tiistai 2. marraskuuta 2021

Meneillään kaiken geneettisen materiaalin haltuunotto maan päällä

Ihmisen genomi on jo dekoodattu ja on vain ajan kysymys, kun ymmärrämme sen täysin. Silloin se saattaa olla jo liian myöhäistä. Kohtalomme on jo sinetöity.  mRNA rokotteet muuttavat jo ihmisen DNA:ta. Paluuta ei ole. Homo Sapiens on häviämässä sukupuuttoon. Tilalle tulee Homo Kyborg, joka transhumanistien unelman mukaan lähestyy kuolemattomuutta.

Uusi yli-ihminen supervoimineen on syntymässä, kun uusia teknisiä mahdollisuuksia käytetään ihmiskunnan päivittämiseksi geneettisellä ohjelmoinnilla ja aivojen ja tietokoneen yhdistämisessä. Teknotroninen diktatuuri on valmis.

Nykyinen ihmisapina, Homo Sapiens syrjäytti neandertalihmiset n. 30 000 vuotta sitten älykkyydellä ja häikäilemättömyydellä. Nyt supervaltaa käyttävä pieni NWO- negatiivinen eliitti on syrjäyttämässä tämän apinalajin, joka ilman eettisiä ja moraalisia arvoja on itsetuhon partaalla.

Maailman 1%- eliitti omistaa ja hallitsee kaiken. Eikö riitä?  Ei, nyt meneillään on koko ekosysteemin geneettisen materiaalin haltuunotto ja yksityistäminen.

Myrkylliset geenimanipulaatiopistokset ovat salaisia patentteja ja liikesalaisuuksia. Ilmeisen selvää, että rokotepassien tarkoitus on koodata hyväuskoiset rokotetut biotekniikkayritysten yksityiseksi omaisuudeksi ID- henkilötietoineen Naton ja Yhdysvaltojen supertietokoneisiin. Imperialistinen sotilasdiktatuuri valvontatekniikoineen on tehnyt biotekniikasta myrkkycoctail-piikin homo sapiensin syrjäyttämiseksi tellukselta.

Vapahtajaa tai pelastajaa tässä ihmiskunnan historian järkyttävimmässä ja dramaattisimmassa evoluution rodunjalostuksessa ei näy. Taivaalla ei näy Betlehemin tähteä, eikä Itämaan tietäjät suunnista kohti tallia. Taivaalla välkkyvät tuhannet sotilastiedustelusatelliitit kun geenimanipulaatiota harjoittavat transpapit jahtaavat myrkkypiikkeineen jo viimeisiä puolustuskyvyttömiä homo sapiens - vauvoja tappavaan kasteeseen.

Meneillään on apinaihmisten viimeiset kiusaukset ja yksilöllisen DNA:n uhraaminen verivaloin rokotebisnekselle, ennen uuden transhumanistisen kybor-ihmiskunnan syntyä.

Koko ihmiskunta on uhrattu ja piikitetty ristille, koska odotettavissa on eliitin ja tekoälyn lopullinen ja messiaaninen ylivalta. Mutta mitä on tekoäly ja valta ilman rakkautta, vapautta, myötätuntoa ja totuutta ?
 

Homo Sapiens 2.0 – Homo Kyborg

Jo vuonna 2005 tunnettu futuristi ja Google-insinööri Ray Kurzwell antoi tälle evoluution kulminaatiopisteelle ja haaroittumiselle nimen ”Singularity”:

"Homo Sapiens version 1.0  biologiset ruumiit ovat hauraita ja alttiita lukemattomille epäonnistumisille... Singularity antaa meille mahdollisuuden ylittää nämä biologisen kehomme ja aivojemme rajoitukset... Singularity edustaa biologisen ajattelumme ja olemassaolomme yhdistämisen huipentumaa teknologiaan, mikä johtaa maailmaan, jossa on edelleen ihminen, mutta joka ylittää biologiset rajoitteensa. Ihmisen ja koneen tai fyysisen ja virtuaalisen todellisuuden välillä ei tehdä eroa” ja ihminen lähestyy kuolemattomuutta.
 

Homo sapiens - viimeiset sukupolvet

Kurzweil, sekä Jerusalemin yliopiston professori Yuval Noah Harari ennustivat, että vuosi 2050 on se maaginen hetki, jolloin ihmisen ja koneen yhdistämisen uusi aikakausi vakiintuu, koska tekoäly, vauvojen biotekniikka CRISPR-tekniikalla ja aivomme liittäminen mikrosiruihin "esineiden internetissä" ' näkee vihdoin uuden lajin syntymän. Vuonna 2018 WEF:n saarnassaan Harari totesi:”Olemme luultavasti homo sapiensin viimeisten sukupolvien joukossa. Vuosisadan tai kahden sisällä maapalloa hallitsevat olennot, jotka ovat enemmän erilaisia ​​kuin neandertalilaiset tai simpanssit. Tulevien sukupolvien aikana opimme suunnittelemaan kehoa, aivoja ja mieliä. Nämä ovat tärkeimmät tuotteet uuden vuosisadan taloudessa.”

Muut modernit transhumanismin ylipapit, kuten Mark Zuckerberg ja Elon Musk, ovat kaataneet miljardeja hankkeisiin, kuten Neuralink:iin  ja Facebookin aivosirujen käyttöliittymäsuunnitelmiin edistääkseen tätä uutta aikakautta ja "pitääkseen ihmiset merkityksellisinä" koneiden jatkeiksi, jotka varmasti lähettävät hauraan biologisen lajimme dinosaurusten joukkoon.
 

Jumalalla ei enää ole roolia transujen futuristisissa suunnitelmissa

Moderni evoluutiotiede on osoittanut, että kaikki puhe Jumalasta, sielusta, merkityksestä ja tarkoituksesta on absurdia. Nykyinen ”positivistinen” tiede on futuristien loogis-rationaalista kybernetiikkaa, joka kieltää kaiken metafyysisen ja henkisen, jota ei voi mitata, pilkkoa, pinota tai hallita.

Uusi uljas transmutatoitu jumalaksi nostettu muistinvarainen ja ihmiseen yhdistetty tekoäly, joka nousee tästä umpimaterialistisen tieteen postulaatista, nousee supervoimaksi, joka pystyy ohjaamaan evoluutiota tieteellisten periaatteiden mukaan ilman sielua ja henkeä. Tällainen sinänsä looginen rodunjalostaminen tukee luonnon toimintaa, jossa vahvat selviytyvät voittajina ja ihmiskuntaan jäävät edustamaan vahvimmat rodut; ne, jotka selviytyvät hengissä sokkotreffeiltä pedon kanssa. 
 

Transhumanistille hyvällä ja pahalla ei eroa

Kun eettiset arvot kielletään, sielu ja henki eliminoidaan. Omantunnon tilalle istutetaan kauko-ohjattava siru. Hyvä ja paha häviävät, niillä ei ole merkitystä ja koneen jatkeena ihminen ei tarvitse moraalista tuomiota. Sodat ja väkivalta ovat sattuman summa. Transpappien mallina uuden maailmanjärjestyksen ja ihmisen luomisessa on kybernetiikka. Se on hallinnan tiede, joka käyttää binäärikäsittelyä ja koneita mallinnuksena ihmismielelle ja yhteiskunnalle. Koneet ovat rakentavassa roolissa, kun luodaan kollektiivista tietoisuutta ja tiedonvälitystä. Super-tietokoneet ovat superaivojen ilmentymä, joka pystyy hallitsemaan koko supersfääriä ja universumia. Transpapit ovat nostaneet itsensä ylijumaliksi. 
 
Uutta uskontoa kumartaa jo vatikaani ja myös Suomen valtiokirkko. Maallistunut kristinusko seuraa ajan henkeä. Moderni valtiokirkko on jo kieltänyt henkisyyden; sielun ja hengen kun se ryntää sokkotreffeille NWO- pedon kanssa, jonka kummina on jo vuosikymmeniä toiminut YK.

Ihmisten kemiallinen ja geenimanipulaatio korvaa uskonnot ja median avulla tapahtuvan manipuloinnin. Tämä ”teknotroninen diktatuuri on Zbigniew Brzezinskin, presidentti Jim Carterin turvallisuuspoliittisen neuvonantajan mukaan aikakausi, jolloin ihmisen käyttäytyminen hallitaan uuden teknologian avulla.
 

 
Koko maailman geneettisen materiaalin haltuunotto – miten tähän on tultu ?

Kirja Our Common Future julkaistiin vuonna 1987, ja siitä tuli YK:n Rion konferenssin suunnitelma viisi vuotta myöhemmin. Vuonna 1992 tehtiin alkuperäinen YK:n biologista monimuotoisuutta koskeva yleissopimus rinnakkain Agenda 21 -konferenssin kanssa YK:n talouskehityskonferenssin (UNCED) nimellä.

"Brundtland-komissiona" tunnetun YK:n tutkimuksen puheenjohtajana toimi Trilateraalisen komission jäsen Gro Harlem Brundtland. Hän oli Norjan pääministeri ja aiemmin ympäristöministeri. Ei ole yllätys, että yksi kolmenvälisen komission jäsen loi tämän politiikan, joka on kääntänyt maailman täysin ylösalaisin. Itse asiassa Trilateral Commission oli vuonna 1973, se, joka alun perin julisti, että sen jäsenet luovat "uuden kansainvälisen talousjärjestyksen". 
 

Kestävä kehitys – YK:n silmänkääntötemppu

Rion konferenssissa esitettiin kysymys, mitä voidaan tehdä maailman pelastamiseksi liialliselta kehitykseltä, joka aiheuttaa saastumista, ilmaston lämpenemistä, sademetsien häviämistä jne. Vastaus oli, että tarvitaan  lisää kehitystä  samojen toimijoiden toimesta, jotka aiemmin tuhosivat elinympäristöjä ja ryöstivät kansakuntia. Brundtlandin ja YK:n kestävän kehityksen huijaus kärjisti koko maailma talouden äärimmäiseen epätasapainoon.

Jotkut näkivät onneksi savun ja peilien läpi. Kaksi ympäristötutkijaa ja kirjailijaa totesivat kirjassaan The Earth Brokers: "vapaakauppa ja sen edistäjät otettiin huomioon maailmanlaajuisen ekologisen kriisin ratkaisuksi. Ts. YK ja UNCED on edistänyt juuri sellaista teollista kehitystä, joka on tuhoisaa ympäristölle, planeetalle ja sen asukkaille. Vuonna 2021 nähdään, kuinka UNCED:n seurauksena rikkaat rikastuvat, köyhät köyhtyvät, samalla kun yhä suurempi osa planeetasta tuhoutuu ja sen talousjärjestelmät ovat hajonneet."

”Eivät Brundtland, sihteeristö tai hallitukset laatineet suunnitelmaa tutkia vapaakaupan ja teollisen kehityksen ansoja. Sen sijaan he laativat yleissopimuksen siitä, kuinka biologisen monimuotoisuuden käyttöä voidaan "kehittää" patenttien ja biotekniikan avulla.

UNCED:in todellinen tehtävä oli biologisen monimuotoisuuden vangitseminen ja hyödyntäminen biotekniikkateollisuuden hyväksi. Tämä tosiasia on jäänyt huomiotta vuoden 2020 suureen (pandemiaan) paniikkiin asti, jolloin kävi ilmi, että globaalia valtausta ohjasivat saman bioteknologiateollisuuden toimijat.
 

Brundtlandin yhteinen tulevaisuus luotiin ryöstötaloudelle

"Biologisen monimuotoisuuden yleissopimuksen nostama pääpanos on kysymys biologisen monimuotoisuuden omistuksesta ja hallinnasta… suurin huolenaihe oli lääketeollisuuden ja nousevan bioteknologian teollisuuden suojelu."
Ts. YK:ssa kirjoitettiin yleissopimus siitä, kuinka "kehittää" biologisen monimuotoisuuden käyttöä patenttien ja biotekniikan avulla." Geenien omistaminen ja hallinta oli pääasia! Kolmas maailma luotiin ryöstettäväksi jälleen kerran kestävän kehityksen ja biologisen monimuotoisuuden nimissä. Palkintona on geenitekniikka länsimaille ja tuloksena saatujen geenimanipuloitujen tuotteiden omistusoikeus. 
 

Vuoden 2020 jälkeinen globaali biologisen monimuotoisuuden kehys

Samalla tavalla kuin Agenda 21 päivitettiin vuoden 2030 Agendalla vuonna 2015, maailmanlaajuista biologista monimuotoisuutta koskevaa yleissopimusta jalostetaan parhaillaan, vaikka se huipentuu vuonna 2022. 
 
Koska biotekniikka ja geenitiede ovat edenneet nopeasti viimeisten 25 vuoden aikana, aikaisempi lause "geenivarat" katsotaan nyt sopimattomaksi jatkossa, ja se korvataan ilmauksella "digitaaliset sekvenssitiedot geneettisistä resursseista". 
Mielenkiintoista on, "kaiken lähestymistavan, jolla käsitellään geneettisiä resursseja koskevia digitaalisia sekvenssitietoja, tulisi ottaa huomioon pandemiapotentiaalin patogeenien erityisasema.  
 Ilmaisua "digitaaliset sekvenssitiedot geneettisistä resursseista" käytetään 167 kertaa asiakirjan 167 sivulla; eli keskimäärin yksi maininta sivua kohden. Se on valtava mahdollisuus bioteknologiateollisuudelle sekaantua kaikkiin maapallon elämänjärjestelmiin tehdäkseen niistä "kestävämpiä". 
Digitaaliset sekvenssitiedot geneettisistä resursseista löytyvät myös varmasti pian jokaisen kansalaisen rokotepassista Yhdysvaltojen supertietokoneissa.
 
 
Johtopäätökset

Kaikki elämän lajit on järjestettävä digitaalisesti, sijoitettava tietokantaan, tunnustettava maailmanlaajuiseksi yhteiseksi omaisuudeksi ja asetettava biotekniikkateollisuuden "lisensoitavaksi".

Ihmisen genomin kartoitus kesti suurimman osan 1990- lukua.  
Vuonna 2010 alkanut ihmisaivojen kartoitus on käytännössä valmis. Nyt kaiken DNA:n kartoittaminen maan päällä, mukaan lukien ihmisen DNA, on seuraava suuri teknokraattien/transhumanistinen unelma. Tuloksena on minkä tahansa tai kaikkien elävien olentojen geneettinen manipulointi ja synteettisen DNA:n luominen, jota luonnossa ei tällä hetkellä ole.

"YK:n vuoden 2020 jälkeinen maailmanlaajuinen biologisen monimuotoisuuden viitekehys perustuu biologisen monimuotoisuuden strategiseen suunnitelmaan 2011-2020 ja siinä esitetään kunnianhimoinen suunnitelma laaja-alaisten toimien toteuttamiseksi, jotta yhteiskunnan suhde biologiseen monimuotoisuuteen saadaan muutettua niin, että vuoteen 2050 mennessä visio elää sopusoinnussa luonnon kanssa toteutuu."
 
 
 
YK:n Kestävä Kehitys mahdollistaa geeniteknikoille täyden vapauden manipuloida luontoa ja ihmiskuntaa. Luvassa on biljoonamarkkinat, kun transpapit lupaavat geenipiikityksillä elämän pidentämisen ja lopulta kuolemattomuuden. Koska DNA- räpläys ja nämä piikitykset ovat yksityisiä patentteja ja varjeltuja salaisuuksia, ne takaavat ihmiskunnan täyden hallinnan omistajalle.

Meneillään on kaiken geneettisen materiaalin haltuunotto maan päällä. 
Kannattaako hermostua, jos  pian koko hermostokin voidaan korvata parannetulla teknologialla.
 
Teksti myös MV-lehdessä - Kiitos !

 

 Lähteitä:

Trilaterals Over Washington, osa I ja II, Wood & Sutton
 

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihmisen genomia ei ole dekoodattu. Eikä se ole mahdollista edes.
Ei ole mitään SELLAISTA PYSYVÄÄ GENOMIA, joka säilyisi läpi elämän ja säätelisi jo hedelmöityksestä/syntymästä lähtien ihmisessä kaiken. Tutkimustet ovat osoittaneet, että ihmisen (eläimen, kasvin) geenit MUUTTUVAT KOKO AJAN. Ei ole olemassa ihmisen tiettyjä geenejä. Tänään ne ovat jotakin, ja jo huomenna suuri osa niistä on muuttunut luonnostaan erilaisten vaikutusten/säätelymekanismien seurauksena. Geenistö muuttuu siis koko ajan.

”In the year 2000, however, the entire genetic theory was refuted as well, after the contradictory data of the so-called human genome project was published together with the embarrassing claim that the entire human genome had been mapped, even though more than half of it was completely invented.7”
viite 7. ”On the refutation of all previous ideas about a so-called genetic material as building and function plan of life, you can refer to my articles in the WissenchafftPlus magazine. The index for all published editions since 2003 is available on the internet. Particularly worth reading is the article “Erbgut in Auflösung”, published in “DIE ZEIT” on 12.6.2008 (English: Genome in dissolution) that is available on the internet for free. This article summarizes that the “genome” is constantly changing, therefore it cannot carry out the things that scientists ascribe to genomes and also that its changes are misinterpreted as disease genes.”
Siis ”geeniteoria kumottiin.” Tästä kerrotaan monissa tiedelehdissä, ja lisäksi viittaan erääseen ZEIT-lehden artikkeliin vuodelta 2008, tähän:
https://www.zeit.de/2008/25/M-Genetik/komplettansicht
[Genetik: Erbgut in Auflösung]
Englanniksi täällä:
https://telegra.ph/Genetics-Genome-in-Dissolution-11-01
Artikkelin sanoma on juuri se, että genomi muuttuu koko ajan.
Ja, kuten huomaat, että ”genomi” muuttuu jatkuvasti (”genome” is constantly changing).

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

Kiitos kommentista.
Perimää, eli genomia on tutkittu jo kauan.
Ensimmäistä kertaa koko perimän emäsjärjestys selvitettiin vuonna 1977. Ihmisen perimän selvittäminen aloitettiin vuonna 1990 ja ensimmäiset luonnokset siitä julkaistiin vuonna 2001.
Geenimanipulaatio on arkipäivää.
Koronapiikki on geenimanipulaatiopiikki. Se on pistos virusta vastaan, jota mikään maailman huippulaboratorioista ei ole edes pystynyt eristämään.
Meneillään on ihmiskunnan eugeniikka, jossa virusta, jota ei ole edes löytynyt, käytetään pelotteena pistokselle, joka tuhoaa luontaisen immuniteetin.

Lääketieteellinen totuus on, ettei viruksia vastaan ole rokotteita. Jos virusta ei löydetty ja koko ihmiskunta piikitetään myrkyllisellä piikkiproteiinilla ja grafeiinilla, on kyseessä ihmiskunnan historian julmin petos..

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

Ihmiskunnan kohtaloa ollaan sinetöimässä. WEF, Maailman talousfoorumi on jo suunnitellut seuraavan sukupolven rokotustodistukset eli ”Green Pass”:n.  Se perustuu verinäytteisiin.

Globalistien suuri väestönhallintajärjestelmä etenee suunnitelmallisesti. Ensin oli tekaistu pandemia, sitten geenipistokset ja sitten rokotetodistukset, joilla varmistetaan että olet saanut mRNA-geeniä modifioivan tappajapistoksen, joita seuraa pakolliset  tehosteet. 

Koska pistokset on tarkasti varjeltuja salaisuuksia, toimitusehtosopimukset ovat äärimmäisen salaisia. Onhan kyseessä myös militaristinen agenda. Patentin haltija varmistaa koevaiheessa olevien rokotteiden vaikutukset, milläs muulla kuin verinäytteillä? Seuraavaksi pusketaan sitten verinäytteenottopisteet,  jotta voit jatkaa todistustasi.
Verinäytteen vaatiminen ja haltuunotto pystyvät määrittämään muutamassa sekunneissa veren kuvasta, oletko totellut tehostetahtia.
Onko näiden veripohjaisten passien takana vielä pahempi agenda? Varmasti. Niillä voidaan luoda yksittäinen DNA-tiedosto. DNAn voi siirtää QR-koodiin ja sieltä DNA-keskukseen.

Mitä voidaankaan suorittaa 7,8 miljardilla yksittäisellä DNA:lla? Ne voidaan ryhmitellä eri etnisten ryhmien, rotujen ja alkuperän mukaan. Algoritmit ja tekoäly voisivat tehdä työn. Senjälkeen nämä transpapit hallitsevat elämän ja kuoleman tahtonsa mukaan. Verinäytepassit ovat vamppyyrien joukkotuhoase eugenistiseen väestön hävittämiseen.

WEF tietää, mitä he vaativat. Verikoe eli DNA-keräys on askel eteenpäin varmistamaan, ettei kukaan pääse pakenemaa väärennetyn todistuksen kanssa globaalia DNA-tietopankkia ja täyttä diktatuuria.

Emme kuitenkaan ole vielä niin pitkällä. Emme suostu verivaloihin ja pedon mikrosiruihin. Siksi on oltava äärimmäisen tarkka QR-koodin takana olevasta pahasta ja ennakoitava se, ennen kuin on liian myöhäistä.
Sitten kun siru on ihon alla, homo sapiensin historia on loppu.