sunnuntai 3. tammikuuta 2021

DNA- rokotteet – bioatomistinen katastrofi ?

 

Ydinvoima ja DNA-rokotteet ?
Mitä yhteistä ?
Tieto ja teknologia ilman arvoja suistaa ihmiskunnan varmaan tuhoon ! 
 
Ydinvoima on ollut hyvin lyhyen ajan ihmiskunnan käytössä. 
Kun atomin sisäinen rakenne 1900-luvun alussa oivallettiin,  keinotekoinen fissio oli keksitty. Ihmiskunta avasi tuonelan portit ja nyt eletään ydinaseitten panttivankina. 
Maailma on hukkumassa ydinjätteeseen ja ihmiskunta orjuutettu ydinaseilla.

Ydinenergian ja fossiilisten polttoaineiden laajamittainen käyttöönotto tuuditti meidät ruususen uneen. Rajattoman energian voittokulku mahdollisti teknologian nopean edistymisen ja luonnonvarojen ryöstökäytön. Samalla alkoi ihmiskunnan väestöräjähdys, jolle ei toistaiseksi ole laitettu rajoja. Kulutamme 3-4 kertaa enemmän, kuin mihin maapallon kantokyky riittää.

1900-luvulla myös pankit muuttuivat rajattomaksi energialähteeksi, kun rahaa alettiin luoda tyhjästä. Rahan valtaa hallitsee yksityinen salaliitto, pankkieliitti, jonka pelisääntöjä ei paljasteta parlamentaariselle kontrollille, varsinkin, kun kansalliset keskuspankit oli tuhottu.

Globaalikapitalismin pelisäännöt, jatkuva talouskasvu, rajoittamaton energia ja kontrolloimaton globaali finanssipolitiikka ovat ajaneet koko ihmiskunnan kuilun reunalle. Maapallo ei kestä. Politiikka umpikujassa ja tutkijat esittävät kovaäänisiä vaatimuksia kelkan kääntämisestä.

2020 kehiin astui sitten Covid, joka halvaannutti yhteiskunnat. Samaan aikaan pikku eliitti rikastui entisestään ja valtavilla koronan velkaelvytyksillä kansantaloudet hirtettiin entistä tiukempaan pankkiorjuuteen. Loppulasku lankeaa myöhemmin kansantalouksien entistä pahempana kurjistumisena.
- Tapahtuiko globalistien Uuden Maailmanjärjestyksen erävoitto ?

Se, onko virus laboratorionäyte vai äiti maan kurinpalautus, ei sinänsä ole merkityksellinen, koska olemme vihdoin oppineet biologisen elämän haurauden ja haavoittuvuuden. Pandemia ja ihmiskunnan shokkioppiminen on kyseenalaistanut ja haastanut nykyisen teknologian, tieteen ja koko materialistisen maailmakuvamme ?

Vanhan globalistieliitin tahtipuikossa totalitaarinen komentotalous on palautettava entiselleen mahdollisimman nopeasti. Globalistien ratkaisuksi kyhättiin salamannopeasti uusi Big Pharman maailmanlaajuinen imperiumi. Kun koko ihmiskunta rokotetaan, saadaan talous taas pyörimään ja voittoja rokotteista rapisee kymmeniä ja satoja miljardeja.
 

Big Pharman imperialismi
Geeniteknologia

Jo 1980 –luvulla kehitettiin geneettisten rokotteiden valmistustekniikoita, joissa käytettiin bakteereja, hiivaa, hyönteisten, imettäväisten ja sikiöitten solujen aineksia tai kasveja. Nyt kehitteillä olevissa koronarokotteissa käytetään samaa geenitekniikkaa. Näihin ns. subunik- rokoteisiin liitetään immuunivastetta voimakkaasti kiihottavia adjuvantteja, jotka aiheuttavat  tuntemattomia immuunireaktioita.

Tuottoisa rokotebisnes on kiihdyttänyt rokotteiden valmistusta.  
Jo 1990 – ryhdyttiin kehittelemään geeniteknologiaan perustuvia nukleiinihapporokotteita, kuten DNA- rokoteet ja mRNA-rokotteet. Uusien rokotteiden valmistustapa ja toiminta kehossa on hyvin erilaista vanhoihin verrattuna.

DNA on nukleiinihappo, joka on kaikissa soluissa ja sisältää ihmisen perimän, eli genomin. DNA:ssa on ihmisen ”geneettinen koodi”, ihmisen perintöaines, mukaan lukien geenit. Geenit ohjaavat proteiinien rakentamista. Nukleiinihappo RNA on kolmiosainen geneettisen tiedon välittäjä….

Nukleiinihapporokotteet kehon soluille ohjeistavat kehon soluja itse valmistamaan antigeenin eli taudinaiheuttajan.  Kyseessä on siis geenihoidon aloittaminen, johon liittyy vakavia ja toistaiseksi tuntemattomia riskejä.Siksi uusille rokotteille ei annettu myyntilupaa vasta kuin pandemian hätäkäyttöön.

Tutkijoilla ei ole ratkaisuja perinteisten eikä uusien rokotteiden haittavaikutuksiin. Siksi rokotekehittely on hidasta. Covid-rokotetta on kehitetty 10 vuoden sijasta alle 12 kuukautta. Ilman massiivista politikkojen ja valtamedian aivopesua, hätärokottaminen ei olisi mahdollista.

Dna – rokotteen tarkoitus on tunkeutua solun tumaan asti. Biotekniikan tutkijoiden mukaan haaste on uskomaton, koska meidän tumamma ovat nimenomaan kehitetty estämään vieraan DNA:n tunkeutumisen. Siksi esim. virukset eivät pääse tumaan. (The Startup, Harry Al-Wassity, ”mRNA therapy: A new form of gene medicine,” 18.12.2019). 
2000-luvun loppupuolella keksittiin tehostaa DNA-rokotteiden antoa elektroporaatiolla, eli kohdistamalla pistoskohtaan sähköiskuja. Homma tapahtuu älylaitteilla solukalvon läpäisevyyden parantamiseksi.

DNA-rokotteet aiheuttavat geenimuutoksia. Kun isäntäsoluun siirtyy ulkopuolista DNA:ta, voi syntyä vakavia geenimutaatioita ja uusia sairauksia.  
(Frontiers of Immunology, ”Advances in mRNA vaccines…”, 27.3.2019)

Jo Aatu harrasti eugeniikkaa.  Vasta natsien hävittyä maailmansodan, ymmärrettiin, että kyseessä on rikos ihmisyyttä vastaan.  Kun globalistien Big Pharman imperialistit terrorisoivat koko maailman väestöä uusilla eugeniikkarokotteilla, valtionpäämiehet yksi toisensa jälkeen kumartavat kiitollisina. Big Pharman puoskareiden suoneniskuihin ei vielä lakia löydy.

Keskiajalla papit antoivat synnit anteeksi, kun pulitettiin aneet rikkaalle kirkolle.
2020 Big Pharman suoneniskijät lupaavat pitkän elämän, kun kalliit rokotteet on jaettu.
DNA- rokotteet on halpoja valmistaa. Kun bisnes on hankkinut ennakkoon syytesuojan, tie taivaaseen on auki.
Karavaani kulkee ja koirat haukkuvat.
Ei ole mitään uutta auringon alla !?

Kun opiskelin filosofiaa Jyväskylän yliopistossa, professori Reijo Wilenius kritisoi aiheellisesti nykyistä positivista ihmiskäsitystä, joka on johtanut nykyiseen materialismiin ja äärimmäiseen rajoittuneisuuteen.

Teknologisen vallankumouksen usko koneisiin on luonut robotit ja digitalisaation, jolle ihmiskunta ei voi enää mitään. - Vai voiko ?
Digitalisaation voittokulku on varmistettu meitä hallitsevalle pienelle Maailman Talousforumin miljardöörieliitille, jota läntisen maailman korruptoitunut valtaeliitti ja valtamedia kumartaa. Digitalisaation terveys- ja ympäristövaikutukset on vaiettu, - kuinkas muuten ?

Meiltä on jo viety kansallinen itsenäisyys, henkilökohtainen itsemääräämisoikeus ja Vapaus.Myös lääketiede on jo uutta teknologiaa: - ihmistä parannetaan kuin konetta, joka tottelee käskyjä. Ota rokote: pelastut !
Ihmistä pilkotaan yhä pienempiin osiin ja etsitään viimeistä kehon salaisuutta, jonka voi avata?
 
 
Ydinvoiman fissiossa halkaistiin atomi
2020 halkaistaan DNA

- Kun ihmisen DNA:ta operoidaan nyt täysin vastuuttomasti ja rikollisesti ja samalla rassataan ihmiskunnan immuniteettia ja perimää, ollaan otettu askel täysin tuntemattomaan. 
Ihmisen oma immuniteettijärjestelmä on kehittänyt suojan vuosimiljoonien aikana patogeenejä vastaan.

Miljardeja ihmisiä on manipuloitu ja aivopesty rokotteilla, joiden sisältöjä ei edes avata, koska ne ovat liikesalaisuuksia. Rokote ei myöskään koskaan paranna, se voi antaa vasteen, jos sitäkään ?
Milloin alkavat Big Pharman oikeudenkäynnit rikoksista ihmisyyttä vastaan ?

 
Ensin atomi, sitten DNA ?
Atomin halkaisu oli valtava evoluution takapakki.
Maaäiti kehittyi hitaasti vuosimiljardien kuluessa ja myrkylliset ainesosat järjestyivät maankuoren alle. Syntyi kosmos, joka mahdollisti biologisesti hauraan elämän.
Ydinfissiossa ihmiskunta avasi Pandoran lippaan, jossa ihminen taantui ilman moraalia ja arvoja tuottamaan etropiaa ja tuhoa itselleen ja koko luomakunnalle.
Ydinjätteet säilyvät vaarallisina tuhansia vuosia.
Vieläkään ei ole keksitty loppusijoitusta.

Nyt maa, ilma ja vesi ovat  saastunut ja ihmiset sairaita.
Tiedetään, että myös kaikki lasten neuvolarokotteet aiheuttavat autismia ja rokottamattomat lapset ovat terveempiä.
 

Covid - virus ? Elävä vai kuollut ?
Covid -19 kriisi, muutos ja mahdollisuus !

Emme halua vanhaan maailmaan.
Emme ole koneita, emmekä suostu koneitten hallinnoimiksi.
Emme halua jatkuvia sotia, nälänhätää, epäoikeudenmukaisuutta ja alistamista.
 
Huolehdimme äiti maasta.
Ajattelemme ja luomme kaiken uudeksi, kun alamme ensin rakastaa itseämme; - otamme itse vastuun terveydestämme. 
Otamme itse asioista selvää, emmekä luota hallituksiimme, valtamediaan, manipulointiin, kontrolliin ja virallisiin valheisiin !

 

Minä olen !
Olen tietoisuus !
Olen ykseys !

2020 ihmiskunta on tietoisuus !
2020 ihmiskunta on kollektiivinen ykseys !

Sillä on jo hirmuisten kärsimysten jälkeen käsitys hyvästä ja pahasta, oikeasta ja väärästä !
Tietoisuus ja totuus kulkevat käsi kädessä !
Vain totuus tekee vapaaksi !
 
 
 
Vanhan maailman harhat menkööt sinne mistä tulivat !
-  Palatkoon Covid sinne mistä se tuli ! 
Elämän liekki on liian kallisarvoinen lahja bisneksellä tuhottavaksi !

 

 

 

 

 

 

 

 

Ei kommentteja: