keskiviikko 4. marraskuuta 2020

Trump ja Biden - sitä saa mitä tilaa

Yhdysvaltojen ääntenlaskenta käynnissä. Kumpi voittaa ?

Pahimman kukkotappelun tiimellyksessä voittajaa ei enää tarvitse edes arvailla ? Tasaväkisessä kamppailussa voittaja ei ole Trump, eikä Biden, se on Israel, joka on jo jakanut miljoonapotit  sirkushuvien järjestämiseksi ja odottaa vastapalveluksia.

Se, joka hallitsee rahan luonnin, hallitsee maailmaa. Vaalituloksilla ei ole mitään merkitystä idässä, eikä lännessä. Nykyisen globalisaation finanssi- ja asevoimat hallitsevat myös Kiinassa ja Venäjällä, vaalit ovat silmänlumetta.

Väkivaltaiselle globalisaatiolle ei ole vielä vastavoimaa, vaikka miljardit ihmiset odottavat aselepoa ja valtioiden korruptoituneiden valtarakenteiden syväpuhdistamista.

 USA on lopullisesti rikki. Vaalit vain kärjistävät tilanteen. Yhdysvaltojen valtion velka hipoo pilviä. Todellinen valta on ”deep staten, syvävaltion” globaalia finanssi- ja pankkiterroria. Maailmaa johtavat näkymättömät multimiljardöörit ja näitten asekauppiaat.
 

Amerikan demokraatit ja rebublikaanit edustavat globaalia diktatuuria. 
Kummatkin ehdokkaat, sekä Trump, että Biden, ovat pelkkiä juoksupoikia ilman omaa poliittista ohjelmaa. Kaikki vaalilupaukset ovat valheita.

Joku laski, että Trump on jo todistettavasti valehdellut 22 000 kertaa.

Kun maa on ollut jo pitkään lähes sisällissodassa, vaalikamppailukin käydään verisesti. Luin hämmentyneenä erään pappismiehen kannatuskirjettä Trumpille, jossa hän nimesi Bidenin Saatanaksi, maanpäälliseksi paholaiseksi.

Trumpin kannattajat luulevat, että Trumpin voitto olisi ”syvän valtion” pimeiden voimien voitto.  Jos Biden voittaisi, George Soros, hänen muut pahiksensa ja antifa-legioonansa polttaisivat Amerikan maan tasalle ennen seuraavan koronakaranteenin julistamista. Laiton maahanmuutto kasvaisi, Internet puhdistettaisiin ja ilkeän Kamala Harris nousisi Amerikan ensimmäiseksi naisdiktaattoriksi.

Demokraatit uskottelevat, että Biden voisi korjata välit USA:n vasallivaltiohin, elvyttää romahduspisteessä olevan talouden ja sen instituutiot, pysäyttää ilmastomuutoksen, palauttaa amerikkalaisten ylivallan, pitää Venäjän ja Kiinan kurissa ym. epärealistiset odotukset ja illuusiot.

Trumpia ja Bideniä ei ole kansa valinnut. 
Valinnan ovat ensin tehneet ne miljardöörit, joiden etua pojat ajavat. 
Kellään USA:n presidentillä ei ole ollut koskaan poliittista valtaa uhmata vallitsevaa järjestelmää ja vaalilupaukset ovat vain silmänlumetta rahvaalle. Rahavaltaa ei rahvas kiinnosta. Maailma on jo niin korruptoitunut, että valheesta tulee totta ja totuudesta salaliittoteoria. Meidät on jo aivopesty: - poliittisella keisarilla ei ole ollut vaatteita enää vuosikymmeniin.

Kuka on maailman sotilasmahti ?
Siionistiplutokraatit ovat vaatineet Trumpin hallintoa vetäytymään Iranin ydinsulkusopimuksesta ja kohdistamaan islamisteihin tiukkoja talouspakotteita. Trump on totellut kiltisti. Asevoimien käskyjä totellen Trump on kasvattanut myös mittavat sotilasbudjetit, avaruuden militarisointiohjelman ja lisännyt verohelpotukset ensisijaisesti miljarööreille. Siionistisille plutokraateille mikään ei ole pyhää. Samantekevää, vajoaako USA kaaokseen ja sisällissotaan, kun globalisteille kelpaa myös Kiinan vetovastuu maailman supervaltana.

 

Philip Giraldi kirjoitti Global Researchissa 3.10. kongressin ja Valkoisen talon aikeista palkita Israelia. https://www.globalresearch.ca/israel-wins-u-s-election/5728428 
 
Demokraattien suurin yksittäinen lahjoittaja on viihdemoguli Haim Saban, kun taas republikaanit luottavat kasinomiljardööri Sheldon Adelsoniin . On arvioitu, että 60% demokraattien poliittisista panoksista tulee juutalaisista lähteistä ja Saban on suurin yksittäinen rahoittaja. Puuttuuko myös Venäjä USA:n vaaleihin ?

Entäs USA:n palkitsemistoimet Israelille ?  
Washingtonin ja Jerusalemin lähteiden mukaan Yhdysvallat mm. "antaa Israelille suoran pääsyn korkeasti luokiteltuihin satelliitteihin ja varmistaa, että Israel saa kriittiset puolustusalustat. Israelille annetaan myös "syvempi pääsy ilmailun ydinjärjestelmiin" uudelle F-35-hävittäjälle, jonka se on hankkinut Washingtonista… 
Yhdysvaltojen kongressin valtuuttama vaatimus on ylläpitää Israelin "laadullista sotilaallista etua", kun huomioidaan F-35:n tuleva myynti arabivaltioille, jotka ovat äskettäin solmineet diplomaattisuhteet Israeliin. Tuolloin israelilaiset lähteet viittasivat siihen, että juutalainen valtio saattaisi tarvita 8 miljardia dollaria  uusiin sotilaallisiin laitteistopäivityksiin ym., säilyttääkseen etunsa naapureihinsa nähden sillä olettamuksella, että amerikkalainen veronmaksaja maksaa laskun. Asekauppojen priorisoinneissa ei edes huomioida Yhdysvaltojen vakavaa finanssikriisiä...

"Kun Israel sitten varastaa amerikkalaisten edistyneen F-35-tekniikan ja suunnittelee sen uudelleen omalle puolustusteollisuudelleen, on asiakkaat jo odottamassa Aasiassa ja Afrikassa. Israel on aiemminkin myynyt  Yhdysvalloissa kehitettyä ohjusteknologiaa Kiinalle. Israel haluaa myös päivittää joitain muita hävittäjiä. Se on tiettävästi lähestynyt Pentagonia ja pyrkinyt ostamaan Lockheed Martin F-22 Raptor -yksikön, joka on alun perin kehitetty Yhdysvaltain ilmavoimille.. 
Muita viimeaikaisia ​​Israelia suosivia toimenpiteitä ovat muun muassa kongressin säätämä Israelin hallituksen veto-oikeus Yhdysvaltojen asekaupasta muille Lähi-idän maille.

Israel saa sen, minkä haluaa  ja Yhdysvallat tottelee.

Philip Giraldi on myös entinen CIA:n sotilastiedustelupäällikkö ja amerikkalaisen terrorismin torjunnan asiantuntija. Hän on myös arvioinut avoimesti , että korona on tuotettiin laboratoriossa: '' Jos edes pidetään mahdollisena, että Yhdysvalloilla oli osuus koronaviruksen luomisessa sen entisen laajan biologisten aseiden tutkimuskeskuksen jäljellä olevassa Fort Detrickissä Marylandin osavaltiossa, on hyvin todennäköistä, että Israel oli projektin kumppani. Viruksen kehittämisen auttaminen selittäisi myös, kuinka israelilaiset tiedemiehet edistyivät rokotteen luomisessa niin nopeasti. Ehkä siksi, että virus ja sen hoito kehitettiin samanaikaisesti ''

Koronaviruksen maailmanvalloitus, äärimmäinen taloussota ja sen seurauksena yhteiskuntien sulkeutuminen ovat "uutta normaalia ja kolmatta maailmansotaa". 
Maailmaa johtaa globaali militaristinen ja finanssiterroristinen väkivaltakoneisto, jolle ei vielä ole vaihtoehtoa. 


 
Samaan aikaan paljastuvat maailmanlaajuisen korruption ylikansalliset lonkerot ja syöverit. Ehkä siinä on uusi toivon kipinä ?
 
 
 

 


 

 

 

 

Ei kommentteja: