maanantai 14. joulukuuta 2020

Covid - 19: The Great Reset

 


Keksittiinkö Covid- 19, jota ei voida edes luotettavasti testata, toteuttamaan teknokraattien unelma väestönhallinnasta paljastamatta massoille todellista syytä ?

Globaali pandemia, joukkopsykoosi ja rokotteet ovat olleet erinomaisia työkaluja teknojättien vallankaappauksen onnistumiseksi.  Covid – 19 on peitenimi tarkotuksella valmistellun kansainvälisen terveyskriisin varmistamiseksi.

Nyt meneillään oleva maailmanhistorian suurin kansanterveysfiasko on rokottamassa koko ihmiskunnan tutkimusvaiheessa olevilla RNA- rokotteilla, jotka muuttavat ihmisen genomia ja perimää. Nämä uuden sukupolven rokotteet ovat maailmanhistorian käännekohta, kun terveyden nimissä ihmiskunta aiotaan orjuuttaa myös teknokraattien digivalvontaan.

Valtamedian hampaaton rokotehypetys ja pandemiahysterian liioittelu ovat vääristäneet totuutta niin pahasti, että suuri osa väestöstä juhlii roistoja ja ivaa sankareita.

Covid-19 takana on kultti, jota on suunniteltu vuosikausia. Kultin takana on neljäs tekninen vallankumous: ”The Great Reset, josta on julkaistu myös kirja. 
"Neljäs teollinen vallankumous" on pienen talous-, teollisuus- ja teknologiaeliitin globaali vallankaappaus. Kyseessä on valtaterrori, jossa pandemiaa käytetään peitetarinana.
Valtaterrorin ytimessä ”Great Resetiä / Suurta Petosta operoimassa ovat maailman suurimmat teknojätit ja näiden omistajat. He järjestävät, hallinnoivat, johtavat ja valvovat ”Uutta Maailmajärjestystä”. Isäntänä toimii Maailman talousfoorumi (WEF) ja sen satelliitit, jotka julkaisivat jo neljä vuotta sitten ” Neljäs teollinen vallankumous-eetoksen. 
Tänä vuonna syntyi ”Covid-19: The Great Reset, -suuri nollaus.

Tämän petollisesti suunnitellun teknologisen vallankumouksen ylipäälliköksi on noussut digitalisaatio. Maailmalla nousee 5G ja 6G torneja kuin sieniä sateella huolimatta ilmastomuutoksesta ja teknologian jatkuvasti kasvavasta lisäenergian tarpeesta.

EU:n miljardien elvytyspajatsot jaetaan digitalisaation vyöryyn kaikkien jäsenmaiden tuella huolimatta tutkimattomista terveys-, ym. ympäristövaikutuksista.
Digitalisaation myötä meitä valvotaan 24/7. Valvonnan onnistumiseksi rokotekattavuuden tulee olla mahdollisimman suuri.
Julkisesta vallasta, valtamediasta ja politiikoista on tehty tieteellis-teknologisen eliitin vanki.
Bingo !?

  
Covid-19 – väestönhallinta
 
Rokotteita on käytetty jo vuosikymmeniä Afrikassa, Intiassa, Filippiineillä jne. sterilisaatioon. Nyt myrkyllisiä rokotteita käytetään myös teollisuusmaissa pelastamaan maailma ilmastomuutokselta ja ylikansoitukselta.

Jo vuosikymmeniä sitten tutkijat ovat huolestuneet ilmasto-ongelmasta, väestönkasvusta, luonnonvarojen ylikulutuksesta jne. Yli 11 000 tiedemiestä ja tutkijaa julistivat ilmastohätätilan. 
Tutkijat ovat vaatineet poliittisia päättäjiä toteuttamaan nopeita muutoksia energia-, elintarvike ja talouspolitiikassa. Sen lisäksi he ovat vaatineet väestövalvontaa. Väestö on vakautettava ja siksi sitä on vähitellen vähennettävä. Sen vuoksi globaali yhteiskunta ja sen integroidut oligarkian taustajärjestelmät tekevät nyt dramaattisia uudelleenjärjestelyjä. Valtamedia toimii kaikkialla maailmassa globalistien talutushihnassa kiitettävästi. Onneksi valtamedia maksumuuriensa suojassa on jo menettänyt otteensa. Ihmiset osaavat jo etsiä tietoa ja totuutta omatoimisesti. Medialukutaito ja kriittisyys on somen ansiosta lisääntynyt, sitä mukaa kun tietoisuus kasvaa.

Bill Gatesin implanttisirut

Vuonna 2019,  Scientific American -artikkelin mukaan Gates tilasi Massachusettsin teknillisen instituutin rakentamaan injektoitavan kvanttipistevärjäysjärjestelmän tatuoimaan lasten ihon alle tallennettuja lääketieteellisiä tietoja. Tatuointi on suunniteltu luettavaksi iPhone-sovelluksella .

Gatesin yritys Microsoft on myös patentoinut valvonta tekniikan, joka käyttää implantoituja siruja antureihin, jotka on kehitetty seuraamaan aivojen toimintaa.

Gates on investoinut myös noin 20 miljoonaa dollaria MicroCHIPS- yhtiöön, joka valmistaa sirupohjaisia ​​laitteita, mukaan lukien syntyvyyttä säätelevät implanttipihdit, joissa on langattomat päälle / pois-kytkimet lääketieteellisten viranomaisten kauko-ohjattavaan lääkkeiden toimittamiseen.

Heinäkuussa 2019, kuukausia ennen COVID- pandemiaa, Gates osti 3,7 miljoonaa osaketta Sercosta , joka oli Yhdysvaltain ja Ison-Britannian hallitusten kanssa tehdyn sotilashankkeen harjoittaja pandemiainfektioiden ja rokotusten noudattamisen seuraamiseksi.

Helpottaakseen siirtymistämme valvontayhteiskuntaan Gates investoi miljardi dollaria EarthNow'hin, joka lupaa peittää maapallon 5G-videovalvontasatelliiteilla.

EarthNow laukaisee 500 satelliittia, joiden avulla hallitukset ja suuret yritykset voivat seurata suoraa lähetystä lähes kaikilla maapallon nurkilla ja antaa hetkellisen videopalautteen sekunnin viiveellä.

Bill ja Melinda Gates -säätiö osti myös 5,3 miljoonaa osaketta Crown Castlesta, joka omistaa 5G-vakooja-antenneja, mukaan lukien yli 40 000 solutornia ja 65 000 pientä kennoa.

 

Bill Gates ei ole ollut toimeton. 
Tämä mies, jolla on suuri unelma koko maailman kontrolloimiseksi omistaa myös sirupatentit ja hallitsee pian sinua ?

- Entäs sitten ?

Kun meillä on ihon alla Gatesin ikiomat nanosirut, taltioitu rokotehistoria, henkilötiedot ja pankkitunnukset, olemme Gatesin ikiomia kauko-ohjattavia kyboreita ? 

 

 
Kiitos / Global Research 

Ei kommentteja: