maanantai 6. maaliskuuta 2023

Vetoomus Unkarille Suomen Natohakemuksen hylkäämiseksi

Lähetin sähköpostia Unkarin suurlähetystöön su. 5.3.23.
Muuta yksityinen kansalainen ei voi enää tehdä, kun suora kansanvalta on jyrätty Naton sotatantereeksi ja oikeusvaltion askelmerkit verisiksi sotasaappaiksi!?
 
Arvoisa Unkarin Suurlähettiläs Mrs Klára Erzébet Breuer
 
Helsingin Sanomien mukaan Suomeen on saapumassa Unkarin delegaatio 8.3.23 liittyen Suomen Natohakemuksen käsittelyyn. Delegaatioon kuuluva Csaba Hende, Zsolt Németh, Enikö Györi ja Ernö Schaller-Baross
 
Pyydän teitä toimittamaan Suomen kansalaisen hätähuudon ja vetoomuksen Unkarista Suomeen saapuvalle delegaatiolle, sekä viemään tämän Suomesta lähetetyn vetoomuksen myös Unkarin parlamentille, sekä pääministeri Viktor Orbánille, koska Suomessa ei ole järjestetty neuvoa antavaa kansanäänestystä Natosta. 1.3.23 Suomen eduskunta kytki suomalaiset maanpetoksellisesti Naton ydinasekahleisiin valtamedian pienellä mielipidekyselyllä ja avain luovutettiin Pentagoniin.

Vetoomus Rauhan ja oikeusvaltion puolesta 

"Miksi Unkarin ei pidä hyväksyä Suomen Natohakemusta?
Suomen eduskunta hyväksyi Natosopimuksen ennen aikojaan, 1.3.2023 äänin 184 - 7 ja rikkoi samalla Pariisin Rauhansopimuksen, joka solmittiin 10. helmikuuta 1947. Pariisin Rauhansopimus (Liite 1.) on Suomen kansan henkivakuutus, joka on edelleen voimassa ja kumoamaton. Samoin on voimassa myös Venäjän kanssa solmittu naapuruussopimus (liite 2.). Suomi, eikä Venäjä ole irtisanoneet kirjallisesti tätä sopimusta. Vain presidentti Sauli Niinistö on omavaltaisesti ilmoittanut mediassa sopimuksen päättymisestä.

Pariisin rauhansopimus on YK:n, Venäjän, EU:n ja USA:n taltiossa. Rauhaa maailmaan ei turvata aseilla, eikä vahvemman oikeudella, vaan kansainvälisillä sopimuksilla. Venäjä ei ole ollut uhka Suomelle lähes 80 vuoteen. Natopäätöksen jälkeen tilanne on dramaattisesti muuttumassa ja Venäjä joutuu arvioimaan Suomen uutena turvallisuusuhkana. Suomen itsenäisyyden aikana Venäjä ei ole koskaan kieltänyt suomalaisilta ihmisoikeuksia, perusvapauksia eikä demokraattisia oikeuksia.

Suomi ei ole oikeusvaltio

Suomi ei ole oikeusvaltio. 1.3 Suomen eduskunnan Natosopimus on myös perustuslakikysymys, koska Suomen puolustusvoimien päätösvalta siirtyy Pentagonin komentokeskukseen, jossa Washington päättää sodasta ja rauhasta. Sanna Marinin hallitus on loukannut Suomen kansan itsenäisyyttä ja mitätöinyt kansan suvereniteetin. Suomesta puuttuu riippumaton perustuslakituomioistuin ja tavallisella kansalaisella ei ole enää minkäänlaista oikeusvaltion suojaa perustuslakiloukkauksissa tai kansalaisten perusoikeuksien mitätöimisessä. Ulkovaltoihin, Unkariin tai Turkkiin turvaaminen kansan ahdingossa on nöyryyttävää, kun omasta maasta puuttuu oikeusvaltion periaatteet. - Irvokasta, että samaan aikaan Suomi ja koko EU ovat vaatimassa oikeusvaltioperiaatetta Unkarilta?

Euroopan Unionin piti varmistaa Rauha maanosaan? Miten kävi?  Nyt koko Eurooppa on sodassa, nujerrettu ja alistettu Yhdysvaltojen komennossa Venäjän vastaiseen sotarintamaan. Ydinsodassa ei ole voittajia! Vielä on toivoa. 
Unkari voi niin halutessaan nousta koko Euroopan rauhantekijäksi.

Unkarilla ja myös Turkilla on vielä mahdollisuus estää III maailmansodan syttyminen torjumalla Suomen Natojäsenyys. Euroopan on aika nousta vihdoin omille jaloilleen. Nato olisi pitänyt lopettaa jo yhtä aikaa Varsovan Liiton kanssa, jolloin Euroopassa olisi nyt rauha. 
 
Onnea ja Menestystä Unkarille! Virallinen Suomi on valinnut Naton. Suomen petetty kansa ja Euroopan kansat odottavat nyt Rauhanruhtinasta, oikeusvaltioperiaatteiden palauttamista ja Maailmanrauhaa!"

 
Olin valtavan iloinen, kun myös Jali Raita (sissiluutnantti SA reservissä, diplomi-insinööri, ex. diplomaatti, ex. Notarius Publicus) ilmoitti lähettäneensä 6.3.23 Unkarin suurlähettiläs  
Mrs Klára Erzébet Breuerille oman vetoomuksensa, jossa hän myös muistutti delegaatiota Suomea velvoittavista Pariisin rauhansopimuksesta (1947), sekä Suomen tasavallan ja Venäjän Federaation välisestä SOPIMUKSESTA, - FINLEX 63/1992, jotka tekevät mahdottomaksi Suomen liittymisen Natoon. Ts. Suomi johtaa kansainvälisiä yhteistyökumppaneitaan harhaan sopimuksiaan rikkomalla.
 
Suomen liittyessä Euroopan Unioniin Suomen olisi pitänyt kertoa Pariisin rauhansopimuksen velvoitteet, jotka olisivat saattaneet estää myös Euroopan Unioniin liittymisen. 
 
Painottaessaan näiden näkökohtiensa esilletuontia Jali Raita vetoaa Unkarin delegaatioon  suomalaisten politiikkojen ja virkamiesten yhteisissä neuvotteluissa.  Vetoomuksen liitteenä on linkki journalisti Mauno Saaren haastateluun.
 
Oikeutta rukoiltava ulkovalloilta
 
Kiitokset myös Jalille koko Suomen puolesta. 
Onhan se järkyttävää, että kansalaisten on oikeutta hankkiakseen rukoiltava sitä ulkovalloilta!? Rauhanpolitiikka vaihdettiin aseisiin.
 
Suomi ja koko Eurooppa on jo vajonnut Yhdysvaltojen totalitariseksi sotilasdiktatuuriksi,  jossa demokratiat on murskattu. Enää ei riitä vain Euoopan nouseminen omille jaloilleen, myös yksityisten kansalaisten on tehtävä se nopeasti, koska väkivalta; - lähes fasismi ja natsismi kuuluu jo suomalaistenkin vallankäyttäjien sotakiihotuksen äänenpainoihin.
 
Tuleeko Suomen pelastaja Unkarista?
 

Liitteet:                                    

1.   Pariisin Rauhansopimus 1947 (FINLEX) 

2.   Venäjän federaation kanssa suhteiden perusteista tehdyn sopimuksen voimaansaattamisesta/ https://www.finlex.fi/fi/sopimukset/sopsteksti/1992/19920063

3.   Naiset Rauhan puolesta lehdistötiedote  https://sinikkatyynela.blogspot.com/2023/03   /naiset-rauhan-puolesta-lehdistotiedote.html?m=1

4.    https://naapuriseura.fi/paatoimittaja-mauno-saari-asian-ydin/

 

Lisäys 12.4.2023

https://mvlehti.net/2023/04/11/suomi-petti-unkarin-heti-tultuaan-hyvaksytyksi-natoon-unkarin-parlamentin-puhemies/

 

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Sinikka erinomaisesta kirjoituksestasi.
Yt. Jokke

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos 🙏🇫🇮❤️ t. Niina

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos! Olet taitava ja todella tarmokas. Sinun kaltaisiasi tällä nyt kipeästi tarvitaan!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Sinikka. Tänään on Suomessa Naistenpäivä. Onnea ja menestystä, upea Nainen!

Anonyymi kirjoitti...

Suuri KIITOS sinulle Sinikka, se mitä teit on niin TÄRKEÄÄ meille kaikille.

Jande Rehn kirjoitti...

Wow!
Upea vetoomus - mahtavaa työtä, Sinikka! 👍💕 Kiitos!
Itse lähetin Orbánille tammikuun alussa sähköpostitse vetoomuksen, johon sain 55 allekirjoitusta = joukkovetoomus.
Liitin mukaan UM:n lausuntokierroksen verkossa by 23.11.22 annetut 1594 lausuntoa, joista 97,04% vastustavia, yhden ison riippumattoman gallupin tulokset.
Kiitos vielä ja eläkäämme toivossa... ❤️🇫🇮

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos 💞

Anonyymi kirjoitti...

Iso kiitos Sinikka 🙏💞💓

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos❤

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavaa!!! 👍🏾👏🏽 iso kiitos! ❤️

Anonyymi kirjoitti...

Ryssa olet

Anonyymi kirjoitti...

Paljon kiitoksia! Hienoa työtä, koska tiedotusvälineemme ei saa kansalaisten hädästä kertoa.

Anonyymi kirjoitti...

Kun hätämme tässä pakkovallassa ja pelolla hallitsemisessa on suurin, sinä viisas nainen Sinikka toit valaisua. Kiitos oikeuksiemme palauttamisesta.

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista.
Kansa on nukutettu Ruususen uneen.

Järkyttävää, että että pelastusta joudutaan rukoilemaan joiltakin Naton jäsenmailta ja valtiojohto liehuu maailmalla lietsomassa III - maailmansotaa.

Mutta - Periksi ei anneta! 🇫🇮