torstai 14. tammikuuta 2021

Suuri Nollaus vai Suuri Herääminen

Matrix elokuvan päähenkilö on tietokoneohjelmoija Thomas A. Anderson, joka tunnetaan myös nimellä ”Neo”. Eräänä päivänä häneen ottaa yhteyttä tietokonehakkeri ” Trinity”, joka työskentelee salaperäiselle ”Morpheukselle”. 

Elokuvan alkupuolella Neo kohtaa vapaustaistelija Morpheuksen, joka kertoo hänelle karun totuuden; maailma, jota ihmiset pitävät totena, onkin epätodellinen, ”Matrixina” tunnettu eräänlainen Virtuaalimaailma. Se on todellisuuden epäinhimillisten voimien luomus, ja todellisuudessa ihmiset on kytketty valtaisiin voimalaitoksiin tuottamaan sähköenergiaa julmille koneille.
Morpheus uskoo Neon olevan salaperäinen ”Valittu”, joka tuhoaisi Matrixin, lopettaisi todellisessa maailmassa raivoavan sodan ihmisten ja koneiden välillä sekä vapauttaisi koko ihmiskunnan Matrixin vallasta.

Sininen vai punainen pilleri ?

Matrixissa Neo saa valita, ottako hän punaisen pillerin, herää ja liittyy vastustajiin, vai ottaako hän ottaa sinisen pillerin ja pysyy unessa jääden orjuuteen. Useimmat ihmiset ovat jo valinneet sinisen pillerin. - Onko nyt punaisen vuoro ?
 
Sinisen ja punaisen pillerin ero räjähti koko maailman tietoisuuteen, kun Amerikan presidentiltä vietiin sananvapaus. Presidentin kannattajat saivat saman kohtalon ja kymmeniltä tuhansilta ihmisiltä suljettiin twitterin ja youtuben tilit.

Big Tech, sinisen pillerin pyörittäjä osoitti tekoälyn askelmerkit ja maailma jakautui kahtia globalistien Great Resetiin/lukitsemiseen ja kansallista itsemääräämisoikeutta ja vapautta vaativiin punaisiin, Big Awakening/heräämiseen digitalisaation ylivallasta.

Globalistien sininen pilleri Covid-19 työkaluineen ja pakkorokotuksineen on vain esimakua pahenevasta totalitarismista, jossa ihmisten perusvapaudet poistetaan ja entistä julmempi kontrolli lisääntyy maailman laajuisesti.

Sininen pilleri määräsi Trumpin elinkautiseen rangaistukseen eloktronisessa keskitysleirissä. Yksityisomisteisen Big Techin mielivaltainen monopoli poisti kansalaisoikeudet puolelta amerikkalaisista. Trumpista kannattajineen tehtiin terroristi.
Internet ei luonut sananvapautta, vaikka niin väitettiin. 
Internet ei enää ole edistystä, vaan jo teknologista tyranniaa ja valvontaa, joka on saanut siunauksen valtion suojeluksesta ja perustuu yksityisiin yritysjätteihin, kuten Microsoft, Google, Facebook jne, sekä muut valtion vakoojavirastot ja kansallinen turvallisuusvirasto. Näitä totalitaarisia rakenteita on Amerikassa kehitelty jo pitkään.

 Tulossa myös Aistien internet

On odotettavissa, että vuoteen 2030 mennessä me kaikki koemme Aistien Internetin (IoS), jonka mahdollistavat tekoäly (AI), virtuaalitodellisuus (VR), liitetty todellisuus (AR), 5G ja automaatio. Aistien Internet perustuu yhdistettyyn tekniikkaan, joka on vuorovaikutuksessa näkö-, ääni-, maku-, haju- ja kosketuksemme kanssa aivojen kautta käyttöliittymänä. 

Monet ennustavat, että vuoteen 2030 mennessä ajattelun ja tekemisen väliset linjat hämärtyvät . 59 prosenttia kuluttajista uskoo, että pystymme näkemään karttareitit VR-laseilla ajattelemalla vain määränpäätä.

Vuoteen 2030 mennessä tekniikka on asetettu vastaamaan ajatuksiimme ja jopa jakamaan niitä muille ... Aivojen käyttö käyttöliittymänä voi tarkoittaa näppäimistöjen, hiirten, peliohjainten ja viime kädessä minkä tahansa digitaalisen laitteen käyttöliittymien loppua. Käyttäjän täytyy vain ajatella komentoja, ja ne vain tapahtuvat. Älypuhelimet voisivat toimia jopa ilman kosketusnäyttöjä.

Toisin sanoen IoS luottaa siihen, että tekniikka pystyy käyttämään ajatuksiasi ja toimimaan niiden perusteella vuoteen 2030 mennessä:

1: Ajatuksista tulee toimintaa : esimerkiksi aivoja käyttöliittymänä käyttävät voivat nähdä karttareitit VR-lasilla yksinkertaisesti ajattelemalla määränpäätä.

2: Äänistä tulee jatkoa suunnitellulle virtuaalitodellisuudelle: käyttäjät voivat jäljitellä kenen tahansa ääntä riittävän realistisesti, jotta he voivat huijata jopa perheenjäseniä.

3: Todellisesta ruoasta tulee toissijainen kuvitelluille makunautinnoille. Aistinvarainen laite suuhusi voisi parantaa digitaalisesti kaikkea mitä syöt, jotta mikä tahansa ruoka voi maistua suosikkiherkullesi.

4: Hajuista tulee tämän virtuaalitodellisuuden projektio, jotta virtuaalivierailut, esimerkiksi metsiin tai maaseudulle, sisältäisivät kaikkien näiden paikkojen luonnolliset hajut.

5: Kokonaiskosketus: Näytöillä varustetut älypuhelimet välittävät painamiensa digitaalisten kuvakkeiden ja painikkeiden muodon ja tekstuurin.

6: Yhdistetty todellisuus: VR-pelimaailma ei tee eroa fyysisestä todellisuudesta vuoteen 2030 mennessä…

Kieltämättä sininen pilleri on koukuttava. Täydellinen riippuvuus ja biologinen kytkös älyteknologiaan on tekemästä ihmiskunnasta kyboreita. Vapauden ja itsemääräämisoikeuden siirtäminen teknokraateille, joilta puuttuu arvot ja moraali, ovat luomassa ihmiskunnasta robottiorjia, joita voi ohjata miten eliitti tahtoo.

 

Sinistä pilleriä käytetään myös uusien koronarokotteiden Rna – ja DNA- tekniikoissa.Vasta kehittelyvaiheessa olevia rokotteita testataan täysin vastuuttomasti koko ihmiskuntaan.

Syötävät ja implentoitavat sirut ovat hyvä esimerkki siitä, kuinka valmistautumattomia olemme moraalisesti navigoimaan tässä tuntemattomassa lääkkeitten ja rokotteiden kilpajuoksussa. Älykkäitä pillereitä pidetään vallankumouksellisina kyvystään päästä käsiksi, analysoida ja manipuloida kehoasi sisältä. Ne muistuttavat sinua ottamaan lääkkeesi, etsimään syöpää ja jopa lähettämään hälytyksen lääkärillesi varoituksesta lähestyvästä sydänkohtauksesta.

Tietysti tekniikka voi pelastaa ihmishenkiä, mutta onko se kaikki mitä meidän on tiedettävä mm. Bill Gatesin patenteista ja pyrkimyksistä ihmiskunnan terveysmessiaaksi rokotteilla ?

Sinisten pillerin tarjoajilla on yksi ainoa tavoite: 
Totalitaarinen hallinto ja täydellinen kontrolli meistä kaikista kaikilla elämän osa-alueilla, aina ajatuksia myöten.

Trumpin ajatukset on nyt bannattu, ja Amerikka on rikki. Maa on sisällissodan partaalla. Ilman mielipiteen ja ilmaisun vapautta aseet puhuvat. 
Sekö on tarkoitus ? Vai onko sisäpoliittinen kaaos taas uusi peitetarina alkavalle uudelle laajamittaiselle hyökkäykselle jossain päin maailmaa ? 
Niinhän se on aina ennenkin mennyt, että sisäpoliittiset kriisit hallitaan aloittamalla uusi sota ?
    
Jo George Orwell ymmärsi globaalin yhteiskunnan äärimmäisen valtaterrorin, joka nyt on saanut internetin kasvot. Samalla kun internet on paljastanut uhkat ja mahdollisuudet, se kätkee sisäänsä modernin sivilisaation äärimäisen haavoittuvuuden: 
jos internet kaatuu, koko maailma pysähtyy.

Amerikkalainen perustuslakiasiamies ja kirjailija John W. Whitehead on Rutherford-instituutin perustaja ja presidentti. Kirjassaan  Battlefield America: The War on the American People  Whitehead käy rankkaa analyysiä kansakunnan tilasta. Orjuuttaminen ja sota kansalaisia vastaan on täydessä käynnissä. 

ps.

 

 

 

Ei kommentteja: