sunnuntai 21. kesäkuuta 2020

Haluan neitsyyteni takaisin


Juhannus 2020 ?
Kesä kauneimmillaan. Helleaalto, lämpöiset uimavedet ja luonto kukkii pientareilla. Voiko enempää toivoa ?
Juhannuksena on kesäpäivän seisaus, päivä ja yö ovat yhtä pitkät ja sitten yö taas voittaa, kunnes talvipäivän seisauksena joulun tienoilla tapahtuu päinvastoin. Päivä ja yö, - jing ja jang – valo ja pimeys ? Kuinka mystisesti ja polaarisesti luonto rytmittääkään maanpäällisen elämäntaipaleemme, josta ymmärrämme vasta hitusen.

Eilen juhannusaamuna heräsin varhain ja tallustelin paljain varpain kasteisella ruohikolla etsien neliapilaa ja kukkia nuuhkien. Pikkulinnut visersivät puronvarsimetsikössä ja katseeni kiinnittyi pieneen poimulehteen, jonka pikkuruisen sahalaitaisen mykiön reunoilla kastehelmet kimalsivat kuin timanttinen helminauha.

Poimulehteen liittyy paljon uskomuksia ja mystiikkaa. Se on vanha rohdoskasvi, jonka tiedetään parantavan naisten vaivoja, ummetusta ja ripulia. Ennen aikaan uskottiin, että jos löytää poimulehden mykiön keskustasta kastepisaran ja juo sen, saa neitsyytensä takaisin.

-         Neitsyys takaisin ?
Mikä ihana ajatus ! Niinpä hortoilin pihaa ristiin rastiin ja aloin etsiä. Isoa kastepisaraa ei löytynyt, sen sijaan löysin pienen kimaltavan lehden, jonka reunat välkkyivät auringonpaisteessa ja poimin aarteen. Mutustelin pehmeän makuista poimulehteä hitaasti ja lähetin uusia ajatuksia eetteriin.

Haluaisin haastaa Rockefellerit ja Big Pharman öljypohjaiset kemialliset lääkkeet ja rokotteet, jotka ovat jo myrkyttäneet tieteen, teollisuuden ja teknologian;  - maan, ilman ja veden.  Ihana kotiplaneettamme on pian asumiskelvoton: 
- haluan neitsyyteni takaisin !

Mitä voittaisimmekaan kun osaisimme elää kuin alkuperäiskansat luonnon lapsina syvässä yhteydessä äiti maahan ilman kemiallista kastraatiota ?
Luonnon ehtymätön kasvien ja perinnetiedon aarreaitta odottaa etsijöitään ja löytäjiään. Kokonaisvaltainen Luontoon palaaminen ja Luonnon ehdoilla eläminen haastaa nyt koko sivilisaation.
-         Mitä elämä on, miten elämä toimii ?
-         Kuka tai mikä antaa siihen oikean vastauksen, kun tiede ja tekniikka on meidät pettänyt ja olemme uponneet materialismiin ?



Koko ajattelu- ja elämäntavan on muututtava, jos aiotaan palauttaa elämää ylläpitävät pelisäännöt kulttuuriin, tieteeseen ja teknologiaan. Onneksi muutos on jo meneillään.
Ihmiset ovat yksi toisensa jälkeen heräämässä unenomaisesta  joukkopsykoosista, jossa kyltymätön ahneus näyttelee pääroolia. Meidät on petetty !

Suuri Luonto, Neitsyt Maria, Jumaläiti toimii omien salattujen, elämää ylläpitävien,  yliaistillisten lakien mukaan ihmistä kumartamatta. Ihmisen ylivalta on jo ohi. Emme toistaiseksi kykene ratkaisemaan kohtuuttoman elämäntapamme dramaattisia seurauksia. Näpertelemme vasta.

Kosminen kello käy. Planeettojen syklit vauhdittavat meidät uuteen tuntemattomaan. Vanha maailma on jäämässä taakse. Uuden kulta-ajan murros tapahtuu nyt, vuosien 2012-2030 välillä, kun siirrymme kokonaan uuteen kulttuurikauteen. Olemmeko valmiita ?

Siivosin eilen kirjahyllyäni: - ei ole mitään uutta auringon alla. 
Hätkähdin, kun osuin kirjaan ja luin sen alkusanoja :

Oi sokea sielu! Ota aseeksesi mysterioiden soihtu, niin ajallisessa yössä löydät loistavan kasoisolentosi, taivaallisen henkesi ! Seuraa tätä jumalaista opasta, ja olkoon se se suojelusenkelsi, sillä hänellä on sekä menneitten, että tulevien elämiesi avain !

Ja sitten kirjaa selatessani uppoudun taas muinaisen Egyptin mysteeriohin, Hermekseen ja Kuolleitten kirjaan muistelemaan ihmisen ja ihmiskunnan ikuista syvää kutsumusta sisäiseen ja ulkonaiseen vapauteen eri aikakausina tapahtuvasta valtaterrorin alistamisesta ja orjuudesta ? Yhä uudelleen ja uudelleen on vastattava samaan kysymykseen : - mikä on elämän tarkoitus ?

Miten auttaa itseä ja ihmiskuntaa uudelle tielle ?
Kuunnelkaa sisäistä minäänne ja katselkaa avaruuden ja ajan loppumattomuuteen ! Siellä kaikuvat tähtien laulu, lukujen ääni ja sfäärien harmonia.
Jokainen aurinko on Jumalan ajatus, ja jokainen planeetta on tämän ajatuksen yksi muoto. Oppiaksenne tuntemaan Jumalan ajatuksen, oi sielut, laskeudutte ja nousette vaivalloisesti seitsemän planeetan ja niiden seitsemän taivaan tietä.
Mitä tähdet tekevät ? Mitä numerot sanovat ? Mitä sfäärit jyrisevät ? – Oi te kadotetut tai pelastetut sielut ! Ne kertovat, ne laulavat, ne jylisevät – omia kohtaloitanne.

Jo ikivanha papisto tuhansia vuosia sitten opetti, että evoluution suuressa kehityksessä ihmisluonto lähtee eläinluonnosta. Ihmiskunnan ikiaikaiset esoteeriset opit ovat tallentuneet myös Raamatun Hesekielin näyssä, jossa härän, leijonan, kotkan ja ihmisen yhdistelmässä neljä eläintä edustavat makrokosmoksen neljää elementtiä: - maata, ilmaa, tuulta ja vettä.

Sfinksin arvoitus on vähintään 4000 vuotta vanha: - ihmisen pää kasvaa leijonan käpälillä varustetun härän vartalosta, sivuillaan kotkan siivet.
Mikä se on ?
Miten Sfinksin arvoitus ratkaistaan tässä umpimaterialistisessa ajassa ?
Kykeneekö nykyihminen lunastamaan henkisen perintöosansa miljoonia vuosia sitten alkaneen kehityksensä tärkeässä kulminaatiopisteessä ?

- Haluan neitsyyteni takaisin ?





1 kommentti:

RIIPPA YHTEISKUNNALLE kirjoitti...

https://www.youtube.com/watch?v=AtddJr90Tg0