sunnuntai 10. tammikuuta 2021

Big Techin vallankaappaus – presidentti-instituutio bannattu

 

Yhdysvaltojen presidentinvaaleista ei puuttunut vauhtia eikä vaarallisia tilanteita.

Istuva presidentti bannattiin avoimesti koko maailman edessä.

Big Tech pisti presidentin lihoiksi ja näytti uudet voimasuhteet ?

Maailman valtasuhteet paljastuivat kaikessa raadollisuudessaan. Trumpilla on ollut somessa 100 miljoonaa seuraajaa. Puolet kansasta on nyt syrjäytetty poliittisista oikeuksista.

Yhdysvallat ei ole koskaan ollut demokratia.
Siellä on kapitalistinen kaksipuoluejärjestelmä. Äärimmäistä vapautta seuraa äärimmäinen vankeus ? Se on nyt totta. USA on yritysjohtoinen valtio, jossa presidenteiksi nousevat vain entistä rikkaimpien suuryritysten marionetit.

Todellinen vallankumous ei ollut Trumpin kannattajien kongressin valtaus, vaan Big Techin kyberisku Yhdysvaltojen pyhimpään, presidentti-instituutioon.
Big Techin vallankaappaus on lopullinen kuolinisku USA:n poliittiselle järjestelmälle.
 
Presidentin sananvapauden poistaminen on avointa fasismia.

Facebook, Twitter, Google ja heidän kumppaninsa mediassa ovat tehneet onnistuneen vallankaappauksen. He ovat valinneet itselleen ”sopivan” kaverin voittamaan ja vaientaneet vastustajan täydellisesti. Palkkioksi vallankaappauksestaan Big Techin ei tarvitse enää edes vastata minkäänlaisiin syytöksiin. 
Samalla USA:n turvallisuusministeriö ilmoitti julistavansa äänestyksen turvallisimmaksi Yhdysvaltojen historiassa.

USA on suurten petosten ja peitetarinoitten maa, jossa käytetään valtavia spektaakkeleita hämäämään massoja. Capitol oli jätetty vartioimatta mielenosoitusten aikana. Trumpista kannattajineen tehtiin väkivaltaan yllyttäjiä, samalla kun täydellinen Big Techin vallankaappaus suoritettiin kiinnittämällä suuren yleisön huomio peitetarinan detaljeihin.

Googlen, Facebookin ja Twitterin syyllistäessä sosiaalista mediaa salaliittoteorioista ja väkivallan lietsomisesta, tämä Big Brother on jo bannannut avoimesti sometilejä pitkän aikaa. Globalistien valtaeliitti vaientaa totuuden.

Big Techin maailmanlaajuisista yksityisomisteisista mediamonopoleista on nyt tullut entistä julmempi ja vaarallisempi hirmuvalta. Samalla, kun se eliminoi sananvapauden, se aiheuttaa entistä suurempaa vastakkainasettelua. Väkivaltaisetkaan ääriliikkeet eivät synny tyhjästä.Sananvapauden rajoittaminen johtaa automaattisesti pahenevaan väkivaltaan.
 
Maailman globalistieliitti, prosentin sadas- tai tuhannesosa maailman väestöstä hallitsee nyt tietoteknologian ja omistaa maailman varallisuuden. Tämä hirmuvaltainen Big Tech hallitsee kymmenien valtioiden ja miljoonien yhtiöiden salaisuuksia, jotka on tallennettu pilveen. Nämä pilvipojat Amazon, Google, Facebook ja Twitter hallitsevat tiedotusvälineitä niin täydellisesti, että pahimmatkin paljastukset voidaan hävittää kyberavaruuteen hetkessä. Teknologia ilman arvoja ja moraalia on ottanut ihmiskunnasta niskalenkin !
- Onneksi kissanpoikasten silmät aukeavat ?

 
Trumpin bannaaminen paljasti, ettei Big Tech enää tyydy pelkkään monopoliasemaansa.
Vallan kahmiminen jatkuu entistä röyhkeämmin, kunnes Bidenin, teknokraattien ja Maailman Talousfoorumin Big Reset on toteutettu megalomaaniselle ristiretkelle kansakuntia vastaan pienen eliitin eduksi.
 

Uskallammeko kyseenalaistaa totalitaarisen maailmanjärjestyksen ?
Digitalisaatio on jo ottanut meistä niskalenkin !?

 

 

*

 

Ei kommentteja: