torstai 2. helmikuuta 2017

Kuittaako Trump Obaman perinnön ?





Kuten muistetaan,
presidentti Obama oli luvannut lopettaa Bushin sodat ja tälle veijarille myönnettiin sitten Nobelin rauhanpalkinto heti virkaan astuttuaan !?
Kaksi kautta USA:n presidenttinä istuva Obama paljastui sudeksi lammasten vaatteissa:
- Obama on sotinut pidempään kuin kukaan edeltäjistään:
että Yhdysvallat pudotti 26 171 pommia eri valtioiden alueelle vuonna 2016. Tämä tekee lähes kolme pommia vuorokauden jokaisena tuntina, seitsemänä päivänä viikossa, vuoden jokaisena viikkona. Ja tämä ei varmaan ole edes koko totuus.
Eniten pommitettiin Irakin ja Syyrian aluetta Isisin tuhoamiseksi.
Pommituksia on ollut runsaasti myös Afganistanissa, Somaliassa, Pakistanissa, Libyassa, sekä Jemenissä.  Kaikki muslimienemmistöisiä maita.

Vuonna 2016 Yhdysvalloilla oli erityisoperaatioita (special operations) 138 maassa, mikä on yli 70 prosenttia kaikista maailman maista. Tämä merkitsee 130 prosentin sotatoimiin lisäystä Bushin hallinnon ajoista.

Presidentti Eisenhower varoitti jo –60 luvulla Amerikkaa ja muuta maailmaa USA:n mahtavasta sotakombinaatista. 
Päivänselvää, ettei nykyistä tuhokapitilistista maailmaa hallita ilman mahtavia asevoimia ja poliisivaltion pelisääntöjä.  Ainuttakaan USA:n presidenttiä ei valita ilman pienen raha- ja valtaeliitin taustatukea.

Trumpin valinta USA:n presidentiksi oli varmasti amerikkalaisten protesti koko mädäntynyttä systeemiä vastaan.  
Kansa halusi sirkushuveja ja tositv-sankarin, joka näyttää pyllistelevän entiselle valtakoneistolle.
Totuus paljastui vasta, kun Trumpin hallinnon sisäpiirin valinta oli tehty.
Trumpin taustavoimilla on  tiivis yhteistyö kenraaleihin ja sotakombinaattiin.  Trump antoi Pentagonille kuukauden aikaa keinoihin Isiksen ja terrorismin kukistamiseksi.

Samalla Trumpin uusi hallinto pyrkii avoimesti ohittamaan liittovaltion byrokratian, kongressin ja tekemään ilmeisen vallankaappauksen.

Myös Trumpin vastaiset mielenosoitukset ovat lisääntyneet kaikkialla.
Onko Trumpin taktiikkana vain ajaa kahtia jakautunut maa lähes sisällissotaan ? Ei se ole ensimmäinen, eikä viimeinen kerta, kun kurjistuva yhteiskunta hallitaan sotilasvallankaappauksella ja entistä julmemmilla
pelisäännöillä.

USA ei ole koskaan ollut demokratia.
Se on maailman totalitaarinen sotilasmahti, jonka presidentit ovat vain nukkevaltiaita. Presidenttien vaalikampanjoitten rahoittajat ja näitten yhteydet paljastuvat todellisiksi vallankäyttäjiksi.

Maailma on tottunut shokkioppimiseen USA:n vallanvaihdon yhteydessä ?
- Kukapa ei muistaisi sitä kansallista ja kansainvälistä shokkia, kun uutisoitiin, että syyskuun 11. iskussa Trade Centeriin oli vahingossa syöksynyt pienkone ?
- Ei kukaan halunnut uskoa, että kaksi matkustajakonetta voisi ajaa päin pilvenpiirtäjää ?
Ainoastaan presidentti Bush älysi, että taustalla oli muslimien salaliittoattentaatti ja Irakin ydinaseet terrorisoivat pian Yhdysvaltoja.
Bushin hyökkäys Irakiin eurooppalaisten liittolaisten tuella paljasti sitten,  että amerikkalainen tiedustelu oli pettänyt täysin;  ettei Irakissa ollutkaan ydinaseita, vaan siitä tehtaisiin amerikkalaisten uusi öljyreservaatti.

Obaman kauan jatkuneet pommitukset muslimimaihin ovat aiheuttaneet
vastatoimet, muslimien vastahyökkäykset.
Kun kriisejä ei ole ollut tarkoituskaan ratkaista diplomaattisesti tai sotarikoksia tuomita missään tuomioistuimissa väkivallan kierre
ja ääriliikkeitten vastarinta on voimistunut.

Trupin asettama porttikielto heti virkaanastujaisten jälkeen 7:n muslimimaan kansalaiselle ja näiden boikotointi USA:han on kuin avoin sodanjulistus ?
Onko Trumpin tarkoitus kuitata Obaman perintö ja jatkaa muslimien pommittamista entistä järeämmin ? 
Onko Irakin jälkeen Iranin vuoro ?

Yksikään valtio ei haastanut USA:ta ja sen liittolaisia laittomasta hyökkäyksestä Irakiin. 
Yksikään valtio tai kansalainen ei uskalla haastaa Trumpia oikeuteen, tai jos uskaltaa, Trump erottaa tuomarin.

Maailmaa johtaa nyt äärimmäisen harvainvaltainen väkivaltakoneisto,
jolle kukaan ei mahda mitään…

Koko maailman poliittinen järjestelmä on umpikujassa, kun sen oikeusjärjestelmät ovat pettäneet ja asevoimat sanelevat ihmiskunnan kohtalon.








Ei kommentteja: