torstai 3. maaliskuuta 2022

Nato hajotettava

 
22022022  - valtava kosminen muutos? 
Pluto on tuhon ja uudestisyntymisen planeetta. Sen kierto on hidas ja se vaikuttaa moniin sukupolviin. Pluto palaa 22.02.2022 yhtymään USA:n kartalla. Aiemmin tämä sama tapahtui 248 vuotta sitten 4.7.1776, kun Amerikka syntyi. Luvassa on nyt valtavia muutoksia, jotka vaikuttavat koko planeettaan.
Samaan aikaan vanhan 3D maailman rakenteet ovat hajoamassa. Koko maailma on poliittisessa ja taloudellisessa umpikujassa. Entisellä ajattelulla ei selvitä.

Vanhan on tuhouduttava, sitä ennen ei uutta synny. Mutta, kuten olemme huomanneet vanha ei väisty ilman taistelua. Ihmisten vapautumistahto rankasta globaalista totalitarismista on synnyttänyt massaliikkeitä ja convoy-tapahtumia ympäri maailmaa. Maailmaa hallitseva pieni eliitti on herännyt murskaavaan vastarintaan. On aika myös Rauhanliikkeen herätä!

Uuden rauhan ajan, kultaisen ajan syntymistä on ennakoitu kosmisella tarkkuudella. Elämme nyt siirtymävaihetta. Vanha maailma on jäämässä taakse ja uusi syntymässä. Synnytystuskat on hirmuiset.

Eurooppa on aloittanut uuden tuskallisen sodan Ukrainassa. Sotarummut pärisevät, kun ihmiskuntaa tuuditellaan uuteen sotapsykoosiin koronapsykoosin jälkeen. Sama pelkoon perustuva joukkopsykoosi agitoitiin jo ensimmäisen ja toisen maailmansodan aikoihin. Miljoonat kuolivat järjettömissä sodissa ja mitään ei vieläkään ole opittu?

Ukrainan sota on Venäjän ja Naton välinen konflikti.

Venäjä on ilmoittanut sen olevan jo ydinsota. Tuomiopäivän kello tikittää koko ihmiskunnalle  100 sekuntia vaille keskiyötä. Viimeinen hetki herätä, ennen kuin on liian myöhäistä. Koko ihmiskunta on ydinaseiden panttivanki draamassa, joka määrittelee koko sivilisaation kohtalon. Ydinsodan jälkeen ydintakatalvi?  Siihenkö ajaudumme?

Suomi muiden maiden tavoin on luvannut lähettää Ukrainaan aseapua ja on samalla ampunut omaan nilkkaan. Suomi Natokumppanina ei ole ratifioinut YK:n Ydinkieltosopimusta. Sota-agitaation seurauksena kansalaisten natokannatus on kasvanut. Suurin osa ihmisistä nielee valtamedian sotapropagandan valheineen. Valtamediaa seuraamalla saa takuuvarmasti sotaähkyn. Samaan aikaan Suomen hallitus ja presidentti Niinistö ovat kokonaan kadottaneet ja unohtaneet  Suomen naapuruussuhteiden historiallisen perspektiivin, jonka seurauksena Suomi on saanut  elää rauhan aikaa.

Niin paljon harmia, kuin presidentti Koivisto Suomelle aiheuttikin, hänen presidenttikaudellaan 1992 allekirjoitettiin ja ratifioitiin Venäjän kanssa Naapuruussopimus. Asiakirja on edelleen voimassa. Siinä vahvistetaan mm. talouden vapaus, lupaudutaan aseellisista uhkauksista ja voimakeinojen käytöstä luopumisesta, sekä sovitellaan ristiriitatilanteita käyttämällä rauhanomaisia keskusteluja. Entäs nyt?

Päättäessään osallistua Ukrainan ja Venäjän väliseen konfliktiin aseistajana Suomi on rikkonut kaikkia tämän sopimuksen keskeisiä osia. Kauppasotaa Venäjää vastaan on käyty vuosia. Valtamedia on käynyt jatkuvaa informaatiosotaa Venäjää vastaan. Venäjää on myös loukattu diplomaattisesti, kun Venäjän valtionjohdon viimeiset avoimet yhteydenotot ja kirjeet on torpattu. Nykyinen EU - globalistihallitus ja maan presidentti eivät ole rauhan asialla. Sotamateriaalia lähettämällä kasvatetaan aseellista konfliktia Venäjää vastaan, samalla kun jätetään kokonaan huomiotta maanpetokselliset ja kiinteät suhteet Natoon. Olemme liittoutuneet Venäjän vastaiseen rintamaan, mikä ei varmaan jää Moskovalta huomiotta. Venäjä joutuu nyt varautumaan koko 1300 km maarajaamme  varustautumalla Suomen kautta tapahtuviin hyökkäyksiin.

 
Nato hajotettava

Vladimir Putin on ilmoittanut moneen kertaan, ettei Venäjä tule hyväksymään Natoa ja sen aseita suoraan Venäjän rajoille.
Kun Neuvostoliitto hajosi, Nato ei kunnioittanut entisten Varsovan liiton maiden suvereniteettia, vaan laajensi pikkuhiljaa ohjustukikohtansa niihin. Naton laajentuminen on kärjistynyt Ukrainan tilanteen avoimeen sotaan ja selvää on, että diplomaattiset keinot on jo menetetty. Suurvaltakonfliktien seurauksena pienet maat jäävät jalkoihin ja  häviävät aina. Ukraina on käytännössä jätetty jo yksin. Sodan hinta on kaikille osapuolille pakotteineen ja vastapakotteineen raskas varsinkin Euroopassa, jossa EU on pelkästään USA:n satelliitti ja syyntakeeton kumileimasin.

Pluton paluu 22.02.2022 Yhdysvaltojen kartalle on uudestisyntymisen historiallinen kulminaatio. USA:n kohtalo on vaakalaudalla, koko maailman kohtalo on vaakalaudalla.
- Olisiko vihdoinkin aika lopettaa myös Nato ja sen nykyinen militaristinen sotahulluus?

Entäpä jos Neuvostoliiton hajottua myös Nato olisi hajotettu, ja sen ydinasetukikohdat häädetty pois Euroopasta?

Entäpä, jos Viro, Latvia ja Liettua olisivat jääneet harmaaksi vyöhykkeeksi Suomen, Ruotsin ja Tanskan kanssa? 
- Olisiko Euroopassa nyt Rauha?
- Varmaan olisi!

  
Ydinsodan uhka on nyt todellinen
 
 
 
Ukrainan sodan aikana Putin on määrännyt Venäjän ydinpelotteet korkeimpaan valmiustilaan vastauksena Naton vihamieliseen retoriikkaan. Emme ole enää tekemisissä hypoteettisen skenaarion kanssa. Kolmannen maailmansodan ydinuhka on todellinen.

Yhdysvaltojen hallinto on myös jo hyväksynyt ennaltaehkäisevän ydinsodan maailmanrauhan nimissä. Maailman turvallisuuden parantaminen on Yhdysvaltojen sotaopin perusta sotilaallisen operaation käynnistämiselle, joka johtaa ydintuhoon. USA:n Venäjää vastaan kohdistetut ydinuhat suunniteltiin jo ennen kylmää sotaa.  Ne muotoiltiin toisen maailmansodan aikana Manhattan projektissa, kun Yhdysvallat ja Neuvostoliitto olivat vielä liittolaisia. Salainen suunnitelma pommittaa 66 Neuvostoliiton kaupunkia julkaistiin syyskuun puolivälissä 1945  Japanin muodollisen antautumisen jälkeen.

Jos Yhdysvallat ei olisi päättänyt kehittää ydinaseita Neuvostoliittoa vastaan, ydinasekilpailua ei olisi tapahtunut. Myöskään Kiinan kansantasavalta ei olisi kehittänyt ydinvoimaa pelotekeinona Yhdysvaltoja vastaan.

Presidentti Joe Bidenillä ei ole edes hataraa käsitystä ydinsodan seurauksista. Bidenin hallinto on osoittanut 1,3 biljoona dollaria ydinaseohjelmaan, joka käynnistettiin ensimmäisen kerran Obaman aikana. Ydinsodasta on tullut monen miljardin dollarin hanke. Kyseessä on ydinsodan yksityistäminen, joka täyttää Yhdysvaltojen puolustusalan urakoitsijoiden taskut. Ydinaseiden käyttö Venäjää vastaan on nyt Pentagonin suunnittelupöydällä. Yhdysvaltojen ja Naton välisiä sotapelejä pelataan Venäjän rajoilla. Ensimmäistä ehkäisevää ydinhyökkäystä Venäjää vastaan ei ole poissuljettu.

Ns. Tuomiopäivän kelloa ylläpitävä The Bulletin of the Atomic Scientists on kertonut virallisessa lehdistötilaisuudessa varoituksen maailmalle: "Meidän tule vetäytyä tuhon kynnykseltä. Kello näyttää 100 sekuntia vailla keskiyötä. Ilman pikaista ja keskitettyä toimintaa katastrofaaliset tapahtumat voivat johtaa sivilisaation loppumiseen." 
Yleinen turvallisuustilanne sekä Yhdysvaltojen suhteet Kiinaan ja Venäjään ovat kireät. Kaikki ydinasevallat laajentavat ydinaseistustaan. Kiina pyrkii nostamaan pitkän kantaman ydinohjustensa määrää, samalla kun kehitellään jo hypersoonisia, ainakin viisinkertaisella äänennopeudella lentäviä ohjuksia, sekä satelliittien tuhoamiseen kykeneviä aseita.
 
EI ENÄÄ SOTIA! 
EI NYT, EI ENÄÄ KOSKAAN!

 
 
Katso myös: 

 

 

 

1 kommentti:

idenagagel kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.