keskiviikko 25. toukokuuta 2011

"Arevan ahne ankka" mustalla listalla lukossa

Arevan ahne ankka
http://www.ksml.fi/mielipide/keskustelupalsta/posts/list/30305.htm

Kiitos Matti !
http://www.ksml.fi/mielipide/mielipidekirjoitukset/arevan-ahne-ankka/656255

Riikka Söyring on myös kummastellut Suomen ydinvoimapäätöksiä ja vaalirahoitusta !

Ydinvoimalat ja vaalirahoitus
http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/6573...-ydinvoimalat-ja-vaalirahoitus

Suomalaisista vain 20 prosenttia kannattaa kahta uutta ydinreaktoria, kansanedustajista noin 40 prosenttia, kertoi Taloustutkimus vuonna 2010.

Istuva eduskunta myönsi luvat kahdelle uudelle reaktorille. Kansanedustajien vaalirahoituksen selvittäminen antoi osviittaa syille: yritysten, etujärjestöjen ja säätiöiden jakama vaaliraha kohdistui ydinvoiman kannattajille.

Kahta uutta ydinvoimalaa kannattavat kansanedustajat saivat viime eduskuntavaaleissa yrityksiltä, etujärjestöiltä ja säätiöiltä keskimäärin yli kaksinkertaisen määrän vaalirahaa ydinvoiman vastustajiin nähden.

Yritysten antamassa tuessa ero on nelinkertainen.
Ydinvoiman lisärakentamista vastustava kansanedustaja sai viime eduskuntavaaleissa yrityksiltä, etujärjestöiltä ja säätiöiltä sekä tuntemattomista lähteistä keskimäärin 13 000 euroa vaalirahaa, yhden reaktorin kannattaja 24 000 euroa ja kahden reaktorin kannattaja 30 000 euroa, kertoo rahoitusta selvittänyt Greenpeace.

Greenpeace kävi läpi vaalit.fi -sivustolta löytyvät kansanedustajien vaalirahailmoitukset. Vaalirahoitus eriteltiin yritysten, etujärjestöjen, ammattiyhdistysliikkeen, yksityishenkilöiden, yhdistysten ja säätiöiden sekä tuntemattomien lahjoittajien antamaan rahaan.

Nykyiset kansanedustajat saivat viime eduskuntavaaleissa noin 1,5 miljoonan euron edestä säätiöiden ja yhdistysten myöntämää vaalirahaa, jonka antajasta ei ole tietoa. Kehittyvien Maakuntien Suomi on käytännössä ainoa säätiö tai yhdistys, jonka jakaman rahan alkuperä on selvitetty.

Ilman minkäänlaisia oikeusvaltion periaateita Suomessa huseraa nyt paras rahalla ostettu eduskunta ? Mielenkiintoista kevään 2011- vaaleissa on nousukiidossa olevien Perussuomalaisten ydinrahoitus ?

Tämän aloitukseni jälkeen ei mennyt kuin muutama minuutti, kun koko "handen kaveriporukka" hyökkäsi kunnianloukkauksilla lähinnä kirjoittajaa, tutkija Matti Nurmiaa kohtaan.
Kun vaadin moderaattoria puuttumaan kunnianloukkauksiin, niitä poistettiin ja taas koko ketju lukittiin häiriköiden ehdolla.




3 kommenttia:

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

18.5.2011 10:00:56
Sinikka Tyynelä

Vapaa energia ?
http://www.ksml.fi/mielipide/keskustelupalsta/posts/list/135/9263.htm

Uusi nokia ?
http://www.tekniikkatalous.fi/tk/article625397.ece

Suomalaisyhtiö Cuycha Innovation vie Nurmian kehittämää patentoitua tekniikkaa maailmalle.
Pilottilaitos nousee Etelä-Afrikkaan ensi kesänä.

Maasälpä neutraloi
Neutralointiprosessissa hiilivoimalan hiilidioksidi siirretään savukaasusta vesiliuokseen, joka neutraloidaan maasälvän avulla.

Reaktiossa maasälvästä erottuu arvokkaita sivutuotteita kuten alumiinin raaka-ainetta. Siitä voidaan saada myös litiumia ja lantanideja.

Jyväskyläläinen tiedemies Matti Nurmia niittää maailmalla mainetta ja kunniaa, mutta hänen aloittamansa kirjoitus ja viestiketju on keskisuomalaisessa lukittu ?

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

18.5.2011 09:54:50
http://www.ksml.fi/mielipide/keskustelupalsta/posts/list/135/9263.htm
Sinikka Tyynelä:

Näyttää siltä, että ksml:sta yritetään bannata ja lukita pihalle kaikki uusiutuvien energioitten vaihtoehdot ja niistä kirjoittajat ?

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

19.5.2011
Vapaasta energiasta ja vaihtioehdoista kirjoitteleva itsenainen joutui mustalle listalle.

Onkos se ihme, Ksml on kepun oma pörssiyhtiömonopoli, jossa mainostajaa ei saa suututtaa ?

Ksml ?
Susi naudan vaatteissa ?

Kuinka monessa lehdessä sivunkokoinen makkaratehdas Atrian mainos?

Atria on myös osakkaana Fennovoiman uudessa maailman suurimmassa kolmannen sukupolven plutoniumvoimalassa!