lauantai 21. toukokuuta 2011

Musta lista 5.

18.5.2011 10:11:38
1.
?
http://www.ksml.fi/mielipide/keskustelupalsta/posts/list/33538.htm
???
Eilen poistettiin taas yksi aloitusketjuni kokonaisuudessaan ?

Pietari : 18.5.2011 10:26:49
Keskustele vaikkapa ilmoista, hallituksen muodostelukoukeroista tai gallupista niin ne saattaa pysyä listalla, yritä.

Hande : 18.5.2011 13:24:18
(Sinikka Tyynelä wrote:
??? Eilen poistettiin taas yksi aloitusketjuni kokonaisuudessaan ?)
Kaikki poistetut ketjusi ovat olleet hyvästä syystä poistettuja. Olen ihmetellyt moderaattorien pitkämielisyyttä kohdallasi. Unohda huuhaa-kaverisi ja huuhaa-teemasi ja ala kirjoittaa asiallisista aiheista asiallisesti, niin ketjusi säilyvät. Sinussa on ainesta parempaan, kuin mitä olet tähän asti esittänyt. Nouse omalle tasollesi - Sinikka hyvä.

ST: 19.5.2011 09:27:01
1.
Laki sananvapauden käyttämisestä joukkoviestinnässä

1 § Lain tarkoitus
Tällä lailla annetaan tarkempia säännöksiä perustuslaissa turvatun sananvapauden käyttämisestä joukkoviestinnässä. Tätä lakia sovellettaessa ei viestintään saa puuttua enempää kuin on välttämätöntä ottaen huomioon sananvapauden merkitys kansanvaltaisessa oikeusvaltiossa.
Mode on jo poistanut 4 aloitusketjuani kaikkine kommentteineen.
Kyseessä on niin järeä toimenpide sananvapauteni kannalta, että odotan asiaan myös yhtä järeitä perusteluita, muutakin vastausta kuin linkin ksml-omiin sääntöihin.

ST 19.5.2011 09:37:06
Jälleen handen kunnianloukkaus.
(Voiko enää pahemmaksi mennä ?
http://www.ksml.fi/mielipide/keskustelupalsta/posts/list/33232.htm
Hande : ”Keskustelupalstat ovat liian arvokkaita jätettäväksi hörhöille, jotka muutoin täällä vain pyrkisivät levittämään omaa hörhöyttään muihin. Sinikka, reneneo ja Pello Peloton ovat muodostaneet palstan huuhaa-jenginArvostan ihmisjärjen korkealle ja tuen järjellisen ajattelun leviämistä. Tervetuloa Sinikka "handen kavereihin". Täällä on runsaasti tilaa!”)
"handen kaverit" ovat tassutelleet verkossa jo pitkään seniorien ja ipun teemoja haistattelemassa. Vain vaalivoittaja "kaukokatseisen" "handen kaverit" on noteerannut oikeaksi vastustajaksi ja nyt tuntuukin, että verkko on jo käymässä liian ahtaaksi jatkuvan vahtikoira-ärinän ja murinan jäljiltä ? Mitkään säännöt eivät ole rajoittaneet isäntänä moderointia hoitanutta "handen kavereita" ? "Hau" on jo poistetuissa viesteissä ulvoen vaatinut myös minun poislähtöä jo bannatun reneneon lisäksi.

Jatkaako handen kaverit systemaattista joidenkin kirjoittelijoiden henkilökohtaista kunnianloukkaamista moden suosiolla ?

Onko tämä kokopäivätoiminen ”handen kaverit” kepun oma agitaattori, jonka tehtävään kuuluu kaikkien muitten pienpuolueitten ja nyt varsinkin Persujen häiriköiminen ja halventaminen ?
(Hande: ”Vaalien alla kävin paljastamassa Sinikan IPU-puolueen ja muutaman eläkeläisen perustaman Senioripuolueen poliittisen tyhjyyden, ettei kukaan äänestäjä erehtyisi äänestämään moisia typeryyksiä. Viesti meni hyvin perille - puolueet saivat vain muutaman äänen.”)

Todellakin ? Kuinka monta kertaa saa systemaattisesti halventaa toista ?
Pyydän tässä nyt julkisesti myös handen minuun ja Itsenäisyyspuolueeseen kohdistamat jatkuvat halventamiset ja kunnianloukkaukset ”natisti nattiin niippuun”.

Jyväskylässä 19.5.2011
Sinikka Tyynelä

Ei kommentteja: