keskiviikko 25. toukokuuta 2011

"Fukushiman likainen valhe" mustalla listalla lukossa

Fukushiman likainen valhe lukittiin 11.5.2011 19:24:56
http://www.ksml.fi/mielipide/keskustelupalsta/posts/list/30798.htm

Fukushiman likainen pommi :
Youtubevideo / http://www.youtube.com/watchv=JrDuCFW083o&feature=player_embedded Fukushiman maaperästä 40 km:n säteellä on löydetty plutoniumia. Fukushima on nyt hallitsematon likainen pommi, jota pitäisi jäähdytellä seuraavat 20 - 30 vuotta robottien valvomana.

Samaan aikaan Tepco on konkurssissa !
Kuka korvaa massiiviset vahingot ihmisille ja luonnolle ?

Japanin ydinvoimayhtiö saatetaan kansallistaa http://yle.fi/uutiset/teemat/japanin_tsunami/2011/...taan_kansallistaa_2471723.html

On ollut koko ajan täysin tiedossa, että mikään vakuutusyhtiö ei edes korvaa täysimääräisesti ydinvoimalaonnettomuuksia missään päin maailmaa. Kun selvisi, että säteilypilvet saapuvat Tokioon, rikas pankkiirieliitti häipyi maasta jeteillä maksoi mitä maksoi. Onnettomuuden jälkeen sijoittajat nostivat kytkintä yhtiöstä ja nyt onnettomuuden lasku siirretään täysimääräisesti japanilaisille veronmaksajille, jotka ovat jo menettämässä kotinsa, maansa ja terveytensä tulevia sukupolvia myöten.

Myös Fukushiman likainen valhe - keskusteluketju on ksml:ssa lukittu ja mustalla listalla. Viimeisin siitä poistettu kunnianloukkaus-kommentti :
Kiista 11.5.2011:
Nuokin sinun häirikköviestisi voisi poistaa ihan kokonaan. Samoin sen jengin, jossa sinä surraat. Ei pidä ihmetellä puolueesi heikkoa kannatusta, kun ulostulo on teidän varassanne. Jos porukassa olisi edes yksi täysjärkinen jäsen, voisitte hänen avullaan yrittää kuntavaaleihin, jos vaikka saisitte Suomeen yhden valtuutetun

32 kommenttia:

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

Moderaattori poisti ketjusta Andyn häirintäkommentin:

10 mikrosieverttiä on saman verran kuin RADONtalossa. Suomessa kuolee vuosittain 300 ihmistä radonsäteilyyn: http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2011/03/itameri_maai...tiivisin_merialue_2470984.html
Erityisesti tiiviiisti rakennetuissa rivitaloissa on radontasot vaarallisen korkealla: http://www.loviisansanomat.net/lue.php?id=4709

Mutta ei se Sinikkaa kiinnosta. On paljon hienompaa hörhöillä sensaation aallonharjalla.

Miten Sinikka aiot käytännössä luoda 20 000 työpaikkaa Jyväskylään? Koska onhan keinot oltava, jos kerran pyrkii eduskuntaan.

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

29.3.2011 11:01:50
"Baarijakkaran" häirintäkommentti
(vastaus Andylle)

Totta puhut. Suomessa voisi keskustella enemmänkin radonista, mutta on tosiaan mediaseksikkäämpää keskittyä muutaman viikon ajaksi kaukaiseen katastrofiin ja nostattaa seuraavaksi aiheeksi jonkun politiikon lahjuskuviot.
Tai Tuksu.

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

"Rötvä"n häirintäkommentti, solvaus ja halventaminen:

Oli Andylla ydinasiatuntemusta tai ei, niin näihin Sinikan "blogikirjoituksiin" verrattuna Andy kirjoittaa kuin Einstein.

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

29.3.2011 11:21:24
"Rötvä":

Kyllähän Andyn tietämys tästä asiasta kuitenkin selkeästi ohittaa Sinikan tiedot. Eipä taida olla Einsteinilla tarvetta tämän asian takia alkaa potkia multia pois päältään.

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

29.3.2011 12:13:29
"Kiista":
Sinikka tiivistää typeryyttään. No kohta on vaalit ohi ja Sinikka laskeutunut maanpinnalle saastepilveltään. Saamme ehkä rauhallisempaa aikaa muutaman vuoden.
Artosta ei koskaan tiedä, mitä miekkonen saa päähänsä - ilmeisesti säteilyä ovat saanut liian vähän, koska ei säteile kummallakaan kunnolla.

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

29.3.2011 12:14:06
"Andy"n kommentti on selittelyä, eikä mitään faktaa :

Japanissa kaikki rakennukset rakennetaan maanjäristyksen kestäviksi. Siellä kun maa järisee jatkuvasti. Myös tsunameihin on varauduttu sen mukaan kuin on arveltu niiden kokoa. Ja nytkin nämä tsunamisuojaukset estivä paljon suuremman tuhon ja ihmisten menetyksen. Patovallit ja varoitusjärjestelmät toimivat niin hyvin kuin vain voi. Mutta tsunamin suuruus yllätti kaikki.

Hyvänä esimerkkinä ydinvoimaloiden kestosta on se, ettei varsinaista ydinvoimalan suurtuhoa ole syntynyt. Tuhoa kyllä mutta vain paikallista ja vain Fukushiman voimala-alueella, jonne iski siis valtavan korkea tsunami. Maanjäristys ei aiheuttanut katastrofia, ei edes lähempänä järistystä olevissa laitoksissa. Laitokset ajettiin normaalisti alas maanjäristyksen ajaksi. Ongelmat aiheutti tsunamin mukana kulkeva suunnaton massa vettä, maata ja romua. Massa repi mennessään sähkölinjat ja pumppaamot. Itse reaktorit ja reaktorirakennukset kestivät sekä maanjäristyksen, että tsunamin. Pumppaamoiden puute aiheutti nyt tiedossa olevat ongelmat.

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

29.3.2011 22:15:56
"Luna"n häirintäkommentti:

Kiva olla Kiistankin kanssa jostain samaamieltä

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

29.3.2011 22:24:08
"Luna"n kunnianloukkaus :

Muuten oikein, mutta korjaan pari seikkaa:
-Varavoima (diiselgeneraattorit) kastuivat tuossa "kylvyssä".
-Niiden polttoainesäiliöt tuhoutu tuossa tsunamiaallossa, jotenka varavoimaa ei saatu käyttöön.

-Ulkoiset sähkönsyöttöt tuhoutuivat kanssa "aallosta".

No jokatapauksessa NR. 12 on edelleenkin pihalla asiasta, helpotusta asiaan saa seuraamalla ulkolaista mediaa ja englanninkieliopinnoilla

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

29.3.2011 22:25:34
"luna"n asian vierestä:

Ai Greenpeace on virallinen taho ?

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

30.3.2011 11:28:13
"Hau"n henkilökohtaisuuksiin meneviä kunnianloukkauksia
Kyllä se kuule Sinikka on Arto Lauri, joka jakelee tuota "tajunnanvirtaa".

Tuo voimalalista on siltä alueelta mille tsunami yletti. Voimalat toimii Fukushimaa lukuuottamatta. Ei ne mihinkään ole hajonneet.
Et sinäkään voi olla NIIN ydinpelkoinen, että uskoisit kaikkien voimaloiden olevan vaurioitunut. Kunhan lietsot hysteriaa ja kalastelet pelokkaiden mummojen ääniä!
"Atomiteollisuudelta on loppunut aika ja keinot." Mitä sinä oikein höpötät? Aikaa tulee koko ajan lisää ja uusia keinoja keksitään liukuhihnalta!

Sitten omantunnonkysymys vaaliehdokkaalle: joko sinulla on se tuulivoimala siinä rivarin katolla? Et ole koskaan vastannut tähän kysymykseen ja minä katson vastaamattomuuden olevan epäluottamuslauseen vaaliehdokkaalle.

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

31.3.2011 10:31:34
"Hau"n jatkuvaa häirintää :

Mites se sinun rivarin tuulivoimala jakselee? Tuliko asennuksista tuloa keskisuomaliselle asentajalle vai eestiläiselle toverille?

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

1.4.2011 11:14:43
"Hau":
Mites se sinun tuulivoimala jakselee? Tuliko lämpöä viimeyönä?

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

1.4.2011 19:16:33
"Stefanus09"n jatkuvaa häirintää asian vierestä palstalta toiselle:

1. Miksi hän on sanut luvan levittää salaliittoteoriaansa koskien HNn1- rokotetta. Aivan kuin tiedemiehet olisivat kehittäneet tahallaanihmiskuntaa vahingoittavan rokotteen. Kerran lukittu salaliitto on avarttu uudelleen Tyynelän propagandakäyttöön. Siis miksi. Ovatko Sinikan siniset silmät puhelimen välityksellä hellyttäneet vuorossa olleen moden?

Tämähän oli analogia Sinikka Tyynelän väitteelle, ettei missään maailmasssa ole onnistuttu tekemään loppusijoituspaikkaa maailman ydinvoimajätteille. Aivan väärin. Olkiluodossa ollaan kenties pisimmällä loppusijoituspaikan teossa.. Ihmiskunta kehittyy 100 000 vuodessa uskomattoman paljon - ajatelkaa kehitystä viimeisen sadantuhannen vuoden aikana. Tanskan salmetkin ovat esteenä tsunameille. Kiistääkö Sinikka Tyynelä tosiasian?

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

2.4.2011 11:57:42
"Stefanus09" asian vierestä:

PS Siitä olen samaa mieltä Ollin kanssa, että Tyynelällä on nätit silmät ja väri on sama kuin Paul Newmanilla

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

2.4.2011 15:39:51
"Hau"n törkeä kunnianloukkaus jälleen Arto Lauria kohtaan :

Se on ARTO LAURI, eikä mikään olli. Jopa Sinikka on tämän myöntänyt ainakin kertaalleen

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

"Stefanus09":
Nyt Sinikka Tyynelällä on viimeiset hetket nimitellä tavallisia ihmisiä ylemmyydentuntoisesti sekaviksi höpisijöiksi. Se muuten loppuu, jos Tyynelä sattuisikin pääsemään eduskuntaan. Niinistö ei nimittäin salli tuollaista kielenkäyttöä eduskunnassa.

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

6.4.2011 12:27:10
"Rötvä":

Ystävällisesti kysyisin: mihin oikein tähtäät näillä blogimaisilla vuodatuksillasi, joita täällä "saamme" lukea sivukaupalla liki joka päivä? Vastustat ydinvoimaa, OK, se on kyllä tullut jo ihan riittävän hyvin selväksi. Mutta rajansa ylireagoinnillakin olisi hyvä olla.

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

15.4.2011 12:53:48
"mizmaz"n "englannin sepustukset":

Ainakin kaksi likaista valhetta tuossa Sinikan postaamassa GP:n "tiedotteessa".

1) "Tepcon mukaan.. mitattu “odottamattomia isotooppeja”". Paskan marjat. Olen seurannut Tepcon tiedotusta, ja ainakaan sieltä tieto ei ole peräisin. http://www.tepco.co.jp/en/press/corp-com/release/index-e.html

2) "Isotooppianalyysin tulokset eivät ole julkisia". The result of the analysis of the water in the spe... Daiichi Nuclear Power Station

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

19.4.2011 12:24:11
"luna":
Mites Sinikan vaalit meni? No penkin allehan ne odotetusti
Kannattais ehkä vähentää sitä vöyhkäämistä

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

21.4.2011 11:54:13
"Baarijakkara":
(vastaus lunan ed.kommenttiin)
Voidaanko tästä vetään johtopäätös jonka mukaan yli 99% kansasta kannattaa ydinvoimaa.

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

27.4.2011 11:56:58
"mizmaz":
Valokuva/pyllistys

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

28.4.2011 15:03:46
"Haapio":

Koko juttu saattaa olla pelkkä lavastettu greenpeacen valhe, sillä ihmettelen miksi samasta prefektuurista esim. kilometri tästä voimalasta pohjoiseen ei ole tiedotettu minkäänlaisisista ongelmista !

Tsunamit luonnonmullituksina eivät ikinä kohdistu pienelle ja suppealle alueelle, vaan ne ulottuvat laajalle alueelle kuten taannoinen sikainfluenssa.

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

6.5.2011 16:32:20
Sinikka Tyynelä
???

Kas vain ?
Mode on poistanut tästä Helen Caldicottin täyttä asiaa ja kovaa informaatiota sisältävän videon ilman perusteluita ?

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

6.5.2011 16:57:26
Sinikka Tyynelä:

Japanin tilanne energiamonopolien suhteen on täsmälleen sama kuin Suomessa !
Suomessa riskit ovat vain moninkertaiset ja megaluokkaa suuremmat verrattuna Japaniin, sillä Vanhasen hallitus puolsi kahta uutta maailman suurinta kolmannen sukupolven ydinvoimalupaa rakenteilla olevan OL - 3:n lisäksi !

Ei siis ihme, että Suomen valtapuolueita myötäilevä korpporatiivinen media on myös ydinvoimateollisuuden käsiraudoissa ?!

Fortum palkitsi Hesarin Virkkusen
http://www.greenpeace.org/finland/fi/ajankohtaista...i-hesarin-virkkusen/blog/34602

Kansainvälisen mallin mukaan ydinvoimayhtiö Fortum suojaa itseään sitomalla päätöksentekijöitä yhä voimakkaammin strategiaansa. Yhtiön uusin kalastus on Helsingin Sanomien entinen vastaava päätoimittaja Janne Virkkunen.
Vaalirahakohun aikana Virkkusen Hesari esiintyi mielellään moraalisen puhtauden lippulaivana.
Ilmeisesti lehti kuitenkin arvelee itse olevansa tällaisen moraalisen keskustelun yläpuolella ja sallii entisen päätoimittajansa siirtyvän heti uransa päätyttyä ydinvoimayrityksen kahvikerhoksi naamioidun lisäeläkejärjestelyn piiriin.

Huh hellettä ?
Entäs Keskisuomalainen ?
Se on ollut pääkirjoituksissaan vuosikymmeniä ydinlobbari parhaasta päästä.

Siksi on ollut hienoa, että kansalaisilla on ollut edes "vapaa" verkko käytössään ?
- mutta kuinka kauan ?

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

6.5.2011 16:57:26
"Mizmaz"n Caldicottia haukkuvat perustelut:
(mode poisti Helen Caldicottin täyttä asiaa ja kovaa informaatiota sisältävän videon ilman perusteluita ?)

Tuolta niitä perusteluja löytyy:

http://www.monbiot.com/2011/04/04/evidence-meltdown/
http://www.monbiot.com/2011/04/04/correspondence-with-helen-caldicott/
http://www.monbiot.com/2011/04/04/interrogation-of-helen-caldicotts-responses/

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

9.5.2011 11:28:00
Sinikka Tyynelä:
Mizmaz ja hande kavereineen ?
Verkon Cecuritas, joille kelpaa vain atomiteollisuuden esittämät faktat ?

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

9.5.2011 11:33:59
"mizmaz":
(ST:...kelpaa vain atomiteollisuuden esittämät faktat ??


Nimenomaan.
Tummensin tärkeimmän.

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

10.5.2011 09:27:22
"Hau":
Katsokaapa Arton/Ollin/Pellen/Raijasivun/reneon hengentuotteita ja varsinkin saamaansa palautetta: http://raijasivu.puheenvuoro.uusisuomi.fi/72418-3-taas-lisaa-by-japani

Ei ihme, että nuppisekainen saa omituisia "realiteettien hämartymisiään" ja haastaa kommentoijat oikeuteen ja oikeuskanslerille. Kyllä niillä tahoilla hauskaa riittää tänä kesänä! Toivottavasti valitus ei törmää "apinafiltteriin" vaan pääsee käsittelyyn. On siellä sitten naamoissa pitelemistä!

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

11.5.2011 12:59:26
Sinikka Tyynelä :
????
Jo toistamiseen mode poistanut Helen Caldicottin haastatteluvideon ja tän päivän keskustelun kokonaan ?

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

11.5.2011 19:24:56
"luna":
Kyllä ne nyt Sinikkaa pommittaa.......

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

10.5.2011 17:31:12
"Kiista"n (viimeisin moden poisto Fukushiman likainen valhe –ketjusta)törkeä kunnianloukkaus:

Nuokin sinun häirikköviestisi voisi poistaa ihan kokonaan. Samoin sen jengin, jossa sinä surraat. Ei pidä ihmetellä puolueesi heikkoa kannatusta, kun ulostulo on teidän varassanne. Jos porukassa olisi edes yksi täysjärkinen jäsen, voisitte hänen avullaan yrittää kuntavaaleihin, jos vaikka saisitte Suomeen yhden valtuutetun.

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

Miksi olen tallentanut nämä alatyyliset kommentit ?
???
Samalla kun olen itse mustalla listalla ja bannattuna, tämä "handen kaveriporukka" jatkaa häiriköintiään palstalta toiselle vastoin ksml:n omiakin sääntöjä !

Vaikuttaa siltä, että muutama ksml:n oma toimittaja käyttää lukuisia nimimerkkejä yhtäaikaa ja jatkaa systemaattista vihakirjoittelua tiettyjä henkilöitä kohtaan moderoinnin suojissa ?