tiistai 13. maaliskuuta 2012

Miten Suomen Perustuslaki mitätöitiin ?

Oikeusvaltio on kansalaisten säätämä ja laatima valtiosopimus; Perustuslaki, jossa kaikilla kansalaisilla on subjektiiviset, henkilökohtaiset oikeudet ja velvollisuudet. Oikeusvaltiossa valta kuuluu kansalle.

Valtiosäännön toteuttamiseksi kansalaiset sitoutuvat oman (paikallis-) rahan luomiseen ja käyttöön, jolloin varmistetaan itsemääräämisoikeus, itsenäisyys ja rahan oikeudenmukainen tulonjako.

Oikeusvaltiossa oma Raha on tärkein yhteiskuntasopimus, jolla varmistetaan, että vain valtiolla on oikeus luoda omaa rahaa, eikä tätä rahaa voi viedä vapaasti ja mielivaltaisesti maasta, jolloin ei synny kansakunnan hyvinvointivajetta.

Ilman omaa rahaa ei ole valtiollista, eikä kansalaisten itsenäisyyttä, eikä taloudellista riippumattomuutta, mikä on kaiken itsemääräämisoikeuden pohja ja peruste.

Oma raha ja itsemääräämisoikeus mahdollistavat kaikille kansalaisille yhtäläiset perus- ja ihmisoikeudet.

Nämä demokraattisen oikeusvaltion periaatteet on nyt Suomessa ja kaikkialla Euroopassa menetetty.

Valta ei enää kuulu Suomen kansalle, eikä muillekaan Euroopan kansoille.


EU- vallankaappaus mitätöi Suomen Perustuslain

Valtiopetos ei vanhene koskaan:

EU- vallankaappauksen varmistamiseksi ensimmäiseksi Suomi luopui omasta rahasta, markasta, vaikka markasta luopumisesta ei vielä tänäkään päivänä ole minkäänlaista eduskunnan päätöstä.

Samalla hetkellä kun EU-vallankaappaus tapahtui, Suomi ajautui laittomaan tilaan oman Perustuslain näkökulmasta. Edes Lissabonin sopimusta, EU:n uutta perussopimusta ei ole koskaan Suomessa säädetty perustuslain säätämisjärjestyksessä.

Suomen EU- eliitti on syyllistynyt valtiopetokseen, jatkettuun ja systemaattiseen suomalaisen kansanvallan kavaltamiseen.

Tämä on mahdollista, koska Suomesta puuttuu Perustuslakituomioistuin, joka valvoisi myös omien kansanedustajien vallankäyttöä.

EU ei siis alkuaankaan ollut itsenäisten valtioiden valtiosopimus, vaan yksityisen Bilderberg-eliitin järjestösopimus ja valtaus, jolla valta siirrettiin yksityisille maailman suurimmille pankeille. Nämä salaseurojen yksityispankit luovat nyt rahaa tyhjästä kymmenen sekunnin tilisiirroilla ilman minkäänlaista parlamentaarista kontrollia. Globaali, ylikansallinen raha on suurimittaista huijausta, tyhjää rahaa, – velkaa, jonka avulla maailman pieni yksityinen ökyeliitti valtaa ja saa hallintaansa kansakuntien maa-alueet ja kansallisomaisuudet.

Velkaraha on tänä päivänä kaikkein tehokkain uuskolonialismin ase, jolla kansojen omaisuus saadaan haltuun ilman aseita ja omaisuuden tuhoamista.

Kun valtio ja kunnat elävät nyt velaksi, lankeaa tuleville sukupolville valtaisa velkataakka, jonka avulla kaikki maailman kansat yritetään orjuuttaa yhden pikkuriikkisen omistajaeliitin rahanvaltaan vailla ihmis- ja perusoikeuksia.

Mutta toteutuuko tämä ikiaikainen ökykapitalismin suunnitelma ilman kansojen vastusta ?

Tuskinpa ?

Päättyykö euvostokapitalismin nousu kolmannen maailmansodan täystuhoon, vai kyetäänkö vielä kääntämään tuhokehityksen suunta?


Mikä on se mahti, jolla länsimaisen avoimen yhteiskunnan avoimet demokraattiset oikeudet voidaan pelastaa ?

Edessä on täyskäännös, kansalaisyhteiskuntaa vaativien vallankumous ja oikeusvaltion periaatteiden luominen, jos elämä enää ylipäätään aiotaan pelastaa tällä pallolla tästä mielivaltaisesta, vain kaikkien ahneimpien ehdoilla tapahtuvasta riistosta.


Rahan valta ? Mitä raha on ? Miten rahaa luodaan ?

Kun kansat ja kansakunnat alkavat ymmärtää mihin nykyinen eurohuijaus perustuu, on jo liian myöhäistä: - edessä on jo nyt koko globaalitalouden murskaantuminen. Nykyisellä velkaan perustuvalla globaalitaloudella on edessään varma tuho. Sitä ei enää pelasta mikään, kun dominoefekti alkaa ja valtioiden konkurssit paljastuvat ja velkapaperisalkut kaatuvat toistensa syliin ?

Mitä raha on ?

Euro on siis puhdasta velkaa, globaali huijaus, samoin kuin dollari, jolla ei ole ollut vuosikymmeniin minkäänlaisia vakuuksia. USA:n keskuspankn kultakanta hävisi jo 60-luvulla teille tietymättömille. Maailman suurvaltojen keskuspankit ovat nyt yksityisessä omistuksessa.

Yksityiset pankit ovat USA:n ja EU- nykykapitalismin todellinen hirmuvaltainen, ihmisoikeuksia ja luonnon oikeuksia kaikkialla maailmassa julmasti polkeva isäntä.


”Raha on hyvä renki, mutta huono isäntä !?”

Kansanvaltaisessa, demokraattisessa yhteiskunnassa kansanedustajat päättävät tulonjaosta.

Entäs Suomi-Euvostoliitossa ?

Euvostoliitossa kansanedustajatkin kumartavat vain yksityisille pankeille ja neuvottelevat salaisia sopimuksia vain ylikansallisten yksityisten pankkien kanssa, samalla kun sopeuttavat EU-lainsäädäntöä Suomen laittomaksi perustuslaiksi ja kansan kurjistamiseksi.

!!!

Suomella ei enää ole omaa kansanvaltaista markkaa. Suomella ei enää ole oikeutta luoda ja painaa omaa rahaa, siksi valta ei enää kuulu kansalle, vaan se kuuluu ylikansallisille pankeille.

Ilman omaa rahaa, markkaa, kansalta viedään peruspalvelut ja perusoikeudet.

Kansakuntien ja kansalaisten velkaannuttamiselle ei tule loppua !?

EKP, Euroopan keskuspankki lainaa rahaa yksityisille pankeille 1%:n korolla ja nämä huijaripankit lainaavat samaa rahaa valtioille 10%:n korolla.

Suomen valtio velkaantuu, kunnat velkaannutetaan ja tuleville sukupolville tulee valtava velkataakka: - kansallisvarallisuus on jo hävitty ja kaikki tuottavat yritykset on jo myyty ulkomaille. Rahat on loppu.

Kun rahat on loppu, ajetaan terveys- ja peruspalvelut alas, samalla kun kansalaiset jätetään ilman sosiaali- ja perusturvaa. Suomessa on puoli miljoonaa köyhyysrajan alapuolella sinnittelevää kansalaista ja ”kadotettujen nuorten kymmenien tuhansien sukupolvi”, jotka eivät ole työnhakijoina, eivätkä missään koulutuksessa, vailla minkäänlaista perusturvaa.

Suomi on ollut Ruotsin vallan alla. Se on kestänyt Venäjän sortotoimet. Nyt Suomea kyykyttää Eurostoliitto valtamedian siunatulla tuella.

Edessä on taas kunnallisvaalit ?

????

Olen kansalaisaktivisti vuosikymmenten takaa.

Olen perustanut Keski-Suomen Vihreitä. Olen ollut K-S:n vihreitten puheenjohtaja.

Olen ollut kaupunginvaltuustossa, kaupunginsuunnittelulautakunnassa.

Olen ollut perustamassa Lapsille Oikeudet ry:tä jne.

Heti Suomen laittoman EU-liittymisen jälkeen minusta tuli Vapaan Suomen Liiton, nykyinen Itsenäisyyspuolue kansanedustajaehdokas ja myös Itsenäisyyspuolueen Eurovaaliehdokas.

Olen kirjoitellut eri lehdissä vuosikymmeniä.

Mm. Keskisuomalaisessa 70-luvun lopulta lähtien.

Olen kirjoitellut joitakin vuosia myös ksml - verkkolehdessä säännöllisesti, josta sain bannit viime vuoden toukokuussa. Kirjoitin myös Keskisuomalaisen tytäryhtiön Savon Sanomien verkossa pari viikkoa, josta myös sain bannit.

Aloitin poliittisen toiminnan –80 luvulla teemalla : puoluevallasta aluehallintoon ja aluevaltaan.

???

On mahdotonta uskoa nykytilannetta, ellei tietäisi ja tuntisi suomalaisen yhteiskunnan nykyistä kurjistamiskehitystä vuosikymmeniä ihan läheltä seuranneena ?

Kansanvalta on jo Suomesta hävitetty juurineen !

Keskisuomalainen ja Yle ovat vuosikymmeniä hallinnoineet Keski-Suomen sananvapautta.

Nyt sananvapautta ei enää ole Keski-Suomessa, eikä koko Suomessa.

Yle on samaa suurpuolueitten valtakonsensusta valtalehdistön kanssa.

Suomen valtalehdet ovat pörssiyhtiöitä. Pörssiyhtiöt toimivat vain mainostajan ja mainostulojen ehdoilla. Pörssiyhtiöiden vahtikoirat ovat nimimerkkeineen ja hyökkäyksineen valloittaneet myös valtamedian verkot.

Sain bannit viime vuoden toukokuussa KSML-verkossa.

Kun soitin Yleen ja ehdotin , että yle perustaisi rekisteröidyn alueellisen verkkopalvelun varmistamaan sananvapautta ja poliittisia osallistumismahdollisuuksia myös kansanvaltaa vaativille pienpuolueille, vastausta ei ole kuulunut


Kunnallisvaalit on tulossa !

Minulta on viety sananvapaus (= sanan perillemeno) ja kaikki poliittiset osallistumismahdollisuudet Jyväskylässä ja Keski-Suomessa.


Jyväskylässä 13.3.2012

Sinikka Tyynelä

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

1,2,3 ?
Kun dominoefekti alkaa, milloin Suomella edessä Kreikan kohtalo ?

http://www.taloussanomat.fi/ulkomaat/2012/03/14/20-vuotta-kurjuutta--ei-kay-kreikkalaisille/201225220/12

Unknown kirjoitti...

Muuten hyvä, mutta tuo ainainen Bilderberger-zydeeni häiritsee.

Henry