lauantai 11. joulukuuta 2021

Suomella ei ole enää omaa armeijaa

Juuri alkaneessa hallituksen tiedotustilaisuudessa kerrottiin, että ”Suomen ilmavoimat” on jatkossa osa Yhdysvaltain ilmapuolustusta, ja että sen myötä koko ”Suomen armeijan puolustuskyky” on täysin riippuvainen amerikkalaisen isännän halusta ja tahdosta. F-35 kun ei toimi ilman sitä.

Selkokielellä tämä tarkoittaa sitä, ettei meillä ole enää omaa armeijaa, vaan ulkomaalaisen sotilasmahdin tahdon alle alistettu roskasakki, joka palvelee vain ja ainoastaan sen etuja ja tarpeita. Ehkä siinä sivussa leikitään jotain muutakin.

Pääministerimme, hallituksemme ja eduskuntamme ovat avoimesti osoittaneet meille kaikille, etteivät he ole isänmaan asialla, vaan palvelevat nöyrimmin ulkolaisia herrojaan. Jokainen kansanedustaja ja virkamies, joka on ollut tätä päästöstä hyväksymässä ja valmistelemassa on syyllistynyt maanpetokseen sanan järjeimmässä merkityksessä.

Upseeristohan on jo aikoja sitten avoimesti osoittanut olevansa ulkolaisen isäntänsä juoksupoika ja pikku apuri. Nyt muutkin ovat paljastaneet värinsä, eivätkä ne ole sininen ja valkoinen.

Vastaisuudessa armeijaa, sen valehtelua ja pelleilyä ei tarvitse enää kunnioittaa pätkääkään. Hallitusta ja eduskuntaa ei ole tarvinnut kunnioittaa 26 vuoteen, ja nyt sotilaallinen puoli on samassa asemassa: ulkolaisen isäntänsä nöyrä pikkupalvelija.

Minulla ei ole enää omaa valtiota. On vain maa-alue, jonka koen omakseni, mutta mitään virkavallan tai poliittisen järjestelmän kunnioitusta on turha tulla kyselemään. Presidentti Niinistön johdolla suoritettu kotivaltion tuhoamisprojekti on saatettu nyt loppuun. Valtiolippumme ei merkitse minulle enää edes vessapaperia, koska sen pyyhkimisominaisuudet ovat huonommat ja hinta liikaa.

Yhteenkään vaaliin en tule enää osallistumaan, koska en osallistu ulkomaalaisten johtaman siirtomaahallinnon toimintaan. Historiallinen itsenäisyytemme kesti vain noin 78 vuotta. Sitä aikaa muistelen ikävöiden. Nykyiselle valtiolle voin vain osoittaa halveksuntani.

90 000 suomalaista menetti henkensä isänmaansa puolesta edellisen vuosisadan itsenäisyystaisteluissa. Tämän päivän päättäjät ja upseerit ulostivat heidän haudoilleen tyytyväisinä siihen kuinka ovat miellyttäneet ulkolaisia isäntiään ja käskijöitään. Eivätkä he osaa edes hävetä. Päinvastoin: he ovat ylpeitä siitä, että miten täydellisesti he ovat onnistuneet tuhoamaan itsenäisen Suomen.

Blogi: Sande Parkkonen
UMV-Lehti, 11.12.2021
Lähde: Sosiaalinen media

https://mvlehti.net/2021/12/11/nyt-se-on-sanottu-aaneen-suomella-ei-ole-enaa-omaa-armeijaa-sande-parkkonen/

Lue myös:

https://mvlehti.net/2021/12/10/f-35-havittajat-ja-risteilyohjukset-ilmavoimille-simuloitujen-sotapelien-ja-mahdollisen-potentiaalin-perusteella-kolumni/

Aamun twiittejä:


 

 

Suomella ei ole enää omaa arneijaa. Ensin laiton EU-liittymissopimus, sitten laiton Lissabonin sopimus, sitten laiton Naton kanssa solmittu Isäntämaasopimus ja nyt Suomen puolustusvoimat ovat osa Pentagonin ja Naton hyökkäysvoimia. Suomi on Naton hirttosilmukassa, jota kiristää Pentagon, vaikka enemmistö. yli puolet kansasta vastustaa Natoon liittymistä!

Ei kommentteja: