torstai 12. marraskuuta 2020

Bill Gates – uusi Messias ?

”Uusi Maailmanjärjestys”, nykyinen globaalikapitalismi ei ole syntynyt tyhjästä.

Uusi maailmanvalloitus ja sen käsikirjoitus etenee suunnitellusti. Elämme nyt uuden maailmanjärjestyksen keskeistä etenemisvaihetta, kun yhteiskunnat toinen toisensa jälkeen suljetaan ja lukitaan koronan hillitsemiseksi.

-         Kuka on vastuussa nykyisestä joukkohysteriasta ?

Lock Step oli yksi Rockefeller Foundationin rahoittamasta, jo v.2010 toukokuun julkaisusta, jossa on neutraali otsikko :
Julkaisun neljässä skenaariossa määritellään menetelmä täydellisen vankilaelämän luomiseksi ihmiskunnalle maailman hallitsemiseksi, kun väestöön tartutetaan ensin biologinen pandemia.  Autoritaarista johtajuutta lujitetaan tiukalla valtion kontrollilla kansalaisoikeuksien kustannuksella. Suunnitelman seurauksena plutokraattinen diktatuuri on jo syntymässä.

 
Lukitusvaiheessa kansantaloudet keinahtelevat ja uppoavat, kun taloutta ajetaan häikäilemättömästi alas.
  
Uudeksi Messiaaksi nousee yksityinen ”hyväntekeväisyysrahasto”, jonka kautta keskitetään kansallinen ja kansainvälinen terveydenhuollon suunnittelu. Kuolemanpelko on tehokkain ase
kansojen hallitsemiseksi.
 
Koronapandemia on selkeästi osoittanut, ettei länsimaisesta demokratiasta ole enää mitään jäljellä. Näkymätön eliitti ja totuutta karttava valtamedia ovat liittoutuneet mahtavan lääketeollisuuden taakse.

Se mitä media kertoo 24/7 pandemiasta on pelkkää pelottelua. Pelottelun seurauksena rokotetta odotetaan kuin Pelastajaa. Kenen etua iltapäivälehdet ja valtamedia ajaa ?

Rokotteet vaarallisempia kuin korona
Viimeisimmät uutiset keskittyvät parin lupaavan rokotteen esiinmarssiin, jotka eliminoivat oireita, mutta eivät paranna; eivätkä estä viruksen leviämistä ja joiden teho on täysin kyseenalainen. 
Raskaan sarjan terveysammattilaiset ovat kauhuissaan:
Covid-19 on RNA-virus, kuten Sars ja Mers, joihin ei ole rokotetta.

RNA-virusrokote ei ole turvallinen, koska viruksen RNA on samankaltainen, kuin ihmisen RNA. Rokote voi aiheuttaa immuunijärjestelmän hyökkäyksen elimistön omia soluja vastaan autoimmuunireaktioiden kautta. Sama tapahtui H1N1- sikainfluenssarokotteen kanssa, joka aiheutti narkolepsiaa ja vammautti ihmiset loppuelämäksi.
Koronapandemian yhteydessä terveydenhuollon ammattilaisilta vietiin sananvapaus.
Yhteiskunnan lukituksilla on ollut paljon tuhoisimmat seuraukset kuin koronalla.
Normaali kausi-influenssa on koronaa vaarallisempi.

Covid-19 haitat koskevat pientä osaa väestöä. Riskitekijöitä ovat ylipaino, verenpainetauti, 2-tyypin diabetes, insuliiniresistentti. Elimistön oma metabolinen pandemia mahdollistaa virukselle hyvät elinolosuhteet. Virus tarvitsee sokeria lisääntyäkseen. 
Mutta onko totuudella enää edes mitään väliä ?
 
Koronan hoito ei ole enää lääketieteellisten ammattilaisten käsissä, vaan lankoja pitelee poliittinen johto. Kaikki kasvosuojat, etäisyydet ja eristykset ovat vailla tieteellistä perustelua. Poliitikkojen tarkoituksena on tuhota taloudet. 
Sananvapaus on eliminoitu joukkopsykoosin varmistamiseksi. Vaihtoehdoton valtamedia luottaa BIG Pharmaan kuin Ylijumalaan, kaikki muu on valetta.

Onko Bill Gatesille katettu tie taivaaseen asti auki ?

-         Rokotteet tulevat ! 
-         Oletko valmis kemialliseen kastraatioon ?

 

 

 

 

 

 

 

1 kommentti:

marketta kirjoitti...

Odotetaan nyt vielä. Ehkä Gates joutuu seuraavaksi petille. En voi ymmärtää, että joku yltiö rikas haluaisi elää ja tehdä lapsia jos ympärillr kolmannes ihmisistä kuolee?