maanantai 14. maaliskuuta 2022

Kaikki suurvallat sotarikollisia


"Elämme aikaa, jossa sodan, rauhan ja kriisin rajat ovat hämärtyneet. Kaikki voidaan aseellistaa: satelliitit, media, informaatio. Euroopan unioni on 27 maan ja 450 miljoonan asukkaan unioni. Meidän pitää käyttää tätä voimaa suojelemaan elämäntapaamme.

Sitä varten me tarvitsemme EU:n lisäksi jäsenyyden – täysjäsenyyden – myös puolustusliitto Natossa. Demokratiaa kannattaa puolustaa. Myös asein."  -kirjoittaa Elinkeinoelämän valtuuskunnan johtaja Emilia Kullas tänään Iltasanomissahttps://www.iltalehti.fi/politiikka/a/9a0fdbea-0c24-428b-8a16-0448383fa061

Näitä globalistien kansankiihottajia ja sota-agitaattoreita on nyt valtamedia täynnä, samalla kun rauhantekijät on vaiennettu. 

Sitä saa mitä tilaa?

On ihan todennäköistä, ettei ihmiskunta enää montaa vuotta näe. Emme ansaitse sitä. Syy ei ole fyysikoiden, jotka keksivät ydinpommin, eikä insinöörien, jotka sen rakensivat. Syy on ihan tavallisten pienten ihmisten, jotka kunnioittavat ja ihailevat valtaa. Heidän jokaisen sydämessä asuu pieni natsi: ”yksi kansa, yksi kieli, yksi johtaja”: EU, Venäjä, Kiina, USA, kaikki rikollisia. Jokainen suurvalta on rikos ihmisyyttä vastaan. Pienet valtiot ovat pienempiä rikollisia. 

Valtaa ei saa antaa koskaan kenellekään huutoetäisyyttä kauemmaksi. Valta turmelee aina, poikkeuksetta. Mitä enemmän valtaa, sitä nopeammin. Mutta tavallinen pieni, pelokas natsisydäminen ihminen ei tätä ymmärrä, vaan hän ihailee valtaa ja yhtenäisyyttä ja turvautuu aseisiin.

Siksi me tuhoudumme nopeasti. Kyseessä on voiman väärinkäyttö: teknologia kehittyy nopeammin kuin sivistys. Universumi on jo täynnä niiden kulttuurien raunioita, jotka eivät osanneet käyttää voimaa oikein. Nyt ydinsodan kynnyksellä näyttää ilmeiseltä, että myöskään me emme tule läpäisemään eloonjäämiskoetta?  Oikeudenmukaista - eikö totta?

 

 
 
Kiitos Sinulle ja Kiitos Kaikille niille Rauhanaktivisteille, jotka eivät ole vielä antaneet periksi Naton aseille ja sotilasliitoille! 

 

 


 


 

 

 

 

 

 


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitenkä me oikeen puolustamme elämäntapaamme EU:lla ja Natolla? Kehitysmaalaisia lappaa ovista ja ikkunoista ja Nato on sateenkaariliike. Ei ainakaan noi jutut liity mitenkään itseni, sukuni ja tuttavieni elämäntapoihin.

Anonyymi kirjoitti...

Huvittavaa tuo jankkaus, että "puolustamme omaa tai eurooppalaista elämäntapaa". Mitä se elämäntapa sitten nykyisin on? Ainakin kehitysmaalaisten massamaahanmuuttoa, lisääntyvää rikollisuutta, sairasta LGBT pervoilua, ääri feminismiä. Totta puhuen - mitä puolustettavaa näissä arvoissa nykyisin on??? Omasta mielestä ei yhtään mitään.