tiistai 13. lokakuuta 2020

Mikä ensin

Onko ikuisuuskysymys ratkennut ?  
Nobelin fysiikan palkinto on jaettu tänä vuonna Sir Roger Penroselle

Vallitsevan teorian mukaan maailmankaikkeus syntyi äärimmäisen tiheästä ja kuumasta tilasta noin 13,8 miljardia vuotta sitten alkuräjähdyksessä ja on siitä lähtien jatkuvasti laajentunut. - Mutta mistä alkuräjähdykseen tarvittava aine tai energia löytyi ? 

Sir Roger Penrose oli eräänä päivänä Lontoossa kävelemässä metroon, kun tutkija sai oivalluksen: - kun taivaankappale laajenee ja tulee liian suureksi, sen oma vetovoima lyhistää sen kasaan niin tiiviiksi kappaleeksi, että kaikki tunnetut fysiikan lait lakkaavat olemasta: - syntyy singulariteetti. Tämä aika-avaruuden vääristymä ei käyttäydy minkään nyt tunnettujen tunnettujen fysiikan lakien mukaan. 

Sir Roger Penrose voitti Nobelin pohdinnoillaan ja oivalluksillaan mustien aukkojen löytämisessä. Penrose tuumaa, että ennen alkuräjähdystä oli olemassa jo toinen maailmankaikkeus. Siitä jäänteenä nykyisessä universumissamme on todisteena vielä kuusi niin sanottua Hawkingin pistettä. Nämä kuumat pisteet ovat n. kahdeksan kertaa kuun kokoisia. Ne ovat ”kuolleita” mustia aukkoja ja peräisin aikaisemmasta maailmankaikkeudesta. Kun universumi laajenee laajenemistaan, kaikki massa häviää ja lopulta tulevaisuudessa seuraa uusi alkuräjähdys. 

                                         Jin – jang ? 

Maailmankaikkeus toistaa ikuista kiertokulkua. Jostakin alkuräjähdyksen materian on täytynyt syntyä, mutta mistä ja miten se ensimmäinen alkuräjähdys sai alkunsa ? 
Muna vai kana ? Edessämme on mittaamaton tutkimusmatka elämän mysteerin selvittämiseksi.
 
Tieto lisää tuskaa. Edessä on taas uuden maailmankatsomuksen muokkaaminen. On uskallettava luopua mekaanisesta ajattelusta ja uskallettava hypätä kosmisten aaltojen oivalluksiin. Ihmiskunta on ottamassa valtavaa tietoisuusharppausta. Etenemme kohti tuntematonta kiihtyvää vauhtia. Mistä voi pitää enää kiinni, kun elämä ympärillä muuttuu entistä kaaottisemmaksi ?
 
Entinen maailmankatsomus ja elämänymmärrys on muuttunut merkitysettömäksi. Koronakaranteenit ovat eristäneet ja jättäneet ihmiset yksin. On aikaa miettiä. 
- ”Tämä maailma on kuin hullujenhuone, jota potilaat johtavat”, tuskaili eräs ystävä. Myös maailman mahtavimman sotilasvaltion presidentti Trump sairastui koronaan ja vietiin turvaan, samalla kun Yhdysvaltojen turvatasoja nostettiin ja massiiviset ydintukikomentokeskusten lentokoneet nousivat ilmaan. Yhdysvallat hätätilassa, Trump sairaalassa. Edes murskaava asevoima ei voinut turvata presidentin terveyttä ja turvallisuutta, kun pienen pieni näkymätön vihollinen iski elimistöön. 
 
Korona on laboratoriossa kehitetty virus, samoin kuin sars ja mers. Fiksu presidentti olisi toivuttuaan alkanut heti pohjustaa omien biolaboratorioitten ja bioaseitten lakkautusohjelmaa, koska covid 19 luotiin Yhdysvalloissa. 
 
Olemme rakentaneet tästä hauraasta kotiplaneetastamme militaristien komentokeskuksen. Asemäärärahat ovat kasvaneet vuosi vuodelta ja myös avaruus on pian militarisoitu. Avaruudessa meitä valvoo 50 000 – 60 000 satelliittia. Kansainväliset teleoperaattorit tukevat tietämättään 5G verkoillaan ja tukiasemillaan Yhdysvaltojen moderneja aseohjelmia. Koko ihmiskunta on jo digitalisaation panttivanki, samalla kun Suomessa, EU:ssa ja koko maailmassa vannotaan ensisijaisesti digitalisaation nimeen. 
 
Globaalikapitalistinen probagandakoneisto ja valtamedian totalitaristinen kansanvalistus on valppaana 24/7 ihmiskunnan joukkopsykoosin varmistamiseksi.  Ei ole sattumaa, että koronavirus iski tähän kiihkeään digitalisaation vauhdittamiseen. Ihmiskunnan joukkopsykoosin valmistelu on edennyt jo siihen vaiheeseen, että ihmiset käpertyvät kiltisti koteihinsa, maskeihinsa ja odottavat pelastavaa rokotetta.
 
Rokoteko uusi Messias ? - vai susi lammasten vaatteissa ? 
Jo vaarallisessa sikapiikissä oli nanoadjuvantti. Ts. jo sikapiikkiin oli mahdollista sijoittaa nanosiru. Maailmanlaajuiset korruptoituneet WHO ja Suomessa THL toteuttivat rikollisen sikapiikkikampanjan joutumatta siitä vastuuseen. Nyt maaperä on muokattu koronarokotehypetykseen, jonka lopullinen tarkoitus on identifioida ihmiset nanosirulla ja 1D2020 – tunnuksella, johon sisältyy henkilötiedot ja jolla varmennetaan digirahaan siirtyminen globaalisti. Sen jälkeen meissä kaikissa on pahamaineinen ”pedon merkki”. 
Valta jää sille, joka hallitsee ja omistaa teknologian ja luo elämästä vieraannuttavan digi- ja virtuaalitodellisuuden. Tätäkö haluamme ? 
Omat aivot narikassa ? 
 
Maailmanlaajuinen finanssitalouden uudistaminen on jo meneillään Maailmanlaajuinen digiraha on jo nykypäivää ja raakaa tulevaisuutta; - tilanteessa, jossa pari prosenttia maailman eliitistä omistaa yhtä paljon kuin muu maailma yhteensä. Tämä eliitti omistaa pankit, suuryhtiöt, hallitsee luonnonvarat ja nöyryttää kansalliset parlamentit velkarahan juoksupojiksi. Onnistuuko ihmiskunnan täydellinen orjuuttaminen ?
 
Se, joka luo rahaa, hallitsee maailmaa. Ihmiskunnan raainta taloussotaa hallitaan nyt koronalla, lukituksilla, eristämisellä ja velkaannuttamalla. Maailman mittaamattomalla finanssivarallisuudella ei ole ollut vuosikymmeniin mitään yhteyttä reaalitalouteen tai maapallon kantokykyyn, Elämme myös täällä Suomessa n. neljän maapallon kulutusvauhtia. Sir Roger Penrosen todistelu maailmankaikkeuden laajenemisesta sopii verrannollisesti myös nykyiseen globaalikapitalismiin ja sen finanssitalouteen. 
Rahaa on luotu tyhjästä bittiavaruuteen biljoonittain, miljardettain. Petokseen perustuva finanssieliitin velkatalous "tyhjästä" on pakkotahtista talouskasvua, koska myös korot on maksettava. Kuinka kauan ihmiskunta uskoo tyhjästä luotuun rahaan ? Euro ja dollari ovat velkaa. Kun kyseessä on mammuttiluokan rikos ja petos, kukaan ei edes vielä käsitä nykyisen uhkapelin seurauksia ? Kun eurolla ja dollarilla ei ole muita vakuuksia kuin ihmisten usko, on edessä varma tuho. Jos ja kun nykyinen globaali finanssitalous pettää, kaikki loppuu. Koko maailman finanssitalous uppoaa mustaan aukkoon. 
 
Odotan, että seuraavan Nobelin palkinnon saaja paljastaa globaalin finanssikapitalismin mustat aukot, tyhjästä luodun finanssivaluutan hengenvaaralliset seuraukset koko sivilisaatiolle.
 

Ihmisten ja ihmiskunnan kollektiivisessa tietoisuudessa kummittelee maailmanloppu ja tuho. Pelkojen lisäksi Sir Penrosen tavoin ihmisen tietoisuus ylittää ajan, aineen ja materian rajat. Meidän jokaisen aivoissa on alue, joka on yhteydessä ikuiseen läsnäoloon. 
 
Onko aivojemme käpyrauhasessa lupaus, - kollektiivinen ja ikuinen läsnäolo ? - toivo aloittaa uusi yli 2000 vuotta kestävä maailmakausi tietoisesti rauhan ja tasapainon palauttamiseksi kotiplaneetallemme ?
 
 

Ei kommentteja: