sunnuntai 18. lokakuuta 2020

Naton globalistimiehitys Suomessa ja Euroopassa

 

Suomen 1940 ja 1944 Neuvostoliitolle pakkoluovuttamien alueitten jälkeen Suomen kartta piirrettiin uusiksi. Rajat säilyivät, kunnes Suomi kompastui 1994 maanpetokseen ja Suomi vallattiin ilman ainuttakaan laukusta EU:n suurvaltojen, Ranskan ja Saksan siirtomaavallaksi.

Viimeinen niitti itsenäisen Suomen arkkuun oli Naton kanssa solmittu isäntämaasopimus, - täydellinen antautuminen ilman Naton turvatakuita. Uusliberalistinen miehittäjä aloitti ensimmäiseksi entisen hyvinvointivaltion kansallisvarallisuuden sosialisoimisen. Kaikki valtion omaisuus inventoitiin ja yhtiöitettiin = yksityistettiin. Suomesta tehtiin Oy Suomi ab, joka rekisteröitiin Yhdysvaltoihin.

Aluksi kansallisvarallisuuden yksityistäminen ja yhtiöittäminen näytti hyvältä;  osinkoja kilisi valtion kassaan. Samalla tavallisen kansan elintaso alkoi dramaattisesti pudota, kun entisen omakustannusperiaatteella toimivan julkisen infran piti alkaa tehdä voittoa omistajilleen. Hinnat ja elinkustannukset kallistuivat ja kansan verotulot eivät enää kannattaneet kasvavia menoja, kun myös siitä välistä yhtiöitten omistajille piti maksaa osingot. Nyt rahat on loppu ja verotulot pienenevät.  Edessä on paheneva velkakierre, - äärimmäisen julma taloussota, joka kasvattaa tuloeroja entistä kiihtyvämmin.

Suomi on jo keritty, valtion omaisuutta myyty surutta teille tietämättömiin. Veroparatiisipaljastukset globaalista korruptiosta ovat vain jäävuoren huippu. Sipilän hallituksen tekemän Metsähallituksen yhtiöittämisen jälkeen myös 2/3 Suomen maapinta-alasta on myynnissä kenenkään tietämättä, koska Julkisuuslaki ei koske yhtiöitä.

 


Suomi lähti globalistien kelkaan hakemaan villoja, mutta vielä kukaan ei edes tiedetä, tullaanko edes kerittynä takaisin ?  
Karjala oli aiemmin Suomen ja Venäjän puskuri. Kun Karjala menetettiin, puskuria ei enää ole. Heti rajan takana on miljoonia venäläisiä ja Nato-uhkaa torjuvia sotilastukikohtia ohjuksineen.

Presidentti Urho Kekkonen runnoi syksyllä 1975 hätätilahallituksen, kun Suomessa oli 63 000 työtöntä ja vain pieni julkinen velka. Nyt työttömiä on viisi kertaa enemmän kuin Kekkosen aikana. Julkinen velka nousee 160 miljardiin euroon. Yrityksiä pidetään pystyssä valtion velkarahalla.  Koko poliittinen järjestelmä ja globaali finanssitalous on umpikujassa.

Saattaisi luulla, että globaalikapitalismi ja sen yksityinen rahavalta olisi armollisempi isäntä, kun valloitus tapahtuu petoksilla, eikä avoimella sotilallisella hyökkäyksellä ? Rahalla ja velkaannuttamalla saa kaiken ?

 

Jo kauan ennen keväistä covid-19, koronapandemia simuloitiin. Yhdysvaltojen laboratoriossa kehitetystä viruksesta tulisi oiva pelote. Kuolemanpelko ja lukitukset tuhoaisivat talouden ja totalitaristinen ”Uusi globalistien maailmanjärjestys” saisi lopullisen voiton.

 

Suurvaltapyrkimykset ovat koko ihmiskunnan historian johtaneet tuhoisiin sotiin. Mitään ei ole opittu. Vain aseet muuttuvat. 
Covid käyttää pelkokamppanjaa. Taloudet voidaan lukita ja tuhota, kun ihmiset eristetään kaduilta koteihinsa. Ulkonaliikkumiskiellot julistetaan, kun kansat on ensin saatettu äärimmäiseen ahdinkoon. Valtaa pitävien otteet kovenevat. Maailma eriarvoistuu entistä nopeammin. Sotavarustelu kiihtyy.

Covidin lukitusten runteleman talouden "pelastajaksi" keksittiin Euroopassa EU:n kokoama 750 miljardin elvytyspotti. Suomi itse saisi kolme miljardia ja maksaisi 13 miljardia ?

Edessä on taas uudet hävittäjähankinnat ?

 Toukokuussa 1992 valtioneuvosto tiedotti, että Suomen uudeksi hävittäjäksi on valittu amerikkalainen F/A-18 Hornet. Se ei alkuun ollut edes kilpailussa mukana. Hornetit tuli puskista.

Hallitus sopi vuosi sitten talouspoliittisessa ministerivaliokunnassa, että hankinta saa maksaa kaikkineen enintään 10 miljardia euroa…
Kukaan ei vielä edes tiedä Nato-niittisen kaluston tähtitieteellistä loppusummaa. Se tulee taas puskista !?
 
 

Italialainen Manlio Dinucci arvioi 16.10 Global Reserchissa EU:n Covid Recovery Fund –rahaston käyttötarkoitusta, josta 30 miljardia sotateollisuutteen ?

Suurin osa EU:n elvytysrahastoista ei ole tarkoitettu eniten kärsineille talouden- tai sosiaalialoille, vaan sotateollisuuden edistämiseen. Italian puolustus- ja elinkeinoministerit ovat esittäneet luettolon sotilashankkeista, joiden määrä on n. 30 miljardia.

5 miljardia euroa palautusrahastosta käytettäisiin sotilaallisiin sovelluksiin kybernetiikan, viestinnän, avaruuden ja tekoälyn aloilla. 5G:n sotilaalliset hankkeet liittyvät avaruuden satelliittiteknologiaan. Sotilasilmailussa 25 miljardin euron menot liittyvät viidennen sukupolven F-35 jälkeen kuudennen sukupolven hävittäjään, Tempestiin. Muut investoinnit koskisivat uuden sukupolven sotilaallisia helikoptereita, seuraavan sukupolven droneja ja merivoimien vedenalaisen tekniikan kehittämistä.

Avaruus- ja satelliittiteknologian 5G viestintäjärjestelmät on tarkoitettu sotilaalliseen ja siviilikäyttöön. Elvytysrahaston sotilastarkoitusten 17,5– 30 miljardin velat olisi maksettava takaisin korkoineen. Elvytysrahastonlisäksi Italian hallitukset osoittavat talouskehitysministeriön talousarviosta yli 35 miljardia sotilastarkoituksiin vuoteen 2034.

 

Italian sotilasmenot nousevat yli 26 miljardiin euroon vuodessa, mikä vastaa keskimäärin yli 70 miljoonaa euroa päivässä, johon Italia on sitoutunut Naton kanssa. Yhdysvaltojen pyyntö on 100 miljoonaa euroa päivässä. Italia, nappi otsalla on pakkotilanteessa, jossa takaisinperimisrahaston varat auttavat Italiaa saavuttamaan Naton vaatiman tason.

Maailma on nyt valtavien militarististen ylikansallisten yhtiöiden hallinnassa. Ne pyörittävät hallituksia ja käyttävät tarvittaessa elvyttämisrahastoja kiihdyttääkseen aseteollisuuden kehitystä.

Italian talouskehitysministeriö omistaa 30% Leonardo Ltd:stä. Leonardo-ryhmä on integroitu Yhdysvaltojen jättimäiseen sotilaalliseen teollisuuskompleksiin, jota johtaa Lockheed Martin, F-35:n rakentaja, jonka tuotantoon Leonardo itse osallistuu Camerin tehtaalla. Leonardo määrittelee itsensä "globaaliksi toimijaksi ilmailu-, puolustus- ja turvallisuusalalla", jonka tehtävänä on "suojella kansalaisia".

 

Suuret kiitokset Global Researchille ja Manlio Dinuccille ! 



 

 

Ei kommentteja: