keskiviikko 9. joulukuuta 2020

Pfizerin rokotetutkimuksesta kiireellinen keskeyttämishakemus Euroopan lääkevirastolle


 Englanti hyväksyi virallisesti Pfizerin ja BioNTech Covid- keskeneräisen rokotteen, joka pistettiin  ensimmäiseksi yli 90 vuotiaaseen mummoon. Kansakunta juhlii...

Mitä ihmettä ?
Samaan aikaan Pfizerin entinen varapuheenjohtaja vaatii rokotetutkimuksen välitöntä keskeyttämistä !
Mistä on kyse ?

Lääkeyhtiö Pfizerin entinen varapuheenjohtaja tri. Mike Yeadon, sekä entinen kansanterveysosaston johtaja tri Wolfgang Wodarg   jättivät 1. joulukuuta 2020 hakemuksen Euroopan lääkevirastolle EMA: lle , joka vastaa EU-laajuisesta lääkehyväksynnästä kaikkien SARS CoV 2 –rokotustutkimusten osalta. 
He vaativat BNT162b: n BioNtech / Pfizer-tutkimuksen (EudraCT-numero 2020-002641-42) välitöntä keskeyttämistä.

Wodarg ja Yeadon vaativat, että tutkimuksia ei pitäisi jatkaa, ennen kuin on saatavilla tutkimussuunnitelma, joka soveltuu vastaamaan merkittäviin turvallisuusongelmiin, joita yhä useammat tunnetut tutkijat ovat esittäneet rokotetta ja sen tutkimusta vastaan.

Vetoomuksen esittäjät muistuttavat PCR-testin epätarkkuudesta ja vaativat Sangver –sekventointia. Vain siten saadaan luotettavia tietoja Covid-19 rokotteen tehokkuudesta.

Monien erilaisten erittäin vaihtelevien PCR-testien perusteella ei taudin riskiä eikä mahdollista rokotteen hyötyä voida määrittää tarvittavalla varmuudella, minkä vuoksi rokotteen testaaminen ihmisillä on epäeettistä. 
 
Lisäksi he vaativat, että esim. eläinkokeilla on suljettava pois aikaisempien tutkimusten riskit, jotka voidaan osittaa:

- Niin kutsuttujen "ei-neutraloivien vasta-aineiden" muodostuminen voi johtaa liioiteltuun immuunireaktioon, varsinkin kun testattava henkilö joutuu rokotuksen jälkeen todellisen, "villin" viruksen kohteeksi. Tämä niin kutsuttu vasta-aineista riippuvainen monistus, ADE, on jo pitkään tunnettu kokeista koronarokotteilla kissoilla. 
Näiden tutkimusten aikana kaikki kissat, jotka aluksi sietivät rokotuksen hyvin, kuolivat villin viruksen tarttumisen jälkeen.

- Rokotusten odotetaan tuottavan vasta-aineita SARS-CoV-2: n piikkiproteiineja vastaan.

- Piikkiproteiinit sisältävät kuitenkin myös synysiini-homologisia proteiineja, jotka ovat välttämättömiä istukan muodostumiselle nisäkkäillä, kuten ihmisillä.  
On ehdottomasti suljettava pois, että SARS-CoV-2 -rokote voi laukaista immuunireaktion syntsiniini-1: tä vastaan, koska muuten määrittelemättömän ajan kestävä hedelmättömyys voi kohdistua rokotettuihin naisiin.

 - BioNTech / Pfizerin mRNA-rokotteet sisältävät polyetyleeniglykolia (PEG). 70% ihmisistä kehittää vasta-aineita tätä ainetta vastaan ​​- tämä tarkoittaa, että monilla ihmisillä voi kehittyä allergisia, mahdollisesti kuolemaan johtavia reaktioita rokotukseen.

- Tutkimuksen liian lyhyt kesto ei salli realistista arviointia myöhäisistä vaikutuksista. Kuten sikainfluenssarokotuksen jälkeisissä narkolepsiatapauksissa, miljoonille terveille ihmisille aiheutuisi kohtuuttomia riskejä, jos hätälupa myönnettäisiin. 
Siitä huolimatta BioNTech / Pfizer ilmeisesti jätti hätähakemuksen 1. joulukuuta 2020.

Yeadon on myös muistuttanut, kuinka PCR-testit poistettiin NHS:n (National Health Service) laboratorioista ja toimitettiin yksityisomistuksessa oleville "massatestauskeskuksille", jotka korvasivat "korkeasti koulutetut ja kokeneet terveys- ja hoitoalan ammattilaiset (HCPC) rekisteröidyt biolääketieteen tutkijat" pääasiassa " vapaaehtoisella rekisteröimätömällä henkilökunnalla villeissä laboratorioissa, jotka on perustettu muutaman viikon kuluessa."
Selvää, että tämä kyseenalaisti testitulosten yleisen luotettavuuden, mikä puolestaan ​​tuotti valtavan määrän vääriä positiivisia tuloksia, jotka eivät millään tavoin heijastaneet viruksen heikkenevää vaikutusta.

"Meillä on erittäin vahvaa näyttöä siitä, että PCR-massatestaus on tällä hetkellä täysin arvoton."  
"Pandemia oli ohi kesäkuuhun mennessä, ja lauman koskemattomuus oli tärkein voima, joka muutti pandemian ja pakotti sen vetäytymään. Syksyllä väitetyt ”tapaukset” ovat seurausta väärästä testausjärjestelmästä,  
- vakuuttaa Yadon
 
 

Elikkä tiivistetysti : 
- Uudet Messenger RNA -rokotteet voivat tehdä vastaanottajista alttiimpia vakaville sairauksille tai kuolemalle.

- Piikkiproteiinit voivat "laukaista immuunireaktion", joka johtaa hedelmättömyyteen. 

- Uudet rokotteet sisältävät polyetyleeniglykolia (PEG), joka voi johtaa kuolemaan.

- Kokeet eivät ole olleet riittävän pitkiä sen määrittämiseksi, ovatko rokotteet turvallisia vai eivät . 
 
 

Menestystä
arvon tohtoreille ! 
Toivoisi että kiireellinen rokotetutkimusten keskeytyshakemus Euroopan lääkevirastolle käsiteltäisiin nopeasti, ja että tämä jymyuutinen löytäisi tiensä myös Suomeen ja varsinkin eduskuntaan !?

 Tohtori Wodargin ja tri Yeadonin vetoomuksen teksti EMA:lle löytyy tästä: 
 
 
Kiitos / Global Research  

 

5 kommenttia:

Onnetyar kirjoitti...

Tuo linkki ei toimi siihen tekstiin?

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

Kiitos huomiosta Onnetyar.
Tarkastin.
Linkit aukesivat Global Researchissa. Ne aukesivat myös aamupäivällä blogissani, kun tarkastin ne. Enää ne eivät aukea - not found. Ne on bannattu !?
Isoveli valvoo.

Ei ole sattumaa, että kaikki rokotevastaiset youtube-linkit ja facebooktilit on myös bannattu.
Harmittaa, etten tallentanut tohtorien kiireellistä hakemusta rokotetutkimusten keskeyttämiseksi Euroopan lääkevirastosta, jonne on tänään tehty myös kyberhyökkäys.
Uutisissa kerrottiin, että Euroopan lääkeviraston pitäisi tehdä päätös Pfizerin ja BioNTechin rokottesta joululuun loppuun mennessä. Aikaa on vähän. Toivottavasti valtamedia ja kansalaiset saavat sitä ennen riittävästi oikeaa tietoa rokotehuijauksesta ja Covid-19 - Suuresta Nollauksesta, jolla aiotaan tehdä neljäs teollinen vallankaappaus.

Sinikka Tyynelä kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Onko se tämä:
https://www.docdroid.com/w7hXHSE/wodarg-yeadon-ema-petition-pfizer-trial-final-01dec2020-en-unsigned-with-exhibits-pdf

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

Kiitos linkistä Nimetön !
Siirsin sen blogiin. Se toimii.