kriisistä, jolla on tietysti monia kirjoittajia? Suuren budjettiharkintavaltansa, ainutlaatuisen poliittisen pääsynsä, valtansa HHS:ään ja sen eri virastoihin, moraalisen auktoriteetin, moraalisen joustavuutensa ja kiusaajansa ansiosta Tony Faucilla on enemmän valtaa kuin millään muulla yksilöllä suunnata julkisia energiaa ratkaisuihin. Hän on tehnyt päinvastoin. Sen sijaan, että pyrkisimme tunnistamaan kroonisen sairauden pandemian etiologioita, näemme, että tohtori Fauci on tietoisesti ja järjestelmällisesti käyttänyt hämmästyttävää valtaansa liittovaltion tieteelliseen tutkimukseen, lääketieteellisiin kouluihin, lääketieteellisiin lehtiin ja yksittäisten tutkijoiden uraan suistaakseen tutkimuksen ja estää tutkimusta, joka voi tarjota vastauksia.

Dr. Phauci's Pharmanation

Valitettavasti tohtori Faucin epäonnistuminen saavuttaa kansanterveystavoitteita COVID-pandemian aikana ei ole joukko poikkeavia virheitä, vaan sopusoinnussa toistuvan mallin kanssa, jossa kansanterveys ja turvallisuus uhrataan lääkevoittojen ja oman edun alttarille. Hän asetti johdonmukaisesti lääketeollisuuden voitot kansanterveyden edelle. Näiden sivujen lukijat oppivat, kuinka patentoitua lääketiedettä korostaessaan tohtori Fauci on pitkän uransa aikana rutiininomaisesti väärentänyt tiedettä, pettänyt yleisöä ja lääkäreitä ja valehdellut turvallisuudesta ja tehokkuudesta.

Tohtori Faucin pahoinpitelyt, jotka on kuvattu yksityiskohtaisesti tässä teoksessa, sisältävät hänen rikoksensa satoja mustia ja latinalaisamerikkalaisia ​​orpoja ja kasvattilapsia vastaan, jotka joutuivat julmille ja tappaville lääketieteellisille kokeille, sekä hänen roolinsa Bill Gatesin kanssa muuttaa satoja tuhansia afrikkalaisia ​​laboratoriorotiksi, tehdessään halpoja kliinisiä tutkimuksia vaarallisista kokeellisista lääkkeistä, jotka hyväksymisen jälkeen jäävät useimpien afrikkalaisten ulottumattomiin. Opit kuinka tohtori Fauci ja herra Gates ovat muuttaneet Afrikan mantereen vanhentuneiden, vaarallisten ja tehottomien lääkkeiden kaatopaikaksi. Monet niistä on lopetettu turvallisuussyistä Yhdysvalloissa ja Euroopassa.

Tulet lukemaan, kuinka tohtori Faucin outo kiintymys ja anteliaat investoinnit niin sanottuihin "toimintojen lisäys" -kokeisiin pandemioiden superbakteerien suunnittelussa, synnyttävät ironisen mahdollisuuden, että tohtori Fauci on saattanut osallistua maailmanlaajuisen tartunnan laukaisemiseen.

Luet myös hänen kahden vuosikymmenen strategiastaan ​​edistää vääriä pandemioita uusien rokotteiden, lääkkeiden ja lääkealan tuottojen edistämiseksi. Opit hänen toimistaan ​​veren ja rokotteiden laajalle levinneen saastumisen salaamiseksi, hänen tuhoisista kostoistaan ​​lääketieteen paradigman haastavia tiedemiehiä vastaan, hänen tietoisesta sabotoinnistaan ​​tartuntatauteja, kuten HIV:stä COVID- 19 vastaan, patentti vanhentuneiden lääkkeiden voitelemiseksi jne. Opit groteskista ruumismäärästä, joka on kertynyt hänen kylmäverisen keskittymisensä jälkeen teollisuuden voittoihin kansanterveyden sijaan.

Kaikki hänen strategiansa COVID-aikana, tieteen väärentäminen vaarallisten ja tehottomia lääkkeiden tuomiseksi markkinoille, kilpailukykyisten tuotteiden tukahduttaminen ja sabotointi, joilla on alhaisemmat voittomarginaalit, - kaikilla näillä on yhteinen tarkoitus: likinäköinen omistautuminen lääketeollisuudelle. Tämä kirja näyttää sinulle, että Tony Fauci ei tee kansanterveyttä; hän on liikemies, joka on käyttänyt virkaansa rikastuttaakseen lääkekumppaneitaan ja laajentaakseen vaikutusmahdollisuuksiaan, mikä on tehnyt hänestä ihmiskunnan historian tehokkaimman – ja despoottisimman – lääkärin. Joiltakin lukijoilta tähän johtopäätökseen pääseminen edellyttää uusien siltojen ylittämistä; Monet lukijat kuitenkin tuntevat intuitiivisesti todellisen Anthony Faucin, ja heidän tarvitsee vain nähdä tosiasiat valaistuna ja järjestettynä.
 
 
 
Kirjoitin tämän kirjan, jotta amerikkalaiset – sekä demokraatit että republikaanit – ymmärtäisivät tohtori Faucin tuhoisan roolin, kun se antoi lääkeyhtiöille mahdollisuuden hallita hallitustamme ja horjuttaa demokratiaamme, ja kertoa avainroolista, joka tohtori Faucilla on ollut nykyisessä vallankaappauksessa demokratiaa vastaan.”
 
 

 

Onnea ja Menestystä R.F.Kennedylle ! 
Yksi Valon soturi lisää valaisemassa pimeää maailmaamme ! 
Totuus voittaa! Kiitos!

 
Juttu myös MV-lehdessä:

 

 

 


 


 

 

Ei kommentteja: