lauantai 21. toukokuuta 2011

Sananvapaus mustalla listalla ?

Liite 2.

Senioripuolueen Esko Järvenpää aloitti eilen ksml-verkossa uuden keskustelun:

Sinikka Tyynelän kirjoitukset ovat kadonneet
http://www.ksml.fi/mielipide/keskustelupalsta/posts/list/33657.htm

Esko järvenpää 20.5.2011 09:28:47
Onko totta, että Sinikka Tyynelän kirjoituksia ei julkaista?
Keskisuomalainen paperilehden toisella sivulla on selvä julistus sananvapaudesta. Omia kirjoituksiani on myös rajattu paperilehdessä ennen vaaleja. Onko päätoimittaja saanut omistajataholta rajoitusohjeet, sillä hyvään lehtimiestapaan ei sananvapauden rajoitus kuulu.

Savolaistollukka 20.5.2011 09:31:30
Sinänsä tuohon voisi kommentoida sen verran, että yhden ja saman asian ympärillä jauhaminen kuukaudesta toiseen ei enää ainakaan itseäni jaksa kiinnostaa, eli siinä suhteessa S.T:n kirjoituksia voisikin julkaista vähän harvemmin....

Hau 20.5.2011 09:35:17
Ei sananvapaus sitä tarkoita, että joku on velvollinen julkaisemaan toisten kirjoituksia. Sananvapaus on sitä, että kaikki saavat julkaista sitä mitä haluavat.
Sinikan kannattaa perustaa oma sanomalehti. Sitä se sananvapaus on.
Sepäs olisikin hieno sananvapaustesti, että Fennovoima kirjoittaisi ydinvoimalobbauskirjoituksen ja pyytäisi Sinikkaa julkaisemaan sen lehdessään! Sitäpaitsi ei Sinikka mitään tänne kirjoita vaan kopioi luvatta muiden tekstejä tänne sääntöjen vastaisesti.

seppoj. 20.5.2011 09:42:40
Sinikka on ihan ok, mutta nuo kirjoitukset eivät ole keskustelua, vaan kopiota toisten teksteistä. Ei kukaan viitsi eikä jaksa lukea pitkiä julistuksia, joissa hän toistaa puolueensa teesejä. Eikös tämä ole keskustelupalsta, eikä mikään puolueen foorumi? On ihan oikein, että toimitus on poistanut ylipitkät kopiot. Sananvapauden kanssa tällä ei ole mitään tekemistä. Täällä saa sanoa mielipiteensä, kun vaan noudattaa toimituksen määrittelemiä ehtoja. Ei ne niin kummoisia ole.

mies maalta 20.5.2011 09:52:17
Muutamia Tyynelän kirjoituksia olen lukenut pintapuolisesti. Ja voin omalla kyökkipsykologiallani todeta, että jonkinlainen pakkomielle tai trauma Tyynelällä on. Likipitäen kaikki kirjoitukset olivat yhtä ja samaa: lainauksia muiden kirjoituksista, viittauksia omituisen oloisiin tutkimuksiin, outoja kuvia liitettynä kirjoituksiin, merkillisiä korostuksia tekstissä. Olen samaa mieltä sananvapaudesta. Jokainen saa sanoa tai kirjoittaa tai esittää vapaasti oman mielipiteensä. Mutta ei se sitä tarkoita, että jonkun pitäisi kustantaa tuo sananvapaus.

Savolaistollukka 20.5.2011 09:57:38
Ja ei tarvinne olla kovin hyvä ennustaja jotta voi ennustaa tämän topicin kohta tästä häipyvän taivaan tuuliin....

?

Ei mennyt kuin hetki, kun tämäkin aloitus hävisi bittiavaruuteen samoin kuin Esko Järvenpään sananvapaus ja osallistumisvapaus !

"handen kaverit" suorittivat vanhaan tapaansa tässäkin Eskon aloituksessa henkilöäni halvetavan ennakkomoderoinnin ja verkon sananvapautta salpaava ja laillisuutta vieroksuva jälkimoderaattori siirsi Esko Järvenpäänkin, (ei nimimerkki, vaan juridinen oikeushenkilö ) ja ST:n jatkuvat kunnianloukkaukset ksml:en mustalle listalle.

Onko laillista piilottaa vuosikausia jatkuneet handen kaverien kunnianloukkaukset maton alle ja hävitää koko Eskon aloitus, ettei nyt rehottava lehden oma vihakirjottelusääntö vaan paljastusi ?
Mutta kun se on jo paljastunut, ja paniikinappulakaan ei enää toimituksessa pelitä ?
?
Sananvapaus - kenekään ennalta estämättä
on sananvapauslain keskeinen määritelmä.

Tilanne kepulaisen osalta on paljon pahempi :
Ksml-sananvapaus on jo ennalta, että "jälkeen" estetty, niin, että kyseessä on enää lehden täydellinen mielivalta ! Sananvapaus on lehdestä mitätöity jo kauan sitten.

Kuuluuko Sananvapaus lehden mustalle listalle ?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Esko kysyi:
"Onko päätoimittaja saanut omistajataholta rajoitusohjeet, sillä hyvään lehtimiestapaan ei sananvapauden rajoitus kuulu."

Tais olla Eskolla kirjoitusvirhe ?

- Ei omistajataho anna rajoitusohjeita. Se tekee rahoitusohjeet !

Suuret kiitokset aloituksestasi kepulaisessa.