sunnuntai 7. helmikuuta 2021

Stoppi rokotebisneksen terveysfasismille

   

Terveydenhoito, joka kieltäytyy esittämästä uusia kysymyksiä ja tyytyy kiisteltyihin uskomuksiin ylläpitääkseen Big Pharman valta-asemaa ja pörssivoittoja on muuttunut terveysfasismiksi.

Covid-19 synnytti räikeän ja maailmanlaajuisen rokotefasismin. Samalla kun pelastavia rokotteita odotetaan kuin Messiasta, rokotekriittinen some on vahvistunut.  Pfizer/BioNTechin ja Modernan rokotusten alettua  maailmalla on alettu laskea myös  rokotteeseen kuolleita ja muita vakavia haittailmoituksia.

Olisiko vihdoinkin uskallettava kyseenalaistaa myös yleisellä tasolla rokotteiden turvallisuus ja niiden tehoa koskevat viralliset väitteet?  Varsinkin lasten sairauksien lisääntymisellä on yhteys vuosi vuodelta lisääntyviin rokotuksiin.

Turvallisia rokotteita ei vielä ole edes olemassa

New Yorkin yliopiston professori Mary Holland on toistuvasti kritikoinut vaarallisia rokotteita: -jos hyväksymme väitteen, että rokotteet ovat ” väistämättä vaarallisia”, on heti jatkokysyttävä, kuinka vaarallisia ne ovat ?  Jo nyt meillä on valtava määrä selvittämätöntä tutkimusta ja kliinistä tutkimusta ja tapausesimerkkejä vakavista rokotevammoista, sekä tuomioistuinkorvauksista, joita maksetaan rokotevammaisten lasten vanhemmille. Niistä voidaan päätellä, että rokotteiden kehittämisellä on edessään vielä pitkä tie, ennen kuin lääketieteellisillä tutkimuksilla  voidaan todistetusti luoda turvallinen rokote, tai voidaanko sellaisia ylipäätään luoda koskaan?  Jo tällä hetkellä vakuuttavin ja perusteellisin lääketieteellinen tutkimus osoittaa, että turvallista rokotetta ei vielä ole olemassa.

Entä miten on suhtauduttava niihin ihmisiin, jotka vaativat turvallisempia rokotuksia ?

Koska meidän on tunnustettava, että kaikki rokotteet ovat väistämättä vaarallisia, siksi myös kaikki markkinoilla olevat rokotteet ovat kategorisesti vaarallisia. Ehkä jossakin kaukaisessa tulevaisuudessa kehitetään rokote, joka pystyy tehostamaan immunisaatiota ja on turvallinen tartuntatautia vastaan. Toistaiseksi tällaisia rokotteita ei ole. Siksi ennalta varautumisen vaatimukset ja periaatteet ovat keskeisiä ihmisoikeuksia, joita jokaisen hallituksen tulisi ensisijaisesti suojella, puolustaa ja kannustaa.

Suurimmalla osalla rokotteiden aineosista on myrkyllisiä seurauksia, jotka edistävät vakavia neurologisia ja autoimmuunisairauksia. Vaikutukset voivat olla välittömiä, tai ilmaantuvat vasta vuosia myöhemmin. Toistuvien rokotusten pitkäaikaisista ja kertyvistä immunosupressiivisista riskeitä on vielä hyvin vähän tieteellistä tietoa.

Rokoteteollisuus luottaa edelleen vanhentuneeseen tutkimukseen. Siksi rokotebisneksen roskatiede voi tuottaa parhaan probagandan ja harhaanjohtaa väestöä puuttuvasta rokoteturvallisuudesta. Myös Joseph Goebbels ymmärsi aikoinaan  probagandan merkityksen: ”valhe, joka on kerrottu tarpeeksi usein, saa ihmiset uskomaan siihen ja lopulta sinäkin uskot siihen.

Ne, jotka vaativat rokotemyrkkyjen poistamista, ovat periaatteessa vielä rokotemyönteisiä. - Voidaanko rokoteriskit poistaa myrkkyjä poistamalla ?

" Rokotteiden riski- ja haittavaikutuksiin ei liity pelkästään alumiiniyhdisteet, etyylielohopea, tiomersaali, polysorbaatti 80, formaldehydi ym. rokotteiden lisäaineet, mukaan luettuna ne, jotka on lueteltu jokaisessa rokotteen tuoteselosteessa. Näiden yhdisteiden  neurotoksiset riskit ovat hyvin tunnettuja ja jo terveysammattilaisten tiedossa, jolloin myös tutkijat joutuvat kyseenalaistamaan nykyisen rokotehypetyksen.

Mikä tahansa rokote, joka sisältää yhtään alumiiniä, on vaarallista henkilön iästä riippumatta. Tämä periaate on biologinen ja lääketieteellinen tosiseikka, mutta rokotebisnes kieltää senkin.

Vuonna 2015 autoimmuunisairauksien tutkija Dr. Yehuda Shoenfeld Tel Avivin yliopistosta julkaisi oppikirjan rokotteiden haittavaikutuksista, jotka ovat nyt myötävaikuttaneet monenlaisiin autoimmuunisairauksiin, mukaan lukien fibromyalgia, akuutti levinnyt enkefalomyeliitti, narkolepsia, sidekudossairaus, nivelreuma , krooninen väsymysoireyhtymä, lupus, tyypin 1 diabetes ja joukko muita. Suurin osa Shoenfeldin rokotusten ja autoimmuniteetin 37 tieteellisestä artikkelista tunnistaa adjuvanttialumiinin tärkeänä syyllisenä, joka edistää autoimmuunisairauksien epidemian lisääntymistä sekä Yhdysvalloissa että ulkomailla.

Vuoden 2014 puolivälissä huoli rokotteiden alumiiniadjuvanteista ja erityisesti HPV-rokotteesta saapui Ranskan parlamenttiin tarkistettavaksi. Toisin kuin Yhdysvaltain kongressissa tehdyt tiedekomitean katsaukset, ranskalaiset poliitikot punnitsivat julkisesti HPV-rokotevammojen lisääntymisen taustalla olevia tietoja voidakseen päättää Gardasilin ja muiden alumiinia sisältävien rokotteiden mainostamisen eduista ja riskeistä.  

Rokotteita suosiva poliittinen korrektius perustuu pohjimmiltaan virheelliseen oletukseen, että vain tunnetut neurologisesti myrkylliset ainesosat, kuten alumiini ja elohopea, on poistettava tai korvattava turvallisemmilla yhdisteillä. Näiden ainesosien poistamista vastaan ​​ei ole mitään perusteltua väitettä, joka tekisi rokotteista turvallisempia. Sitten liittovaltion virastot kertovat meille, että näitä myrkyllisiä metalleja ei ole riittävästi toksikologisen riskin muodostamiseksi ja lapsen keho karkottaa ne helposti luonnollisesti, vaikka minkäänlaista alumiinin ja elohopean määrää ei ole osoitettu missään täysin turvalliseksi, kun lapsi saa 3, 4 tai useampaa rokotusta yhden lääkärikäynnin aikana. Lapsen kehoon tuotujen toksiinien määrä on huomattavasti turvallisuustason yläpuolella .

Myrkyllisten kemikaalien poisto ei takaa turvallisempia rokotteita

Jos selviää, että rokotteeseen menevistä virus- ja bakteerikomponenteista sekä geneettisistä jätteistä ja saastumisesta on vakavia terveysriskejä rokotevalmistuksen primitiivisen tekniikan vuoksi, edes myrkyllisten kemikaalien poisto ei riitä turvallisemmille rokotteille. Rokotteet tuovat taudinaiheuttajia elimistöön. Nämä taudinaiheuttajat ovat vuorovaikutuksessa kehomme solujen ja DNA: n kanssa tunnetuilla ja tuntemattomilla tavoilla. 

Lääketieteellinen ymmärryksemme isäntä-patogeeni-vuorovaikutuksista ja viruksen epigeneetikoista on murrosiässä. Esimerkiksi vuonna 2010 Intian kansallisen aivotutkimuskeskuksen tutkijat ilmoittivat, että tieteellinen käsityksemme viruksen "geenien ilmentymisen epigeneettisen kontrollin mekanismeista edelleen hämmentää tutkijoita". Todisteet viittaavat siihen, että rokotteiden kautta tuotu ei-toivottu virus- ja geneettinen aktiivisuus edistää yhä lisääntyviä tartuntatautien puhkeamisia voimakkaasti rokotettujen populaatioiden keskuudessa. Toisin sanoen tartunnan saaneet henkilöt ovat enimmäkseen täysin rokotettuja. Näin ollen olemme todistamassa sitä, mitä eurooppalaiset tutkijat varoittivat vuonna 2012, että virusepigeneettiset mekanismit kiertävät tasaisesti immuunijärjestelmäämme. Siksi rokotteet ovat yhä tehottomampia, kun uusia viruskantoja syntyy ja rokotteiden antaman immuniteetin pituus vähenee.

Viimeisten kymmenen vuoden aikana biolääketieteellinen ja ympäristötutkimus, jonka rokoteteollisuus jättää huomiotta ja kieltää, kartoittaa vähitellen uusia alueita geneettisessä ymmärryksessämme. Eräänä päivänä osoitetaan lopullisesti, että virus- ja bakteerirokotuskomponentit sekä rokotteiden myrkylliset kemikaalit muuttavat perustavanlaatuisesti ihmisen genomia heikentämällä luonnollista immuniteettia, joka aiheuttaa autoimmuunisairauksia ja aiheuttaa suoraan sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä heikentäviä hengenvaarallisia sairauksia, joista kärsivät miljoonat ihmiset kaikkialla maailmassa.

Kuten olemme huomanneet, ympäristölääketiede jatkaa ahkerasti epigeneettisiä tutkimuksia ymmärtääkseen paremmin, kuinka eksogeeniset kemikaalit ja toksiinit vaikuttavat kehon immuunijärjestelmään ja geneettiseen toimintaan. 

Epigeneettisyys on rokoteteollisuuden suurin uhka, ja se voi hyvinkin ennakoida rokotusten romahduksesta tulevaisuudessa. Tästä syystä havaitsemme yhä enemmän rokotteita suosivaa yhteisöä, joka yhdistää aggressiivisesti rokotevammataudit vanhempien geeniperintöön, väittämällä, että kaikki rokotusvammat näyttävät  johtuvan perinnöllisistä geeneistä, eikä rokotteen häiriö stimuloi niitä. Viime aikoina meille on kerrottu, että autismiin liittyviä geenejä on aina ollut läsnä ihmisen genomissa.

Kukaan ei kuitenkaan viittaa toiseen tutkimusryhmään, kuten Montrealin yliopiston analyysiin, joka on havainnut, että suurin osa näistä ns. autismigeeneistä on de novo. De novo -geenit ovat geneettisiä mutaatioita, jotka esiintyvät ensimmäistä kertaa vanhemman sukusolussa tai itse hedelmöitetyn munan kehittyessä. Todennäköisimmät syy-ehdokkaat, joiden osuus de novo -mutaatioista on epigeneettisiä. Tämän seurauksena raskauden aikana rokotetun naisen syntymättömällä lapsella on suurempi riski de novo -mutaatioille, koska hänelle on annettu myrkyllisiä kemikaaleja, lisäaineita ja viruksia. 

Mikä tahansa monista nykypäivän markkinoilla olevista rokotteista voi aiheuttaa valtavia geneettisiä ja epigeneettisiä häiriöitä kelle tahansa ihmiselle.

On olennaista tietää, että tiede ja tekniikka rokoteturvallisuuden tukemiseksi ovat vielä lapsenkengissä. Niille rokotteen kehittäjille, jotka tarkastelevat rokotusten epigeneettisiä vaikutuksia ihmisen genomiin, kehomme mikrobiomiin ja immuunijärjestelmään, on tulossa lisää uusia ja odottamattomia huolenaiheita turvallisuudesta. 

Kukaan ei ole suurempi asiantuntija lapsen reagoinnista rokotteeseen kuin vanhemmat. Useimmilla vanhemmilla ei ole tieteellistä taustaa puolustaa lapsiaan rokotteen aiheuttamilta vammoilta. Rokotuksia valvovilla lääkäreillä, lastenlääkäreillä, sairaanhoitajilla ja proviisoreilla ei ole myöskään aikaa ja erikoistunutta lääketieteellistä koulutusta rokotteen immunologisiin ja geneettisiin vaikutuksiin. Täten virallinen rokotehypetys oppi perustuu sokeaan uskoon.  Ihmisille määrättyjen lääketieteellisten toimenpiteiden tulisi kuitenkin perustua yksinomaan turvallisuuden tieteelliseen näyttöön.

Big Pharman on nyt tarkoitus koronapandemiaan vedoten rokottaa valtamedian ja hallitusten tuella koko maailman väestö testivaiheessa olevilla rokotteilla, jotka johtavat myös kuolemaan ja välittömiin vakaviin vammoihin heti tai vuosien päästä. Kansalaisista on tehty rokotebisneksen koekaniineja. 

Rokotebisnes on hankkinut itselleen ennakkoon syytesuojan kuoleman tuottamuksista ja vakavista vammautumisista ?  Meneillään on maailmanlaajuinen terveysfasismi vaarallisilla rokotteilla. Pfizerin rokotetutkimus kestää yhtiön oman ilmoituksen mukaan 31.1.2023.


ps.

Ei kommentteja: