perjantai 10. joulukuuta 2021

Mihin hävisi Marinin solidaarisuus sotesiskoihin


Se, mikä näyttää ankalta, kävelee kuin ankka ja ääntelee kuin ankka, on todennäköisesti ankka? Mitä muuta enää voi sanoa Sanna Marinin ihmisoikeudet pohjamutiin haudanneesta hallituksesta ja sen pääministeristä?

Sanna vankka, Suomen feministipääministeri on liehunut maailmalla, mm. YK:ssa (6.3.20) hehkuttamassa Suomea sukupuolten tasa-arvon maailmanmestarina: -”Suomen haasteet naisten ja miesten välisen tasa-arvon toteutumisessa ovat naisten ja miesten välinen epätasa-arvo työmarkkinoilla, sekä tyttöihin ja naisiin kohdistuva väkivalta.” 
Entäs kun puheiden ja tekojen välillä on armoton ristiriita?

 
Marinin hallitus päätti keskiviikkona 8.12.2021 esittää hoitoalan rokotuspakkoa eduskunnalle. Uusi rokotusvelvoite ei koske vain hoitajia tai lääkäreitä vaan kaikkia, jotka työskentelevät lähellä koronan riskiryhmiin kuuluvia. Heihin luetaan myös esimerkiksi siivoojat tai ruokahuollon parissa työskentelevät.

Työväenpuolueen ankkaorkesteri rummutti soten naisvaltaiselle enemmistölle jääkylmää kyytiä ja madonlukuja. Marinin ankkahallituksen joululahja, HE 230/2021 vp, on puolitoistavuotta raataneille sote-alan työntekijöille ikimuistoinen naisvaltaisten alojen häpäisy ja pohjanoteeraus. Ankkaorkesterin tahtipuikon heiluessa kaikki entiset ammattiyhdistysliikkeen saavutukset on jäädytetty, kun ”työnantajalla ei ole palkanmaksuvelvollisuutta” – sanktio kyhättiin lakiesitykseen.

Ankkaorkesterin naisvaltaisten alojen täydellistä halveksuntaa ja mielivaltaisesti soveltavaa työoikeutta käytetään kylmäverisesti tartuntalain kylkiäisenä / https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/HallituksenEsitys/Sivut/HE_230+2021.aspx

”Maailman onnellisimman” kansan sotetyöntekijällä on epäonnekseen maailman onnettomin hallitus! Itsemääräämisoikeudestaan kiinni pitävällä työntekijällä ei enää ole oikeutta edes työttömyysturvalain (1290/2002) tarkoittamiin korvauksiin. Kaikkensa antaneilta sotelaisilta viedään perus- ja ihmisoikeudet kertaheitolla. Globalistien vasemmistohallituksen kaksinaamaisuuden paljastuessa heitteille jätetyt ja uhkavaatimuksilla nöyryytetyt matalapalkkaiset on naiset uhrattu ja jätetty kokonaan ilman yhteiskunnan turvaa. Sentään joulumuori Santa Marin on viskellyt muutamia leivänmuruja runsaasta aamiaispöydästään taloudelliseen ahdinkoon joutaville sisarilleen pöytänsä alle: - onhan ilman palkkaa jäävillä työntekijöillä oikeus toimeentulotukeen viimesijaisena etuutena, jos se on välttämätöntä !?

Tähän on nyt tultu.
Hallituksen pahenevan ja entistä julmemman terveysfasismin nimissä teilattu työttömyysturvan vieminen on viimeinen niitti kurjistetun hyvinvointivaltion hautajaisissa. Sen on toteuttanut ennennäkemätöntä naisiin kohdistuvaa väkivaltaa käyttävä nykyinen naisvaltainen hallitus, joka kävelee kuin ankka, ääntelee kuin ankka ja munii kuin ankka. 
 
- Missä luuraavat maata ja sen kansakuntaa puolustavat miehet? Missä on solidaarisuus?
Mitä tekee ammattiyhdistysliike, kun viimeisetkin vuosikymmeniset työläisten saavutukset teilataan oman vasemmistohallituksen toimesta?
 

 Viitteitä:

 

Ei kommentteja: