torstai 24. kesäkuuta 2010

Jonkan keskeneräiset tutkimukset ?

http://www.hs.fi/keskustelu/Vanhanen%3A+Ydinvoimaesityst%E4+ei+vedet%E4+pois+eduskunnasta/thread.jspa?threadID=247473&tstart=0&sourceStart=0&start=20
ST / HS 24.6.2010

Jonkka julisti Vanhasen Ray-tutkimukset salaisiksi
Vanhasen antamassa lisäselvityksessä on oikeuskanslerin pyytämää lisätietoa siitä, onko pääministeri ollut hallituksessa esteellisenä päättämässä RAY:n tuista Nuorisosäätiölle. Säätiö tuki Vanhasta presidentinvaaleissa yli 23 000 eurolla. Vanhasen huhtikuussa antamassa ensimmäisessä selvityksessä jäi epäselväksi esimerkiksi se, miten tietoinen Vanhanen oli Nuorisosäätiön jakamista vaalituista.

Oikeuskansleri Jaakko Jonkka lupasi kuitenkin tuoda loppukesästä tai alkusyksyllä julki pääministeri Matti Vanhasen (kesk.) toimittaman RAY-lisäselvityksen.

Alkoiko Vanhasen pätkivä muisti äkisti parantua, kun hän päätti kesken eduskuntakauden loikata syyskuun alusta huonoilla jaloillaan Perheyritysliiton johtoon ?

Onko temppu tehty varmistamaan benzihyppyä valtakunnanoikeudesta ?

Voiko Suomen valtaeliitti toimia eduskunnassa ja valtioneuvostossa kuin hyppyheikki ? - vailla kunniaa, omaatuntoa, moraalia ja Isänmaata ja käryn käytyä hypätä housut kintuissa muihin "tärkeämpiin tehtäviin ?"

Oikeuskansleri Jonkan velvollisuus olisi nyt heti Vanhasen benziloikkauksen yhteydessä julkistaa välittömästi kaikki keskeneräiset tutkimukset Vanhasen osalta koko kansalle !

Olisi ennen kuulumatonta, että ex-pääministeri päättäisi työnsä eduskunnassa vielä siunaamalla uudet maailman suurimmat kolmannen sukupolven ydinvoimalat, jotka nekin on valmisteltu esteellisesti oikeuskanslerin päätöksen mukaan.

Ei kommentteja: