lauantai 27. toukokuuta 2017

Suomi johdettu velkavankeuteen


Tänä vuonna vietetään itsenäisyytensä menettäneen Suomen 100- vuotismuistoa !

Mikä on kansakunnan tila ?
540 000 henkilöä on ulosotossa,  joista 1000 alaikäistä.
Maassa on 371 800 maksuhäiriöistä, 300- 400 000 työtöntä, joista 25 % eläkkeellä.
Valtionvelka on noussut 1990 luvun lamasta; nollasta yli 105 miljardiin ja  kasvaa koko ajan, koska synninpäästön saaneet pankit ja näiden veroparatiisiperintäyhtiöt kiertävät valtion veroja miljardeilla.

Suomen talous tuhottiin 1990 luvun pankkikriisissä korkeimpien poliittisten päättäjien tuella perusteellisesti, kun 65 000 elinkelpoista yritystä kaadettiin, synnytettiin 600 000 työtöntä, joista pitkäaikaisia on edelleen130 000. 


Kuinka Islanti selvitti oman pankkikriisinsä ?
” Me luotimme kansaan ja kriminalisoimme pankkien toiminnan valtion vahingoksi ” – vakuutti Islannin presidentti. Islanti selvisi säikähdyksellä ja ilman pahempia vaurioita.


Niin meilläkin olisi pitänyt tehdä, mutta presidentti 
Koivisto, joka ei ollut varma asiasta, odotti parasta:
6.5.1992 Koivisto ohjeisti ylimpiä oikeusoppineita ja tuomareita, ettei instituutioita saa hävittää.
Koiviston linjaus merkitsi ennen näkemätöntä yritysten ja yrittäjien joukkotuhontaa  pankkien eduksi. 
Valtio halusi salata, että osa pankeista oli ottanut valuuttaa Suomen pankin määräysten vastaisesti.  

Pankinjohtajien vauhtisokeus olisi johtanut pankkien konkursseihin. Koivisto ratkaisi asian  konklaavin päätöksillä ja maksumiehiksi alistettiinkin rehelliset, työllistävät yrittäjät ja näiden takaajat, vaikka suurin osa pankkien valuuttaveloista oli pankkien omaa riskibisnestä.

Pankkikriisin aiheuttamia  itsemurhia oli  Stakesin mukaan 14 500 ja Mielenterveysseuran mukaan 11 000.  
Velallisten Tuki ry on edelleen vaatimassa miljardikorvauksia, ei valtion kassasta, vaan pankeilta ja perintötoimistoilta, joissa on miljardien edestä myös valtiolle kuuluvaa rahaa.

Ilman oikeusvaltion periaatteita ja perustuslakituomioistuinta kansalaisilla ei nyt ole todellista oikeusturvaa. Yhtä vähän voidaan valvoa myös nykyistä Suomen toimimatonta tuomioistuinlaitosta, vaikka olisi olemassa toimivia rikoslain pykäliä asioitten hoitamiseksi.

Suomi on retuperällä:
- ilman toimivaa oikeuslaitosta valtio on jo menettänyt  kymmeniä miljardeja euroja veronkiertoon. Koivisto on olut Suomen kansalle maailman kallein kaukopartiomies ja presidentti.

Pankkikriisin seurauksena Suomeen syntyi sen historian suurin talouskatastrofi;  kymmenien, jopa satojen miljardien veronkiertokupla, joka on syönyt  Suomen valtiontaloutta Euroopan pohjamutiin.

Suomessa ei ole myöskään todellista pankki- ja perintätoimistovalvontaa.
Jokainen perintätoimisto ja osa pankeista pitäisi saattaa erityistilintarkastukseen, jossa kaivetaan esille, millä perusteella esim. 2016 kirjanpidoissa voi edelleen olla jopa 1983 velkakirjoja ?

Näitä todellisuudessa  olemattomia velkoja pidetään kirjanpidossa ja niitä myydään yhtiöltä toiselle. Koko ajan  luottotappiot  voidaan vähentää myyjän kirjanpidossa valtion vahingoksi.
Kun suurin osa perintäyhtiöistä pitää päämajaansa  veroparatiiseissa,  ei ihme, jos valtion rahat on hävinneet.

Suomen kestävyysvaje ei syntynyt tyhjästä:
Suomen kestävyysvaje on poliittista typeryyttä ja entistä pahempaa kansaan kohdistuvaa laittomuutta sen omilta päättäjiltä, jotka vaihtoivat itsemääräämisoikeuden, maailman parhaan valtiosäännön ja oman rahan väärään rahaan.Suuret kiitokset J.V. Snellmanille omasta rahasta 
koko Suomen puolesta !
Pankkikriisin ja hyväveliköörien seurauksena maalla on kumulatiivisesti kasvava jättivelka ja kansa on johdettu velkaorjuuteen...
Edessä on kolmas itsenäisyystaistelu, jonka kruunaa Suomen
ikioma riippumaton Perustuslakituomioistuin !Ei kommentteja: