keskiviikko 1. maaliskuuta 2023

Suomi valitsi Naton ydinterrorismin 184 - 7

 

Suomen maanpetoksellinen Natosopimus oli vain läpihuutojuttu eduskunnassa tänään 1.3.2023: 184 puolesta -7 vastaan.  
 
Muutamalla nuijaniskulla ja äänestyksellä antauduttiin kädet ylhäällä ilman ehtoja maailman julmimmalle sotilasliitolle.  Naton papukaijamerkki ansiokkaasta puuhastelusta, nyökyttelystä ja kyykyttelystä olisi myönnettävä varsinkin Marinille ja Niinistölle
Saiko kansa mitä ansaitsi Suomen natottamisesta ydinasebunkkeriksi, vai oliko kyseessä jälleen maanpetos, jota mikään instanssi ei Suomessa edes tutki? 
Kuten muistetaan, edes Naton kanssa solmitusta isäntämaasopimuksesta ei vieläkään ole eduskunnan päätöstä. Nato valtasi Suomen ilman ainuttakaan laukausta ja eduskunta kilistää shampanjaa valtamedian kiihdyttäessä sotapropagandaa. Kansalle ei ole tarvinnut edes kertoa, että petollisen päätöksen jälkeen Suomi siirtyy suljettuun totalitaariseen ydindiktatuuriin ja kansakunnalle langetetaan raskaat vuosikymmenten alati paisuvat mätkyt Naton aseistamisesta taistelukuntoon, samalla kun Suomi siirsi myös omalta osaltaan tuomiopäivän kelloa lähemmäs täydellistä tuhoa. 
 
 
Rauhan aktivisteille tämä oli sysimusta tappion päivä, joka jää historiaan. Tänään Marinin hallituksen hempsankeikat asensivat kansakunnalle ydinkahleet. Nouseeko kansa enää koskaan nykyisestä ahdingosta ja umpikujasta, jota saattelee myös kansantalouden paheneva alasajo?

Soitin iltapäivällä Lea Launokarille, joka on pitkän linjan rauhanaktivisti Ulla Klötzerin kanssa NRP:ssä (Naiset Rauhan Puolesta). Lea oli juuri menossa junalla eduskunnan rappusille järjestettävään mielenosoitukseen. Pyysin häntä sytyttämään kynttilän puolestani ja ilmoitin olevani hengessä mukana. Sytytin myös kotona valkoisen kynttilän. On hyvin vaikea ymmärtää tätä aikaa, jossa kaikki entiset turvarakenteet on romutettu ja valtaapitävistä on tullut pelottavia sodanlietsojia, jotka kumartavat vain aseita.

 
Kun ajan henkeä ohjaa äärimmäinen julmuus, vastakkainasettelu, viha ja pelko, on vahvistettava henkeä. Keskiajalla ihmisiä peloteltiin helvetin tulella. Omana aikanamme, kun politiikka on umpikujassa, ihmiset alistetaan sotilasvallalla ja ydinaseilla. 
Tänään on se historiallinen suuren Pedon päivä, kun Suomi lopullisesti tunnusti uuden Antikristuksen ja myös puolustusvoimien komentokeskus siirtyi Pentagonin ydinsateenvarjon alle. - Kykeneekö kukaan kansalaisista vielä edes käsittämään sitä helvettiä, mikä ihmiskuntaa ja tätä kotiplaneettaa kohtaa, jos ydinaseita käytetään? Totuus ydintuhosta on täydellisesti valtamedian ja politiikkojen toimesta vaiettu, samoin kuin koko ajan entistä nopeammin tapahtuva ydinaseiden käyttökynnyksen eskaloituminen. Yhdysvaltojen ydinasedoktriini perustuu järjenvastaisesti onnistuneeseen ydinaseen ensi-iskuun.

Kun Naton sotakiihkolijat juhlivat  – vahvista henkistä puoltasi

”Maailmanrauha” on yksi niistä ylevimmistä tavoitteista, joita enemmistö maailman ihmisistä ja sen älymystö haluaa, mutta joilla ei ole toistaiseksi enää minkäänlaista poliittista kotia rauhan saavuttamiseksi maailman blokkiutuessa taistelurintamiin. 
Onko maailmanrauha epärealistista haihattelua äärimmäisen vaikeassa tilanteessa vai olisiko rauha sittenkin mahdollista?
Olisiko vihdoinkin aika kyseenalaistaa sotien oikeutus? Eikö ihmiskunnan henkinen kypsyys vieläkään selätä militaristista voimankäyttöä, joka perustuu psykopaattisiin ”putkiaivoihin” ja viidakon lakiin?
 
 
Kaikille on jo varmaan selvää, ettei ydinvarustelun aikakaudella maailmanrauhaa saavuteta kilpavarustelulla, asetuotantoa lisäämällä, sotimalla, vaan diplomatialla ja kansainvälisellä oikeusjärjestelmällä. Miksi nämä keinot on jo hävitetty?

Minne Euroopan demokratiat siivottiin Yhdysvaltojen globaalin sotilasdiktatuurin tieltä?

Selvää, että maailmaa johtaa nyt äärimmäisen pieni psykopaattinen ja pahantahtoinen eliitti, joka nauttii verenvuodatuksesta ja kansojen sadistisesta orjuuttamisesta ja kärsimyksestä. Kun myös Suomi aseistaa Ukrainaa hurskaasti, se samalla teurastaa uhrin asemaan joutunutta kansaa psykopaattisen rauhallisesti. Miksi olemme täysin voimattomia silmittömän julmuuden edessä? Maailma on nyt kuin mielisairaala, jota psykopaatit johtavat. Lunastaako 2000 – luvun pakanaihminen kuolemattomuutensa vain julmuudella?

Rauha

Siellä on oikea ykseys, missä minua ei liikuta rakkaus, eikä kärsimys, olen vapautunut itsestäni” mietiskeli mestari Eckehardt keski-ajalla. ”Joka itsensä (= egonsa) kadottaa, löytää ”sen”. Maailmanrauhaa ei voi tavoitella ilman sisäistä rauhaa!?

Rauha on henkisen soturin sisäinen palkinto itsetutkistelusta. Kun sielun sisäinen taistelu egon alempien olemuspuolien, himon, ahneuden ym. ominaisuuksien välillä on käyty ja ne alistettu palvelemaan oman edun tavoittelun sijasta korkeampia päämääriä, sielu löytänyt alkukotiin, josta löytyy rauha ja rakkaus, vapahdus kärsimyksestä ja ihmisen henkinen perintö-osa. Siksi ainoa todellinen vihollisemme on sielunvihollinen. Jos ei edes ymmärrä tätä julminta sisäistä demonia, sen voi helposti peitellä ja samaistaa ulkoiseen viholliseen. 
Jo viime vuosisadalla kvanttifysiikan olisi pitänyt muuttaa materialistista maailmankatsomustamme: - kaikki on henkeä. Olemme kiinteä osa ykseyttä ja salaperäisellä tavalla yhteydessä toinen toisiimme ja koko universumiin. Kukaan meistä ei ole erillinen. ”Sen, minkä teemme yhdelle pienimmistä, teemme itsellemme.” 
Kun tapamme ja tuhoamme toinen toistamme tai ympäristöämme, olemme jo kadottaneet sielumme ja palvelemme sielunvihollista, maailman herraa, joka palvelee paholaista. 
Luoja varjelkoon meitä näistä kahdella jalalla kävelevistä paholaisista, jotka jo yhdellä napinpainalluksella voivat heivata koko telluksen taivaan tuuliin…

Materialismiin langennut ihmiskunta on unohtanut ikiaikaiset henkiset tienviitat ja eettiset opit; - ”rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi, - ”älä ole pahaa vastaan, jne. Olemme yksilöinä jakamaton osa kollektiivista tietoisuutta, ikuista läsnäoloa, jossa ikuiset universaalit totuudet ovat muuttumattomia, vaikka ajan henki muuttuu. Omat kärsimyksemme heijastuvat ja heijastavat suoraan kansainvälisiä kärsimyksiä. 
Viimekädessä olemme vastuussa myös ajatuselämämme puhdistamisesta, jos haluamme kylvää rauhan siemeniä ja varjella elämää.
 
Pimeys sisällämme, ylisukupolviset traumat, muistot, pelot ja epäilykset eivät katoa itsestään. Oman sisäisen paholaisen ja pimeyden hävettävien varjojen kohtaaminen vaatii soturin rohkeutta. Kalevala, Suomen kansalliseepos on henkisten soturien voimannäyte siitä miten sotien lankeemukseen sortumisen jälkeenkin on mahdollista uudistua viisauden mestariksi. Suomen lankeemus Naton aisankannattajaksi on raskas kohtalo maalle ja sen koko kansalle.

Miten tästä lankeemuksesta eteenpäin? Varmaa, että paha saa palkkansa. Se, joka miekkaan tarttuu, se miekkaan hukkuu. Henkisen soturin ainut ase on totuuden miekka.

Pelko on kuin hälytysvalo

Ihmiskunnan yksi yhteinen nimittäjä kaikille sen kärsimyksille on ”pelko”. Rakkauden kääntöpuoli ei ole viha, vaan pelko. Jos käytämme koko elämän pelkoja vahvistamalla, niihin käpertymällä, niitä peittelemällä tai niitä lykkäämällä, kadotamme todellisen itsemme. Pelko on ainut todellinen vastustajamme. Itsetutkiskelu ja henkinen kasvu on pitkä tie, mutta sen palkintona on elämä. Niin kauan kun ihminen pelkää, hän ei tiedä rakkaudesta, eikä pääse siitä osalliseksi. Rakkaus on maailman suurin mysteeri, sitä ei voi haluta tai omistaa, sitä voi vain jakaa.

Maailman hallitseminen aseistuksella, päättymättömillä sodilla on pelkoon perustuvaa massojen alistamista ja totalitarismia; demokratian ja vapauden vihollinen, josta seuraa diktatoorinen hirmuvalta, joka nyt vallitsee jo koko Euroopassa. Valtamedian kontrolloima propaganda ja marssijärjestys ovat viitoittaneet Naton hurmokselliset voitonmarssit myös Suomeen ja Ruotsiin. Kuinka kauan sotahurmos vielä kestää? Elämme nyt ydinaseiden aikaa, jolloin sodan ja rauhan kysymyksen kokonaisvaltainen ratkaiseminen on kaikkein tärkein ihmiskunnan eloonjäämiskysymys. 
Ne resurssit, jotka vapautuisivat rauhan valitsemisesta, ratkaisisivat myös kaikki tärkeimmät ilmastomuutoksen, ympäristön, sosiaalisen oikeudenmukaisuuden ja tulojaon ongelmat, jotka nyt kärjistyessään ovat johtamassa ydinsodan ohella maailman täydelliseen katastrofiin.

 
Jo 9.7.1955, maailman kuuluisimmat tiedemiehet Bertrand Russell  ja Albert Einstein allekirjoittivat manifestin, jossa he kehottivat kongressia ja maailman tiedemiehiä, sekä suurta yleisöä allekirjoittamaan seuraavan päätöslauselman: 
"Kun otetaan huomioon se tosiasia, että kaikissa tulevissa maailmansodissa ydinaseita varmasti käytetään ja että sellaiset aseet uhkaavat Ihmiskunnan olemassaolon jatkumisen, kehotamme maailman hallituksia ymmärtämään ja tunnustamaan sen julkisesti, että niiden tarkoitusta ei voida edistää maailmansodalla. Siksi kehotamme heitä löytämään rauhanomaiset keinot kaikkien riita-asioiden ratkaisemiseksi."  

Maailman kuuluisimmat tiedemiehet esittelivät jo yli puoli vuosisataa sitten kansakunnille kauhistuttavan ja väistämättömän hätähuutonsa, jos ihmiskunta ei luovu sodasta. Hätähuuto on kaikunut jo vuosikymmenet kuuroille korville. Kuulolla tänäänkään ei ollut kuin 7 kansanedustajaa Suomen eduskunnassa.

Suuret Kiitokset Veronica Honkasalo, Katja Hänninen, Anna Kontula, Markus Mustajärvi, Matti Semi, Johannes Yrttiaho ja Ano Turtiainen!

Rauhan Kiitokset myös kuvissa oleville ikinuorille NRP:n Ulla Klötzerille ja Lea Launokarille !

 

 

 https://mvlehti.net/2023/03/02/maaliskuun-1-paiva-2023-suomi-valitsi-naton-ydinaseterrorismin/

 

 

 

 

6 kommenttia:

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

Poistin asiattoman ryssävihakommentin. Sori.

Anonyymi kirjoitti...

Ryssiä saa ja pitää vihata. Ihme sensuuria harrastat.

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

Viha?

Ryssäviha tai minkään muunkaan asian vihaaminen ei laannu haukkumalla toisia, kiukuttelemalla tai edes tappamalla toisia. Kaiken kiukun, vihan ja raivon tunnistaminen on ensimmäinen askel kohti itsetuntemusta ja oman tunteen käsittelemistä rakentavalla tavalla. Viha ei häviä kieltämällä sitä. Mitä viha pitää sisällään?

Viha ei ole mukava mielentila, sillä vihaan sisältyy paradoksi: viha kohdistuu aina itseen!?

Vihaaja on aina oman vihansa vanki. Totuus vihan paradoksista on tuskallinen ja siksi helpoin ja petollisin vaihtoehto on kohdistaa se vaikka ryssään, tai mihin muuhun tahansa, kuin itsetutkiskeluun.

Luulenpa, että ryssävihakin on syvää turhautumusta siihen, ettei kenelläkään ole nyt keinovalikoimaa ratkaista Ukrainan sotaa rauhanomaisesti. Venäjä aloitti operaation Ukrainassa omien turvatakuidensa varmistamiseksi Naton tukikohtien laajentuessa entisiin Varsovan liiton maihin. Kukaan ei sodi yksin, ei edes Venäjä. Ukrainan kansa on sijaiskärsijä Venäjän ja Naton välisessä sodassa.

Anonyymi kirjoitti...

"Venäjä aloitti operaation Ukrainassa omien turvatakuidensa varmistamiseksi Naton tukikohtien laajentuessa entisiin Varsovan liiton maihin" Tämä on vitun sairasta ja toivon sinun saavasi hoitoa maanisuuteesi. Onneksi suomi liittyy NATOon parin kuukauden sisällä, tulee ryssillä tukalat oltavat.

Anonyymi kirjoitti...

Joko sulla kovat piipussa 🤣😅😂

Anonyymi kirjoitti...

Tiesitkö, että Suomen asuntovarallisuutta on Ukrainan sodan "vakuutena" EKP:n kautta ? 2017 Suomeen tehtiin sähköinen panttikirja-järjestelmä Maanmittauslaitokselle. Sittemmin on alkanut tapahtua: kun lainoja on saatu maksettua ovat pankit monesti jättäneet panttikirjat omiin nimiinsä. EKP antaa pankeille jopa 7 kertaisesti sisäänottolainaa tällaista "vapaata panttikirjaa" kohtaan . Tällä salaisesti haltuunotetulla omaisuusmassalla EKP voi tuke Ukrainaa ja tilata aseita ja ammuksia sinne valloista ! Petos tulee siinä, että lainan päätösneuvotteluissa kiinteistöjen omistajille valehdellaan: "Ei sellaisia panttikirjoja enää"; "on kätevä näin"; "tästä tulee satojen eurojen järjestelypalkkiot ". Omaisuumassa 150 - 250 miljardia siis on petoksella pankkien käytössä.

Nyt siis selvisi se, miksi "media" on ollut hiljaa tästä sähköisestä panttikirjajärjestelmästä 2017 asti !

Rikoksen selvittely on estetty valtiopetoksella : PL 118 § 4 momentti: Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset ... syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

Tuolaisen syyteilmoituksen lainsäädännöllisen syrjinnän lopettamiseksi LAPSIA; hetero-aviomiehiä ja pienyrittäjiä kohtaan olen Valtakunnansyyttäjänvirastoon toimittanut 9.12. 2005 ( kirjattiin diaariin 8 kuukautta ja jätettiin käsittelemättä . )

Siis koko yli "oikeusjärjestelmämme" toimii rikollisesti : Eoa päätös 876/2/05 ( toimivallan ylitys ) ...Poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa.

Tällainen rikosilmoitus 8.9. 2005 on yhä Porin "poliisilla" "esitutkinnassa" !

Todisteet Suomen valtiojohtajien rikollisesta toiminnasta ovat olleet julksia vuosikymmenen. archive.today/kimmoleaks.fi ; google ei "löydä"; vain archiven sisäinen hakukone löytää.

Valtionhallinnon julkisia asiakirjoja siis Suomessa sensuroidaan !

Myös EIT salaa näitä ! EIT 24221/06 Leino versus Suomi ; Eoa kansliapäätös 1350/4/08 ... EIT tuomarin jääviyksiä seuloa pois käsittelystä Suomen työpaikkaansa koskevaa aineistoa ei voida tutkia, vaikka kysymyksessä olisi Suomen valtion valitsema henkilö.

KAIKKI PL 118 § tapaukset, joissa kansallista syyteoikeutta ei ole olemassa siis EIT "seuloo" pois käsittelystä, ettei Suomen rikollisesti muutettu "perustuslaki" 2011 paljastuisi Suomen kansalaisille !

Valon miekka ei auta; ennekuin kaikki Suomen kansalaiset tietävät TOTUUDEN tästä Suomen järjestelmästä, jonka selvittely kesti kymmenisen vuotta !

Nyt todisteet ovat kasassa ja on tullut julkaisemisen aika.

Kaikki tehtiin SUUNNITELMALLISESTI; sillä 2005 Suomen hallitus tilasi "tutkimuksen": "Media ja demokratia / kriittinen näkökulma".... "Ratkaisevassa roolissa tässä on YLE."... "Tärkeää on myös pienten, mutta merkittävien lehdistötukien käyttö".

Siis runsaat "lehdistön" LAHJONTA-tuet ja YLE:n haltuunotto hallituksen kanavaksi oli suunnitelmallinen teko ! ( YLE-laki )

Julkinen rikosilmoitus jätetty Kansalaistorilla 25.5. 2021 ( Tokentube Kimmo Leino puhuu ); poliisi kirjannut S-diaariin ( minne polkupyörävarkaudet ja kännyköiden katoamiset menevät ) ja jätetty sinne ikuisuutta odottamaan ?

10- 15 vuoden "tutkimustyöni" tulokset Suomen "demokratiasta" ovat karseaa luettavaa; voi puhua jo RIKOLLIS-ORGANISAATIOSTA; joka Suomea hallitsee maan rajojen ulkopuolelta !

Iltalehti 19.2. 2013 "Miljoonien rahavirrat puolueille." "Puolueille ei maksettu rahaa turhaan." "Rahalla on saatu omanlaista lainsäädäntöä".

Nyt saatu pöytälaatikkoon tehty NATO-"päätös" on juuri tuollaista pankki-vakuutusmaailman LAHJONNALLA saamaa "lainsäädäntöä" !

Pl 118 §:n mukaisena ihmisoikeudettomana Suomen kansalaisena tämän uskallan sanoa !

Valtakunnanoikeus ei auta ennekuin PL 118 § on todettu KASTIJÄRJESTELMÄKSI ja näin laittomaksi !

Tässä tiedotus kansalle auttaa meitä : 4 valtiomahti on TOTUUS Satakunnasta !