keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

ERT - yhtiövalta Euroopassa yhtä Pekingin ankkaa

Nykymeno on sitä miten ukot kertoo, sen mukaan akat osaltaan päättää ja niin sitten mennään päin mäntyä ! - eipäs kun kohti KIINAAAAAA SIPERIAN KAUTTA ?????


Eva : kriisi voi johtaa kiinalaiseen kapitalismiinEVA pitää mahdollisena, että maailma nousee nykyisestä taantumasta joko Aasian tai Yhdysvaltojen vetämänä.

Kiinalaista kapitalismia -skenaariossa Kiina ja Intia nostavat maailmantalouden pois taantumasta. Maiden taloudellisen merkityksen kasvaminen lisää myös niiden poliittista valtaa. Voittajia ovat myös öljyn hinnannoususta hyötyjät, kuten OPEC-maat, Venäjä ja Norja.

EVA:n mukaan tämä tarkoittaa kapitalismia ilman demokratiaa. Kehitys hyödyttää erityisesti Kiinan vaurastuvaa keskiluokkaa, joka on kiinnostunut puhtaasta ilmasta ja talouskasvusta.

Kiina-malli ajaa Suomen rakennemuutokseen

Kiina-vetoinen talousjärjestelmä pakottaa Suomen suureen rakennemuutokseen, EVA hahmottelee. Perinteinen teollisuus kärsii, mutta Aasian kasvuun mukaan pääsevät koulutus- ja asiantuntijapalveluyritykset menestyvät.

Aasia-vetoista kasvua helpompi on Suomen kannalta Länsi luo nahkansa -skenaario.

Siinä Yhdysvaltojen talous toipuu ensimmäisenä ja vetää Euroopan mukaansa. Vuonna 2013 taantuma näyttää jo kauneusvirheeltä, EVA visioi. Suomi selviää kriisistä vähällä, kunhan se oppii kaupallistamaan innovaatioita.
Länsi-vetoinen toipuminen lisää Kansainvälisen valuuttarahasto IMF:n, Maailmanpankin ja G20-maiden roolia. Tuottavuus kasvaa, kun työ ja vapaa-aika sovitetaan yhteen entistä tiiviimmin.
EVA:n mukaan skenaario vahvistaisi myös eettistä kapitalismia.

Blokkien taisto vai elvytyksen epäonnistuminen?

EVA:n mukaan talouskriisi saattaa myös päättyä blokkien taistoon tai elvytyksen täydelliseen epäonnistumiseen.
Blokkien taisto -skenaariossa valtiot turvautuvat protektionismiin ja eristäytyvät.
EU:n ja Yhdysvaltojen suhteet viilenevät. Venäjä vahvistuu ja Kiina ajautuu sisäisiin ongelmiin työttömyyden, muuttoliikkeiden ja mielenosoitusten saattelemana.
Vientivetoisen Suomen talous yskii, mutta EU:n ja Venäjän markkinat vetävät. Perinteinen paperi- ja selluteollisuus kokee renessanssin.

Stimulus ja romahdus -skenaariossa talouskriisi synkistyy syväksi lamaksi, kun elvytystoimet epäonnistuvat.

Itäisestä Euroopasta ja Yhdysvalloista käynnistyvä luhistuminen suistaa koko reaalitalouden. Seuraa joukkoirtisanomisia, massatyöttömyyttä, levottomuuksia ja väkivaltaisia yhteydenottoja.
EVA:n mukaan kolmas maailmansota tuntuu kurkkivan nurkan takana vuonna 2020, jos tämä skenaario toteutuu.
Suomessa skenaario ruokkii protektionismia, nationalismia ja ääriliikkeitä.

http://www.taloussanomat.fi/kansantalous/2009/03/26/eva-kriisi-voi-johtaa-kiinalaiseen-kapitalismiin/20098009/12

Eu on kapitalismi ilman demokratiaa. Kiinan kapitalismi nurkan takana asettaa entistä pahemmat rautakalterit kaikille ihmisoikeuspyrkimyksille !

Eurovaalit on tulossa ja persuille odotetaan rötkälevoittoa, jota hehkuttaa jo koko Suomen media ! Eikä syyttä, persut on keponen vaihtoehto epädemokraattiselle Suomelle ! Ei väliä jos porvaripuolueista kepu saa rökäletappion ! Soini on vankka EU kannattaja, joka haluaa Suomen Natoon !
Suomessa on totalitaarinen yksipuoluiejärjestelmä ilman mitään todellisia vaihtoehtoja nurkan takana odottavalle Siperian matkalle !

Onko iloisia matkaanlähtijöitä ?

Euro, yhtenäinen valuutta, on tuonut vakautta sen käyttöönottaneiden maiden talouteen Nyt talouskriisin aikana se on todettu Islannissa ja Virossa, joissa olisi halukkuus siirtyä euron käyttöön. Myöskin Ruotsissa on kansan enemmistö aiemmasta poiketen euron kannalla. Millähän perusteilla Suomen asema olisi parempi EU:hun kuulumattomana markkavaluutallaan ja mikä sen arvo olisi maailmalla? No oltaisiinpahan itsenäisiä ja itsepäisiä. Kyllä EU-vastaisuuden perustelut ovat lillukanvarsissa.(aapee 20.04.2009 09:19)

Jos aapee kykenee ennakoimaan tulevaisuutta paremmin kuin uuslipsujen EVA ( = elinkeinoelämän valtuuskunta ), niin mikä on aapeen ase maailmantalouden nykyiseen romahdukseen ? Kiinan moottorit vain USA:n ja Naton aloittama kolmas PUOLUSTUSmaailmansota turvamaan lähi-idän öljyt ja maakaasut vain eurostoliitolle ? - Naton Jassm ydinkärjin ?
<
- anna mun kaikki kestää aapee ? - on lupa myös käyttää omaa järkeä eikä mehustella lillukanvarsia, joilla uuslipsujen porvarit syöttää vain ankkoja ?

Blokkien taisto vai elvytyksen epäonnistuminen?

EVA:n mukaan talouskriisi saattaa myös päättyä blokkien taistoon tai elvytyksen täydelliseen epäonnistumiseen.Blokkien taisto -skenaariossa valtiot turvautuvat protektionismiin ja eristäytyvät. EU:n ja Yhdysvaltojen suhteet viilenevät. Venäjä vahvistuu ja Kiina ajautuu sisäisiin ongelmiin työttömyyden, muuttoliikkeiden ja mielenosoitusten saattelemana.Vientivetoisen Suomen talous yskii, mutta EU:n ja Venäjän markkinat vetävät. Perinteinen paperi- ja selluteollisuus kokee renessanssin.

Stimulus ja romahdus -skenaariossa talouskriisi synkistyy syväksi lamaksi, kun elvytystoimet epäonnistuvat. Itäisestä Euroopasta ja Yhdysvalloista käynnistyvä luhistuminen suistaa koko reaalitalouden. Seuraa joukkoirtisanomisia, massatyöttömyyttä, levottomuuksia ja väkivaltaisia yhteydenottoja.
EVA:n mukaan kolmas maailmansota tuntuu kurkkivan nurkan takana vuonna 2020, jos tämä skenaario toteutuu. Suomessa skenaario ruokkii protektionismia, nationalismia ja ääriliikkeitä.


http://www.taloussanomat.fi/kansantalous/2009/03/26/eva-kriisi-voi-johtaa-kiinalaiseen-kapitalismiin/20098009/12

Uuslipsut, - myös aapee, pelkää protektionismia ja nationalismia kuin ruttoa, koska ne perustuvat demokratiaan eikä totalitaarseen yksipuoluekapitalismiin pääomien, ihmisten ja tavaroiden vapaana ylikansallisena liikkumisena ! - Vai olenko väärässä ?

Kaikkein tärkein kysymys kuuluu nyt : kenelle olemme menettäneet itsenäisyytemme ?
Miksi Suomi velkaantuu ja kenelle ?

Maailma muuttuu tiuhaan tahtiin, mutta muuttuuko se luonnollisesti omalla painollaan, vai ohjataanko sitä jotain meille tuntematonta päämäärää kohti? Jos näin on, täytyy suunnitelmia kehitellä yleisöltä salassa ja näin vääristyy yleinen käsitys maailmasta.

”Nykyisin pyrkii kansainvälinen pääoma sitomaan poliitikkojen ja myös kansalaisten käsiä ottamalla sopimuksin kontrolliinsa yhä useampia yhteiskunnan osa-alueita, mikä lopulta johtaa velkaantumiseen josta ei enää pääse irti. Pankkieliitin suunnitelmissa on siis luoda valtioille ongelma, taloudellinen romahdus. Sen jälkeen ovat valtiot täysin kansainvälisen pankkieliitin armoilla.

Alueet, joista pankkieliitti on ensisijaisesti kiinnostunut, ovat vesihuolto, sähkölaitokset ja lämpötuotanto. Myös koulut, sairaalat ja huoltotoiminta ovat listan kärkeä. Samoin puuta kasvavat maa-alueet ja kaikki infrastruktuuri.

Tämän kaiken on pankkieliitti jo toteuttanut Argentiinassa, jossa kansa ei enää omista juuri mitään. Valtaosa on kansainvälisen pääoman omistuksessa tai kontrollissa.

Jotta välttyisimme Argentiinan kohtalolta, tulisi meidän pitää tiukasti kiinni vielä hallussamme olevasta varallisuudesta ja sen myötä omasta tulevaisuudestamme. Meidän kimppuumme tullaan hyökkäämään monilla eri osa-alueilla ja kahden tärkeimmän suhteen olemme jo menettämässä otteemme, nimittäin ruuan ja energian.

Omavaraisuutemme vähenee molempien suhteen kaiken aikaa. Esimerkiksi EU:n tavoitteena oleva maataloutemme alasajo lisää riippuvuuttamme elintarvikkeiden tuonnista ja vähentää mahdollisuuksiamme valvoa sen laatua. Se on käsittämätöntä, koska siinä kuolee samalla elintärkeä ammattikunta, jonka korkeatasoista osaamista ei ehkä koskaan enää voi saada takaisin.

Meidän tulisi uudelleen oppia ymmärtämään mitä raha todellisuudessa on. Se kun on juuri se väline, jolla yhteen liittynyt taloudellinen pankkiirien eliitti toivoo saavansa maailman haltuunsa ja se tapahtuu romahduttamalla valtioiden taloudet. PPP, eli Public-Private Partnership, on keino joka nopeuttaa tätä tavoitetta. Silloin ovat valtiot siinä tilanteessa josta Napoleon Bonaparte jo aikoinaan varoitti: Kun Hallitus tulee riippuvaiseksi yksityisistä pankeista, silloin pankit kontrolloivat asioita, eivät kansan valitsemat johtajat.
Ote:
Sven-Olof Jakobsson : Salainen asiakirja

" käsi joka antaa, on aina ylempänä kättä joka ottaa vastaan. Suurpääoma ei koskaan ole tuntenut isänmaallisuutta eikä kunniallisuutta "

Salainen asiakirja :

The Committee of 300, eli Kolmensadan Komitea,

muodostuu nimensä mukaisesti kolmestasadasta miehestä, joista jokainen tuntee toisensa ja jotka eivät koskaan ole pettäneet toisiaan. Kolmesataa miestä on vuodesta 1728 päättänyt mannermaan kohtaloista. Ryhmällä oli tärkeä vaikutus mm. Kansainliiton syntymiseen, mikä oli ensimmäinen konkreettinen yritys muodostaa ikään kuin vaivihkaa maailmalle keskitetty hallitus. Uusi yritys myöhemmin synnytti YK:n. Kolmensadan Komitea on uskomattoman kiinteä oligarkia, jonka keskinäinen luottamus on pysynyt rikkumattomana koska se aina on etsinyt seuraajansa omasta ympäristöstään.

Kolmensadan Komiteaa voidaan pitää kaikkien nykyisten salaseurojen äitinä. Siitä on ajan saatossa eriytynyt lukuisa määrä uusia ”varjohallituksia”, kuten Bilderberg-ryhmä, Trilateraalinen komissio, Rooman Klubi, RIIA, CFR, jne, joita Pyöreä Pöytä tavalla tai toisella kontrolloi. Yhdessä ne muodostavat erittäin tehokkaan verkoston ja merkittävän osan tulevaa maailmanhallitusta, jonka vaikutus eri maiden tapahtumiin on jo nyt monin verroin suurempi kuin kansanvaaleilla muodostettujen hallitusten.

Bilderberg-ryhmä

Maailman kehitystä ohjaavat eri vaikutusvaltaisten tahojen yhteiset intressit. Kun korkeassa asemassa olevat eri kansojen päättäjät kokoontuvat salaiseen neuvonpitoon, seuloontuvat ideat ja ajatukset sellaisiksi poliittisiksi strategioiksi jotka parhaiten palvelevat kunkin tahon toiveita.
Näissä kokouksissa muodostetaan siis tuleva yleinen mielipide ja kehitellään myös se tapa, jolla saadaan kansa se hyväksymään. Sen vuoksi tarvitaan mukaan myös koko mediakoneisto sekä eri poliittisten puolueiden, ammattiyhdistysten ja tutkimustoiminnan edustajat. Niin kutsuttu Bilderberg-ryhmä on väkevä esimerkki salaseuroista jotka maailman kehitystä ohjaavat.

Vuodesta 1954 on toistasataa maailman vaikutusvaltaisinta vallanpitäjää kokoontunut muutaman päivän mittaiseen huippusalaiseen neuvonpitoon eri puolelle maailmaa. He muodostavat tämän Bilderberg-ryhmän, johon kutsutaan ainoastaan riittävän korkeassa asemassa olevia henkilöitä yhteiskunnan kaikista vaikutuspiireistä. Yleensä vain miehiä, mutta poikkeustapauksissa myös naisia, joilla on globaali näkemys ja kansainvälistä kokemusta. Yli kolmekymmentä suomalaistakin on osallistunut näihin kokouksiin, tekemättä kuitenkaan minkäänlaista selvitystä kokouksissa käsitellyistä asioista, vaikka monet ovat osallistuneet niihin yhteiskunnan varoin ja muutamat heistä jopa useamman kerran.

Monet länsimaailman johtajista ovat tulleet Bilderberg-ryhmästä. Esimerkiksi jokainen Englannin pääministeri on osallistunut kokouksiin viimeisen 30 vuoden aikana, samoin moni Yhdysvaltain presidenteistä. Bilderberg-ryhmän vaikutusvallasta näissä yhteyksissä kertoo varsin hyvin tapaukset Bill Clinton ja José Manuel Barroso. Clinton kutsuttiin ryhmän salaiseen kokoukseen Saksan Baden-Badeniin vuonna 1991 ja vuonna 1992 tuli hänestä yllättäen USA:n presidentti.

Vuonna 2003 sai puolestaan tuntematon José Manuel Durao Barroso kutsun Bilderbergien kokoukseen Ranskan Versaillesiin ja jo seuraavana vuonna tuli hänestä, vähintään yhtä yllättäen, EU:n pääsihteeri. Sattumiako? Tuskin, sillä Bilderberg-ryhmän mahtavat pankkiirit ovat kontrolloineet johtajiamme USA:ssa ja Euroopassa ja muuallakin maailmassa jo pitkän ajan kuluessa. Olihan myös Euroopan Unioni Bilderberg-ryhmän aikaansaannos.

Kaikkiaan on Bilderbergeillä kolme päätavoitetta: uusi kansainvälinen talousjärjestys, uusi poliittinen järjestys ja uusi uskonnollinen maailmanjärjestys.

Matkan edistymistä kohti keskitettyä maailmahallintoa kehui vuonna 1991 Bade-Badenin kokouksen avauspuheessaan David Rockefeller seuraavasti:

”Olemme kiitollisia kaikille merkittäville julkaisuille, The Washington Postille, The New York Timesille, Time-lehdelle ja monille muille, joiden johtajat ovat osallistuneet kokouksiimme ja pysyneet vaiti jo melkein 40 vuotta. Olisi ollut mahdotonta kehittää suunnitelmaamme maailmalle, jos olisimme joutuneet alttiiksi julkisuuden kirkkaille valoille. Mutta maailma on nyt hienostuneempi ja valmiimpi marssimaan kohti maailmanhallitusta.

" Älyllinen eliitti ja maailmanpankkiirien ylikansallinen täysvaltaisuus on todellakin suositeltavampaa kuin kansallinen itsemääräämisoikeus, jota on toteutettu menneinä vuosisatoina.”

Trilateraalinen Komissio

Bilderberg-ryhmän kokouksessa vuonna 1972 Belgian Knokkessa esitti pankkiiri David Rockefeller Trilateraalisen Komission perustamista.

Komission oli tarkoitus koostua kutsutuista jäsenistä, Bilderberg-ryhmän tavoin, jotka tulevat Pohjois-Amerikasta, Euroopasta ja Japanista. Siitä johtui nimen viittaus kolmeen. Kokous valtuutti Rockefellerin toteuttamaan suunnitelma, jonka tueksi esitettiin mm. seuraava lausunto:
”Yhteisöt ja niiden johtajat useimmissa maissa elävät maailmankäsityksessä, joka koostuu erillisistä valtioista. Heidän on vaikea ajatella globaalisti ja ymmärtää valtioiden riippuvuus toisistaan. Liberaali lähtökohta, jossa nähdään politiikka ja talous erillisinä, on vanhentunut. Talouteen liittyvät kysymykset ovat keskeisiä modernissa politiikassa.”

Itse asiassa on Komission päätavoite ohjata kansainvälistä tapahtumaa suojatakseen ja lisätäkseen eliitin etuja mainituissa maanosissa, mikä on vahvistanut ylikansallisten yritysten valta-asemaa maailmalla. Niiden johtajat ovat jo tasavertaisia neuvotteluosapuolia valtioiden päämiesten kanssa, mikä on uhka niille valtioille jotka korostavat kansallisuuttaan ja haluavat sulkea rajansa kansainväliseltä kaupalta eivätkä anna kansainväliselle rahalle pelitilaa omissa maissaan.

Trilateralistit kokevat siis valtioiden rajat esteenä kaupalleen ja sanovatkin näin:
”Maailma on kasvanut niin monimutkaiseksi järjestelmäksi ja ongelmat moninkertaistuneet sellaisella vauhdilla, ettei tavallisen ihmisen näkemys ja päätöskyky riitä niitä hallitsemaan. Siksi ovat trilateralistit ottaneet vapaaehtoisesti johdon kohdatakseen lisääntyvät ongelmat tavoitteenaan tieteellisin keinoin käsitellä maiden molemminpuolista riippuvuutta kaikkien parhaaksi.” Itse asiassa ehdotetaan tässä riippuvuuteen johtavaa strategiaa!


Riippuvuuden aikaansaamisessa näkyy myös strategian päätavoite. Kansainvälisellä tasolla pitäisi trilateraalijohtajien laatia säännöt standardisoinnille ja menettelytavoille, mikä toisi kasvavalla vauhdilla lisää eri maiden eliittiä johtoryhmään, toisin sanoen, olemaan mukana toteuttamassa päätöksiä tehtyjen sääntöjen puitteissa. Seurauksena olisi, että kansainväliset päätökset tulisivat yhdenmukaiseksi ja yhtäpitäväksi kokonaisuudeksi sen sijaan, että ne toimisivat toisiaan vastaan. Tämän toteuttamiseksi on tehty työtä jo vuodesta 1973.

Tämä merkitsee, että poliittinen järjestelmä valtiollisella tasolla kovertuu yhä enemmän ja jää vain näennäisdemokratiaksi. Uudet johtajat keräävät vähitellen valtaa globaalilla tasolla ja ”eliitti”, joka on luopunut oman valtion ajatuksesta, istuu salaisissa kokouksissa suunnittelemassa uutta maailmanjärjestystä. Näihin suunnitelmiin eivät kansat enää ota osaa vapaissa demokraattisissa vaaleissa.

Trilateralistien mielestä etenevät suunnitelmat kuitenkin kiusallisen hitaasti ja erityisen huolissaan he ovat ristiriidasta realismin ja jatkuvan riippumattomuuden kuvitelman kesken, joka edelleen vaivaa suurta osa EU-jäsenvaltioiden hallituksia. Jotta olisimme trilateralisteille mieliksi, olisi meidän siis luovuttava kansallisuudestamme ja ennen pitkää myös kielestämme. Olisimme vain eurooppalaisia, EU-kansalaisia matkalla kohti lopullista päämäärää, maailmankansalaisuutta.

Rooman Klubi

Rooman Klubin toiminta on melko avointa, vaikka monet sen jäsenistä ovat mukana myös salassa toimivissa järjestöissä. Ehkä juuri sen vuoksi ovat monet sen ajamat tavoitteet yhteneväiset mm. Bilderberg-ryhmän ja Trilateraalisen Komission kanssa.

Rooman Klubi on ottanut tärkeimmäksi tehtäväkseen väestönkasvun rajojen seuraamisen. Sen ajatuksena on ollut, että köyhyys ja poliittinen epävakaus kolmannessa maailmassa aiheutuvat siitä, että ihmiskunta on lähestymässä ekologista luhistumista ylikansoituksen ja niukentuvien elintarvikevarojen seurauksena. Klubin mielipide onkin, että harvat ja valistuneet ottaisivat kontrollin tilanteesta.

Rooman Klubin vaikutusvallalla tilasi Jimmy Carterin (TC) hallitus 24. heinäkuuta vuonna 1980 Trilateraaliselta Komissiolta aihetta käsittelevän raportin, joka voimakkaasti levitti ympäristöajattelua. Tutkielma nimeltä Global 2000 piirsi hyvin pelottavan kuvan maailman tulevaisuudesta, suunnaton liikakansoitus, raaka-aine- ja elintarvikepula ja ympäristöuhka, joka vaatisi ainakin 170 miljoonan ihmisen hengen vuoteen 2000 mennessä. Kuukautta myöhemmin ilmestyi toinen raportti, Global Future A Time to Act, jossa esitettiin joukko toimenpiteitä joilla kohdata esitetty kriisi. Listan ylimpänä oli syntyvyyden säännöstely sterilisoimalla ja muilla keinoin. Samalla esitettiin, että tieteellisen kehityksen ja tekniikan siirtoa kehitysmaihin pitää jarruttaa. Cyrus Vance, joka oli Jimmy Carterin ulkoministeri ennen Edmund Muskieta, oli mies joka tilasi molemmat raportit ministerikautenaan. Hän istui luonnollisesti myös molempien raportti-komiteoiden puheenjohtajana.

Mielenkiintoista on nostaa esiin ne kasvot ja voimat jotka ovat kirjoittaneet Rooman Klubin ja edellä mainitut kaksi amerikkalaista raporttia. Silloin huomataan, että kyseessä ovat samat poliitikot, pankkiirit, akateemikot ja teollisuusomistajat, jotka tukevat ja edistävät sitä politiikkaa jota harjoittaa eliittijohtoinen Kansainvälinen Valuuttarahasto (IMF) ja Maailmapankki, jotka puolestaan ovat vastuussa miljoonien ihmisten kuolemasta, nälästä ja kärsimyksestä.

Eräs Global 2000-raportin alullepanijoista oli Robert McNamara, Maailmanpankin entinen presidentti, jonka politiikka on aiheuttanut suunnatonta ympäristötuhoa ja kuolemaa kolmannessa maailmassa. Nyt on Maailmanpankin johtoon asetettu sotahaukkana tunnettu Paul Wolfowitz.

" ....käsi joka antaa, on aina ylempänä kättä joka ottaa vastaan. Suurpääoma ei koskaan ole tuntenut isänmaallisuutta eikä kunniallisuutta "
ERT - Euroopan yhtiövalta

European Roundtable of Industrialists (ERT) on eurooppalaisen yhtiövallan yhteistyöorganisaatio.

ERT:llä on kaikkein tärkein rooli Euroopan Unionin päätöksenteossa. European Roundtable of Industrialists (ERT) on eurooppalaisen yhtiövallan merkittävin yhteistyöorganisaatio.

ERT koostuu suurten eurooppalaisten yhtiöiden johtajista. ERT:n vaikuttajia ovat mm. Jorma Ollila.

ERT on uuslibsujen lippulaiva : yksityistäminen, kaupan vapauttaminen ja eurooppalaisen teollisuuden kilpailukyvyn parantaminen ovat ERT:n vaatimuksia. Vastoin virallista parlamentaarista valtaa EU:ssa puuhaillee nyt suurteollisuuden lobbarit, piraatit, jotka varmistavat, että ERT:n suurteollisuus saa sen mitä se vaatii !

ERT:n rooli EU:n politiikan suunnan määrittelijänä on merkittävä. Niin Maastrichtin sopimuksessa kuin EMU:ssakin sen piraattilippu on korkeimmalla, koska siten se on vallannut koko globalisaation finassijärjestelmän ja noussut kaiken demokraatisen ja parlamentaarisen kontrollin yläpuolelle !

Kiltti, poliittisen kierrätyksen läpikäynyt entinen EU - komissaari saa paikan helposti ERT:in pyöreästä pöydästä, sillä ERT syöttää vain kansalta kynittyjä ankkoja !

ERT pitää yllä suurteollisuuden kilpailukykyä ja EU:n kansainvälistä kilpailukykyä, joka nyt on siirtynyt halvan ja ihmisoikeuksista piittaamattoman työvoiman perässä Kiinaan !

Eipä siis ihme, että Vanhasellekin syötetään Kiinan vierailulla Pekingin ankkaa paksuina paloina. Yhtä pitkät liehustelun liepeet taisi tulla Kiinan reissun mukana verhokankaisiinkin ?

Markkinat päättävät ERT:n oppien mukaan ensisijaisesti suurteollisuuden tarvitsemasta enegiasta ja ilmastomuutoskin ratkaistaan vain suurteolisuuden tarpeista :- hiili korvataan ydincvoimalla, vaatii ERT:n opit, samalla kun loputkin irtorasvat ankoissa paistetaan !

Tärkeintä, että maailman rikkaimpien omistajasukujen valta lisääntyy, jonka epädemokraattiselta perustalta tarvitaan yhä suurempaa talouskasvua ja entistä suurempia sotavoimia kansakuntien alistamiseksi maailman mahtavimmalle ahneudelle - rahan vallalle - ilman mitään demokraattisia periaatteita.

- EU:n tarkoitus on hävittää demokratian rippeetkin !
- Suomen EU-hallitus, eduskunnan johtama YLE, samoin kuin Suomen muu media on täysin kyvytön arvioimaan kansallista ja kansainvälistä globalisaation hintaa, saatikka koko katastrofia ihmiskunnalle ja luomakunnalle, eikä Suomessa kyetä enää edes järjestämään demokraattisia vaaleja !
- Suomi on edelleenkin kiltti ERT:n ja Ollilan jo kynimä ankka, josta hyvästä työstä Ollila palkittiin ERT:n ylimpään kastiin ?
- Väliäkö sillä, että Ollin oppirahoista kansalle jäi vain yhäkin kalliimmiksi käyvät kynityt kanat ja ankat, valtava ja yhäkin lisääntyvä velkataakka, sillä ERT:n ydinoppi on hallita velkaannuttamalla ?
- juuri siksi taistelu Suomen Itsenäisyydestä jatkuu !!!!


Europarlamenttivaalit lähestyvät ja puolueet asettavat ehdokkaita ! Oppositiota ei ole ja vaalituet EU-parlamenttivaaleissakin maksetaan valtion varoista tai lobbbausryhmiltä vain EU:n kannattajille vasemmalta oikealle !
Aivan sama äänestääkö vai jättääkö äänestäömättä - koska lopputulos on sama : kaikki äänet ERT:lle !
- jestas ?
- Vai ollaanko sittenkin voiton puolella demokratisoitumispyrkimyksissä, jos vallataan ERT:n piraattilaivasta oma markka takaisin ?
- tosin valtavasti hävinneenä , mutta Ollin oppirahat maksaneina ? ?
- Suurpääoma ei tunne isänmaallisuutta eikä tunnusta kansallisuutta ?
- myydäänkö lisää maita Venäläisille vai Kiinalaisille vai Naton tukikohdiksi ?
- Vai turvataanko tulevaisuus myös omille lapsillemme ? - Suomalaisille ?

http://www.ksml.fi/mielipide/keskustelu/suomen-itsen%C3%A4isyys-on-palautettava/417774?pgNro=2Ei kommentteja: