torstai 10. joulukuuta 2020

Covid- massatestaukset lopetettava välittömästi

Tri Michael Yeadon on haastanut entisenä Pfizerin tieteellisenä johtajana Big Pharman, ns. asiantuntijat ja globaalin rokotehypetyksen.  Hän on kritisoinut vallitsevia virhekäytänteitä ja koronatoimenpiteitä eri julkaisuissa.

Kun myös Suomen valtamedia on agitoimassa pelkästään valtavaa rokotuskamppanjaa, samalla kun rokotekriittiset youtube-kanavat ja facebookit on bannattu, on aiheellista täsmentää vielä muutamia Yeadonin keskeisiä argumentteja globaalin huijauksen lopettamiseksi.

- Miksi tiedotusvälineet eivät kerro, että pandemia on jo ohi ?

- Yli 60%:lla väestöstä on jo immuniteetti. Nykyiset PCR- massatestaukset on loputtava, koska ne vain pahentavat tilannetta, vaatii Yeadon

”Nykyiset PCR – testit otetaan ihmisiltä pyyhkäisemällä tikulla nenästä ja nielurisoista. Testillä ei etsitä virusta, vaan pientä palaa geneettistä sekvenssiä, jota saotaan RNA:ksi. Tämä RNA-hiukkanen löytyy ihmisen nielurisoista, jos he ovat saaneet tartunnan jo viikkoja tai jopa kuukausia sitten. RNA-jäänteet ovat kuolleita ja rikkinäisiä pienhiukkasia, jotka leviävät hengityksessä. PCR-testi ei pysty havaitsemaan elävän ja kuolleen RNA:n eroja. Ts. suurin osa positiivisista testituloksista on ”kylmiä/kuolleita positiivisia”, jotka eivät enää sairastuta, eivätkä tartu muihin, vaikka testin tulos on positiivinen.

Väärän poisitiivisen testin ongelma pahentaa ihmisten luokittaminen covid-positiivisiksi kun he menevät sairaalaan. Kausi-influenssan aikana ihmisiä on normaalisti paljon sairaaloissa. Ihmisillä on muitakin hengityselinsairauksia, joilla ei ole mitään tekemistä Covid-19 kanssa. Jos kuolet ”kylmäpositiivisella” testituloksella, sinut lasketaan Covid-tilastoihin.  Covid- kuolintilastot eivät ole luotettavia.

Massatestit 
Massatestit lukitsevat  yhteiskunnan jumiin, kun  väärien positiivisten testien määrä on liian suuri. Siksi massatestaukset pitäisi heti lopettaa, koska ne ovat hyödyttömiä ja  valtavan kallista lystiä. Pahinta, että taistelemme tyhmien ihmisten - enimmäkseen hallituksen ministereiden kanssa, jotka eivät ymmärrä edes tilastointia:

-         Jos testaat miljoona ihmistä päivässä testillä, joka tuottaa yhden prosentin vääriä positiivisia tuloksia, silloin tuloksena on 10 000 ihmistä päivässä. 

-         Jos viruksen esiintyvyys on 0,1%, kuten kansallisen tilastotoimiston mukaan se oli kesällä, oikea tieto on 1000.  
       

Pandemia, joka on kulkenut koko Euroopan ja todennäköisesti koko maailman väestön läpi melko pian, ei palaa. - Miksi ei palaa ? 
- "Koska ihmisillä on T-solu immuniteetti. Maailman parhaat soluimmunologit ovat tutkineet asian. Jotkut ihmiset luulevat, että immuniteetti alkaa hiipua.  Immuniteetti jättää aina jäljen kehoosi. Tapa, jolla taistelit sen kanssa, sisälsi tiettyjä tunnistusvastaanottimia ja on jättänyt sinulle ns. muistisolut, jotka muistavat mistä ne taistelivat. Siksi solumuisti on erittäin helppo saada toimimaan uudelleen muutamassa minuutissa tai tunnissa antamaan suojaa.

"Todennäköisin immuniteetin kesto hengitysviruksille, kuten SARS-CoV-2, on useita vuosia. Meillä on paljon tietoja SARS viruksesta, joka pyyhkäisi läpi maailman 17 vuotta sitten. SARS-CoV-2 on 80% samanlainen kuin SARS. Todisteet ovat selvät. Fiksut soluimmunologit ovat tutkineet ihmisiä ja jotka selviytyivät SARS:sta 17 vuotta sitten. He ottivat verinäytteet ja testasivat, reagoivatko ne alkuperäiseen SARS: ään vai eivät ? Ne kaikki reagoivat normaalisti, johtuen vahvasta T-solumuistista. 

"Sarsin sairastaneet ihmiset ovat itse asiassa myös hyvin suojattuja SARS-CoV-2: ta vastaan, koska se on niin samanlainen ja ”ristiin immuniteetti”.  Arvio immuniteetille on n. 17 vuotta. Täysin mahdollista, että se on elinikäinen.
Sitten on ollut hyvin pieni määrä ihmisiä, jotka näyttävät saaneen tartunnan kahdesti. Todennäköisesti heillä on tiettyjä harvinaisia ​​immuunipuutosoireita. 

"SARS-CoV-2 - on epämiellyttävä virus, mutta se ei ole sitä, mitä meille kerrottiin keväällä. Alun perin meille kerrottiin, että se tappaisi ehkä kolme prosenttia tartunnan saaneista ihmisistä - mikä on kauhistuttavaa. Se on 30 kertaa pahempaa kuin flunssa. 
Taudin edetessä on selvinnyt, että Covid-19: n todellinen infektiokuolemien suhde on sama kuin kausiluonteinen flunssa. 

Covidin hävittäminen nollaan ? 
 
"Ei ole mitään syytä, miksi tarvitsisi yrittää ajaa Covid nollaan. Se on hölynpölyä. Biologia ei ole sellaista. Kaikki keinot, joita nyt on tehty nollauksen eteen ovat paljon vahingollisempia, vaarallisempia ja patologisempia kuin itse virus.
Covid-19-viruksen jokaisesta kopiosta ei yksinkertaisesti ole mahdollista päästä eroon ja jos yritettäisiin, ne keinot tuhoaisivat yhteiskunnan. 

"On tärkeää ymmärtää, että pandemian kulkiessa väestön läpi selvisi myös,  että päivittäisten infektioiden määrä laski. Olimme ohittaneet huipun jo melko kauan ennen lukituksen alkamista. Joten lukitus oli turhaa. 
Viruksen kulkeutuminen ihmispopulaation läpi on ollut täysin luonnollinen prosessi, joka ei huomioinut pyrkimystämme hallita sitä. 

”Covid-19 hillitseminen ei liity lukitsemiseen, ei testaamiseen tai jäljittämiseen. En usko, että mikään näistä toimenpiteistä olisi vaikuttanut ollenkaan. Näillä toimenpiteillä ei ole tieteellistä näyttöä. Sen sijaan on olemassa paljon vahvempia tieteellisiä hypoteeseja, jotka selittävät liiallisten Covid-kuolemien määrän: - vuosi 2020 on noussut kuolemien osalta vasta kahdeksanneksi listalle vuodesta 1993 lähtien.

Mike Yeadon antoi tämän haastattelun AIER:lle siksi, koska hän haluaa ulospääsyn globaalista lukituksesta ja jumista: 
- Siksi ensimmäiseksi on lopetettava massatestaukset välittömästi.  
Ja kaikki ne tahot, jotka ovat aiheuttaneet tämän sosiaalisen ja taloudellisen katastrofin, tehneet virheelliset mallinnokset, ennusteet ja muut kyseenalaiset laskelmat, tulisi heti erottaa..

 

KIITOS ! 
                - olen samaa mieltä !

 

 AIER /American institute for economic research / 

 

 

 

 

Ei kommentteja: