keskiviikko 18. marraskuuta 2020

Onko pakkorokotuksille vaihtoehtoja ?

Kuva : klorokiini
 
Kun lääkejätti Pfizer ja sen saksalainen kumppani BioNTech ilmoittivat  kehittäneensä Covid-19 rokotteen, joka oli ”90%” tehokas, pörssikurssit nousivat kohisten.
 
EU ilmoitti jo ostaneensa 300 miljoonaa annosta kallista uutta rokotetta. Myös Kiina, sekä Yhdysvallat ovat aikeissa siirtyä suoraan ihmisten rokotekokeisiin. Ihmiskokeet alkoivat jo kolme kuukautta aikaisemmin. Kolme kuukautta on uusi ennätys testaamattoman uuden sukupolven geenirokotteen käyttöönotossa. Pikkusen on hiiskuttu epäilyttävistä haittavaikutuksista, mutta ne on sivuttu.

Valtamedian ja poliitikkojen aivopesu on tehonnut. Väliäkö sillä, että kaikilla rokotteen valmistajilla on syytesuoja. Big Pharmaa vastaan ei voi nostaa edes syytettä, jos ihmiset kuolevat tai vahingoittuvat uudesta rokotteesta.  Jo Hitler harrasti laajamittaista eugeniikkaa. Nyt sitä harrastavat Bill Gates ja WHO, politiikkojen ja valtamedian tuella. Ihmiskuntaa ollaan kontrolloimassa totalitaariseen komentoon.

- Luovummeko vapaaehtoisesti oman kehomme itsemäärämisoikeudesta pelottelukamppanjan seurauksena ?

Hämmästyttävää, että varisnaisen jokavuotisen influenssakauden alkaessa valtamedialla ei ole mitään käsitystä edes kausi-influenssan etenemisestä ?

Bill Gates-säätiö on rahoittanut rokotteiden ja muiden sovellutusten geenien muokkausta jo vuosikymmenien ajan. Bill Gates on ilmoittanut jo varhain ja avoimesti tavoitteekseen väestön vähentämisen jo vuosia sitten.

Mistä Pfizer vaikenee :

Onko rokotteille vaihtoehtoja ?

Neljäsataa vuotta ennen nykyisiä koronan kontrollikokeita Etelä-Amerikan kiina-kinapuun "pyhästä kuoresta" valmistettua kiniiniä käytettiin malarian hoitoon. Farmakologisesti se on syntetisoitu klorokiiniksi ja hydroksiklorokiiniksi (HCQ). Tämä halpa runsas lääke on ollut WHO: n välttämättömien lääkkeiden luettelossa vuodesta1977.

Tuhannet lääkärit kertovat, että COVID-19: n varhaisessa vaiheessa potilaat, joilla on pieni annos tätä lääkettä yhdessä atsitromysiinin ja sinkin kanssa, paranevat.

Hydroksiklorokiinin kannattajat eivät väitä, että HCQ toimii vakavasti sairailla Covid-19-potilailla sairaalassa. Sen sijaan he painottavat, että HCQ + atsitromysiini onnistuu vain vaiheen 1 aikana, kun ihmisillä on ensimmäisiä oireita. 
"Tulokset viittaavat siihen, että COVID-19-potilaiden varhainen diagnoosi, varhainen eristäminen ja varhainen hoito vähintään 3 päivän HCQ-AZ: n kanssa johtaa merkittävästi parempaan kliiniseen tulokseen ja nopeampaan viruskuormituksen vähenemiseen kuin muut hoidot."

Kiniini, tämä muinainen lahja ihmiskunnalle kiellettiin kuitenkin välittömästi Covid-19:n käytöstä monissa maissa petollisen 22. toukokuuta Lancet-  tutkimuksen jälkeen. Hoito ja paraneminen on edelleen kielletty lukemattomilta ihmisiltä, ​​joista monet ovat varmasti kuolleet.

Elisabeth Woodworth kirjoitti tiukkasanaisen raportin 17.11.2020 Global Reseachissa Hydroksokloriinin käytön sabotaasista Covid-19 hoidossa. Media ja Big Pharma ovat tukahduttaneet halvan henkiä pelastavan  Covid-19- hoidon saadakseen tähtitieteellisiä voittoja. Hydroksiklorokiinista ei ollut aiemmin kiistelty, kunnes kevällä halvat covid-hoidot kampitettiin rokotebisneksen ehtoihin.

 1. kesäkuuta professori Harvey Risch Yalen lääketieteen ja kansanterveyskouluista haastateltiin HCQ: sta:
Hydroksiklorokiinin ja atsitromysiinin yhdistelmää on käytetty vuosikymmenien ajan sadoissa tuhansissa nivelreuman hoidoissa. Nämä lääkkeet muuttavat sydämen tahdistusta hieman ja voivat aiheuttaa sydämen rytmihäiriöitä. Nämä rytmihäiriöt ovat kuitenkin edelleen hyvin harvinaisia ​​ihmisillä, jotka käyttävät näitä lääkkeitä.

Santa Monican kardiologi tohtori Dan Wohlgelernter sanoi 18. kesäkuuta pidetyssä haastattelussa:
Hydroksiklorokiini on viruslääke, joka on tehokas infektion alkuvaiheessa. Valitettavasti on ollut tutkimuksia, joissa on tarkasteltu hydroksiklorokiinia väärässä yhteydessä, vakavasti ja kriittisesti sairailla ihmisillä sairaalassa. Siinä vaiheessa viruslääke ei ole tehokas, jos olet ylittänyt virusinfektion immuunivälitteisen laajalle levinneen tulehduksellisen reaktion.
"Hydroksiklorokiinilla on raportoitu olevan sydäntoksisuutta, ja kardiologina olen hyvin tietoinen tästä kirjallisuudesta. Tutkimus, joka oli tarkin sydänongelmien tarkastelussa erityisesti rytmihäiriöiden suhteen, tehtiin New Yorkin itärannikolla, jossa tarkasteltiin 200 potilasta, seurasi huolellisesti EKG:tä. Vakavia rytmihäiriöitä ei löydetty mistään näistä potilaista."

Myös Missourissa St.Louisissa 12. kesäkuuta pidetyssä radiokeskustelussa Festus Manorin lääketieteellinen johtaja lääkäri Steve Crawford ilmoitti 100-prosenttisen eloonjäämisasteen annettaessa varhaisessa vaiheessa hydroksiklorokiinia.

Yhdysvaltojen lääkäreiden ja kirurgien liitto toimitti hydroksokloriinin vapauttamisen jälkeen 100 miljoonaa annosta HCQ:ta eri virastoille. Asiasta ei edes tiedotettu: - tämä potentiaalisesti henkiä pelastava lääke jää hukkaan varastoihin, kun amerikkalaiset kuolevat Covid-19..

 No,
- eihän ihmisillä ole väliä, kun rokotebisnes kerää miljardivoittoja ?

 


 

1 kommentti:

marketta kirjoitti...

Kiinnostavaa tietoa. mutta olisiko otsakkeessa hiomista? joka maassa painotetaan, niin myös Suomessa, että rokote on vapaaehtoinen, vain halukkaille.