sunnuntai 19. maaliskuuta 2023

Vaihdetaanko sotilasvala Yhdysvaltojen sotilasdiktatuuriin

 


 
Presidentti Niinistö palasi Turkista mairea hymy huulillaan, taskussa presidentti Erdoganin lupaus Suomen Nato-ratifioinnista. Pussi päässä ja järki jäässä maan johto ja kokematon hallitus astui Naton sotilasjuntan liukumiinaan. Niinistö ja Marinin hallitus jäävät historiaan maanpetoksellisina Juudaina, jotka pettivät kansan ja edeltäjiensä pitkäikäisen rauhaan ja kumppanuuteen tähtäävän ulko- ja turvallisuuspolitiikan ja Suomen kansan.

Hätäisiä sotaseikkailuja Suomi on ennenkin harrastanut myös natsirintamassa ja historia toistaa itseään. Liittoutuessaan terroristiseen Natokoalitioon demokratia on virallisesti vaihdettu Naton sotilasjunttaan. 
Suomen nuori itsenäisyys luhistui kyvyttömään poliittiseen johtajuuteen ja oikeusvaltion kehittymättömyyteen. Kansan ääntä ei kuultu edes maanpetoksellisen natohakemuksen läpiviemiseksi eduskunnassa. Ei uskallettu odottaa edes lähestyviä eduskuntavaaleja, joissa olisi luotettavasti voitu mitata natokannatus ja keskustella siitä perustavanlaatuisesta muutoksesta, johon Suomi sitoutuu Yhdysvaltojen miehitysvallassa, muistaen, että edes enemmistön natomyönteisyys ei Suomen perustuslain mukaan olisi ollut mahdollista Natoon liittymiseksi, koska se olisi mitätöinyt kansansuvereniteetin. 
 
Oikeusvaltioperiaatteen vaihtaminen sotilasjuntan diktatuuriin on murskannut Suomen demokraattisen yhteiskuntajärjestyksen perustukset. Maanpetokset eivät vanhene koskaan. Edessä on Suomen oikeusvaltion täysremontti, ennen kuin tästä umpikujasta selvitään? Äänestämällä ei enää tule muutosta, koska Suomen valtiosääntö on jo romutettu ja kansalle kuuluva valta on kavallettu ensin ylikansalliselle markkinavoimalle ja nyt terroristiselle sotilasjuntalle.

Onko valoa näkyvissä? Putinia vaaditaan nyt kansainväliseen rikostuomioistuimeen Ukrainan lasten pakkosiirtämisestä? Entäs kun Yhdysvallat ei ole vieläkään ratifioinut edes YK:n Lasten oikeuksien sopimusta? 
 
Oletko valmis ?

Suomi on astumassa verisiin sotasaappaisiin. Jäsenyys Natossa aiheuttaa lukuisia lakimuutoksia. Kenen ehdoilla ne tehdään? Jos maassa on Yhdysvaltojen miehitys ja Naton tukikohtia, myös Yhdysvaltojen laki selättää kansansuvereniteetin. - Ollaanko tähän valmiita?

Kaikki eduskuntavaaliehdokkaat vaikenevat, valtamedia ei hiiskahda. Kellään ei ole mitään tietoa kansan tulevista ydinkahleista ja uuden miehittäjän vallankäytöstä Suomen kansalaisia kohtaan? Kukaan ei edes tiedä näiden kahleiden hintalappua, sillä tulevaisuudessa joudumme osallistumaan Naton päättymättömiin sotaretkiin. Yhdysvallat on jo uumoillut, että pian on Kiinan vuoro, kunhan Venäjä on ensin heikennetty ja Eurooppa varmistettu maksumieheksi!?

Miehittäjän ydinkahleet

Selvää, että suomalaisten joukkojen nopean käytettävyyden vaatimukset kollektiivisen ”puolustuksen = hyökkäyksen” tehtäviin kasvavat. Suomelta edellytetään nopeasti toimeenpantavia joukkoja. Miten asevelvollisuusarmeijaa ylläpitävälle ja reserviläisiin tukeutuvalle Suomen puolustusvoimille soveltuu sotilasvalan rikkominen Naton nopean toiminnan joukoissa ympäri maailmaa turvaamassa Yhdysvaltojen imperialistista taloussotaa, joka on jo kaatamassa koko Euroopan taloutta?

Onko vielä toivoa? - Jos kansan syvät rivit heräävät ja sotilasvalaansa kunnioittavat Suomen asevelvolliset kieltäytyvät Naton sotilasjuntan kunniamitaleista, meillä on perustuslaillinen oikeus häätää Yhdysvaltojen miehitys maasta. Sotilasvalaansa kunnioittavalle asevelvolliselle miehittäjän häätämisestä tulee elämäntehtävä!?

Yhdysvaltojen sota kaikkia vastaan

Sota Ukrainassa on Venäjän ja Yhdysvaltojen suurvaltasotaa, samalla kun Yhdysvallat käy ankaraa taloussotaa myös Eurooppaa vastaan Venäjän pakotteilla. Saksan talous on jo luhistumassa; - hirvittävä hinta oman puolustuksen laiminlyönneistä, minkä seurauksena Yhdysvaltojen ydinsateenvarjo ja ydinasetukikohdat ovat sanelleet Yhdysvaltojen diktatuurin koko Euroopassa.

Naton hintalappu kysymysmerkki

Sain 99-vuotiaalta sotaveteraani ystävältäni spostia, jossa myös hän hämmästeli Suomen paniikissa ja täysin ilman ennakointia tehtyä Natopäätöstä:

Nato on runsaan kymmenen viime vuoden aikana panostanut ja kehittänyt nimenomaan korkean valmiuden joukkojaan, joten niistä ei voi jäädä poiskaan. Keihäänkärkijoukko VJTF on vain kahden vuorokauden lähtövalmiudessa. Tähän joukkoon osallistuminen tulee vaikuttamaan joukkorakenteeseen, henkilöstötarpeeseen ja erityisesti maavoimiin.

Suomeen joudutaan myös hankkimaan näiden joukkojen nopeaan siirtoon kykeneviä kuljetuslentokoneita. Maavoimille tulee varmuudella tehtäväksi osallistua Naton NRF:­ään (Nato Response Force) joukkojen toimintaan. 

Ilmavoimat joutuvat osallistumaan Baltic Air Policing -tehtäviin eli Baltian maiden ilmavalvontaan ja turvaamiseen. Merivoimien osaksi tullee pysyvä kontribuutio Naton alusosastoon SNMG 1 (Standing NATO Maritime Group 1), jonka tehtävät ovat Pohjanmerellä ja Itämerellä.

Suomelle osoitettuja tarkkoja tavoitteita ei kerrota julkisuuteen. Yhteenkään näistä puolustushaarojen tehtävistä ei nykylainsäännöllä voida käskeä edes henkilökuntaa, reserviläisistä ja varusmiehistä nyt puhumattakaan. Suomi joutuu ilmeisesti perustamaan vähintään prikaatin kokoisen palkka-armeijan.”

Kiitos sotaveteraanille!

Suomi on pelkkä ajopuu, laskee vieläkin laulellen vesiä.  Paniikissa tehty Natopäätös lankeaa pian maksuun. Hinta kansantalouden velkavuoreen kaatuvassa ja sotatalouteen siirtyvässä maassa on hirmuinen. - Miten tästä selvitään?
Valtaeliitin maanpetoksellinen ja moraalinen mahalasku maksaa vieläkin enemmän? - Kuinka paljon syvempään presidentti ja hallitus joutuu kumartamaan ja niiaamaan, ennenkuin  Yhdysvallat on sanellut ehtonsa ja kansansuvereniteetti täydellisesti murskattu?

Norjalla kokemusta Naton tukikohdista

Niinistö on luvannut allekirjoittaa Natolait nopeasti. Mitä muuta lieneekään luvannut monilla kahdenvälisillä käynneillään Yhdysvalloissa? Yhdysvallat vakuuttaa kunnioittavansa jäsentensä suvereniteettia, mutta entäs käytännössä, kun Yhdysvaltojen laki menee yli kansansuvereniteetin omien sotilaitten ja sidosryhmien kohdalla? 
Amnesty International Norway ei usko Yhdysvaltojen vakuutteluihin.

Kidutusvankeja Norjan alueella

Sopimuksen myötä Norja ja muut Naton tukikohtia ylläpitäviä valtioita uhkaa myös  yhteisvastuu Yhdysvaltojen sotarikoksista. Kansainvälisen juristiyhdistyksen Norjan osasto - International Commission of Jurists (ICJ) - varoittaa kuulemisvastauksessaan, että Yhdysvallat voi kiduttaa vankeja Norjassa tai käyttää Norjaa välilaskuna lennättääkseen vankeja kidutusmaihin.
ICJ viittaa Puolan tuomitsemiseen Euroopan ihmisoikeustuomioistuimessa vuonna 2014, koska Yhdysvaltain armeija oli kiduttanut ja pahoinpidellyt vankeja kuulusteluissa salaisessa Yhdysvaltain vankilassa, joka toimi Puolassa. Suuri määrä ihmisiä on siirretty useisiin eri maihin, joissa on suoritettu raakoja kuulusteluja kidutuksen avulla. Ketään henkilöä, joka on vastuussa kidutuksesta, ei ole tuomittu.  
 
Yhdysvallat ei ole lopettanut maailmanlaajuista sotaa terrorismia vastaaneikä Norjalla ole takeita siitä, että uutta kidutusohjelmaa ei käynnistetä- ja toteutetaan osittain Norjan maaperällä sovituilla alueilla.
Mikään ei estä amerikkalaisia ​​käyttämästä sovittuja alueita esimerkiksi vankien siirtämiseen konfliktialueilta. Samaan aikaan sopimuksessa määrätään minimaalisesta norjalaisesta valvonnasta amerikkalaisten pääsystä Norjaan ja sieltä pois”, ICJ huomauttaa.

Amnesty International Norway pelkää, että Norjasta voi tulla vapaa satama Yhdysvaltain kidutusohjelmalle, jonka tiedetään kiduttavan vankeja Yhdysvaltojen ulkopuolella ja käyttävän muita maita lavastuspaikkana vankien lennättämiseen kuulusteluihin tunnetuissa kidutusmaissa. Sopimus rajoittaa Norjan mahdollisuuksia puuttua amerikkalaisen henkilöstön tekemiin rikollisiin tekoihin, jotka USA määrittelee palveluteoksiksi, Norjasta voi nopeasti tulla vapaasatama USA:n pakkokatoamisille. Amerikkalaisia ​​sotilaita on vaikea asettaa syytteeseen.

Yhdysvaltojen kanssa tehdyllä sotilassopimuksella Norja luopuu samalla mahdollisuudesta nostaa amerikkalaisia ​​sotilaita syytteeseen norjalaisissa tuomioistuimissa. Sopimus rajoittaa Norjan viranomaisten mahdollisuuksia nostaa syytteeseen Norjassa olevia amerikkalaisia ​​työntekijöitä, jotka rikkovat Norjan lakia. Sopimuksen mukaan Yhdysvalloilla on rikosoikeudellinen lainkäyttövalta amerikkalaiseen henkilöstöön Norjassa - mukaan lukien amerikkalaisten joukkojen palveluksessa työskentelevät Norjan kansalaiset, Amnestyn Gerald Folkvord selittää ja tarkentaa:
- ”Jos Norjan viranomaiset haluavat nostaa amerikkalaisten joukkojen jäseniä syytteeseen Norjan rikoslain rikkomisesta, heillä on vain 30 päivää aikaa vaatia, että he saavat haltuunsa oikeudenkäyttövallan asiassa. Yhdysvallat voi evätä Norjan lainkäyttövallan henkilöstölleen Norjassa ilmoittamalla, että tämä on palvelutoimintaa.- Se on ongelma, koska se rajoittaa Norjan kykyä suojella ihmisiä Norjassa hyväksikäytöltä. Norjan vastuulla on huolehtia ihmisten turvallisuudesta Norjassa. Norjan vastuulla on myös asettaa syytteeseen henkilöt, jotka asuvat Norjassa ja joita epäillään esimerkiksi sotarikoksista tai kidutuksesta muissa maissa.

Amerikkalaiset sotilaat, joita syytetään rikoksesta Norjassa, pysyvät amerikkalaisten valvonnassa koko oikeudenkäyntiprosessin ajan, ja Norjan poliisin on kohteliaasti pyydettävä pääsyä, jos he haluavat kuulustella heitä. Jos mahdollista oikeudenkäyntiä syytettyä vastaan ​​ei saada päätökseen vuoden kuluessa, Yhdysvaltojen velvollisuus varmistaa, että syytetty on käytettävissä oikeudenkäynnin ajaksi, lakkaa. Tämä tarkoittaa, että Yhdysvallat voi lähettää syytetyn pois Norjasta suojellakseen kyseistä henkilöä rangaistukselta. Norjan oikeusministeriö on tietoinen ongelmasta.

Ministeriö myöntää lähes 100-sivuisessa muistiossa, että sopimukseen voi tietyissä tapauksissa liittyä lisääntynyt riski, että Norjan viranomaiset eivät pysty suorittamaan tehokasta tutkintaa mahdollisesta rikoksesta. Se on väistämätön seuraus siitä, että rikosasiassa epäiltyjen/syytettyjen valvonta uskotaan toiselle osapuolelle.

”Olemme kerta toisensa jälkeen nähneet, että Yhdysvallat jättää kansainvälisen oikeuden ja muiden maiden lait sivuun, kun ne estävät amerikkalaisia etuja. Amerikkalaiset viranomaiset ovat ilmoittaneet selkeästi, etteivät he hyväksy sitä, että amerikkalaisia ​​sotilaita syytetään sotarikoksista tai ihmisoikeusloukkauksista muualla, ja he ovat uhanneet rangaista maita, jotka luovuttavat Yhdysvaltain kansalaisia ​​kansainväliselle rikostuomioistuimelle. Olemme myös nähneet, että Yhdysvallat on aktiivisesti estänyt alihankkijoiden, jotka työskentelevät Yhdysvaltain puolustuksessa, joutumasta syytteeseen sotarikoksista muissa maissa, varoittaa Gerald Folkvord.

Amerikkalaiset sotilaat voivat avata tulen mielenosoittajia kohti

 ”Norjassa tukikohtasopimus antaa Yhdysvaltain armeijalle oikeuden perustaa  sotilastukikohtia Norjaan ja käyttää voimaa siviilejä vastaan. Sopimuksen kolmas artikla antaa amerikkalaisille sotilaille oikeuden käyttää voimaa Norjassa Norjan kansalaisia ​​vastaan ​​suojellakseen amerikkalaisia joukkoja tai ylläpitääkseen tai palauttaakseen järjestystä. Esimerkiksi joukkojen siirtämisen tai harjoitusten yhteydessä voi syntyä tilanteita, joissa Norjan kansalaiset rikkovat Yhdysvaltojen ennalta määrättyjä turvavyöhykkeitä ja amerikkalaiset joukot avaavat tulen. Sopimuksen kattamilla alueilla amerikkalaisjoukoilla on laaja harkintavalta ilman, että heidän tarvitsee kysyä Norjasta lupaa. On pelottavaa, kuinka Yhdysvallat on käyttänyt muita Nato-maita pidättämään ja kiduttamaan ihmisiä, jotka se oli siepannut niin sanotussa terrorismin vastaisessa sodassa, Gerald Folkvord muistuttaa.

Yhdysvaltojen kanssa tehdyllä sotilassopimuksella Norja luopuu samalla mahdollisuudesta nostaa amerikkalaisia ​​sotilaita syytteeseen norjalaisissa tuomioistuimissa. Sopimus rajoittaa Norjan viranomaisten mahdollisuuksia nostaa syytteeseen Norjassa olevia amerikkalaisia ​​työntekijöitä, jotka rikkovat Norjan lakia. Sopimuksen mukaan Yhdysvalloilla on rikosoikeudellinen lainkäyttövalta amerikkalaiseen henkilöstöön Norjassa - mukaan lukien amerikkalaisten joukkojen palveluksessa työskentelevät Norjan kansalaiset.
 
 
 
Miehittäjät tulevat - oletko valmis?

https://mvlehti.net/2023/03/20/vaihdetaanko-sotilasvala-yhdysvaltojen-sotilasdiktatuuriin-norjassa-varoittavat-esimerkit-kolumni/

 

 

.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nyt on BW:lla jyvät ja akanat sekaisin. Venäjän hyvää tahtoa oli, että Suomi itsenäistyi. Nyt IItsenäisyys on hävitetty ja hyvät napuruussuhteet, kun liityttiin Venäjän arkkiviholliseen. Yhdysvallat on maailman terroristivaltio. Se on tappanut yli 20 miljoonaa ihmistä 37 eri uhrivaltiossa toisen maailmasodan jälkeen.

Anonyymi kirjoitti...

Bruce vetää nyt ihan omia johtopäätöksiään ja virittää leimakirvestä!? - 😊 Jos puolustan Suomen suvereniteettia, asialla ei ole mitään tekemistä venäjämielisyyden kanssa 😊 - Sinikka
Anonyymi kirjoitti...

Suomi on jo hyväksynyt Natosopimuksen. Tuhat kertaa vaarallisempia ovat Yhdysvaltojen kahdenväliset puolustussopimukset, joissa Yhdysvalloille luvataan tukikohtia. Senjälkeen Yhdysvaltojen ei tarvitse kertoa edes Suomen valtiojohdolle, eikä kansakunnalle yhtään mitään edes ydinaseitten sijoituksesta.

On selvää, että Suomen valtiojohto tekee nyt kaikkensa salatakseen Natosopimuksen jälkeiset kahdenväliset sopimukset Yhdysvaltojen kanssa!?

Samaan aikaan kun koko Eurooppa on koonnut voimansa tukeakseen Yhdysvaltojen rintamassa Ukrainaa, Yhdysvallat valtasi ja miehittää ilman ainuttakaan laukausta myös Suomen.

Kukas se filosofoi jo yli 2000 vuotta sitten, että kun lähtee diktaattoria kukistamaan, synnytetään vielä julmempi diktatuuri?
Sinikka 🇫🇮

Anonyymi kirjoitti...

Ihan outoa roskaa taas tältä sektorilta, mutta eipä se uutta valitettavasti ole.

Suomi on täysin suvereeni valtio ja tekee itse omat päätöksensä. Tilanne oli tyystin toinen niinä ihanina YYA-aikoina. Kun täällä länkytetään Suomen ratkaisuista, kyse on juuri siitä, että nämä ihmiset haluavat Suomen palaavan siihen samaan politiikan tekoon, jota harrastettiin koko YYA-aika.

Käytännössä täällä toistetaan suoraa Venäjän propagandaa. Jos esimerkiksi etsit edes pientä kritiikkiä Venäjää ja sen toimia kohtaan, sitä et täältä löydä. Näissä jutuissa Venäjästä välittyy kuva sankarina, joka taistelee jonkinlaista pahuuden ilmentymää, eli länsimaita vastaan.

Se, mitä "unohtuu", on esimerkiksi tämä: Venäjä on luisumassa suoraan diktatuuriin. Putin pysyttelee vallassa mitä erikoisimmin järjestelyin. Kansan ei anneta edes esittää kritiikkiä ja se on omituista, että te Suomessa asuvat hallinnon kriitikot kyllä koette teidän juttujanne rajoitettavan. Samaan aikaan, Venäjällä te ette voisi kritisoida hallintoa turvallisesti mitenkään.

Se myös unohtuu, että Venäjä itse on saanut aikaan tilanteen, jossa kaikki entisen itäblokin maat hakevat turvaa Natosta. Nyttemmin entiset Neuvostoliiton osat sitten toimivat samoin. Venäjä voisi keskittyä oman maan olojen paranemiseen, mutta se ei käy. Viholliskuvia luodaan ja Putin haluaa Pietari Suureksi ja samaan aikaan hallinnosta huudellaan ihan mitä sattuu ja uhkaillaan milloin milläkin ohjuksella kaikkia, jotka jotakin ikävää sanovat.

Koko ajan kyse on myös siitä, että te kehtaatte julistaa olevanne jotenkin Suomen asialla. Ette te sitä ole, ettekä ikinä ole olleetkaan. Venäjän propaganda leviää kauttanne ja jos sitä joku kritisoi, hän on jonkinlainen pahuuden henkilöitymä, globalisti ja vaikka mikä.

Ja kas kummaa - kunnon kansallismielisissä maissa turha valta on aina riisuttu kansalta pois...

T. Bruce Wayne

Anonyymi kirjoitti...

BW inttää yhtä ja samaa natomielistä propagandaa. Näissä blogiteksteissäni ei ole mm. kirjoitustani "Kaikki suurvallat sotarikollisia". Kategoria ei erottele Venäjää, eikä Yhdysvaltoja. Juttu julkaistu MV-lehdessä. Linkin voi kopioida googlessa internettiin: https://mvlehti.net/2022/03/15/kaikki-suurvallat-sotarikollisia-mielipide/
Enempi inttäminen BW:n kanssa loppuu osaltani tähän.
Sinikka 🇫🇮