perjantai 24. joulukuuta 2021

Nyt metsä kirkkoni olla saa

 

Puilla ja muilla kasveilla on kyky imeä valoa ja muuntaa se suoraan ravinnoksi. Puiden ja kasvien ravinnosta vesi ja muut mineraalit vastaavat vain n. 30 % niiden ravinnosta.

Puu on spirituaalisesti kaikkein edistynein kasvi. Se on meditatiivisessa tilassa ja sen hienojakoinen chienergia on luonnollisessa yhteydessä kosmiseen energiaan. Varsinkin sateen jälkeen puiden ja metsien voimaannuttava energia kasvaa valtavasti. Isoilla puilla on eniten parannusvoimaa.

Varsinkin mänty säteilee eetteristä voimaa. Se vahvistaa ihmisen hermojärjestelmää, ravitsee sielua ja henkeä. Mänty on kuolematon puu. Se saavuttaa täysi-ikäisyyden 250 vuotiaana.  Suomen vanhin mänty lapissa on yli 800 vuotta.

Kuusi saavuttaa täysi-ikäisyyden 300-vuotiaana ja elää jopa 1000 vuotiaaksi. Kaarnakin alkaa muodostua vasta sadan vuoden jälkeen. 
Rauduskoivusta tulee täysi-ikäinen 130-vuotiana, haapa 120-vuotiaana.

Jumalan kunnia Luonnossa:

Istutettu metsä ja tehometsätalous avohakkuineen on ristiinnaulinnut Luojan Suuren Luomistyön ja tuhoaa tulevien sukupolvien ikiaikaisen luontoyhteyden.

Kun rautakauden ihminen oppi tekemään kirveen ja alkoi kilpailemaan reviiristä luonnon kanssa, alkoi ihmiskunnan voittokulku. Nykyisen poliittisen järjestelmän ainoa tavoite on  lisätä aineellista hyvää, talouskasvua, ja luonnonvarojen rajatonta kulutusta.

Vihreän liikkeen piti edustaa vallankumousta, joka hylkää ihmiskeskeisen maailmankuvan ja nostaa keskiöön elollisen biosfäärin tuotto- ja kantokyvyn, eliölajien sujektiiviset ja tasavertaiset oikeudet olemassaoloon…
Miten kävi ?

Suomen metsät on hävitetty jo vuosikymmeniä sitten. Tehometsätalouden puupeltojen keski-ikä koko Suomessa on n. 60v., ja Etelä-Suomessa enää n. 40v. Metsiemme ennallistamiseksi ei edes yksi sukupolvi enää riitä, vaikka luopuisimme heti metsän hakkuista. Nykyinen sukupolvi ei ole edes nähnyt ikimetsiä tai kokenut niiden Pyhää Rauhaa.
 
 

 
 Hyvää Joulua ja Onnellisempaa Uutta-Vuotta 2022!

Ei kommentteja: