maanantai 19. maaliskuuta 2012

Rahan orjuus vai kansalaisoikeudet ?

 
 
 
Abraham Lincoln oli Yhdysvaltojen presidentti vuosina 1861 -1865. Lincoln halusi presidentiksi noustessaan lopettaa orjuuden. Lincoln ymmärsi, että orjuuden poistamiseksi kansakunnan on ensimmäiseksi varmistettava valtion ylin valtaoikeus omaan rahaan ja sen hallintaan ja kontrolliin:
Tyydyttääkseen valtion rahantarpeen ja kansalaisten ostovoiman valtion tulisi itse voida luoda oma rahansa. Etuoikeus omaan rahaan ja sen hallintaan ei tarkoita ainoastaan valtion ylintä valtaoikeutta vaan myös valtion suurta mahdollisuutta. Omaksumalla nämä periaatteet veronmaksajat tulevat säästämään valtavia summia rahaa, jotka muuten menisivät korkojen maksuun. Näin raha lakkaa olemasta ihmiskunnan herra ja siitä tulee sen palvelija." 
Abraham Lincolnin unelma ei toteutunut.

USA lankesi presidentti Wilsonin kaudella yksityisten pankkien ansaan, näiden setelipainomonopoliin ja ikuiseen velkavankeuteen ja pankkien orjuuteen. Tämän seurauksena USA:n nykyinen velka on hiukan vajaa 15 biljoonaa, eli 15 000 000 000 000. Kuitenkin todellinen velka on tätäkin suurempi, yli 50 biljoonaa, jos laskee kotitalouksien, finanssi-yritysten, ei-finanssiyritysten ja valtionvelan yhteen. ( http://milttonfriidman.blogspot.com/2012/02/katso-tasta-yhdysvaltojen-todellinen.html )

Kapitalistisen maailman esikuvana Yhdysvaltojen pankkisysteemin malli sanelee globaalit finanssimaailman ehdot, myös globaalin pörssiromahduksen katastrofaaliset seuraukset.

Se, kuka hallitsee rahanpaino-oikeuden hallitsee maailmaa!

USA:n keskuspankkia ovat hallinnoineet vuoroin joko liittovaltio tai erilaiset yksityisomisteisten pankkien muodostamat kokoonpanot. Nykyinen järjestelmä sai muotonsa Woodrow Wilsonin presidenttikaudella joulukuun 23. päivänä vuonna 1913. Tuolloin kahdelletoista yksityisen pankin koalitiolle annettiin rahan painamisen monopoli. Jälkeenpäin presidentti Wilson ymmärsi menneensä ansaan. Yksityisomisteinen Federal Reserve (FED) oli järjestelyssä nostettu kaiken lainsäädännön ja parlamentaarisen kontrollin yläpuolelle, samalla kun sen omistus-suhteet oli julistettu salaisiksi.

Presidentti Wilson katui, mutta liian myöhään:

"Olen tahtomattani tuhonnut maani. Mahtavaa teollisuusvaltiotamme ohjaa nyt sen rahajärjestelmä. Rahajärjestelmämme on vahvasti keskittynyt. Kansakunnan kasvu ja kaikki toimemme ovat vain muutamien miesten käsissä. Meistä on tullut yksi huonoiten johdetuista, täydellisimmin kontrolloiduista ja dominoiduimmista hallituksista sivistyneessä maailmassa. Hallitus ei edusta enää vapaata mielipidettä, vakaumusta ja enemmistöpäätöstä vaan pienen dominoivan ryhmän mielivaltaa ja painostusta."

FED, Federal Reserve (valtion varanto) ei siis ole valtion keskuspankki, vaan yksityisomisteinen keskuspankki. FED ylläpitää ja hallinnoi kansakunnan valuuttajärjestelmää, eikä se ole tilivelvollinen toimistaan kenellekään.

Kun FED luo rahaa Yhdysvaltojen valtiolle, syntyy velkasuhde, jossa pankki toimii velan antajana ja valtio velallisena. Tämä järjetön yhdistelmä levisi myös Eurooppaan! Yksityisomisteinen keskuspankki pyrkii pelkästään voiton maksimoimiseen myös kaikkialla velkavetoisissa eurovaltioissa.

Yksityispankit sanelevat globaalin orjuuden ja kurjuuden ehdot vielä v. 2012, vaikka lainan ottajat ovat maailman todellisia suurvaltoja. USA, EU, Venäjä, Kiina, jne., ovat vain pelinappuloita, kun majesteettina toimiva velkaraha hallinnoi nyt pörssejä ja entisiä itsenäisiä valtioita kaikkialla maailmassa!?

Velan antaja ja velan ottaja, - isäntä ja renki ! ? "Kun maan hallitus on riippuvainen pankkiirien rahoituksesta, ei vallassa ole hallitus vaan pankkiirit, sillä käsi joka antaa on ylempänä kättä joka ottaa. Rahalla ei ole kotimaata; rahoittajat eivät tunne isänmaallisuutta eivätkä säädyllisyyttä; heidän ainoana tavoitteenaan on tuotto." – Napoleon Bonaparte

Raha on hyvä renki, mutta huono isäntä. Kun isäntä omistaa kaiken; sota-, lääke-, viihde-, öljy-, rakennusteollisuuden ja hallinnoi pääomillaan myös mediavaltaa ja sanelee politiikoille ehdot, seurauksena on nykyinen pankkiterrorismilla hallittu maailma, jota hallitaan ylikansallisen velkarahan pimeillä pelisäännöillä.

- Kuinka kauan annamme ylikansallisen pankkiterrorin orjuuttaa kansakuntaa ja koko maailmaa ?

 

Ei kommentteja: