sunnuntai 16. tammikuuta 2022

Kansakunta kenraalien käsissä

 
Arjen sankari?
Sellainen on varmasti toimittaja, tietokirjailija Pentti Sainio, joka viimeisten 20 vuoden aikana on neljässä kirjassaan selvittänyt, kuinka kenraalit ovat suunnitelmallisesti vedättäneet poliitikkoja rahoituksen lypsämiseksi Yhdysvaltojen aseille. 
 
Sainion uusimman kirjan ”Kansakunta kenraalien käsissä” julkistamistilaisuus oli 10.12.2021. On valtava harmi, että kirjan julkistaminen tapahtui vain hetkeä ennen Suomen uusien F-35- hävittäjähankintojen julkistamista. Mutta parempi myöhään, kuin ei milloinkaan, sillä tämän tajunnan räjäyttävän teoksen arvo on sen dokumentaatio niistä salassa pidetyistä vehkeilyistä, joissa muutamat ministerit ja armeijan kenraalit eduskuntaa ja kansaa huijaten ovat ujuttaneet Suomea pikkuhiljaa jo vuosikymmenien ajan osaksi Yhdysvaltojen asejärjestelmiä ja intressejä. Käytännössä Suomi on jo Yhdysvaltojen ”rauhankumppanuusohjelman ja Naton kanssa solmitun isäntämaasopimuksen” seurauksena natoliittolainen, vaikkakin ilman virallista valtiosopimusta.

Laillista eduskuntakäsittelyä ei ole edes rauhankumppanuusohjelmasta, saatikka Naton kanssa solmitusta isäntämaasopimuksesta. Miten tämä on mahdollista?

Suomalainen ”maantapa” on upottanut kansakunnan pohjattomaan korruptioon. Sainion kirjan paljastukset ovat monen entisen ja nykyisen suomalaisen poliitikon ja kenraalin polttomerkki. Valtio- ja maanpetokset eivät vanhene koskaan. Edessämme on totinen paikka Suomen poliittisen konkurssipesän selvittämiseksi, jos aiomme välttyä suursodista Yhdysvaltojen liittolaisena ja saattaa maamme ja kansamme pettäneet poliitikot ja virkamiehet vastaamaan petoksistaan.

Kynttilänjalan korkeus ei määrää valon voimaa. Annettu sotilasarvo ei tuo mukanaan järkeä, muistuttaa Sainio, kun hän siteeraa Aleksander Suvorovia kirja alkulehdellä.

Naton, Yhdysvaltojen ja sen kumppanimaan Suomen yhteistyö juontaa juurensa Neuvostoliiton hajoamisen jälkeisiin vuosiin. Vuonna 1994 ”Rauhankumppanuus” (Parnership for peace, PFP) oli lähtölaukaus Suomen puolustusvoimien integroimiseksi osaksi Yhdysvaltojen sotilaallista imperiumia. Presidentti Bill Clintonin hallinto esitteli 1994 suunnitelmansa vaikutusvaltansa kasvattamiseksi Euroopassa. Kyseessä oli Rauhankumppanuusohjelma Pfp, jolla operaatiolla oli tarkoitus muokata eri maiden asevoimat yhtenäisiksi amerikkalaisten tarpeisiin. Ohjelma laajeni silloisen 16 valtion Naton nykyiseksi 30 maan liitoksi. Pfp- ohjelmalla haluttiin liittää Natoon entiset Neuvostoliiton Varsovan liiton maat, joista tärkein ja ratkaisevin oli Ukraina. ” Ukraina on koko idean kiinni pitävä voima. Olisi katastrofaalista jos Ukraina hajoaisi Venäjän vaikutuksesta tai Ukrainan sotaintoisten kansallismielisten vuoksi” Ukraina ei saisi jäädä Naton etulinjan väärälle puolelle.

Pfp - ohjelman kautta muodostettiin sitten Parp – ohjelma niille kumppaneille, jotka eivät ole vielä Naton jäseniä, kuten Suomi ja Ukraina. Nato julisti itse syksyllä 1994 Suomelle laatimansa ohjelman salaiseksi vuoteen 2024 saakka. Tämän hyväksyivät Suomen neuvottelijat, ensimmäisten joukossa Juhani Kaskeala. Eduskunta ja hallitus pidettiin pimennossa. Puolustusministeriön virkamiehet lobbasivat ohjelman eduskunnalle ”poliittisena aikomuksena”. Kenraalit itse tulkitsivat kumppanuussopimusta kuin valtiosopimusta, jota se ei ole.

Asiaa pääministeri Esko Aholta tivattaessa, hän totesi, että ”Suomen osalta eteneminen on tapahtunut täsmälleen suunnitelmien mukaisesti”. Ahon harhautus on varmaan yksi Suomen poliittisen historian röyhkeimmistä valheista, joilla eduskuntaa ja valtiosääntöä on halvennettu. Yhdysvallat ja sen ohjaama Nato saa kiittää pääministeri Ahoa uudesta, koko Eurooppaa ja Suomea koskevasta laittomasta turvallisuuspoliittisesta ohjelmasta. 
Ts. uusi ja nykyinen turvallisuuspoliittinen ratkaisu on ollut jo 27 vuotta eduskunnan ulkopuolella käsittelyä vailla, paitsi silloin, kun tarvitaan rahaa tai turvataan Yhdysvaltojen etua ja asehankintoja.

Myös edellisten Hornet - hävittäjien pommituskyky pohjautuu Naton kumppanuustavoitteisiin. Ja äskettäinen Hornetien vaihtaminen uusiin F- 35 hävittäjiin varmisti vain kenraalien halun hankkia uusia ohjuksia ja pommeja, vaikka Horneteilla oltaisiin tultu toimeen vielä 20 vuotta.

Suomen puolustusvoimista hyökkäysvoimat

Ulkoministeriön ja puolustusministeriön salaiset raportit paljastavat, että Naton Pfp- kumppanuus on suomalaisten ja amerikkalaisten virkamiesten yhteinen operaatio ja kaventaa suomalaisten itsenäistä päätösvaltaa. Pfp- operaation lopputulos on nyt lähes sama kuin Naton jäsenyys. Aho todisti, että enemmistöhallituksen päätöksissä demokratia voidaan kaataa yhden kansanedustajan toimesta. Vanhat, eikä uudetkaan kansanedustajat ole perillä kumppanuuden syntyhistoriasta ja puolustusministeri käy jo säännöllisesti Naton kokouksissa saamassa ohjeet ulkomailta. Eduskunnan syyntakeettomuus ja alennustila on häpeällistä.

Amerikkalaista käen munaa ydinsateenvarjon alla hautovista Suomen Yhdysvalloissa koulutetuista upseereista 65% kannattaa Natoa. Nämä maansa myyneet urhot ovat valmiita lähettämään poikamme ja tyttäremme ympäri maailmaa taistelutehtäviin, joissa puolustetaan vain Yhdysvaltojen intressejä, sillä ”ei pienellä kansalla ole juuri koskaan omaa sotaa, vaan pienen kansan sota on aina vankkurien vetämistä, isoisempien kaupankäynnin tulosta” niin kuin viime vuosisadan historiakin moneen kertaan opetti. Mutta mitään ei opittu? 
Taas pieni eliitti, puolustusministeriö ja pääesikunta sanelevat hävittäjähankinnan kaapin paikan puolustusministerille, ulkoministerille, valtionvarainministerille, pääministerille ja presidentille, jotka ovat pihalla kuin lumiukko itsenäisen Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikasta. Pahenevien perustuslakiloukkausten, valtio- ja maanpetosten jälkeen Suomi on antautunut ja miehitetty ilman ainuttakaan laukausta Yhdysvaltojen sotaharjoituksiin ja tarvittaessa ydinaseiden tukikohdaksi. Mutta mitäpä turhia murehtimaan? Tämähän on normaalia maissa, joissa yhteiskunta on osa asevoimia, eikä päinvastoin.

Suomen lähihistoria ilman riippumatonta perustuslakituomioistuinta on sysimusta

Keväällä 1918 pieni eliitti uhrasi Suomen kansalta salaa keisarillisen Saksan hallintaan. Saksalta toivottiin apua venäläisiä ja kapinaan nousseita suomalaisia vastaan. Saksan armeija otti komennon Suomessa. Eduskunta ei tiennyt siitä mitään.

Syksyllä 1940 pieni eliitti uhrasi Suomen salaa aseveljeyteen Adolf Hitlerin kanssa. Suomi hyökkäsi Saksan rinnalla Neuvostoliittoon kesäkuussa 1941. Eduskunta ei tiennyt uuden sodan valmistelusta mitään. NL murskasi Saksan ja Suomi pakotettiin rauhaan 1944 NL:n ja Iso-Britannian ehdoilla. Lopullinen rauhansopimus solmittiin Pariisissa 1947.

Vuonna 1991 historia alkoi toistaa itseään, kun pieni eliitti ryhtyi sota-avun merkeissä lähestymään ”länttä” ja Yhdysvaltoja, kun NL hajosi ja Venäjä vajosi sotilaalliseen alennustilaan. Puolustusministeriön kansliapäällikön kenraaliluutnantti Aimo Pajusen johdolla suunniteltiin Yhdysvaltojen tuella selänkääntöä Venäjälle. Pajunen ohjasi pääministeri Esko Ahon hallituksen ostamaan amerikkalaiset Hornetit Suomen ilmavoimille. Ts. Suomen puolustusvoimat on niitattu Yhdysvaltojen asevoimiin sotilasliitto Naton kanssa ja eduskunta ei vielä tiedä siitäkään mitään. 
Suomen turvaksi kaivattu Nato-jäsenyyden 5 artikla ei itse asiassa velvoita  minkäänlaiseen apuun. Naton jäsenet avustavat ehkä hyökkäyksen kohdetta ”tarpeelliseksi katsomallaan tavalla”. Ehkäpä Yhdysvallat voisi Suomen hädän hetkellä lähettää tänne vaikka 20 000 paria sotilassaappaita ja saman verran jalkarättejä, sekä lupaamalla vielä yhdet sotaharjoitukset, kun sota on loppu?  Toistaiseksi Yhdysvallat ei ole tarjonnut muuta, kuin myynyt huippukallista sotakalustoa ja asettanut Suomen kansan katastrofaaliseen vaaraan Venäjän eturintamassa. - Kukaan ei edes tiedä kuinka monta kymmentä miljardia F-35 hävittäjien päivitykset ja kehittely vielä tulevat maksamaan suomalaisille veronmaksajille?

Puolustusvoimat kontallaan Yhdysvaltoihin
 

”F-35-koneen markkinoinnin Suomessa aloitti jo vuonna 2008 kenraali Lindberg. Puolustusministeriön neuvotteleva virkamies Jari Takanen sanoi STT:n haastattelussa 22.6.2009, että Pentagonin F-35-projektin ja Lockheed Martinin F-35-pommittajahävittäjä on ainoa vaihtoehto Suomen valtiolle, ”koska nyt näyttää siltä, ettei muita hävittäjiä ole silloin operatiivisessa käytössä.”

Sveitsin hävittäjäkauppoja koskevassa kansalaisaloitteessa todetaan, että Yhdysvaltojen salainen palvelu istuu aina jokaisen F-35-pommittajan ohjaamossa keräämällä tietoa ostajamaan puolustussalaisuuksista. Viittaus CIA:han koneen ohjaamossa perustuu siihen, että kaikkien F-35-hävittäjien, myös Yhdysvaltojen ulkopuolisten kumppanimaiden tai ostajien, on päivitettävä tehtävätiedostonsa ennen jokaista lentoa ja sen jälkeen.

Sainion mukaan tiedot luetaan jokaisesta F-35:stä ja lähetetään sitten internetin välityksellä Fort Worthissa, Texasissa sijaitsevaan ns. ALIS-pääkeskukseen (Autonomous Logistics Information System), joka välittää ne edelleen muun muassa USRL:lle (US Reprogramming Laboratory) ja Lockheed Martinille. Kyse on kaikista järjestelmistä, jotka Lockheed Martin valmistaa.

Onkin kysyttävä, mikä on Yhdysvaltojen kontrolli- ja valvontaoikeus lentokoneen käyttöön, kun Suomi päätti hankkia F-35-koneen? Voiko Suomi ylipäänsä toimia amerikkalaisella hävittäjällä itsenäisesti?
” – kysyy Sainio.

Hävittäjät hankittiin maavoimien ja ilmatorjuntaohjusten kustannuksella. Suhteutettuna Venäjän sotilasmahtiin ja ohjuspuolustusjärjestelmään, Suomen hävittäjillä ei ole edes mitään merkitystä tositilanteessa. Rauhaa ei ratkaista aseilla.

 

  

Suomi on ollut Venäjän vallan alla, se on ollut Ruotsin vallan alla. Itsenäinen Suomi uhrattiin Saksan vallan alle ja nyt se on uhrattu EU:n ja Yhdysvaltojen ydinasevallan alle. Eduskunta on nukkunut Ruususen unta jo 27 vuotta, eikä heräämisestä näy merkkiäkään. Päinvastoin Natorummut pärisevät ja 24/7 propaganda agitoi uutta suursotaa Venäjän kanssa.   
Suomella ei ole ollut herraonnea, ei eduskunnassa, eikä puolustusvoimissa. Niin kuin jo presidentti Paasikivi totesi, suomalaiset ovat poliittisesti heikkolahjaista kansaa.

Kiitos Pentti Sainiolle äärimmäisen tärkeästä, mutta kansakunnan kannalta järkyttävästä dokumentista. - Todellakin, kansakunta kenraalien käsissä? 
Onko Suomen kohtalo jo sinetöity, vai kykenemmekö vielä palauttamaan kansan suvereniteetin Yhdysvaltojen, Naton ja EU:n militarismista?
 

ps.
Kirjan kannessa yläkuvassa oikealla on Puolustusvoimien komentaja kenraali Timo Kivinen vierellään Yhdysvaltojen asevoimien komentaja kenraali Mark Milley puolustusministeriö Pentagonissa, Washingtonissa helmikuussa 2020.

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                            

 

 

Ei kommentteja: