lauantai 21. marraskuuta 2020

Kolmas itsenäisyystaistelu oikeusvaltioperiaatteiden palauttamiseksi

 

Juttelin aamutuimaan Itsenäisyyspuolueen Varsinais-Suomen Piirin aktiivijäsen Jouko Miettisen kanssa. Jouko kirjoittaa MV- ja muissa lehdissä päivänpolttavista asioista.

Tänä aamuna kansalaisaktivisti herättelee suomalaisia paljastamalla EU:n todellisen luonteen, joka jää suurelta osalta valtamediaa seuraavilta kansalaisilta täysin pimentoon.

 

  EU:ssa huijaamisesta on tullut uusi normaali

Säännöt kieltävät EU:ta rahoittamasta menojaan velalla (SEUT artikla 125). Ne kieltävät myös jäsenmaiden väliset tulonsiirrot sekä velkavastuut (SEUT artikla 310). 

Mutta kun EU:n ”pienipalkkainen” (rahayksikkönä miljardi) juristiarmeija alkaa tutkia tukipaketin tai oikeusvaltioperiaatteen laillisuutta, on tulos varma: Laillista on ja vieläpä erityisen laillista. Joka ei tätä ymmärrä on tyhmä. Sen voi tarkistaa vaikka Kuukkelin haulla: ”Euroopan Neuvoston Oikeuspalvelu on varmistanut Elvytystukipaketin laillisuuden”.

Sääntöjen mukaan EU:n tukipaketti ja budjetti vaativat kuitenkin lisäksi jäsenmaiden yksimielisen hyväksynnän. Niinpä tukipaketti meni nurin, kun Unkari ja Puola eivät hyväksyneet sitä, vaikka maat ovat nettosaajia EU:ssa. 

Todellinen syy onkin se, että ne vastustavat EU:n ns. oikeusvaltioperiaatetta. Sen avulla EU, valtioiden omien lakien vastaisesti, voi puuttua jäsenmaiden sisäpolitiikkaan sitomalla EU-tuet ehdollisiksi itse säätämiensä ”lakien”, ns. oikeusvaltioperiaatteiden, noudattamiseen. EU-ministerimme Tuppuraisen mukaan Unkarin ja Puolan vaatimus erottaa oikeusvaltioperiaate ja EU-tuet toisistaan ei tule kysymykseenkään.

Nyt EU:n komissio juristiarmeijoineen on tullut siihen tulokseen, että tukipaketti voidaankin hyväksyä yksimielisesti, kun Unkaria ja Puola jätetään pois. Tulkinnan mukaan tarvitaan siis vain ”yksimielisten jäsenmaiden” hyväksyntä!  Suomen 14 mepistä pari persua saattaisi olla eri mieltä tulkinnasta. Mutta parlamentillahan ei ole päätösvaltaa EU:ssa. Siispä laillista on ja vieläpä erityisen laillista! Hurraa, hurraa, hurraa hei on Suomen meppi  meppi verraton!

Kuten nähty EU voi tulkita selvää sopimustekstiä saivarrellen tai kenties perustaa Luxemburgiin yrityksen, jota jäsenvaltiot rahoittavat velalla ja joka sitten suorittaa tulonsiirrot jäsenmaiden välillä. Lapsikin ymmärtää, että kyseessä on sopimusrikkomus ja petos.  Suomessa kansanedustajien ymmärrys ja äly testataan, kun eduskunta äänestää tukipaketista joskus joulukuussa.

Oikeusvaltio-EU on kuin keikauskakku, ylösalaisin. Se ei noudata itse sopimuksiaan ja kiristää jäsenmaitakin rikkomaan lakejaan. Voiko rappio tästä syvemmäksi mennä? Luultavasti.

Tuppurainen ei piittaa tai ei ymmärrä, että tukipaketin ja EU-budjetin kaatuminen olisivat Suomelle kuin lottovoitto. Se olisi yli kymmenen miljardin potti.  Samalla pysyvä verotulojen virta rajojemme ulkopuolelle estyisi myös tulevaisuudessa. Eivätkä tukipakettia kannattavat eduskunnassa ja hallituksessa istuvat vellihousut, jotka eivät uskalla puolustaa Suomea, menettäisi kasvojaan kansaa pettäessään.  Nähtäväksi jää, löytyvätkö Suomen ainoat ystävät Unkarista ja Puolasta.

Lisää Joukon ajatuksia :

"Unelmissa loikka vihreään puhtaaseen tulevaisuuteen tehdään uuden teknologian avulla. Rajaamalla tarkastelu käyttökohteeseen tai alueeseen, eikä koko tuotantoketjuun haaroineen, ydinenergia, tuulimyllyt, aurinkopaneelit, sähköautot, kaupungit ja valtiotkin saadaan näyttämään hiilineutraaleilta ja saasteettomilta

"Rahaa tyhjästä luovalle pankkieliitille koronavelka tarjoaa tilaisuuden laajentaa valtaansa pyrkiessään kohti globaalia valuuttaunionia. Sille tyhjästä luotu raha ei ole ongelma, sitä piisaa. Se merkitsee tuloja ja valtaa. Euro on opettanut, että pankit ovat rahan liikkeelle laskijana kallis ja tarpeeton hirttosilmukka. Ei euroa ilman EU:Ta, mutta ero kannattaa aloittaa eurosta, nyt. 

 "Niin tai näin, mutta varmaa on, että maailmalla on kymmeniä biotuhoaseita kehittäviä laboratorioita. Niitä on ainakin USA:ssa, Kiinassa, Britanniassa, Australiassa ja ilmeisesti Venäjällä ja EU:ssa. Länsi-liittouma on miinoittanut niillä entisen Neuvostoliiton valtapiiriin kuuluvat maat Armenian, Georgian, Kazakstanin ja Ukrainan. Kuka meitä hallitsee? 
Esim. Bill Gates rahoittaa Malissa tehtävää alle vuoden ikäisten vauvojen antibiootti/koronavirus tutkimusta. Mukana on mm. Tampereen yliopisto, jota Gates rahoittaa yli 20 miljoonalla. Hän on myös YK:n terveysjärjestö WHO:n suurin rahoittaja. Sen suosituksia taas noudattavat kansalliset terveysviranomaiset mm. meidän THL...
Tutkimus ihmetyttää kun tietää, etteivät antibiootit tehoa viruksiin. Suolistobakteerit, joihin ne tehoavat, ovat immuniteetin perusta, joka kehittyy n. vuoden iässä imetrysajan lopulla. Ja miksi näitä ihmiskokeita tehdään Afrikassa lukutaidottomien äitien vauvoilla ?

Kiitos Jouko !

 

Kolmas itsenäisyystaistelu oikeusvaltioperiaatteiden palauttamiseksi !             

 

 

Ei kommentteja: