perjantai 15. toukokuuta 2020

Eliitin COVID-19-vallankaappaus


Onnistuuko eliitin Covid-19 vallankaappaus ?
Alistummeko totalitaarisen kontrolliin ?
Mihin olemme matkalla ?
- ”Kontrolloi öljyä, niin kontrolloit kansoja. Kontrolloi ruokaa, niin kontrolloit ihmisiä. Ja sitten kun, kun koko elinypäristö on muutettu yhdeksi suureksi tietojärjstelmäksi, siruihmisestä on tullut kyberluomus, jonka aivotoimintaa voidaan ohjata ja seurata tietokoneen näytöltä !?
Tätäkö haluamme ?
- Globaalikapitalismin orjayhteiskuntaa tietokonemonopolipelien ehdoilla ? Teknoälyä ilman totuutta, viisautta ja rakkautta ?

Siinä missä suomalainen valtamedia on pistänyt pään pensaaseen, Kanadassa ilmestyvä Global Research pursuaa päivittäin tutkivaa journalismia koronahuijauksesta.
Todisteet osoittavat, että koronavirusoperaatio aloitettiin hyvissä ajoissa ennen karanteeneja ja pelkokampanjoita. Meille jokaiselle on selvinnyt, että vallankaappauksen tarkoitus on globaali ihmisten digitaalinen seurantatekniikan hyväksyminen mahdollisimman nopeasti, ennen kuin ihmiset huomaavat menettäneensä perusoikeutensa.
Samaan aikaan myös valtamedian toteuttama aivopesu ”pakollisten rokotusten” toteuttamiseksi kiihtyy. Rokotteita markkinoidaan välttämättöminä terveyden pelastajina,
vaikka koronavirukset ovat kuitenkin hyvin yleisiä ja muuntuvat nopeasti.

Rokote koronavirukseen on troijan hevonen sähköisen tunnistamisen toteuttamiseksi. Mikrosiru ihon alle varmistaa kannettavan ja pysyvän biometrisen digitaalisen identiteetin ja eliitin kontrollin kuuliaiseen ihmisoikeutensa menettäneeseen alamaiseen.

Eliitin aivopesua :
'Hyvän digitaalisen henkilöllisyyden tarve on yleistä: Kyky todistaa kuka olet, on perustavanlaatuinen ja yleismaailmallinen ihmisoikeus. Koska elämme digitaalisella aikakaudella, tarvitsemme luotettavan tavan tehdä se sekä fyysisesti että verkossa.

Globalisteilla on suuri hätä. Maailman finanssitalous on tekemässä kuperkeikkaa.
USAn ja muiden maiden taloudet ovat törmänneet valtaviin rakenteellisiin ongelmiin hallitsemattomien velkojen, holtittomien menojen ja hallitusten kyvyttömyyden seurauna. Siksi covis-19 on kätevä peitetarina myös superrikkaiden ”terveysmonopolien” viimeiselle vallankaapaukselle henkilökohtaisen itsemääräysoikeuden ja hyvinvointivapauden rajoittamiseksi.

Mark Taliano:

EP3172319A1 – Coronaviruspatentti 20.11.2018 ?
Bill ja Melinda Gates -säätiö hankkivat patentin itse Coronaviruselle Pirbright-instituutin välityksellä, jossa he ovat merkittäviä sidosryhmiä.


Coronapandemian takaa paljastuu suunnitelmallinen huijaus ja rikos, joka on saanut globaalit kurjistamisen mittasuhteet. Miten irti nykyisestä globaalikapitalismin hirmuterrorista ?

Robert J. Burrowes on sitoutunut elinikäisesti ymmärtämään ja lopettamaan ihmisten väkivallan. Hän on tehnyt laajaa tutkimusta vuodesta 1966 yrittäessään ymmärtää, miksi ihmiset ovat väkivaltaisia, ja hän on ollut väkivallaton aktivisti vuodesta 1981. Hän on kirjoittanut "Why Violence?"  

Maan lupaus
Rakkaudesta maahan ja kaikkia sen olentoja kohtaan ​​ja kunnioittaessani heidän tarpeitaan, lupaan tästä päivästä lähtien, että:

Kuuntelen syvästi lapsia 
En matkusta lentäen
En aio matkustaa autolla
En syö lihaa ja kalaa
Syön vain orgaanisesti / biodynaamisesti kasvatettua ruokaa
Minimoin käytetyn makean veden määrän, muun muassa minimoimalla omistajuuteni ja elektronisten laitteiden käyttöä.
En osta sademetsän puutavaraa
En osta tai käytä kertakäyttöistä muovia, kuten laukkuja, pulloja, astioita ja kuppeja..
En käytä pankkeja, vanhuuseläkerahastoja tai vakuutusyhtiöitä, jotka tarjoavat palveluita fossiilisiin polttoaineisiin, ydinvoimaan ja / tai aseisiin osallistuville yrityksille
En hyväksy työtä tai sijoita mihinkään organisaatioon, joka tukee tai osallistuu muiden ihmisten hyväksikäyttöön tai tappioista ja / tai biosfäärin tuhoamisesta saatuihin voittoihin
En saa uutisia yritysmediasta (valtalehdet, televisio, radio, Google, Facebook, Twitter ...)
Yritän oppia taitoja, kuten ruokapuutarhanhoitoa tai ompelua.
Kannustan perhettäni ja ystäviäni harkitsemaan tämän lupauksen allekirjoittamista.

p.s
Ei kommentteja: