tiistai 5. toukokuuta 2020

Yhdysvallat myi bioaseen Kiinalle


Totuus covid-19:sta on pikkuhiljaa paljastumassa.
Valkoinen talo syyttää yhä avoimemmin Kiinaa.
Hyökkäys on paras puolustus ?

Venäjän ulkoministeriö kiinnitti huomiota Yhdysvaltojen biologisen läsnäolon vahvistumiseen Yhdysvaltojen ulkopuolella, etenkin entisissä Neuvostoliiton tasavalloissa. Zakharova korosti, että Moskova ei voi sivuuttaa sitä tosiasiaa, että amerikkalaiset muodostavat vaarallisen biologisen potentiaalin infrastruktuurin lähellä Venäjän rajoja. Yhdysvaltojen rahoilla modernisoidut laboratoriot, jotka tekevät biologista tutkimusta, toimivat Ukrainassa, Georgiassa, Armeniassa ja Kazakstanissa.

Kiinan ulkoministeriön virallinen edustaja Geng Shuang tukee Venäjää:
Kiinnitimme huomiota Venäjän ulkoministeriön virallisen edustajan Maria Zakharovan lausuntoon. Yhdysvallat on perustanut entisen Neuvostoliiton alueelle monia biologisia laboratorioita, mikä aiheuttaa vakavaa huolta kyseisten valtioiden ja naapurimaiden kansalaisille. Paikallinen yhteisö vaatii näiden tilojen sulkemista. Toivomme, että amerikkalainen osapuoli ottaa vastuullisen kannan, ottaa huomioon maailmanyhteisön viralliset huolet ja ryhtyy todellisiin toimenpiteisiin tällaisten huolenaiheiden poistamiseksi.

Suurvallat leikkivät tulella, jota on toistaiseksi mahdoton sammuttaa.

Natsien bioaseita on jatkojalostettu ympäri maailmaa. Suurvaltapolitiikka on vahvemman oikeutta. Kansainväliselle sotarikostuomioistuimelle ja ihmisoikeuksille näytetään keskisormea. Uusi normaali on laajamittaista biosotaa. Entiseen ei ole paluuta. 
Nykyisten joukkotuhoaseitten aikakaudella, johon bioaseetkin kuuluvat, koko ihmiskunnan olemassaolo vaakalaudalla. Dinosaurukset hävisivät äkisti 26 miljoonaa vuotta sitten.
Miten käy ihmiskunnan ? Pelastus ei varmaan tapahdu panemalla päätä pensaaseen ?
Totuus pandemian alkuperästä

Dr. Francis Boyle on Illinoisin yliopiston kansainvälisen oikeuden professori. 
Boyle on toiminut neuvonantajana monille hallituksille, kuten Bosnia ja Hertsegovinalle ja Palestiinan viranomaisille. Hän on edustanut lukuisia kansallisia ja kansainvälisiä elimiä ihmisoikeuksien, sotarikosten ja kansanmurhien; ydinvoimapolitiikan ja biosodan aloilla. Hän on kirjoittanut lukuisia kirjoja, mm. Libyan ja maailmanjärjestyksen tuhoaminen. Boyle on kirjoittanut myös kirjan nimeltä Biowarfare and Terrorism ja laatinut Yhdysvaltain kansallisen täytäntöönpanolain biologista aseita koskevasta yleissopimuksesta, joka tunnetaan nimellä vuoden 1989 biologisten aseiden terrorismin vastainen laki, joka hyväksyttiin yksimielisesti. Yhdysvaltain kongressi ja presidentti Bush allekirjoittivat lain.
Professori Francis Boyle paljastaa CoVid-19-koronaviruksen bioaseiden alkuperän Natural News:ssä.  
https://www.naturalnews.com/2020-020-full-transcript-smoking-gun-interview-prof-frances-boyle-coronavirus-bioweapons.html

Boyle :
Mielestäni minulla on lopulliset todisteet mistä virus tuli. 
Virus tuli BSL-3: n biosodan laboratoriosta Pohjois-Carolinan yliopistostaKuka oli mukana? 
Mukana virusta kehittelemässä oli Zhengli-Li Shi, Kiinan tiedeakatemian Wuhanin virologian instituutista.  Wuhanin virologiainstituutin tutkija sai tämän funktionaalitekniikan voiton SARS:ille Pohjois-Carolinan yliopistosta. Hän ei varastanut sitä. Kiinan hallitus maksoi amerikkalaisille, että heidän yksi parhaista biologisen sodankäynnin asiantuntijoistaan ​​osallistui hankkeeseen. Ts. parhaat Pohjois-Carolinan yliopiston tutkijat ottivat likaisia ​​rahaa Kiinasta.  He antoivat tämän kiinalaisen tiedemiehen työskennellä heidän kanssaan saadakseen SARSille toiminnallisen biosodan DNA-geneettisen kyvyn: Rakensimme kimeerisen viruksen, joka koodaa uutta zoonoottista piikkiproteiinia elinkelpoisen SARS: n yhteydessä."

Yhdysvallat myi Kiinalle Bioaseen !

Boyle: "Se on vielä pahempaa, koska kaikki tämä työ, tämä biologisten aseiden työ, johon liittyy Wuhan-virologia, hyväksyttiin ja rahoitettiin kansallisten terveysinstituuttien toimesta.  Mukana on myös elintarvike- ja lääkehallinto, joten myöskään elintarvike- ja lääkehallintoon ei voi luottaa. Kaikki tämä tapahtui jo ennen Trumpin hallintoa 5 vuotta sitten."

"On huomioitava, että Fauci-ohjelman alla olevat kansalliset terveyslaitokset rahoittavat tätä natsien biologisen sodankäynnin työtä. He ovat hyväksyneet ja pyytäneet sen jatkokehitystä. Tutkimus oli ilmeisesti vuosi 2015 ja NIH halusi, että siitä tulisi vielä tappavampaa patogeneettistä virusta. Ja täällä voit myös nähdä kansallisen allergia- ja tartuntataudin instituutin rahoja."

Tuomitsin alun perin tämän Pohjois-Carolinan laboratorion, koska se kehitti myös MERS:in. Tony Fauci myöntää, että MERS: n tappavuusaste on noin 36%, kun taas SARS on 10%. Tämä Wuhan on 15-17%. - MuistaTony Fauci ja Kansallinen terveysinstituutti..

Valkoinen talo tietää, että Kiina maksoi Yhdysvaltojen yliopistolle bioaseesta.

Vielä:
Dr. Boyle: Archives of Virology 2010, 155
Wuhan työskenteli Australian instituutin kanssa suunnitellakseen DNA: n geenitekniikkaan super-bioaseen, johon liittyy SARS ja HIV. Ilmeisesti hanke oli onnistunut. Australian hallitus tiesi kaiken. Työtä rahoitti yhdessä Kiinan tiede-, teknologia- ja tietoministeriön perustutkimusapurahojen valtion avainohjelma ja toinen, Australian Animal Health Laboratory.

Kiinalla on kallis biologisen sodankäynnin ohjelma. Ne eivät ole niin kalliita kuin Yhdysvalloissa.  Yhdysvalloissa on 12 BSL-4-laitosta, jotka kaikki tekevät tätä natsien biosodankäyntiä. Ne kaikki pitäisi sulkea.

Mitä nämä laboratoriot tekevät? 
Miksi he myyvät ulkomaisille hallituksille? Sen on loputtava. Tämä on hullun tiedemiehen käyttäytymistä: - he haluavat vähentää maailman väestöä. He haluavat jakaa sen pois, jotta he voivat kieltää kuka sen teki. He haluavat vain uskottavaa bioaseiden leviämistä ja massan vähentämistä. Se todella tapahtuu.

Boyle :
Mitä sanoo viimeisin tutkimus NCoV-koronaviruksen 2019 mahdollisesta alkuperästä ?
ResearchGate-sivuston sevityksen mukaan, kahden Etelä-Kiinan teknillisen yliopiston professorin tutkimuksen ja päätelmän mukaan Wuhan-koronavirus vuoti ulos BSL-4-laitoksesta. Uskon, että kyseessä oli todennäköisesti onnettomuus. Wuhanin BSL-4 -laitoksessa oli yksi näistä kuoleman tutkijoista, jotka yrittivät suunnitella Pohjois-Carolinan, sekä australialaista tekniikkaa; - HIV, SARS - toiminnoilla superasetta  biologiseen sodankäyntiin. Tutkija sai jotenkin oireettoman tartunnan. Koska tartunta voi kestää 14 päivästä 24 päivään, tutkija levitti taudin ympäristöön...

Dr. Boyle: "emme voi luottaa FBI:n tekevän täällä oikein. He valehtelivat, peittivät ja sabotoivat Amerithraxia, joka tuli ulos Fort Detrickistä. Meidän on saatava täällä joitain muita liittovaltion lain tutkinnan virastoja käsittelemään Pohjois-Carolinaa..


Daavid ja Goljat ?
Boyle vastaan koko militaristinen deep state eliitti ?

Kuka lukee Yhdysvalloille ja muille maailman supervalloille lakia ?
Ratkaistaanko "deep staten" viimeinen taistelu ja ihmiskunnan hävittämistemppu ydinasein ? 
Pandemia on vasta harjoittelua, kun tehokkaampia bioaseita vielä kehitellään !?

Edessämme on vaivalloinen ja tuskallinen tie, valtava tietoisuuden kvanttihyppy, jos aiomme lunastaa ihmisyyden ja voittaa nykyiset maailman militaristit ja joukkotuhoaseet totuudella ja oikeudenmukaisuudella.

1/10 USA:n puolustusbudjetista turvattaisiin perustarpeet koko maailman väestölle..
Ei kommentteja: