lauantai 16. toukokuuta 2020

Haaste presidentti Sauli Niinistölle


Presidentti Sauli Niinistö varoittaa EU:n sisäisistä erimielisyyksistä poikkeusoloissa: "Menetetyn aseman palauttaminen on aina vaikeaa"

Ilman toimintakykyistä EU:ta kaikkien jäsenmaiden asema koronan jälkeisessä maailmassa kävisi tukalammaksi. Mutta samat aiheet – vastuu, raha ja rajat – koettelevat unionin toimintakykyä juuri nyt.
ENSIMMÄINEN koettelemuksista koskee taas kerran rahaa. Miten EU ja euroalue selviävät koronan taloudellisista rasitteista?
TOISELLAKIN ON liittymää rahaan, ja tuntuvasti mittavampaan määrään. Tarkoitan tällä Euroopan keskuspankin pitkään jatkunutta politiikkaa luoda lisää rahaa ”niin paljon kuin tarvitaan”. Saksan perustuslakituomioistuin kohahdutti viime viikolla kyseenalaistamalla EKP:n politiikan toteutusta. Tästä on seurannut melkoinen sanailu…” 
kommentti 16.5.2020 :

Kiitokset presidentti Niinistölle avauksesta.

Globalisteilla on nyt suuri hätä.
Tässä yhteydessä, kun koko EU:n tulevaisuus on vaakalaudalla, on hyvä muistaa, ettei Suomi ole koskaan liittynyt laillisesti EU:hun.

Oikeuskanslerin lausunnon mukaan ( mm. DNro 208/1/97) ” Liittymissopimus poikkesi sisällöltään Suomen perustuslaeista. EMU – päätöksenteon muodon valinta on poliittinen tarkoituksenmukaisuuskysymys, johon oikeuskansleri ei voi toimivaltansa rajoissa puuttua
Koivisto haki 1992 Suomen EY-jäsenyyttä, vaikka ei saanut eduskunnalta edes 2/3 mandaattia. Pääministeri Esko Aho pakotti keskustan eduskuntaryhmän kannattamaan EY-jäsenhakemusta. Sekään ei riittänyt edes eduskunnan 2/3 kannatukseen.
Silloinen perustuslakivaliokunnan puheenjohtaja Sauli Niinistö muistanee oman menettelynsä Korfun sopimuksen kaatumisessa ratifiointiajan umpeutuessa 31.12.1994.

Presidentti Ahtisaari ratifioi eduskunnan päätöksen liittymissopimuksena, vaikka siitä puuttui EMU:n kolmannen vaiheen hyväksyntä. EKP ( Euroopan keskuspankki ) on Emu-valtioiden yhteinen rahalaitos, jonka omistavat teoriassa kaikki EU:n jäsenmaat, ilman päätösvaltaa. Kun rahan arvo perustuu pelkkään luottamukseen ja kun rahalla ei ole muuta arvoa, huojuu euro lahoavilla puujaloilla.

EKP on jo ajanut Suomen loukkuun, josta Suomi ei pääse enää yksin ulos. Tilanne Ruotsissa on parempi kuin Suomessa. Siellä kansa äänesti rahajärjestelmän säilytettäväksi itsenäisen valtion kansallisessa määräysvallassa. Ruotsi teki viisaasti, kun se jättäytyi pois Emusta.

EKP on elvyttänyt jäsenmaita tyhjästä luoduilla 2 650 miljardilla. Nyt EU valmistuu 3 400 miljardin koronaelvytykseen, muistaen, että Suomen valtion budjetti on vaivainen 58 miljardia. Selvää, että velkavetoinen EU on tiensä päässä. Edessä on vapaa pudotus.
Kun Titanic upposi, hypättiin pelastusveneisiin.

Suomi ei voi erota EU:sta, koska se ei ole ollut siellä laillisesti päiväkään. Tällöin Suomen kansa ei ole vastuussa EMU:n tähtitieteellisistä velkavastuista.

Toistaiseksi suomalaisia kansanedustajia ei koske virkavastuu. Virkavastuu koskee vain Suomen valtioneuvoston ministereitä. On selvää, että Suomen takausvastuut hoidetaan ministerien henkilökohtaisina virkavastuina.

Viisaana presidenttinä Sauli Niinistö ryhtyy varmaan heti puuhaamaan Suomeen riippumatonta Perustuslakituomioistuinta, jolla Suomen oikeusvaltion periaatteet palautetaan ja nykyinen konkurssipesä velkavastuineen haetaan selvitystilaan kansakunnan pelastamiseksi. Kansantalouden elvytys aloitetaan omalla markalla valtavan EU:n velkasaldon siirtyessä ministerivastuille !?

Ilman Perustuslakituomioistuinta Suomi ei täytä, eikä tule koskaan täyttämään länsimaisen oikeusvaltion periaatteita. Yksikään puolue ei ole vielä herännyt suomalaisten ammottavaan demokratiavajeeseen, koska puolueista tuli kansanvaltaisuuden ja Perustuslain kumoava itsetarkoitus, joka johti laittomaan EU-vallankaappaukseen.


Jyväskylässä 16.5.2020

Sinikka Tyynelä,
Kansalaisten perustuslakikomitean pj.kommentti Ss /18.5.2020 :

Murhat, valtio- ja maanpetokset eivät vanhene koskaan.

EU ei alkuaankaan ollut valtiosopimus, se oli Bilderberg-eliitin järjestösopimus, jolla Eurooppa vallattiin ilman ainuttakaan laukausta valtamedian ja korruptoituneen valtaeliitin tuella. Suomessa kaikkein likaisimman lobbauksen teki Hesarin Aatos Erkko.
Koska Suomen liittymissopimus oli petos, voidaan irtautuminen tehdä yksinkertaisella ilmoituksella. Edes Suomen markasta luopumisesta ei ole vielä tänäkään päivänä eduskunnan päätöstä.

Este EU-liittymissopimukselle oli myös Pariisin 1947 rauhansopimus. Rauhansopimuksen muuttumattomuus vahvistettiin viimeksi 1994 maaliskuussa, Venäjän silloisen pääministeri Tshernomyrdinin vierailulla. Talvisodan Moskovan 1940 Rauhansopimuksen 3 artiklassa molemmat osapuolet sitoutuivat kumpikin puolestaan pitäytymään kaikesta hyökkäyksestä toistansa vastaan ja olemaan tekemättä mitään liittoa tai osallistumista koalitio-liittymiin, jotka ovat suunnatut jompaakumpaa sopimuspuolta vastaan.

Suomi rikkoi räikeästi Venäjän kanssa solmitun Rauhansopimuksen Naton kanssa ratifioidulla  isäntämaasopimuksella 4.9.2014. Tuolloin Suomen alue luovutettiin varauksettomasti ilman Naton turvatakuita läntiselle sotilasmahdille. Sopimus ei sulje edes Suomen maa-, vesi- tai ilmatilan käyttämistä ydinaseiden tai ydinaseistuksen tuki- tai käyttöalueena.
Venäjä hermostui. Suomi ja EU:n yhteinen ulko-ja turvallisuuspolitiikka oli ja on kontallaan länteen. Itsenäisyyden menetys ja puolueettomuuspolitiikan käännös Venäjän pakotteineen lopetti bilateraalisen kaupan Venäjän kanssa, jolla Suomen entinen hyvinvointivaltio oli luotu. Nyt Suomi elää velaksi ja kansan kohtalo on velkaa myöntävien yksityispankkien käsissä.

Suomella ei todellakaan ole ollut herraonnea päättävissä tahoissa.
Euroopan unionia on pidetty toisen maailmansodan päättämisen rauhanprosessina.
8. toukokuuta 2020 muistettiin natsi-Saksan tappiota 1945, 75 vuotta sitten.

Entäs nyt ?
Suomen uusi uljas natoliittolainen Yhdysvallat on James A Lucasin mukaan ( Global Researh 10.5. 2020 ) tappanut toisen maailmansodan jälkeen 37 maassa jo 20 – 30 miljoonaa ihmistä.

Kuinka paljon globaalikapitalistinen talous- ja finanssijärjestelmä tappaa ihmisiä epäsuorassa taloussodassa, jossa Covid-pandemiaa käytetään peitetarinana koko maailman alistamiseksi totalitaariseen kontrolliin ? Maailman sulkeuduttua miljoonat pienyrittäjät ajautuvat konkursseihin ja nälänhätä koskettaa miljoonia, kun samanaikaisesti tapahtuu valtavat tulonsiirrot kaikkein rikkaimmille ja rokotebisnes varautuu miljardivoittoihin myrkkyrokotteilla, joihin on jo suunniteltu mikrosiru henkilötietojen varmistamiseksi WHO:n avustamana. WHO on Rockefellerien luoma yksityisomisteinen järjestö varmistamaan BIG Pharman miljardivoitot. WHO:n pääjohtaja Tendros on miljardööri Bill Gatesin palkkalistoilla. Bill Gatesin rokoteohjelmilla on tarkoitus aloittaa tietoinen väestön vähentäminen.

Valtamedian tuella toteutetut pelko- ja rokotekampanjat ovat tutkivan journalismin puuttuessa aivopesseet ihmiskunnan uuteen normaaliin, - perus- ja ihmisoikeuksien luovuttamisen teknokraateille.

Presidentti Niinistö on globalisti, joka muistutti Henry Kissingeristä. 
Kissinger todellakin muistutti globalistien Big Money – eliittiä:
- ”kontrolloi öljyä, niin kontrolloit kansoja, kontrolloi ruokaa, niin kontrolloit ihmisiä.”
Kissingerin esivalmistelujen jälkeen ilmestyy uusi Messias: - Bill Gatesin piilaaksot ja älyvapaa teknologia, joka mahdollistaa nanosirun kaikkien maailman ihmisten ihon alle ja tekee ihmisestä kyberluomuksen, jonka aivotoimintaa voidaan ohjata ja seurata tietokoneen näytöltä ja jonka kasvot on kuvattu ja tallennettu miljoonissa 5G ja 6G verkoissa avaruudesta ohjatuilla satelliiteilla..Vuosi 2020 on käännekohta.
Maailman miljardit ihmiset voivat luoda uuden supervoiman, joka ei enää alistu eikä kumarra globalistien maailmanjärjestystä. Voimme yhdistyä ja eheyttää toinen toisemme ja ympäristömme, kun etsimme yhdessä totuutta ja luomme oikeudenmukaisuutta.


Kirjoitin ketjuun kolme kommenttia, joista 2 tekstissä ylhäällä. Tänään 19.5. jo ennestään tuttu SS-Sensuuri iski jälleen. Jäljellä oli enää yksi kommentti. Kiitin lehteä ja jätin palstalle vielä yhden kuvassa olevan kysymyksen ?

Jään odottomaan vastausta.

Ei kommentteja: