sunnuntai 27. joulukuuta 2020

Covid – 19, - virus vai veritauti ?

Virologi Matti Jalasvuori on julkaissut tänä vuonna kirjan: Virus – Kosmoksen kapellimestari.

Viruksia on ollut olemassa ainakin neljä miljardia vuotta. Siitä huolimatta niiden syntytapa on edelleen mysteeri ?  Tutkijat eivät ole edes yksimielisiä siitä, onko virus elossa vai kuollut ?

Covid-19 viruksen määritelmä on proteiinikuorella suojattu geeni.

Virallisen luokituksen mukaan virus on kuollut, mutta Jalasvuori on eri mieltä: - miten virus sitten tapetaan, jos se  ei alun perinkään ole ollut elossa ?

Jotkut tutkijat toteavat suoraan, että viruksiin ei ole edes mahdollista valmistaa rokotteita. Siitä huolimatta kymmenet rokotefirmat kilpailevat miljardibisneksestä ja nyt sadat miljoonat ihmiset uhrataan raakoihin ihmiskokeisiin nopeasti kyhätyillä synteettisillä rokotteilla.
 
Kuka on myynyt sielunsa pirulle ?
Mitä hämäräpuuhista tiedetään ?

Kymmenet lääkefirmat kehittävät rokotteita sekä perinteisellä, että uudella geenitekniikalla. Geeniteknologiaan perustuvia Pfifzerin ja BioNTechin rokotteita testataan nyt surutta monessa maassa koko ihmiskuntaan. Uusien rokotteiden suurrahoittajia ovat Bill ja Melinda Gates, sekä Pentagon. 
- Kuka kantaa lopullisen vastuun ?

Kun geeniteknologiaan perustuvista pahoista haittavaikutuksista tuli selvyys jo eläinkokeissa, Gatesin rokotebisnes on hankkinut itselleen ennakkoon syytesuojan haittojen korvausvaatimuksista. USA vahvisti syytesuojan lailla helmikuussa 2020. 
Samalla syytesuoja varmisti rokotebisnekselle rajattoman ja avoimen shekin. Kaikki kulut korvataan ja rokotteille ei asetettu hintakattoa. Näin poistettiin Big Pharmalta takuut turvallisista rokotteista. 
Rokotteiden haittavaikutukset ja niiden korvausvastuut jäävät siten niitä käyttävien kansallisten hallitusten vastuulle.

Suomessa THL pönkittää avoimesti Big Pharman kyseenalaisia bisneksiä, vaikka tiedetään geeniteknisten kokeiden hengenvaaralliset haittavaikutukset; - mm, koko kehon systeemiset tulehdukset, geenimutaatiot, syöpää aiheuttavien geenien aktivoitumisen ja alttiuden veritulppiin jne. Siitä huolimatta Suomi tilasi 18 miljoonaa rokoteannosta, että varmasti riittää kaikille ?
- Voiko enää paremmaksi mennä ?
 

Covid -19,  - Virus vai veritauti ? 
Entäpä, jos koronavirusepidemian lääketieteellinen hoito onkin perustunut väärään diagnoosiin: - kysymyksessä ei ehkä olekaan keuhkokuume, vaan veren patologinen hyytymistaipumus ( pienet ja isommat veritulpat), jotka johtuvat tulehduksesta. Asiaan on tullut selvyyttä Italian 50 suoritetusta ruumiinavauksesta.

 

Onko COVID-19 sittenkin VERITAUTI ? 

” mRNA-rokotteeseen liittyvä veritukosriski sai aivan uuden painokkuuden The Lancet -tiedelehdessä 7.5.2020 julkaistusta tutkimuksesta. Sen mukaan COVID-19 ei olisikaan akuutti hengitystiesairaus, jollaisena sitä hoidetaan. Oikeampi nimitys on tutkijoiden Dennis McGonagle et al. mukaan ”diffuusi pulmonaarinen intravaskulaarinen koagulopatia” eli ”hajautunut keuhkojen verisuonten sisäinen hyytymishäiriö”, jossa keuhkojen pienissä verisuonissa esiintyy tukoksia. Ne aiheuttavat potilaiden menehtymisen hapenpuutteeseen, eikä hengityskoneen käyttö auta tilannetta. Päinvastoin, 88 %:n hengityskonepotilaista on todettu menettävän henkensä. Kun keho on kuluttanut hyytymistekijänsä ja verihiutaleensa taudin johdosta loppuun, voi vielä seurata verenvuotoja.

Tutkimus esittää, että COVID-19 onkin viruksen aiheuttama hematologinen eli veritauti, ja hoidon pitäisi kohdistua veren hyytymisen normalisointiin ja tietysti systeemisen inflammaation tai infektion taltuttamiseen. ”COVID-19 ei ole akuutti viruksen aiheuttama keuhkokuume, vaan inflammaatiosta johtuva immunologinen reaktio, joka johtaa tromboosiin (tulppiin, tässä tapauksessa etenkin keuhkoissa), mikä aiheuttaa potilaan menehtymisen. Tautia on siis hoidettava antikoagulanteilla ja anti-inflammatorisilla lääkkeillä.”

Italian Terveysministeriö teetti 50 ruumiinavausta Bergamon sairaalassa. Kaikilla tautiin kuolleilla oli verisuonissa hyytymiä. 
Italia ryhtyi saman tien muuttamaan hoitoprotokollaansa. Se alkoi antaa potilaille 100 mg aspiriinia ja antikoagulanttia. 14.000 potilasta pääsi terveenä sairaalasta. Näitä lääkkeitä voidaan antaa heti taudin alkaessa, jo kotona. Italialaisen patologin mukaan ”hoito teho-osastolle on hyödytöntä, ellei tromboembolismia ratkaista ensin. Jos me ventiloimme (hoidamme hengityskoneella) keuhkoja, joissa veri ei kierrä, hoito on turhaa, ja tosiasiassa yhdeksän (9) kymmenestä (10) potilaasta kuolee, koska ongelma on kardiovaskulaarinen, ei respiratorinen (sydämeen ja verisuoniin liittyvä, ei hengityselimiin). Kuolleisuuden määräävät laskimoiden mikro-tromboosit, ei keuhkokuume.”
(Robert Redfern´s Health News, Week 23-2020, 
Crimes Against Humanity, info@naturallyhealthynews.com)

Italia syyttää nyt Bill Gatesia ja WHO:ta rikoksista ihmisyyttä vastaan, johon nämä ovat syyllistyneet johtamalla harhaan ja salaamalla maailmalta ihmishenkiä pelastavaa informaatiota ja niin aiheuttaneet tuhansien kuoleman. Tehohoitoa, hengityskoneita ja pakollisia rokotuksia ei tarvita.

Mitä tapahtuu, jos veritukoksia aiheuttavan sairauden ehkäisyyn käytetään veritukoksia aiheuttavaa rokotetta ?

" Väestön rokottaminen keskeneräisillä geeniteknologisilla rokotteilla on projekti, joka on synnyttänyt synkkiä ennustuksia. Bill Gatesin oman, hyvin varovaisen arvion mukaan hänen rokotteensa aiheuttavat 700.000:n ihmisen vaurioitumisen ja kuoleman. Tätä ei voida välttää, ja siksi hallitukset on saatava mukaan, koska korvausvaatimuksia syntyy, hän sanoi televisiossa (CNBC-uutiset 24.4.2020). 
Mikrobiologi ja lääkäri Judy Mikovits arvelee, että Yhdysvaltain väestön rokottaminen tuo 15 miljoonaa kuolonuhria. Lääkäri Sherry Tenpenny on samaa mieltä ja lisää: ”On pahempaakin kuin kuolema” (https://vaccineimpact.com/2020/dr-judy-mikovits-and-dr-sherry-tenpenny-a-new-covid-vaccine-could-kill-50million-people-in-the-u-s/print/) (26.5.2020). 
Poliitikot ja terveysviranomaiset ovat hyväksymässä epidemian hoitokeinon, joka on huomattavasti tappavampi kuin COVID-19 itse.

On jo paljon tietoa siitä, mikä altistaa SARS-Cov-2-viruksen ja sen heimolaisvirusten aiheuttamille sairastumisille. Niitä ovat ilmansaasteet, etenkin pienhiukkaset ilmassa, tupakointi, päihteiden käyttö, lihavuus, kohonnut verenpaine ja kohonnut verensokeri, vanhuus, huono yleiskunto, lääkkeiden käyttö, muut sairaudet kuten diabetes, sydäntauti, keuhkojen ja muiden suurten sisäelinten sairaudet. Myös alhainen D-vitamiini, C- ja A-vitamiini, sinkki ja magnesium – ne parantavat immuunipuolustuksen toimintakykyä. Kurkumiini ja D-vitamiini vielä alentavat huomattavasti inflammaatiota, samoin serrapeptaasi. Nattokinaasi parantaa veren virtausta ja vähentää taipumusta hyytymiin. Nähtyjen puutteiden korjaaminen on todellista epidemioiden torjuntaa
Meidän ei ole pakko mennä mukaan massapaniikkiin.  Me voimme panostaa enemmän ja paremmin väestön terveyden ylläpitoon ja parantamiseen. Immuunijärjestelmämme puolestaan tietää jo, miten tunnistaa patogeenit ja tuhota ne. Se on kehittänyt taitonsa miljoonien vuosien aikana.
 

 
 


 

 

Ei kommentteja: