tiistai 31. toukokuuta 2011

H1N1 - mustalla listalla lukittu/avattu

Ksml-verkossa kirjoitustani "H1N1-biologinen ase ?" on luettu jo yli 28.000 kertaa.
Ketjussa seurasin sikapiikkihysterian paniikkilietsontaa kesästä 2009 asti, samalla kun valtamediassa oli täydellinen tiedotuskartelli.

Muistin virkistämiseksi : http://www.ksml.fi/mielipide/keskustelupalsta/posts/list/195/1552.htm
Rokotukset keskeytettävä Suomessa välittömästi Ksml:n verkko 30.11.2009 http://www.ksml.fi/mielipide/keskustelupalsta/posts/list/15/6370.htm

Kysymys sosiaali- ja terveysministeriölle : Onko possupiikissä nanorokotetta ?

Suomi varautui hyvin sikainfluenssaan, kirjoitti sosiaali- ja terveysministeriön kansliapäällikkö Kari Välimäki ksml:ssa 18.11. Samaan aikaan Itsenäisyyspuolueen varapuheenjohtaja, lääkäri Mirjaleena Isoaho on vaatimassa massarokotusten keskeyttämistä välittömästi. Perusteena Terveyden ja hyvinvointilaitoksen todistetut korruptioyhteydet sikainfluenssarokoteyhtiö GlaxoSmithKlineen, jolta Suomi tilasi rokotteet koko kansalle ilman kilpailutusta.

Mirjaleenan ohella koko kansan on saatava selvyys myös vuosituhannen rokotusskandaalista, kun myös bioaseita valmistavan lääkejätti Baxterin rokotelähetyksissä itäblokin maihin on ollut eläviä, vaarallisia viruksia viime keväänä!
Millä aktiivisilla toimenpiteillä kansalaiset ovat suojattuja mahdollisia bioaseita vastaan ?
Miten voidaan varmistaa, ettei uutta, ihmiselle ja ympäristölle vaarallista, mutta halpaa nanoteknologiaa testaavat lääkeyhtiöt käytä nyt koko ihmiskuntaa koekaniinina pandemiaan vedoten ?
Miten kansallinen turvallisuus voidaan varmistaa, jos THL ja sosiaali- ja terveysministeriö ovat vain suurten lääkeyhtiöitten markkinointiosastoja ?

GlaxoSmithKline on terästäytynyt rokoteteollisuudessa, siinä missä mm. Baxter, Sanofi-Aventis ja Novartis. Heidän ainoa olemassaolonsa tarkoitus on tuottaa maksimaalista voittoa.
Nykyiset ”kilpailutalouden” keinot tarjoavat siihen mainiot keinot: Nanorokoteteknologia on halpaa ja tehokasta, kallista virusta tarvitaan vähemmän nanokokoisten adjuvanttiliuosten avulla. Ensimmäiset nanorokotemallit ovat olleet valmiit jo parisen vuotta sitten lukuun ottamatta laajoja ihmiskokeita. Nanoadjuvantit kuljettavat rokotuksen jälkeen minuuteissa itsensä ja halutun aineksen, esimerkiksi viruksen osan, haluttuun kohteeseen kuten imusolmukkeisiin suurina pitoisuuksina.

Jotta hyvin kalliit nanohiukkasten sivuvaikutustutkimukset, jotka voisivat vaatia haittavaikutustutkimuksia 10-50 vuotta tai jopa enemmän, voidaan ohittaa, tarvitaan sopivia maailmanlaajuisia muutoksia ja uhkakuvia, jotka meille on järjestänyt WHO muuttamalla viime toukokuussa pandemian määritelmää; pandemiassa enää ei tarvita huomattavaa kuolleisuutta, eli kausi-influenssakin on nyt myös pandemia !
WHO:n ohjeistukset eivät ole vielä maailman laki, mutta lain tapaan noudatettavia.
Vielä Mirjaleenan siteeraus : ” Jos ja kun Pandemrix tai tulevat rokotteet ovat nanorokotteita, voidaan spekuloida, että kun viruksen kokoiset nanohiukkaset rokotteen mukana kulkeutuvat nopeasti ihmisen kehoon, niin ne myös kulkeutuvat mm. hengitysteistä ulos.
Tällöin nanohiukkassaaste voisi kulkeutua suoraan toisen ihmisen keuhkoihin rokotetun lihaksen sijasta ja saada aikaiseksi Pandemrixin kyseessä ollessa influenssan kaltaisen olotilan.
Voiko reaktio olla tällöin jopa vaarallinen ?
Mitä sanovat lääketeollisuudesta riippumattomat nanoteknologian asiantuntijat ?
Ja onko edes niitä ?
Sikainfluenssa on levinnyt oudosti läiskittäin rokotteiden perässä koko Suomessa, eikä tavallisesti epidemioiden tapaan. ”

Kiitän Mirjaleenaa koko Suomen puolesta hänen vaatiessa totuudenmukaista ja avointa tietoa yhteiskuntaamme ! Itselleni jäi vain yksi kysymys : rokotetaanko Suomen kansaa vaarallisella nanorokotteella ?

26 kommenttia:

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

-5- 31.3.2010 12:13:05
(No nythän tää horo on seonnu lopullisesti!)
ST :
Varmaan Haun ja sen lukuisten sivupersoonien kannattaisi jatkaa omaa keskustelua vaan Achemedin kanssa ?

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

Andy 17.7.2009 21:44:03

Kyllä, Sinikka ja Olli ovat löytäneet toisensa. Heidän pitääkin hetimmiten siirtyä keskustelemaan yksityisen sähköpostin välityksellä tai paremminkin telepaattisesti, sillä kyllähän sellainen noin huippuälykkäiltä ihmisiltä sujuu. Ainakin sillä foliohatun peiliantennilla.

Sitten kun oikein oivallisia uutisia on kerrottavana, niitä kannattaa lähteä kertomaan ihan "Piäkaapuntiin", livenä on paljon tehokkaampaa. Siihen suuren rakennuksen eteen. Lapinlahteen vaimikäseoli...

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

matyh 17.7.2009 22:01:33

Siihen suuren rakennuksen eteen. Lapinlahteen vaimikäseoli...
Sinnekös ne liituraitapuvussa ja salkku kädessä, luulin että siihen jossa on paljon pylväitä ja portaita, aina uutta oppii..

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

Andy 17.7.2009 22:38:46

Ei sinne kannata liituraitaa tai salkkua ottaa mukaan, eri pytinki. Portaita ja pylväitä kyllä on.

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

alfa uros 17.7.2009 23:03:27

Olen vakuuttunut, että sinikka ja arto lauri ovat ansainneet hoitopaikkansa valtion kustannuksella loppuelämäkseen.
Majoitus on vielä pehmeä seinäisessä huoneessa täydellä ylläpidolla. Tämäkin viesti menee moderaattorin vihreään perseeseen alta aikayksikön, kuten muutkin asialliset viestit.

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

Andy 30.10.2009 15:17:25

Sinänsä lähelle arvattu, olen DI mutta vajaa 50 v. alfauros.
Vai voiko keski-ikäisiäkin kutsua nörtiksi?

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

Haapio 18.7.2009 16:21:25

Kenen ehdoilla maailmaa hallitaan ?
Sinikka T.
Niin kauan kuin sinun ja Ollin kaltaiset "leikkaa liimaa" ihmiset pääset vapaasti käyttämään mediaa lietsoakseen ja aktivoidakseen ihmisiä haluamaansa suuntaan, seuraava maailmansodan sytyttäjänä toimii media - ei H1N1 tai vastaavat. Haapio

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

aapee 19.7.2009 10:19:58

Entäs jos? Heräsi myös ajatus, että Sinikka ja Mäkikoho ovatkin älykköjä, jotka ihan piruuttaan yrittävät älyttää meitä tyhmempiä mielikuvituksensa määrällä. Laji on vaikea ja onnistumisprosentti näyttää pieneltä. Toisaalta en pidä mahdottomana,että esimerkiksi 5% keskustelupalstan lukijoista pitäisi mahdollisena heidän ajatustaan. Salaliittoteoriat ovat kirjallisuudessakin herättäneet kiinnostusta. Tuntuu vaan siltä, että tuo ajattelu ja mielikuvituksen tuotto pitäisi saada huomattavasti suuremmille julkisuustasoille. Keskustelupalstalla se ikääkuin tuhlautuu. Tarjotaan "helmiä sioille".

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

aapee 30.10.2009 09:24:28

Kyllä tässä asiassa kuitenkin enemmän vakuuttaa Puskan ja Pelkosen lausunnot ja ammattitieto kuin sinun, Sinikka. Flunssarokotteet otan, kuten aiemminkin ja myös H1N1-piikin. Kyllä kaikessa lääkityksessä kannattaa luottaa asiantuntijoihin. Oletkohan Sinikka itse ajatellut, että pitäisiköhän lääkitystä tarkistaa? Ainakin Mäkikoholle sitä voisi suositella

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

Hau 19.12.2009 00:04:13

Debiili!
Laita se foliovuorattukukkatelaketjupanssarikomentajanjoogalentäjänlakki päähän ja mene sen atomisuoja-alumiipeiton alle sinne vallattuun bunkkeriin vapisemaan!
Se on Sinikka vetäny aika paljon muutakin viherpöperöä huiviin kuin vaan sata kertaa tavaten Zeigaistia. Usko mua, se on HUUHAATA!!! Suuren luokan kusetusta, juuri sitä mitä julistaakin: tyhmien höynäyttämistä!
Ei jumalauta, cemtrail ja comtrail... haloo TOIMITUS lopettakaa tämä paskan suoltaminen

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

Hau 23.12.2009 00:00:37

Otapa Sinikka nyt ne lääkkeet oikeassa järjestyksessä!
Muuten käy kuten Artolle, että SUPO:n ja NSA:n miehet alkaa vaania sinua pihallasi.

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

aapee 23.12.2009 10:06:18

Kuinka pieni onkaan maailman pienin eliitti ja ketä siihen kuuluu? Sase! Oletko muuten itse Sinikka selvillä neurologian mahdollisuuksista. Ellet, niin voisin suositella vastaanotolla pistäytymistä. Kerro samalla nuo kauheudet, jotka mielestäsi ovat tapahtumassa maapallolla ja Suomessakin. Onko niin,että H1N1 rokoteella ollaan ohjelmoimassa degenoroitua orjajoukkoa tuon maailman pienimmän eliitin käskyvaltaan. Kerro myös tästä vastaanotollasi. On mahdollista, että saat asiaasi lisäinfoa.
Rauhallista Joulua!

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

aapee 23.12.2009 15:47:16

Hienoa! Jos uskot Sinikka sikapiikin rauhoittavuuteen, niin ota ihmeessä se. Ei tarvitse pelätä, milloin se sika iskee.
Sitähän ne ovat aina yrittäneetkin. Nanopartikkelikin ovat yllättäviä ja pirun pieniä, ei kansalainen tiedä ,missä ne vaanivat
ja monimuotoisina. Joulutunnustus sinulle! Sinikka olet ahkera ja aikaansaapa ihminen. Jospa saisit energisyytesi suunnattua
nykyista käytännöllisemmin. Toisit aikaan valtavasti hyvyyttä ja hyötyä ihmiskunnalle. Rauhaisaa Joulua!

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

ST 6.1.2010 22:26:25

(Hau wrote: Älä sekoittele niitä nappeja ja juomia! Alkaa näköjään pahasti viiraamaan.
Suosittelen vakavasti nenänvalkaisua. Myös käynti asiantuntijan pakeilla olisi paikallaan kun tuo vainoharhaisuus tuntuu vaan pahenevan.)

- Onkos hauvalla mitään käsitystä niistä oikeista asiantuntijoista, jotka eivät leiki psykiatria !
Toivoisin nyt, että Hau esittää rikoslain pykälät kunnianloukkauksesta asiantuntijana tälle palstalle ?

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

ST 7.1.2010 12:35:43

(Hau wrote: Hienoa että olet selvinnyt ja reaalimaailman ymmärtäminen palaa. Onnittelut!
Olen ihan oikeasti ollut huolissani, enkä suinkaan heittänyt fleimiä. Todellisuuspakoinen ihminen ei itse ymmärrä kuvan hämärtymistä, siksi siitä pitää koittaa varovasti huomauttaa.)

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

Hau 14.1.2010 23:47:38

Olette ilmeisesti käyneet samaa koulua: http://www.iltalehti.fi/missit/2010011410928594_mm.shtml?

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

Hau 15.1.2010 18:42:38

Artoko on päässyt kopasemaan ja todennut rintavarustuksen mitan? Onko se parempi kuin Demin lukijoilla keskimäärin, mailisnuutinen?

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

Hau 20.1.2010 12:08:29

Jaa missä? Eihän asiasta ole kirjoitettu enää kuukauteen mitään. Unohda tuo typeryys. Asetat itsesi naurunalaiseksi jatkamalla tuota lainailua! Kaikki ihmiset nauraa sinulle: biologinen ase...

Nyt kun sanot minua valtamedian lobbariksi, niin voin aivan hyvin vaihtaa leiriä. Pistät vain kuukausittain 5000 € pimeälle tililleni, niin tuen sinua kaikessa.

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

Hau 20.2.2010 18:35:05

Luulotauti ja vainoharhaisuus kaikkein pahimmat taudit!

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

Stefanus 09 15.7.2010 17:43:52

Tyynelällä täytyy olla varastossa lista maailman salaliittoteorioista ja kaupunkitarinoista ja tieto jostakin sylttytehtaasta, joka levittää ydinlaitoksista disinformaatiota. Ja hyvänä apulaisena Olli Makikoho, kaiken huuhaa-tiedon "äiti". Hengenheimolainen on Rauni Luukanen-Kilde, joka levittää tietoa siitä, että maailman johtajat ovat yhteistuumin antaneet rakentaa kuun näkymättömälle puolelle suuren tukikohdan, jossa työskentelee jo tuhansia Nasan työntekijöitä. (Ihmettelen vain sitä, miten Rauni on saanut tietonsa - vaikka hanke on mitä salaisin.

Itse otin tarjotun sikarokotuksen H1N1 ja ihan kansanpainoksen siitä, kun tarjoutui tilaisuus. Enkä yhtään ajatellut sitä, että olisin uhri tai joku koekaniini.

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

Stefanus 10.8.2010 18:44:53

Tässä olisi Sinikka Tyynelälle hedelmällisempi asia kuin pitää hengissä ajatusta, että H1N1- rokotteesta, että se oli tiedemiesten ja lääketehtaiden salajuoni. Alas vaikka käymään läpi ikääntyville naisille myytäviä huuhaa- kauneudensäilyttämistuotteita. Niiden avullahan keski-ikäisenkin naisen solut nuortuvat ihan tyttömäisiksi, rypyt häviävät ja ikää lähtee tuossa tuokiossa 20 v pois. Ja ihon nuorekkuus uudistuu ihan vain nukkuessa- kunhan käytät juuri meidän huuhaatuotetta kai kreemiä. Hiukset saavat kimaltelevan ja aidon nuorekkaan asun vain käyttämällä meidän shampoota, joka sisältää valikoituja antioksidantteja

Tuota minä sanoisin jo maailmanlaajuiseksi salaliitoksi: kerätä tyhmiltä rahat pois. Eikä siinä kaihdeta härskejäkään terveysväittämiä. Olisin kiitollinen, jos paneudut tuohon todella tärkeään ja olennaiseen salaliittoon ihan laboratoriotasolla. Se on nimittäin hyvin tutkimaton alue eikä meillä ole niistä muuta tietoa kuin kosmetiikkafirmojen omat sanat. Tuotteiden lisäaineet suorastaan kutsuvat sinua tutkimusretkelle...

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

Stefanus09 2.10.2010 15:22:28

(Tyynelä suorastaan kylvää epäluottamusta korkeatasoiseen terveydenhoitojärjestelmäämme?... jne.

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

kettujuh 2.10.2010 15:27:41

Sinttu on nyt taas vähän sitturallaan, nämä tällaiset hänen väittämänsä ovat ominaisia osalle mainitsemattomalle ihmisryhmälle.

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

KSML –toimitus 9.10.2010 18:09:09

Tämä keskustelu on siirtynyt asiasta henkilökohtaiselle tasolle, joten se suljetaan

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

ST 1.2.2011 20:18:53

Kuka lie tiirikoinut lukon auki

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

Sikapiikkipalsta oli lukossa
9.10.2010 - 1.2.2011, melkein neljä kuukautta.
Ksml ei julkaissut yhtä ainuttakaan epäilevää tai kriittistä kirjoitusta koko tiedotuskartellin aikana.

Edes narkolepsiatapausten jälkeen sikapiikkiä ei ole vieläkään "avattu" ?