keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Valtakunnan ykkösnarri ?



Oikeuskansleri Jonkka on Suomessa vain Pyhän Oligarkkian rippipappi, jonka päätökset valuvat valtaeliitin harteilta kuin vesi hanhen selästä ilman perustuslakituomioistunta :

Vanhanen: Hallitus ei vedä ydinvoimaesitystä takaisin


Pääministeri Matti Vanhasen (kesk.) mukaan hallitus ei vedä ydinvoimaesitystä takaisin oikeuskansleri Jonkan päätöksestä huolimatta.

Hän sanoi, ettei sille ole perusteita.

- Ehdotus, jonka hallitus on tehnyt eduskunnalle, on selkeästi ministerien poliittisessa harkinnassa ja valmistelussa tehty, ja siitä ministerit kantavat itse vastuun, Vanhanen sanoo YLE Uutisille.

Vanhanen aikoo seuraavaksi kuulla asiantuntijoiden näkemyksiä oikeuskanslerin päätöksestä. Hän sanoo olevansa itse valmis viime kädessä päättämään lupaesitysten takaisinvetämisestä, jos se on tarpeen.

Pekkarinen: Ei vaikutusta lupaesityksiin

Myös elinkeinoministeri Mauri Pekkarinen (kesk.) on sitä mieltä, ettei oikeuskanslerin huomautuksella ole oikeudellisia vaikutuksia ydinvoimalalupien käsittelyn etenemiseen eduskunnassa.

Myös eduskunnan puhemies Sauli Niinistö (kok.) katsoo, että huomautuksella ei ole vaikutusta ydinvoimalalupien päätösprosessiin.

Maan tavan mukaan pukki kaalimaan vartijana?

Muistinsa menettänyt Vanhanen ei muista, ettei hän muista !
Mistään oikeusvaltioiden periaatteista ei tarvitse välittää, kun on itse itsemuistamaton itsevaltias Pekkarisen tavoin?!
Huh hellettä!

Vanhasen vaihto ei muuttanut mitään, koska RAY / NOVA / Nuorisosäätiö / jallitushallitus pyllistää edelleen ylimieliseen tapaansa kansan ylivoimaiselle enemmistölle ja kumartaa vain helppoheikkejä!

Ei kommentteja: