keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Suomeen tarvitaan Perustuslakituomioistuin ?

http://www.hs.fi/keskustelu/Lis%E4ydinvoima+menossa+l%E4pi/thread.jspa?threadID=249063&tstart=0&sourceStart=60&start=60

Kun lainsäädäntövaltaa – ja tuomiovaltaa käyttää sama byrokraatti, on kyseessä banaanivaltio.
Banaanivaltio on sotilasdiktatuuri, joksi Suomikin on muuttumassa.
Vastoin kansan enemmistön tahtoa Suomen KMS - helppoheikkien nakkikerho on enemmistönä hyväksymässä Suomeen uusia kolmannen sukupolven plutoniumvoimaloita kuin sieniä sateella.

Oikeusvaltio, jolla on oma perustuslaki, ei suvaitsisi nykyistä eduskunnan mielivaltaa.

Oikeusvaltiossa lainsäädäntövalta ja tuomiovalta on erotettu ja pitää erottaa toisistaan:
Lainsäädäntövaltaa voi käyttää kansan luottamusta nauttiva eduskunta tai parlamentti ja tuomiovaltaa voivat käyttävää vain puolueettomat tuomioistuimet.
Ts. poliittiset asiat hoidetaan poliittisesti, oikeudelliset oikeudellisesti.

Suomi on nyt banaanivaltio, jossa KMS – sedät ovat antaneet banaanipotkun kansalle. Politiikka, oikeuslaitos, ynnä valtamedia on kietoutunut yhteen kansalaisen hirttosilmukaksi, jolla on tuhottu Suomen hallitusmuoto, perustuslaki ja itsenäisyys.

Suomella on nyt edessään avoin sotilasdiktatuuri, jos eduskunta saa tahtonsa läpi uusista plutoniumvoimaloista; banaanivaltiosta on lyhyt potku plutokratiaksi, joka tarvitsee Naton sotilasdiktatuuria turvamaan plutoniumtalouden turvajärjestelyjä, sillä avoin ydinasemateriaalin siviilikäyttö on herkkua kaiken maailman terroristeille ?

Suomen kansa tarvitsee nyt perustuslakituomioistuimen välttyäkseen KMS / Nova / Ray / Jallitushallituksen pahenevalta laittomuudelta.

Perustuslakituomioistuimen tärkeimpiä tehtäviä on valvoa, että eduskunta nauttii kansan, eikä KMS – pörssi - helppoheikkien luottamusta.

Suomessa ei ole perustuslakituomioistuinta : täällä on pukki kaalimaan vartija !
Perustuslakivaliokunta koostuu kansanedustajista. Banaanivaltissa ei korppi korpin silmää noki ja siksi Suomessa ei ole vuosikymmeniin kyetty järjestämään edes avoimia vapaita ja demokraattisia vaaleja.

Oikeusjärjestelmän puoluepoliittisuus banaanivaltiossa ilmenee myös tuomioistuimissa. Käräjäoikeuksien lautamieskokoonpanot valitsee kunnanvaltuusto. Suurimmat puolueet ovat miehittäneet myös käräjäoikeudet !

Kun samaan aikaan poliittisiin puolueisiin kuuluu 5 – 6 % kansasta, voidaan ymmärtää nykyinen korruption ja mädännäisyyden kukoistus. Oikeuskansleri ilman tuomiovaltaa on vain rippi-isä ja mitenkäs muuten ja ”maan tavan mukaan” kenen ? nimittämä ?

Esteellisesti valmistellut ydinvoimaluvat on kumottava tuomioistuimessa !



Valta kuuluu kansalle
http://www.hs.fi/keskustelu/Lis%E4ydinvoima+menossa+l%E4pi/thread.jspa?threadID=249063&tstart=0&sourceStart=60&start=100
ST / HS 30.6.2010

Veikko Päiviön usko suomalaiseen demokratiaan on harhaa :
Korkein valta Suomessa on Suomen kansalla, jota edustaa valtiopäiville kokoontunut Eduskunta.
Tuskin ?
Valtiovalta Suomessa kuuluu Perustuslain selättäneelle puoluediktatuurille, KMS - ja Perheyritysliiton liikemiehille, joita edustaa valtiopäivämarkkinoille kokoontuneet lobbarit.

Myös Perustuslain 3 §:n 2 momentti Hallitusvaltaa käyttävät tasavallan presidentti sekä valtioneuvosto, jonka jäsenten tulee nauttia eduskunnan luottamusta on enää luuranko :
Nyt hallitusvaltaa käyttävät tasavallan presidentin valtaoikeuksien ja lautasen poistamisen jälkeen pääministeri/lobbari ilman ministerivastuuta, sekä muu rahalla ostettu valtioneuvosto, jonka jäsenet nauttivat vain KMS - liikemiesten luottamusta vastoin kansan enemmistön tahtoa !
Vai miten Päiviö ymmärtää Vanhasen loikkauksen lobbariksi kesken kaiken ?

Ehdokkaat vaaleissa asettaa poliittiset puolueet, eikä uuden puolueen perustamiselle ole mitään esteitä.

Euroopan Neuvoston lahjonnan vastainen ryhmä, Greco on tuonut raportissaan painokkaasti ja selkeästi esille, "ettei julkista rahoitusta voida rajoittaa ainoastaan parlamentissa edustettuina oleviin puolueisiin".

Grecon raportin julkaisemisen jälkeen maamme hallitus ja eduskunta ovat huomattavasti korottaneet valtion varoista eduskuntapuolueille sekä niiden tukijärjestöille ja sanomalehdille maksettavaa puoluetukea, mutta ummistaneet täysin silmänsä Grecon esityksiltä.

Demokratia, kansalaisten enemmistön tahto, ei nyky-Suomessa toteudu.

Eduskunnan ulkopuoliset puolueet ovat vailla välttämättömiä taloudellisia toimintaedellytyksiä. Suurimmat eduskuntapuolueet lähes kylpevät rahassa. Sen lisäksi, että ne rahoittavat itseään kaikkien veronmaksajien kustannuksella eduskunnan myöntämällä puoluetuella, ne saavat suuria, eri tavoin naamioituja vaaliavustuksia useilta yrityksiltä, mm. ydinvoimayhtiöiltä ja jopa sellaisilta pörssiyhtiöiltä, joissa valtio on mukana merkittävänä osakkeenomistajana. Rahan saajina eivät ole eduskuntaan pyrkivät uudet puolueet eivätkä myöskään pienimmät eduskuntapuolueet vaan ennen muuta suurimmat ja vaikutusvaltaisimmat hallitus- ja eduskuntapuolueet.

Esteellisesti pörssiyhtiöiden piikkiin valmistellut ydinluvat on kumottava tuomioistuimessa !

http://www.ksml.fi/mielipide/keskustelupalsta/posts/list/2360.htm

!!!

ÄÄnestetään ydinvoima historiaan !
http://www.hs.fi/keskustelu/Lis%E4ydinvoima+menossa+l%E4pi/thread.jspa?threadID=249063&tstart=0&sourceStart=120&start=120
ST / HS 30.6.2010 17:55

Koko ihmiskunnan historian ajan on taisteltu vallasta !
Taistelun on jo loputtava.
Tässä viimeisessä atomiteollisuuden ehdoilla käytävässä taistelussa ei ole enää ainuttakaan voittajaa ! Plutokratian harvainvalta yrittää nyt peruuttaa tuhannen vuoden ajanjakson kaikki demokraattiset saavutukset.

Se miten tässä historiallisessa taistelussa tulee käymään - siitä päätetään näinä aikoina.

Plutokratian edustajat yrittävät nyt kaikin keinoin vasaroida läpi meille uuden maailmanjärjestyksen ja maaorjuusjakson ikuiset kahleet. Samalla kun meidät orjuutetaan ikuiseen velkaorjuuteen, myös tuleville sukupolville jätetään miljoonan vuoden taakka ratkaisemattoman ydinjäteongelman osalta.

EU, uuslibsujen globaali maailmanvalta on jo murentunut.
Globaalitalous on hukkumassa vyöryvään velka-aaltoon, samalla kun nykyiset plutokratian edustajat yrittävät viimeisillä voimillaan sitoa ihmiskunnan ydinaseplutoniumin polttoainekierrätykseen, pakkopaitaan, joka tekee koko maailmasta entistä suljetumman poliisivaltion, jossa turvassa ei ole enää kukaan !

Näinä aikoina päätetään Suomen kohtalosta: lisää ydinjätettä ja ionisoivaa keinotekoista radioaktiivista säteilyä, joka vääjäämättömästi tuhoaa biosfääriä ja ihmisen oman immuniteettijärjestelmän, koska rahan ehdoilla toimivalla korruptoituneella valtaeliitillä ei enää ole moraalia, kunniaa eikä isänmaata.

Meidän on otettava kansanvalta takaisin rahavallan plutokratialta ja annettava näiden EU - huijareiden velka- ja korkojärjestelmien murtua samalla kun asetamme demokratiamme lujalle maaperälle.

Edessämme on täyskäännös elämän ja demokratian pelastamiseksi.

???

Keinotekoiset radioaktiiviset päästöt ?
http://www.hs.fi/keskustelu/Lis%E4ydinvoima+menossa+l%E4pi/thread.jspa?threadID=249063&tstart=0&sourceStart=120&start=140
ST / HS 30.6.2010

Ydinvoiman kannattajat väittävät, että ydinvoima on saasteetonta.
Julkisuudessa ei puhuta luontoon pääsevistä radioaktiivisista aineista, jotka ovat levinneet ja leviävät koko maapallolle saastuttaen koko biosfäärin.

Keinotekoisen radioaktiivisen säteilyn seurauksena syntyy soluihin esimerkiksi vedystä heliumia, hiilestä typpeä, fosforista rikkiä ja rikistä klooria.

On syntynyt väistämätön kiertokulku, joka johtaa ihmisen tai hänen immuniteettisysteeminsä hitaaseen heikkenemiseen.
Vesi, ilma, maa ovat lisääntyvästi myrkyttyneet.

Vielä on jotakin muutakin silmiinpistävää, nimittäin : sielullinen ja ruumiillinen kestokyky on varsinkin nuorilla selvästi laskenut.
Keinotekoisten radioaktiivisten aineitten taustasäteily kasvaa vuosi vuodelta.
Ne tuhoavat ihmisen immuniteettijärjestelmää yhtä lailla kuin kaiken muun biologisen elämän jatkuvuutta.

Tri Helen Caldicott, kansainvälisesti tunnettu tutkija, laukoo lokakuussa 2009 Global Researchille kirjoittamassaan artikkelissa seuraavaa:

Hiljattain julkaistun, Saksan hallituksen sponsoroiman KiKK-tutkimuksen tulokset kertovat karua kieltään. Sairastumisiin ei ole esitetty eikä löydetty muuta selitystä kuin ydinlaitosten radioaktiiviset päästöt. Näiden biologisesti aktiivisten ainesosien joukossa, joita ydinvoimalat rutiininomaisesti laskevat ympäristöönsä ja ilmakehään on Tritium.
Tritium jää ympäristöhaitaksi yli sadaksi vuodeksi eikä sille ole asetettu päästörajoituksia. Muita ydinvoimalan tuottamia päästöjä ovat Xenon, Krypton ja Argon joka muuntuu Cesiumiksi ja Strontiumiksi; Carbon 14 joka on radioaktiivinen tuhansia vuosia; Cesium 137 joka on radioaktiivinen satoja vuosia sekä Iodine 129 joka on ympäristöriesana 15.7 miljoonaa vuotta.

Tritium yhdistyy suoraan geenin dna-molekyyliin ja aiheuttaa sikiöaikaisia vaurioita ja syöpää. Cesium aiheuttaa lihassarkoomaa sekä aivosyöpää.
Strontium aiheuttaa luusyöpää ja leukemiaa.
Radioaktiivinen Iodine aiheuttaa kilpirauhassyöpää.

http://www.ksml.fi/mielipide/keskustelup alsta/posts/list/12480.htm

Ei kommentteja: