sunnuntai 6. joulukuuta 2020

612 - Hyvää itsepäisyyspäivää !

Suomessa vietetään taas itsenäisyyspäivää 6.12.
Korona synkistää juhlintaa. Linnan juhlat on peruttu ja kansa naamioitu.

Koronan avulla maailma on johdettu joukkopsykoosiin. Yhteiskunnat ovat sulkeutuneet yksi toisensa jälkeen.

Äärimmäisen taloussodan edetessä ja yhteiskuntien tulonjaon revetessä entistä jyrkemmin, on selvää, että nykyisen globaalikapitalismin valtaeliitti on valmistautunut äärimmäisiin keinoihin. Kaikkein kummallisinta on se, ettei edes luotettavaa testiä ole vieläkään Covid-19 virukselle ? 
- Mistä on kyse ?

Koronaa ja sen massiivisia näytteidenotto-operaatioita epäilevät lääkärit ja muut tutkijat on eliminoitu valtamedian toimesta. Epäileviä Tuomaita ei suvaita. Ne, jotka eivät usko pandemiaan tai rokotteiden voimaan ovat pettureita. Hivutus koko kansan pakkorokotuksille etenee suunnitellusti.

Onko mitään uutta auringon alla ? 
Kaikki muistavat epätoivoisen roomalaisten kuningas Herodeksen paniikin, kun pelätty Vapahtaja syntyi 2000 vuotta sitten.  Kuningas toteutti joukkomurhan surmaamalla kaikki alle 2- vuotiaat poikalapset. Entäs nyt ?
- Jos ja kun SARS, MERS ja Covid-19 ovat laboratoriossa kehitettyjä viruksia biologiseen sodankäyntiin, miksi asiaa peitellään ? Uudet biosodankäynnin menetelmät ovat tabu äärimmäisen militarisoituneessa ja korruptoituneessa maailmassa, jossa Pandoran lipasta ei kukaan uskalla avata ?  
 
Rokoteguru Bill Gatesin suunnitelmissa on ollut jo vuosikymmeniä ihmiskunnan väestönkasvun hillitseminen ja sterilisoiminen rokotteilla. Korvaako Billin uuden sukupolven rokotteet poliittisen järjestelmän kyvyttömyyden ratkaista ihmiskunnan väestöräjähdystä ja muita ongelmia piikityksillä ja mahdollisilla siruttamisilla henkilötunnuksineen ?
Koko ihmiskunnan kontrollointi on lähempänä kuin koskaan ?

Uusi Maailmanjärjestys, nykyinen globalisaatio romutti kansallisvaltiot ja tukahdutti demokratiat. Nykyisen talousjärjestelmän raunioille lukitusten jälkeen nousee entistä kontrolloidumpi neljäs teollinen vallankumous ja digitalisaatio, joka mahdollistaa totalitaarisen vallankäytön ja valvonnan. Tätäkö haluamme ?

Uusi Maailmanjärjestys, New World order on aivopessyt ihmiskunnalle uuden uskon lääketeollisuuteen. Tämä  Messias jakaa rokotepatentteja kehittelevälle Gatesille ja Big Pharmalle miljardivoittoja. Kun lääkeyhtiöitten osakkeet nousevat humisten, pörssi kiittää.
Lääkkeitten ja rokotteiden tarkoitus ei ole ensisijaisesti parantaa vaan kroonistaa ihmiset lääkkeitten jatkuvaan käyttöön.
– Ja voi niitä reppanoita, jotka sitten keräävät Big Pharman voittosalkkunsa ihmisten sairauksilla, pelottelulla ja petoksella ?
 

Herodes - kohti pakkorokotuksia
Bill Gates on itse todennut, että rokotteista tulee vakavia sivuvaikutuksia sadoille tuhansille ihmisille. - Väliäkö sillä, jos rokote ei paranna, se antaa vain väliaikaisen suojan, eikä estä edes tartuntoja ?
 
Rokotukset on tarkoitus aloittaa mahdollisimman pian kaikkialla Euroopassa. Moskovassa ihmisille pistetään Sputnikia, paitsi Putinille, joka on kieltäytynyt ihmiskokeista.
Sen sijaan lännen johtavat päämiehet, Biden, Obama ym. ovat jo ilmoittaneet halukkuutensa ensimmäisten piikkijonoon. Eilen iltauutisissa kerrottiin, että myös presidentti Niinis odottaa jo innokkaasti vuoroaan.
- Liekö arvon herrat saaneet ruhtinaalliset korvaukset seuraaviin vaaleihin äveriäältä Big Pharmalta, ryhtyessään rokotebisneksen mannekiineiksi vasten parempaa tietoa ?
 
Hesari oli teettänyt tutkimuksen, jossa vain puolet helsinkiläisistä on rokotemyönteisiä. Onneksi. Vielä on toivoa. 
- Annetaanko toivoa myös niille terveydenhuollon ammattilaisille, jotka mieluummin luopuvat ammatistaan ja töistään, kuin suostuvat ensimmäisten joukossa suunniteltuihin ihmiskokeisiin ja vanhusväestön riskiryhmien rokotuksiin ?

Ajan henki on raskas.
Maailma on jakautunut. Mihin voi uskoa, kehen luottaa ?
 
 
Jokaisen on valittava puolensa. 
Kun hyvän ja pahan taistelu kiihtyy, selviytyminen yksilötasolla merkitsee omille jaloille nousemista. Se ei onnistu ilman totuutta ja moraalista selkärankaa...

Hyvää itsepäisyyspäivää !

 

 

 

 

 

 

Ei kommentteja: