torstai 2. maaliskuuta 2023

Naiset Rauhan Puolesta lehdistötiedote 1.3.2023

 Lehdistötiedote

Suomen eduskunta äänesti 1.3.2023 kansainvälisen terrorismin sekä ydinasekauhun puolesta –siis NATO-jäsenyyden puolesta.

Maaliskuun 1. päivä 2023 oli rauhanliikkeelle päivä, joka jää ikuisesti muistoon.

Miksi Suomi luopui puolueettomuudesta ja rauhanneuvottelijan asemasta kun mitään uhkaa ei ole ollut vaan olemme saaneet elää rauhan aikaa 78 vuotta.

YK:n täysistunnossa 23.2.2023 professori Jeffrey Sachs sekä Ray McGovern, entinen CIA:n tiedustelu-upseeri kommentoivat Nord Stream tapahtumia.
Molemmat yhtyivät, vahvoin perustein, Pulitzer-palkinnon saaneen Seymour Hershin tulkintaan USA:n osallisuudesta Nord Stream sabotaasiin.

Seymour Hersh sai tunnustusta vuonna 1969 Vietnamin sodan aikana My Lain joukkomurhan salailun paljastamisesta. 1970-luvulla Hersh käsitteli Watergate-skandaalia The New York Timesissa ja raportoi myös Yhdysvaltain salaisesta pommi-iskusta Kambodžaan ja CIA:n kotimaan vakoiluohjelmasta.

Viime viikolla YK:n turvallisuusneuvostossa Jeffrey Sachs kutsui Nord Stream sabotaasia ”an act of international terrorism” siis kansainvälisen terrorismin tekona, ja vaati asian kunnollista selvittelyä. Ray McGovern puolestaan puhui diplomatian ja neuvottelujen puolesta.

Suomi on nyt liittymässä sotilasliittoon, jonka vahvin liittolainen USA käy taloussotaa EU:ta ja etenkin Saksaa vastaan.

Suomi hyväksyy myös ydinasekauhun, ja sulkee pois mahdollisuuden allekirjoittaa ydinasekieltosopimuksen (TPNW), jonka jo lähes puolet maapallon valtioista on allekirjoittanut. Suomi ei asettanut minkäänlaisia ennakkoehtoja Nato-jäsenyydelle ja hyväksyy näin ydinaseet maaperälleen.

Daniel Ellsberg, entinen sotilasanalyytikko, poliittinen aktivisti kirjoitti kirjassaan ”Doomsday Machine – Confessions of a Nuclear War Planner” että Suomi olisi lakannut olemasta ”Would be wiped out” USA:n ja entisen Neuvostoliiton välisessä ydinsodassa.

Suomen kansa nukkuu Ruususen unta poliittisten johtajien ja valtamedian pettäminä.

 

Ulla Klötzer ja
Lea Launokari
Naiset Rauhan Puolesta

Merikukka Kiviharju
PAND, Taiteilijat rauhan puolesta ry


🕊

https://mvlehti.net/2023/03/04/valtakunnan-oikeus-ruususen-ainut-toivo-mielipide/

 

Ei kommentteja: