maanantai 11. toukokuuta 2020

Novus ordo seclorum – lääkebisneksen monopolipeli


Yhdysvaltojen dollarissa on kuvattuna sinetti; - pyramidi ja sen huipulla valvova silmä. Alhaalla lukee teksti:
Novus ordo seclorum - uusi maailmajärjestys. 

Yhdysvallat nousi globaalikapitalistisen maailmanvallan johtajaksi jo 1900 – luvun alussa petrodollarilla.
Nyt koko maailma on monopolipelien ja suuryhtiöiden pakkopaidassa. Muutama suku omistaa lähes koko maailman varallisuuden.

Ensimmäinen kapitalisti oli öljymoguli
100 vuotta sitten John D Rockefeller ( 1839 -1937  ) hallitsi 1900-luvun taitteessa 90% kaikista Yhdysvaltojen öljyn jalostamoista öljy-yhtiönsä Standard Oilin kautta. Tämä ensimmäinen ryöstöparoni oli ahne monopolipeluri, ensimmäinen kapitalistinen suurmoguli.

Nykyinen teknistaloudellinen maailmanvalta perustuu öljyyn. Öljy on luonut satumaiset rikkaudet ja loputtoman sodat ja selkkaukset. Kauanko öljyä vielä voidellaan, kun tiedetään, että öljyhuippu on jo mennyt, öljy loppuu ja fossiilienergia tuhoaa koko ilmaston ?
1-2 sukupolvea on tuhonnut koko maapallon öljyvarat. Ollaan eletty kuin viimeistä päivää.

Maailman sulkeuduttua koronapandemiaan on helppo ymmärtää imperiumien synty ja tuho. Kulttuurit syntyvät ja kuolevat. Onko kapitalismi vihdoin haudattava ? Pandemia paljasti globalisaation epäonnistumisen.
Miksi ?
Pandemiakriisin keskiöön nousee julkinen terveydenhoito ja sen tila ympäri maailmaa. Ne maat, joista julkinen terveydenhoito puuttuu, kärsivät valtavat moraaliset ja taloudelliset tappiot. USA, jossa on yksityinen terveydenhoito, kuolleisuus on kaikkein korkeinta. Sairaanhoitajan häätähuuto Global Researchissa: ”Täällä ihmiset tapetaan” - mustat ja latinot. Heitä ei hoideta, koska terveydenhuollon resurssit ovat riittämättömät. Oli tauti mikä tahansa, kuolinsyyksi merkitään covid.
Koronakiriisin aikana USA:n työttömyys on noussut jo yli 30 miljoonaan. Maassa on nälänhätä. Samaan aikaan BIG Pharma ja rokotebisnes varautuu miljardivoittoihin. Koko maailman väestön rokottaminen tekee entistään harvempia upporikkaita valtamedian ja WHO:n avustuksella, muistaen, että Who:n nykyinen pääjohtaja Tendros on aiemmin toiminut Bill Gatesin palkkalistoilla. Kapitalismi ja korruptio !?
– Ihmiskunnan orjuuttamiselle on tultava loppu.

Globaalikapitalismin umpikuja
Kannattaa muistaa, että John Rockefeller on myös modernin lääketieteen isä. Kun tutkijat löysivät petrokemikaalit v. 1900 ja kyvyn öljykemikaalien valmistukseen,syntyi ensimmäinen muovi. Sitten löydettiin erilaisia vitamiineja ja opittiin valmistamaan öljystä monia farmaseuttisia lääkkeitä. Öljymoguli ymmärsi miten öljy-, kemian ja lääketeollisuus monopolisoidaan kertaheitolla samanaikaisesti.
Mikä parasta ? Kaikki petrokemian tuotteet voitiin patentoida ja myydä suurilla voitoilla.

Rockefellerin lääkkeitten teollistamissuunnitelmassa kantona kaskessa oli yksi suuri ongelma: luonnolliset, kasviperäiset lääkkeet. Ne olivat 1900 luvulla hyvin suosittuja. Lähes puolet Yhdysvaltojen lääkäreistä ja lääketieteellisistä korkeakouluista harjoitti kokonaisvaltaista lääketiedettä hyödyntäen eurooppalaista ja alkuperiskansoilta saatua tietoa. Miten päästä eroon kilpailusta ?

Rockefeller komppasi Andrew Carnegieta, joka hallitsi teräteollisuuden monopolia.
Carnegie säätiö ryhtyi lobbaamaan ympäri maata lääketieteellisten korkeakoulujen ja sairaaloiden tilanteesta ympäri maata. Syntyi Flexner-raportti. Raportti synnytti nykyaikaisen monopoliin perustuvan lääketieteen. Raportti painotti uudistuksen tarpeellisuutta ja lääketieteen keskittämistä.

Rockefellerin lääketiede perustuu vain patentoituihin lääkkeisiin.  Kaikki muut vaihtoehtoiset hoitomuodot ja luontaishoidot julistettiin humpuukiksi.
Rockefeller säätiöineen myönsi valtavia apurahoja tutkimukseen kuinka kasvit parantavat sairauksia, kunhan ensin olisi tunnistettu miten ne voidaan luoda kemiallisesti laboratoriossa ja patentoida.
Öljypohjainen petrokemian teollisuus loi lannoitteet, kemialliset tuholaistorjunta-aineet ja muut kemikaalit. Kaikki nämä keinolannoitteet ja geenimanipuloidut elintarvikkeet ovat ympäristömyrkkyjä ja saasteita. Nyt maa, ilma ja meret ja vedet ovat täynnä nanomuovia ja kemikaaleja. Aurinko peittyy myrkkypilviin ja pakokaasuihin. Olemme tehneet äiti maasta
kaatopaikan. 

John Rockefellerin kemiallinen pilleri lopetti terveydenhoidon ja teki pillereistä sairaan hoitoa. Lääkkeet eivät paranna, ne kroonistavat, jotta pillerikauppa pysyy pystyssä ja miljardivoitot varmistetaan.

Nykyinen lääketiede, myös rokotemyyjien koronapeli on puhdasta rahastusta ja  lääkärit vain pillerin pyörittäjiä.


Vaaralliset rokotteet
Maailman terveydenhoito on monopolipeliä. WHO:n, Maailman terveysjärjestön taustalla ja tukena hyörii yksityinen lääkebisnes, maailman suurimat lääkeyhtiöt, Rockefellerit ja Bill ja Melinda Gatesin säätiö, jotka ovat avoimesti ilmoittaneet kannattavansa maailman väestön vähentämistä rokotteilla. Gatesin hyväntekeväisyys-rokoteohjelmat ovat vammauttaneet ja tappaneet lapsia ja aikuisia ympäri maailmaa, mutta vahinkoja ei edes kirjata mihinkään. Sokea luottamus rokotteisiin nähdään ainoana pelastuksena myös koronapandemiassa.

Rokotteiden ja bioaseitten ero on veteen piirretty viiva.
Ensimmäinen maailmanluokan pandemia oli sikainfluessahuijaus 2009, joka paljastui pelkäksi pelotteluksi. Miljoonia rokoteannoksia jäi käyttämättä, mutta sikapiikissä oli jo nanoadjuvantti. Uuden sukupolven rokotteisiin voidaan lisätä siru rokotettavan tietämättä. Pelottelu, digiloikka ja 5 G verkot tekevät ihmisistä helpon uhrin rokotebisnekselle valtamedian kiitettävällä tuella.

Monien vuosien tutkimuksesta huolimatta rokotteita ei ole koskaan kehitetty esim. malariaa, dengue-tautia, HIV / aidsia tai koronaviruksia varten. Jos rokotteet kehittyvät, niiden myrkyllisyys olisi vaaraksi ihmisten terveydelle.


Miten irti rokotteiden pakkopaidasta 
Vasta-aineet eivät ole COVID-19-parannuskeinoja, mutta Utrechtin yliopiston tutkijoiden löytö "ihmisen monoklonaalinen vasta-aine, joka estää SARS-CoV-2-virusta (joka tuottaa COVID-19 -taudin) tartuttamasta viljeltyjä soluja" on positiivinen kehitys.
Se on askel kohti tehokkaan hoidon löytämistä, joka voi olla vielä kaukana.


Ei kommentteja: