tiistai 9. helmikuuta 2021

Patentti WO 060606 ?

 

-         Big Money, Big Pharma, Big Tech ?

-         2000 – luvun Isä, Poika ja Pyhä Henki ?

-         Internetin, rokotteiden ja digirahan kolmiyhteys ?

Meneillään oleva globalistieliitin pyhän kolminaisuuden yksityisomisteinen vallankaappaus on selättänyt yhteiskunnat, talouden, arvot, oikeudenmukaisuuden ja perinteisen politiikan, kun digitalisaation tsunami on ensin tuhonnut ne ?

Tämä uusi teknokraattien totalitaarinen maailmanjärjestys poisti sananvapauden myös USAn presidentiltä, samalla kun se on kiihdyttämässä yksinoikeudella viimeistä taistelua biologista elämää vastaan. Microsoftin luojan ja rokoteguru Bill Gatesin mielestä todellinen uhka elämälle ei ole ohjukset, vaan mikrobit. Neropatin mielestä koronapandemia on maailmansota, joka voitetaan rokotteilla.

Koronapandemian alku ja edelleen hämärän peitossa. Lukitukset ovat lisänneet kurjuutta ja eriarvoisuutta kaikkialla maailmassa. Voittajat ja häviäjät ovat selvinneet. Kuka voittaa ?

Bill Gates on maailman rikkaimpiin kuuluva neropatti, joka loi Microsoftin. Maailman suurimpien monikansallisten yhtiöitten liikevaihto on biljardeja.

Keskellä koronapandemian huippua keväällä 2020 syntyi uusi Microsoftin patentti, jossa yksityinen rahanluonti selättää koko nykyisen pankkijärjestelmän.

Oletko valmis?

 
Patentti WO 060606  myönnettiin Microsoftille viime keväänä:

Ihmisen kehon toimintaa, joka liittyy käyttäjälle annettuun tehtävään, voidaan käyttää kryptovaluuttajärjestelmän kaivosprosessissa. Palvelin voi tarjota tehtävän käyttäjän laitteelle, joka on kytketty kommunikoivasti palvelimeen. Anturit, jotka on kytketty kommunikaatioon käyttäjän laitteeseen tai jotka ovat laitteen sisällä, voivat tuntea käyttäjän kehon toiminnan. Kehon aktiivisuustiedot voidaan tuottaa käyttäjän havaitun kehon toiminnan perusteella. Kommunikaattisesti käyttäjän laitteeseen kytketty kryptovaluuttajärjestelmä voi tarkistaa, täyttävätkö kehon aktiivisuustiedot yhden tai useamman kryptovaluuttajärjestelmän asettaman ehdon, ja myöntää kryptovaluutan käyttäjälle, jonka kehon aktiivisuustiedot on vahvistettu.

 Microsoft varmisti ihmispoloisesta täydellisen niskalenkin ?
Internet, digiraha ja rokotteet pelastavat maailman Bill- sedän malliin ?
Uusi uljas digi-imperialismi on syntynyt. Entiset tsaarit, keisarit ja suuriruhtinaatkin kääntyisivät haudoissaan kateellisina, kun yksinvaltainen teknoimperialismi hallitsee nyt koko maailmaa..

Mitä Microsoftin patentti merkitsee tavalliselle kansalaiselle ?

Patentti tekee meistä orjia, jonka itsemääräämisoikeus on hävitety ja jonka henkiset ja fyysiset toiminnot kontrolloidaan ja alistetaan omistajalle. Ihminen muuttuu kyboriksi.
Kun perinteisessä kolonialismissa hallitsijat riistävät alkuperäiskansojen maat ja luonnonvarat, sekä tuhoavat kulttuurit, Microsoftin patentti tekee samalla tavalla ihmisten kehoista ja mielestä uusia valloitettuja orjia. Patentin jälkeen olemme raaka-aineiksi muuttuvia resursseja.

Nykyinen globaalikapitalismi on raakaa totalitaarista yhtiövaltaa, jolle mikään kansainvälinen oikeusjärjestelmä ei mahda mitään. Microsoftin patentti hävittää kertaheitolla myös ihmisoikeudet ja kansalaisten itsemääräämisoikeuden. Selvää, että nykyinen pandemia on ollut vain valmistelua tähän neljänteen teolliseen vallankumoukseen lukituksineen ja pakkorokotuskampanjoineen ihmiskunnan sopeuttamiseksi totalitaariseen kontrolliin, jota hallitsee 0,001 %. Eliitti luo uuden digirahan, omistaa koneet, teknologian ja määrää säännöt.

Tällä hetkellä kansalaisella ja kuluttajalla ei ole minkäänlaisia oikeuksia tai valinnanvaraa, kun kehollinen arvomme ja vapautemme muutetaan resurssiksi kryptovaluuttana digitaaliseen imperiumiin.

Digitaalinen imperialismi luo globaalia tyranniaa

Monikansalliset yritykset eivät tarvitse valtioita, poliitikkoja, ay-liikettä, koska ne tekevät mitä haluavat ja menevät sieltä missä aita on matalin.
Robotisaation piti vapauttaa meidät rutiineista, mutta kävi päinvastainen.
Digitalisaatio on luonut pelkästään lisääntyvää eriarvoisuutta ja tehokkuutta, mikä on syrjäyttänyt entistä enemmän työvoimaa kilometritehtaalle.
EU:n epätoivoiset koronaelvytyksetkin panostetaan digiyhtiöihin, joiden luullaan synnyttävän työpaikkoja. Kun älyllinen rehellisyys ja kokonaisnäkemys kehityksen suuntaviivoista puuttuu, väkivalta lisääntyy ja maailma jakaantuu entistä rikkaampiin ja entistä köyhempiin entistä nopeammin.

Digitalisaatio on tänä päivänä laillista veronkiertoa, koska kasvavasta tuotannosta syntyy yhteiskunnalle entistä vähemmän jaettavaa. Kaikki digiloikan tuottavuuden hedelmät menevät tuotantovälineiden omistajille.

Digitalisaatio globalisaation kyljessä kurjistaa kansantaloudet ja siirtää ihmiset sylttytehtaalle.
Digitalisaation kääntöpuolta ei kyseenalaisteta vielä edes politiikkojen puheissa, eikä valtamedian sivuilla, vaikka digitalisaatio on jo tuhonnut markkinat ja kansantaloudet. Talouskasvu pysähtyi jo vuosia sitten kansalaisten ostovoiman hiipuessa. Valtavat miljardien velkaelvytykset eivät ole auttaneet.

Suomi oli joskus Euroopan Japani. Nyt se on tipahtanut Kreikan sarjaan. Puolueitten eväät talouden pelastamiseksi ovat jargonia. Suomi on elänyt jo vuosia velaksi. Yhdelläkään puolueella ei ole kansantalouden pelastusohjelmaa.

Koko maailman pysähtyneillä markkinoilla tuottavuuden lisäys, ”ns talouskasvu” voi ehkä hyödyttää vielä paria kolmea valtiota, kuten Kiinaa ja Saksaa. Muut maat elävät nollasummamarkkinoilla ja häviävät. 
Kapitalismi on rikki. Se on tiensä päässä.

Välitöntä helpotusta taloustilanteeseen tapahtuisi, jos työn verottamisesta siirryttäisiin globaalisti jalostusarvon verottamiseen. Jos oikeudenmukaisuus ja demokratia toimisi, rikkaat maksaisivat eniten. Nyt maailman rikkaimman eliitin etumatka on jo liian kaukana horisontissa, kun pieni eliitti omistaa jo kaiken.

Onko eliitin etumatka enää edes kurottavissa, kun eliitin pyhä kolmiyhteisyys omistaa jo kaiken ja mikään ei riitä ja ahneus sen kun kasvaa ?
Teslan Elon Musk osti bitcoineja 1,5 miljardilla euroilla ja alkaa myydä sähköautojaan omalla valuutalla. Microsoftin kryptot käyttäjäkyboreineen antaa vasta aavistuksen valtavista mahdollisuuksista orjuuttaa koko ihmiskunta ja hävittää viimeisetkin luonnonvarat ennätyksellisen nopeasti. Onko meillä toivoa ?

 
 
Eurot, dollarit, bitcoinit ja krypot ovat huijausta.
Koko nykyisellä globaalilla finanssitaloudella ei ole mitään yhteyttä maailman ekosysteemien kantokykyyn ja vuosi vuodelta pahenevaan luonnonvarojen ylikulutukseen.
Juuriltaan biosfääristä irtautuva ja bittiavaruuteen häviävä ihminen ilman arvoja ja totuutta on nyt muuttumassa arvottomaksi keinotekoisen ja illusorisen valuutan raaka-aineeksi !?

Rajaton kasvu yhdistettynä rajattoman ahneuden illuusioon rikkoo planeettamme rajat, tuhoaa ekosysteemit ja yksittäisten lajien populaatiot.
- Tätäkö haluamme ? 

 

Ei kommentteja: