sunnuntai 8. marraskuuta 2020

Kädet ylös – kuka voitti ?

 
 Amerikka on suurten käsikirjoitusten maa, jossa vaalituloskin on ennalta sovittu ?
Kun vaalitulos jo alkumetreillä paljasti fiftyfifty-tilanteen, ääntenlaskua vedätettiin. Kului monta yötä hankkia lisää postiääniä. Yllätyskö, jos jossakin osavaltiossa Joe sai 100% kaikista postiäänistä ?

Trump totesi vaalivilpin ja nosti lipan silmiltään. Trump oli voittanut.

Mutta mitä väliä sillä kumpi voittaa ?

Kaksi oikeistolaista presidenttiehdokasta eivät todellakaan pysty vaarantamaan USA:n valtarakenteita Wall Streetillä, eikä poliisivaltioksi muuttuneen mantereen sotaterrorin ja armeijan valtaa ?

No, eipä se ole eka kerta, kun amerikkalaisia huijataan. Kuten muistetaan, WCT tornit eivät joutuneet terroristihyökkäyksen kohteeksi, ne räjäytettiin. Bush sai oikeutuksen Irakin sotaretkelle läntisten liittolaisten tuella. 
 
 Bidenin valitseminen varmisti, ettei mikään muutu:
- armeijan ja sotilaallisen tiedustelupalvelukompleksin budjetit 2019 olivat melkein 800 miljardia dollaria. Vastaavasti Kiinan sotilaallinen budjetti 2019 oli 178 miljardia euroa ja Venäjällä 46 miljardia euroa.
 
Eisenhowerin varoitus

Jo 17.1.1961 jäähyväispuheessaan presidentti Dwight D Eisenhower varoitti amerikkalaisia:

”Meidät on pakotettu luomaan pysyvä ja laajamittainen aseteollisuus. Emme saa jättää käsittämättä sen vakavia seurauksia. Hallitusneuvostoissa meidän on varottava sitä, että armeija-teollisuuskompleksi hankkii perusteetonta vaikutusvaltaa. Emme saa koskaan antaa tämän yhdistelmän vaarantaa vapauttamme tai demokraattisia prosessejamme. 

Eisenhowerin pahin pelko toteutui. Amerikkalaisen kansan syvät rivit ja pysyvä alaluokka marssivat nyt lukitussa poliisivaltiossa.

Poliisin militarisointi jatkuu  
Liittovaltion apurahat mahdollistavat Pentagonille ylimääräisten sotilastarvikkeitten ja aseitten siirtämisen paikallisille lainvalvontaviranomaisille. Poliisit ovat muuttuneet voimakkaasti asteistuneeksi armeijan jatkeeksi rynnäkkökivääreineen, panssareineen, tainnutusaseineen ja aseistettuine droneineen. "Nykyään 17 000 paikallista poliisivoimaa on varustettu sellaisilla sotilaallisilla varusteilla kuin Blackhawk-helikopterit, konekiväärit, kranaatinheittimet, pahoinpitelyt, räjähteet, kemialliset suihkeet, panssarit, yönäkö, räiskintävälineet ja panssaroidut ajoneuvot ”

Ylikriminalisointi jatkuu   
Hallituksen byrokratian seurauksena vahvistetaan sen toimivaltaa ja poliisivaltiota. Sen seurauksena kaikki amerikkalaiset ovat pikkurikollisia. Keskimääräinen amerikkalainen tekee kolme rikosta päivässä edes tietämättä sitä, johtuen 4500 liittovaltion rikoksesta ja 400 000 määräyksestä.
Oikeusprofessori John Bakerin mukaan " Yhdysvalloissa ei ole ketään, joka on yli 18-vuotias, jota ei voida syyttää jostakin liittovaltion rikoksesta ." Tästä syystä olemme nyt oudossa uudessa maailmassa, jossa pienviljelijät, jotka uskaltavat valmistaa pastöroimattomia vuohenjuustoja ja jakaa niitä yhteisön jäsenten kanssa, löytävät maatilansa ratsian, kun taas kotipuutarhurit joutuvat vankilaan, koska he uskaltavat viljellä omia lajikkeitaan. Tämä pelottava tilanne - jossa henkilö voidaan todella pidättää ja vangita kaikkein viattomimmista ja mielettömimmistä toiminnoista, mukaan lukien valaan ruokinta ja sadeveden kerääminen omalla omaisuudellaan, johtuu siitä, mitä lain tutkijat kutsuvat ylikriminalisoinniksi.

Amerikkalaisten vangitseminen voittoa varten jatkuu 
Tänään, kun osavaltiot yrittävät säästää rahaa ulkoistamalla vankiloita yksityisille yrityksille, amerikkalaisten vangitseminen megayritysten ylläpitämiin yksityisiin vankiloihin on muuttunut lypsylehmäksi suuryrityksille. Tällainen järjestelmä kannustaa vankeuteen voittojen vuoksi, samalla kun miljoonat amerikkalaiset, joista suurin osa on alaikäisiä, väkivallattomia rikollisia, luovutetaan yrityksille pitkiä vankeusrangaistuksia varten, jotka eivät mitenkään suojele yhteiskuntaa. Vaikka väkivaltarikosten määrä maassa onkin vähentynyt huomattavasti , väkivallattomista rikoksista, kuten ajamisesta keskeytetyllä ajokortilla, vangittujen amerikkalaisten määrä nousee pilviin .

Köyhyys jatkuu
Huolimatta siitä, että 46 miljoonaa amerikkalaista elää köyhyysrajan alapuolella, 16 miljoonaa lasta asuu kotitalouksissa ilman riittävää pääsyä ravintoloihin ja vähintään 900 000 veteraania luottavat ruokaleimoihin (huomioi, nämä ovat ennalta COVID-numeroita, jotka ovat vain pahentuneet tämän pandemian aikana), presidentin retkille varataan edelleen valtavia summia (veronmaksajien on pakko maksaa vähintään 100 miljoonaa dollaria, jotta Donald Trump sai  käydä golfmailoissaan ja yksityisissä kiinteistöissään yli 500 kertaa neljän vuoden aikana).
 
Loputtomat sodat, jotka rikastuttavat armeijan teollisuuskompleksia, jatkuvat 
Ahneiden puolustusurakoitsijoiden, korruptoituneiden poliitikkojen ja epäpätevien valtion virkamiesten valitsemana Amerikan laajeneva sotilaallinen imperiumi imee yli 15 miljardia dollaria kuukaudessa (tai 20 miljoonaa dollaria tunnissa) - ja juuri hallitus käy ulkomaisia​​ sotia.  
Tähän eivät sisälly yli 1000 Yhdysvaltain armeijan tukikohdan ylläpitoon ja henkilöstöön liittyvät kulut ympäri maailmaa. Vaikka Yhdysvallat on vain 5% maailman väestöstä, Amerikassa on lähes 50% maailman kaikista sotilaskuluista ja se kuluttaa enemmän armeijaan kuin seuraavat 19 suurinta kuluttajamaata yhteensä.
Pentagon kuluttaa enemmän sotaan kuin kaikki 50 osavaltiota yhdessä käyttävät terveydenhuoltoon, koulutukseen, hyvinvointiin ja turvallisuuteen.  
Useimmat amerikkalaiset eivät kuitenkaan tunnusta sitä, että näillä meneillään olevilla sodilla ei ole juurikaan tekemistä maan turvallisuuden ja kaiken sotilaallisen teollisuuskompleksin rikastamisen veronmaksajien kustannuksella. Otetaan huomioon, että vuodesta 2001 lähtien amerikkalaiset ovat käyttäneet 10,5 miljoonaa dollaria tunnissa  lukuisille ulkomaisille sotilasammattilaisille, myös Irakiin ja Afganistaniin.

Aseettomien amerikkalaisten ampumiset jatkuvat poliisin toimesta 
Väkivallasta on tullut hallituksen käyntikortti. Poliisivaltiossa olet joko se, jolla on käsi liipaisimessa, tai tuijotat alas ladatun aseen piippua. Poliisit tappavat vuosittain vähintään 400 -500 viatonta ihmistä. Amerikkalaiset kuolevat nyt kahdeksan kertaa todennäköisemmin poliisitilanteessa kuin terroristit tappavat heidät. Amerikkalaiset kuolevat 110 kertaa todennäköisemmin ravinnosta johtuvaan sairauteen kuin terrori-iskuun. Poliiseja salama iski todennäköisemmin kuin syyllistyisi taloudelliseen vastuuseen väärinkäytöksistään. Tämän seurauksena amerikkalaiset ovat suurelta osin voimattomia sotilaallisen poliisin edessä.

SWAT-joukkueen hyökkäykset jatkuvat  
Joka vuosi tehdään yli 80 000 SWAT-joukkueen hyökkäystä epäuskoisille amerikkalaisille suhteellisen rutiininomaisissa poliisiasioissa.

Hallituksen sota amerikkalaisia  ​​vastaan ​​jatkuu   
Oikeusvaltio ei enää suojaa ihmisiä. Sinun ei enää tarvitse olla köyhä, musta tai syyllinen, jotta sinua kohdellaan kuin rikollista. Riittää, että kuulut epäiltyyn luokkaan - toisin sanoen Yhdysvaltojen poliisivaltion kansalaisuuteen. Yhdysvaltojen tosiasiallisena jäsenenä jokainen on syyllinen, kunnes hän on osoitettu viattomaksi.
 
Hallituksen korruptio jatkuu   
Hallitus ei ole ystävämme. Se ei myöskään toimi "me ihmiset". Amerikkalaiset ymmärtävät tämän vaistomaisesti. Kun heitä pyydetään mainitsemaan kansakunnan suurin ongelma, amerikkalaiset, joilla oli kaikenlaisia ​​poliittisia juovia, asettivat hallituksen ykköseksi. Melkein kahdeksan kymmenestä amerikkalaisesta uskoo hallituksen korruption olevan laajalle levinnyttä. Hallituksen ja yritysten etujen valvoo oligarkkinen eliitti , jonka pääintressinä on vallan ja valvonnan säilyttäminen. Kongressia hallitsee enemmistö miljonääreistä, jotka ovat keskimäärin neljätoista kertaa rikkaammat kuin keskimääräinen amerikkalainen.

Valvonta vahvistuu
Hallituksen silmät seuraavat sinua. He näkevät jokaisen liikkeesi: mitä luet, kuinka paljon kulutat, minne menet, kenen kanssa olet vuorovaikutuksessa, kun heräät aamulla, mitä katsot televisiossa ja luet Internetissä. Kaikkia tekemiäsi liikkeitä seurataan.
Poliisi on varustettu monilla valvontavälineillä, rekisterikilven lukijoista ja matkapuhelinten seurantalaitteista biometrisiin tallentimiin. Teknologia antaa poliisille mahdollisuuden skannata ohikulkijoita taskut, kukkarot salkut jne. sisällön havaitsemiseksi. Yhdessä maan kasvavan reaaliaikaisten valvontakameroiden ja kasvojentunnistusohjelmistoverkoston kanssa, pian ei todellakaan ole mihinkään juosta eikä piiloutua.

 Epäillyn yhteiskunnan pystyttäminen jatkuu  
Suurimmaksi osaksi nopean tekniikan kehityksen ja lisääntyneen valvontakulttuurin vuoksi todistustaakka on siirretty siten, että oikeus tulla syyttömäksi, kunnes syyllisyytensä on osoitettu, on saanut uuden normin, jossa kaikki kansalaiset ovat epäiltyjä. Tästä esimerkkinä ovat poliisikäytännöt pysäyttää ja pilkata ihmisiä, jotka vain kävelevät kadulla ja joissa ei ole todisteita väärinkäytöksistä. Tilannetta pahentavat terrorismin yhteyshenkilöt (palomiehet, poliisit ja jopa yritysten työntekijät), jotka on koulutettu vakoilemaan kansalaisiaan ja ilmoittamaan "epäilyttävästä toiminnasta", johon kuuluu kuvien ottaminen ilman näkyvää esteettistä arvoa, mittausten ja piirustusten tekeminen, tehdä muistiinpanoja, keskustella koodilla, puolustaa radikaaleja vakaumuksia ja ostaa tavaroita irtotavarana. TLO raportoi takaisin "fuusiokeskuksille", jotka ovat liikkeellepaneva voima hallituksen pyrkimykselle kerätä, analysoida ja levittää tietoa Amerikan kansalaisista.
 
Keisarillisen presidentin hallituskauden hallitustyritys jatkuu  
Perustuslaissa presidentillä on erityiset valtuudet toimia armeijan komentajana, antaa armahduksia, tehdä sopimuksia (kongressin hyväksynnällä), nimittää suurlähettiläitä ja liittovaltion tuomareita ( kongressin siunauksella) ja veto-oikeudet lainsäädännössä. Viime vuosina amerikkalaiset presidentit ovat kuitenkin voidelleet voimansa sotimiseen, tappaneet yksipuolisesti amerikkalaisia, kiduttaneet vankeja, riistäneet kansalaisilta heidän oikeuksiaan, pidättäneet kansalaisia ​​loputtomiin, suorittaneet ​​perusteettomia vakoiluja ja asettaneet oman salaisen varjo hallituksen. Jokaisen entisen presidentin keräämät ja jokaisen peräkkäisen presidentin perimät valtuudet -ne valtuudet, jotka muodostavat keisarillisen hallitsijan terrorin työkalupakin - valtuuttavat kenet tahansa toimimaan diktaattorina, lain yläpuolella ja todellisen vastuun ulkopuolella.  
Synkkä todellisuus, johon meidän on sopeuduttava, on se, että hallitus tekee mitä haluaa, vapaus on kirottu. Hallituksen valta on ylintä terrorismia, pahempaa kuin kotimainen terrorismi, enemmän kuin kotimainen ääriliike, enemmän kuin aseväkivalta ja järjestäytynyt rikollisuus. 
Yhdysvaltain hallituksesta on tullut suurempi uhka kansalaistensa elämälle, vapaudelle ja omaisuudelle kuin mikään ns. Vaara, jota hallitus väittää suojelevansa meille. Tästä tilasta on tullut status quo riippumatta siitä, mikä puolue on vallassa.

Hallituksen manipulointi kansallisten kriisien kanssa vallan laajentamiseksi jatkuu 
"Meihin ihmisiin" on kohdistunut "hätätila", joka oikeuttaa kaikenlaisen hallituksen tyrannian ja vallan nappaamisen ns. Kansallisen turvallisuuden nimissä. Mikä tahansa niin sanottu uhka kansakunnalle - olipa kyse sitten levottomuuksista, koulumyrskyistä, väitetyistä terroriteoista tai COVID-19: n tapauksessa maailmanlaajuisen pandemian uhasta - hallituksella on taipumus hyödyntää kansan kiihtyneitä tunteita, sekavuutta ja pelkoa keinona laajentaa poliisivaltion ulottuvuutta. Itse asiassa hallituksen vastaus kaikkiin ongelmiin on edelleen ”enemmän hallitusta”- veronmaksajien kustannuksella - ja vähemmän yksilön vapautta.

"Tärkeintä on tämä: mikään vaalipäivänä tapahtuva ei lievitä amerikkalaisten kärsimyksiä. Ellemme tee muuta kuin äänestämme, hallitus sellaisena kuin olemme sen tunteneet - korruptoitunut, paisunut ja jättiyritysten, edunvalvojien ja erityisten eturyhmien valvoma - pysyy muuttumattomana. Ja "me ihmiset" - jotka ovat suurten hallitusten verottamia, ylikuormitettuja, aliedustettuja niiltä, joiden pitäisi puhua puolestamme ja autuaasti tietämättömiä meihin sulkeutuvista vankilan muureista, jatkavat edelleen kurjistamista." 
 
 
Perustuslakiasiamies ja kirjailija John W Whitehead on kirjoittanut 
Suuret Kiitokset Global Researchille ja kirjailija Whiteheadille !


 
 
 
 

Ei kommentteja: