perjantai 25. joulukuuta 2020

Jouluevankeliumi 2020

 Kuva : Imago Stock

Jupiterin  ja Saturnuksen yhtymä 0 –asteessa Vesimiehessä 21.12 talvipäivän seisauksessa on Joulun 2020 ilosanoma ja haastaa meidät kohtamaan itsemme.   

Luovumme vihdoin ahdistavasta Kauris-energiasta, joka on määritellyt koko 2020 - pandemiavuoden tapahtumia.

 Vuosi 2020 alkoi Saturnuksen ja Pluton yhtymällä palkitsemalla niitä, jotka hallitsivat ja rikastuttivat vain niitä, joille kontrolli, sortaminen ja alistaminen on ollut petollinen keino henkilökohtaisten tavoitteiden saavuttamiseen. Nyt kohtaamme oman kollektiivisen jumimme. Oppiläksy on maksettu !?

Kun vuosi loppuu Saturnuksen yhtymässä Jupiterin kanssa Vesimiehessä, maailma muuttuu perusteellisesti. Jupiter tuo lahjoista suurimmat; - se laajentaa ja avartaa, mahdollistaa uudet inspiraatiot, luottamuksen ja optimismin. Elämä aukeaa ja vapautuu uudella tavalla.

Koko maailma tarvitsee uuden Vapahtajan ja vapauden. Ahdistavan yhteiskuntien sulkeutumisen jälkeen henkilökohtainen ja kollektiivinen voimamme lisääntyy muutoksen varmistamiseksi.

Saturnus toimii hitaasti ja perusteellisesti, kun se vahvistaa meitä uusiin koitoksiin. Meillä jokaisella on ikioma osamme tässä maaäitimme käsittämättömässä evoluutiossa, johon olemme valinneet henkilökohtaisen inkarnaatiomme näihin dramaattisiin vuosikymmeniin.
Olemme saavuttaneet vihdoin käännekohdan, jossa vaikutuksemme tulevaisuuden muovaamiseen on suurempi kuin koskaan aikaisemmin:
- on aika visioida suuria unelmia oikeudenmukaisesta maailmanjärjestyksestä.

 
Nykyinen uinuva ja pelokas tietoisuutemme on muokannut maailman ympärillämme hullujen huoneeksi ja aiheuttanut mittaamatonta yksilötason ja kollektiivista kärsimystä kaikkialla maailmassa kyseenalaisen pandemiakampanjan tavoitteiden edistämiseksi.

Vanha jäykkä asemiinsa linnottautunut valtaeliitti yrittää vielä viimeisillä voimillaan palauttaa ja ylläpitää suluillaan nykyistä alistavaa maailmanjärjestystä, vaikka sen yritykset on jo tuhoon tuomittu.

Jupiter avaa uuden tien ihmiskunnalle. Valta on siirtymässä takaisin kansoille kollektiivisen edun nimissä.  Vaikka Pluton matka Kauriissa jatkaa vielä vuoden 2024 loppuun, nykyiset auktoriteetit menettävät nopeasti merkityksensä.

Rakennamme uutta tasa-arvoisempaa ja oikeudenmukaisempaa maailmaa, kun löydämme oman voimamme ja luovumme ulkonaisista auktoriteeteista. 
Haasteemme ihmiskuntana on luoda kokonaan uusia kestäviä rakenteita, jotka antavat elämälle syvemmän merkityksen, kuin kuollut materialismi ja henkilökohtainen voiton tavoittelu. 
Ponnistelumme yhteisen ja tasapainoisen tulevaisuuden rakentamiseksi nostavat kriittiseen tarkasteluun kaikki nykyiset militaris- sotilaalliset talouden globaalit rakenteet. 
Siirrymme moninapaiseen maailmajärjestykseen.

Jupiterin ja Saturnuksen kohtaamisessa ihmiskunta kohtaa samalla vanhan karmallisen taakkansa puhdistuakseen siitä. Kun vanha ja uusi ovat rinnakkain, maailma on hetken surkeassa epätasapainossa ja jakautunut, kunnes uusi harmonisempi ihmiskunnan tarpeita palveleva perusta on luotu.
 
 
Elämme ihmeiden aikaa.
Saatamme yhtäkkiä oivaltaa, että ikivanhat totuudet voivat olla yhtä häikäiseviä ja moderneja, kuin nykytiede ?
Meille selviää varmuutena, että nykyinen yhteiskunnallinen todellisuus on suurin petos ja valhe !?
... että meitä hallitaan korruptiolla ja salailulla.

Uusia mysteereitä paljastuu. Kuka Minä olen, mistä tulen ja minne menen ? Vesimiehessä mieli laajentuu ja uudistuu. Kun vanhasta päästää irti, uusi syntyy.

Ihmiskunta on nyt kytketty uuteen kosmiseen virtapiiriin. Vanhoihin kaavoihin kangistuneelta saattaa sulakkeet palaa, mutta niin kuuluu tapahtua: - emme voi vastustaa Vesimiehen virtapiiriä.

Kun etsimme ratkaisuja kangistuneisiin käytäntöihimme, tarvitsemme uusia häikäiseviä utopioita ihmiskunnan tulevaisuudesta.   
Emme voi jäädä odottamaan muutosten tulemista. Meidän täytyy olla se muutos, johon kosminen kello on nyt kajauttanut loistavan valomerkin uuden tien raivaamiseksi.
  
Kun nykyinen vakaumuksemme muuttuu mysteeriksi ja varmuus avoimeksi mieleksi, olemme sukeltaneet Vesimiehen alati laajenevaan ilmamerkkiin, joka ei jumita paikoillaan, vaan lennättää meidät uusiin sfääreihin.

SE uusi aika, josta astrologit puhuvat; - ihmiskunnan kultainen aika, alkoi  2012 ja siirtymäaika kestää vuoteen 2032. Uusi kultainen aika syntyy sisäisestä muutoksesta. 
Kaikki asiat tapahtuvat matemaattisella tarkkuudella evoluutiota ja/tai sekasortoa kohti ja kumpikin tila elää samassa yhtymässä.

Saturnus Vesimiehessä voi olla todella itsepäinen ja omahyväinen moralisti. 
Mutta Jupiter pakottaa tämän jukuripään omasta moraalivankilastaan muuttumaan opastavaksi viisauden lähteeksi tukahduttamisen tai pelottelun sijaan. Yhdessä nämä aurinkokuntamme jättiläiset sitten ponnistavat meidät aivan tietoisuutemme reunoille, ennen kuin tyrkkäävät meidät tuiki tuntemattomaan, josta kaikki vastaukset löytyvät.

Olemme omia pelastajiamme. Voimme luoda itsemme uudestaan, luopua rajoittavista peloista ja kasvattaa siivet syöksymällä rajattomaan vapauden loputtomiin mahdolisuuksiin.

 

Tänä Jouluna 2020:
-         hetki Hiljaisuutta ja ääretöntä Rauhaa koko Maailmalle !

Ei kommentteja: