keskiviikko 17. marraskuuta 2021

Ilmastomuutos – biljoonien tulonsiirrot pankeille ja sijoitusrahastoille

Glasgowin ilmastokokous tuli ja meni. Mitä jäi käteen? -Biljoonamarkkinat pankeille ja sijoitusrahastoille, vaikka ilmaston mallinnukset ovat vasta lapsenkengissä ja YK:n alaisen IPPC:n raportit täysin politisoituneita. Vihreä siirtymä fossiilienergiasta uusiutuviin ei pelasta ilmastoa, maapalloa eikä ihmiskuntaa, koska samanaikaisesti digitalisaatio lisää sähkönkulutusta entisestään ja ympäristön saastuminen kiihtyy.  Digitalisaation ja siihen liittyvävän mikrosäteilyn terveys- ja ympäristöriskejä ei vielä edes tunnisteta. Olemme mennossa ojasta allikkoon.

Ilmastomuutos - globalistien vallankaappaus loppusuoralla
 

YK:n ja maailmantalouden "hajota ja hallitse - ylhäältä alaspäin" suuntautuva totalitaristinen uudelleenjärjestäytyminen jättimäisten teknokraattisten ja korpporatiivisten tahojen toimesta on jo loppusuoralla. YK:n Agenda 2030 ja Maailman talousfoorumin Great Reset toteutetaan jo väkisin, kun samaan aikaan maailma on vielä viruksen sulkutilassa. Ilmastomuutoksen siivellä ja YK:n tuella on rakennettu uusin ja kuumin sijoitusbuumi, ns. vastuullinen ESG -sijoittaminen, jossa huomioidaan ympäristöasiat, sosiaalinen vastuu ja hallinnon yhdistäminen?

 ESG- mistä on kyse ?
 
 
Globaaleja pääomavirtoja ohjaa pieni, kaiken parlamentaarisen kontrollin ulottumattomissa oleva pankkieliitti, sekä siihen sidoksissa olevat jättimäiset sijoitusrahastot. Varallisuuden ja pääomien keskittyminen on ollut yksi vaarallisimmista ja tuhoisimmista kehityssuunnista tällä vuosisadalla sekä yhteiskuntarauhalle, että ympäristölle; - BigMoneyn vallankaappaus josta meillä ei ole vieläkään riittävää ymmärrystä. Ja nyt on jo myöhäistä surra, koska demokratia ja ihmisoikeudet on jo hävitetty totalitaariseen komentoon. Eipä ihme, että kuumentaa ?
- Miten muuten olisi mahdollista, että YK:n "kestävän talouden" agendaa toteuttavat hiljaisuudessa samat globaalit pankit, jotka  aiheuttivat finanssikriisit jo vuonna 2008.

Nyt ne valmistelevat Klaus Schwabin / WEF-Great Resetiä ohjaamalla satojen miljardien ja pian biljoonien investointeja omiin taskuihinsa. Pankkiirit ja jättimäiset sijoitusrahastot, kuten BlackRock, ovat luoneet ilmastokriisin kylkeen kokonaan uuden vamppyyrimäisen sijoitusinfraterrorin, joka itsenäisesti valitsee sijoituksille "voittajat" tai "häviäjät" sen mukaan, kuinka vakavasti kyseinen yritys suhtautuu ESG:n – "ympäristöön, sosiaalisiin arvoihin ja hallintoon". Silmänlumetta, koska sijoitusinfraa säädellään kaiken poliittisen kontrollin ulottumattomissa. Vain ne politrukit, jotka myyvät sielunsa ja lobbaavat valtavia tulonsiirtoja ”ilmastomuutoksen nimissä” palkitaan ruhtinaallisesti.

Se, miten yritykset tai politiikot nyt edistävät maailmanlaajuista kestävää hallintoa, on ESG:n systemaattista korruptiota, mikä  voi sisältää mitä tahansa yrityslahjoituksista Black Lives Matterille, tai vaikkapa YK:n järjestöjen, kuten WHO:n, tukemista.

ESG-strategien keskeinen tavoite on saada aikaan nopea siirtyminen vielä tehottomaan ja kalliiseen vaihtoehtoiseen energiaan. Samaan aikaan maailman 2 miljardia köyhintä ihmistä käyttää edelleen puuta ainoana energialähteenään. Hiilen nollapäästöt ovat täyttä utopiaa. Kuitenkin tätä utopiaa ohjaavat maailman suurimmat rahoituslaitokset ja keskuspankit.  Samalla kun on luotu häikäilemätön joukko organisaatioita ajamaan vihreää investointiohjelmaa pelkästään BlackRockin, Vanguardin ja pankkien ehdoilla yksiin ja samoihin taskuihin, on päämääränä ollut varmistaa tähtitieteelliset tulonsiirrot ja voitot.

Vuonna 2013, jo paljon ennen koronavirusta, suuri Wall Streetin pankki Morgan Stanley loi oman kestävän kehityksen instituutin. Tätä laajennettiin pian vuonna 2015, kun Morgan Stanley liittyi Partnership for Carbon Accounting Financialsin (PCAF) ohjauskomiteaan. Verkkosivuillaan he kertovat: "PCAF perustuu Pariisin ilmastosopimuksen näkemykseen, jonka mukaan globaalin yhteisön tulee pyrkiä rajoittamaan ilmaston lämpeneminen 1,5 asteeseen esiteolliseen aikaan verrattuna ja että yhteiskunnan tulisi vähentää  hiilidioksidipäästöjä ja saavuttaa nettopäästöt vuoteen 2050 mennessä."

Vuoteen 2020 mennessä PCAF:lla oli yli 100 pankkia ja rahoituslaitosta, mukaan lukien ABN Amro, Nat West, Lloyds Bank, Barclays, Bank of America, Citi Group, CIBC, Danske Bank ja muut . Haitanneeko, että useita PCAF:n jäsenpankkeja on nostettu syytteeseen rahanpesutapauksissa. Nyt ne orientoituvat uuteen roolin hyviksinä pelastamaan maailmantaloutta täydeksi tyranniaksi. Edessä on paikallistalouksien ja kansantalouksien tuho, kiihtyvä eriarvoistuminen ja köyhyyden räjähdys.

Erityisesti Englannin keskuspankin entinen pääjohtaja Mark Carney on PCAF: n itseoikeutettu "tarkkailija" ja konsultti. PCAF julkaisi elokuussa 2020 standardiluonnoksen, jossa hahmotellaan ehdotettu lähestymistapa maailmanlaajuiseen hiililaskentaan. Tämä tarkoittaa, että pankkiirit luovat omat kirjanpitosääntönsä yrityksen hiilijalanjäljen tai vihreän profiilin arvioimiseksi tai arvostamiseksi.

Mark Carneyn rooli

  
Mark Carney on maailmantalouden uudelleenjärjestelyn keskipisteessä YK:n vuoden 2030 Vihreän Agendan tukemiseksi WEF Davos Great Resetin takana, jossa hän on johtokunnan jäsen. Hän toimii myös YK:n pääsihteerin neuvonantajana YK:n ilmastotoimien erityislähettiläänä. Hän on kuvaillut PCAF-suunnitelmaa seuraavasti: ”Nettonollan saavuttamiseksi jokaisessa taloudellisessa päätöksessä otetaan huomioon ilmastonmuutos.

Huomioitava, että Englannin keskuspankin pääjohtajana Carneylla oli keskeinen rooli saada maailman keskuspankit YK:n 2030 Green Agenda- ohjelman taakse. Maailman suurimmat keskuspankit loivat Baselissa sijaitsevan kansainvälisen järjestelypankin (BIS) kautta keskeisen osan kasvavasta maailmanlaajuisesta infrastruktuurista, joka ohjaa investointivirtoja kohti "kestäviä" yrityksiä, boikotoimalla öljy- ja kaasuyhtiöitä.

Kun aikoinaan Englannin keskuspankin kuvernööri Mark Carney johti BIS:n Financial Stability Boardia (FSB), hän perusti vuonna 2015 Task-Force on Climate-related Financial Disclosure (TCFD). FSB:n keskuspankkiirit nimittivät 31 henkilöä TCFD:n muodostamiseen. Sen puheenjohtajana toimi miljardööri Michael Bloomberg , ja siihen kuului BlackRockin lisäksi JP Morgan Chase; Barclays Bank; HSBC; Swiss Re, maailman toiseksi suurin jälleenvakuutusyhtiö ; Kiinan ICBC-pankki; Tata Steel, ENI-öljy, Dow Chemical, kaivosjätti BHP ja David Blood, Al Gore's Generation Investment LLC.

Myös pankkien öljyn ja kaasun sekä muiden teollisuudenalojen investointien "riskiä" tarkastellaan Carneyn TCFD:n kriteereillä. Kaikki riskit määritellään hiilidioksidiin liittyviksi, vaikka ei ole olemassa vakuuttavaa tieteellistä näyttöä siitä, että ihmisen aiheuttamat CO2-päästöt ovat tuhoamassa planeettamme ilmaston lämpenemisen vuoksi. Päinvastoin todisteet auringon aktiivisuudesta viittaavat siihen, että olemme siirtymässä epävakaaseen jäähtymisjaksoon, Grand Solar Minimumiin. 

Toinen keskeinen osa Great Resetin taloudellista valmistelua on siirtää energiaintensiivistä taloutta matalampaan ja taloudellisesti tehottomampaan, Sustainability Accounting Standards Board (SASB) standardeilla.SASB "tarjoaa selkeät standardit kestävän kehityksen tietojen raportoinnille useissa eri kysymyksissä..." Tämä kuulostaa vakuuttavalta, kunnes tutkimme, ketkä muodostavat SASB:n jäsenet, jotka määräävät ilmastoystävälliset komennot. Jäseniä ovat maailman suurimman rahastonhoitajan BlackRockin (hallinnossa yli 7 biljoonaa dollaria) lisäksi myös Vanguard Funds, Fidelity Investments, Goldman Sachs, State Street Global, Carlyle Group, Rockefeller Capital Management ja lukuisat suuret pankit, kuten Bank Amerikasta ja UBS:stä. Monet heistä ovat tuttuja ja vastuussa myös vuoden 2008 maailmanlaajuisesta taloudellisesta romahduksesta.
Mitä tämä kehysryhmä tekee? Heidän verkkosivustonsa mukaan "Olemme vuodesta 2011 lähtien työskennelleet kunnianhimoisen tavoitteen saavuttamiseksi kehittää ja ylläpitää kestävän kehityksen kirjanpitostandardeja 77 toimialalle ."
Kopla on nyt luomassa maailmanlaajuista toimivien rahoituslaitosten verkkoa, joka hallitsee yhdistettyä 100 biljoonan dollarin varallisuutta, mukaan lukien vakuutus- ja eläkerahastot. He asettavat säännöt ja määrittelevät yrityksen tai jopa maan tuottamiensa hiilidioksidipäästöjen perusteella.
 
 Mikä on Black Rock?

 
Koskaan aikaisemmin rahoitusyhtiö, jolla on niin suuri vaikutusvalta maailmanmarkkinoilla, ei ole ollut täysin ja näin salassa julkiselta valvonnalta. Se ei ole sattumaa. Koska BlacRock ei ole pankkilainoja tai talletuksia ottava pankki, se kiertää Federal Reserven sääntelyn valvonnan, vaikka se tekee samaa, mitä useimmat megapankit, kuten HSBC tai JP Morgan Chase, tekevät – ostavat ja myyvät arvopapereita saadakseen voittoa. Kun kongressi pyrki sisällyttämään BlackRockin ja Vanguard Fundsin kaltaiset omaisuudenhoitajat vuoden 2008 jälkeisen Dodd-Frank-lain alle "systeemisesti tärkeiksi rahoituslaitoksiksi" tai SIFI:ksi, BlackRockin valtava lobbaustyö selätti uhkan. BlackRock on pohjimmiltaan laki itsessään.  Se on "systeemisesti tärkeämpi" kuin enää mikään muu, poikkeuksena ehkä Vanguard, jonka sanotaan olevan myös BlackRockin suuri osakkeenomistaja.

 
 
BlackRockin perustaja ja toimitusjohtaja Larry Fink on kiinnostunut ostamaan vaikutusvaltaa maailmanlaajuisesti. Vuonna 2019 julkaisemassaan yksityiskohtaisessa raportissa Washingtonin voittoa tavoittelematon tutkimusryhmä Campaign for Accountability totesi, että "BlackRock, maailman suurin omaisuudenhoitaja, otti käyttöön lobbauksen, kampanjapanosten ja pyöröovivuokrauksen strategian torjuakseen valtion sääntelyä vakiinnuttaakseen itsensä yhdeksi maailman tehokkaimmista rahoitusyhtiöistä ."

Larry Fink ja WEF Great Reset

 
Larry Fink liittyi vuonna 2019 Davos World Economic Forumin hallituksen sveitsiläiseen organisaatioon, joka on edistänyt talouden globalisaatiota noin 40 vuoden ajan. Fink, joka on lähellä WEF:n teknokraattipäällikköä, Great Resetin kuuluisaa Klaus Schwabia, on nyt valmis käyttämään BlackRockin valtavaa paino-arvoa luodakseen potentiaalisesti maailman suurimman Ponzi-huijauksen, ESG:n, yritysten sijoittamisessa. 

Fink, jolla on 9 biljoonan dollarin vipuvaikutus, ajaa historian suurimman pääomansiirron ESG Investing -nimiseen huijaukseen. YK:n "kestävän talouden" agendaa toteuttavat hiljaa samat globaalit pankit, jotka ovat aiheuttaneet finanssikriisit vuonna 2008. Tällä kertaa he valmistelevat Klaus Schwab WEF Great Resetiä ohjaamalla satojen miljardien ja pian biljoonien investointeja taskuihinsa.

Seuraa rahaa. Ja voimme odottaa, että New York Times rohkaisee BlackRockia, kun se tuhoaa maailman rahoitusrakenteet. Vuodesta 2017 lähtien BlackRock on ollut lehden suurin osakkeenomistaja. 

Kuka voitti – kuka häviää ilmastomuutoshuijauksen ?

 
Myös Bidenin hallinto toteuttaa jo lupauksensa luopua öljystä ja kaasusta kieltämällä uudet vuokrasopimukset liittovaltion mailla ja offshore-alueilla sekä Keystone XL -öljyputkella. Öljy- ja kaasusektori ja sen johdannaiset, kuten petrokemian tuotteet, ovat maailmantalouden ytimessä. Maailman 50 suurinta öljy- ja kaasuyhtiötä, mukaan lukien sekä valtion omistamat että julkisesti noteeratut yhtiöt, kirjasivat noin 5,4 biljoonaa dollaria vuonna 2015. Kun uusi Bidenin hallinto painostaa ideologista vastustusta niin sanotuille fossiilisille polttoaineille, maailma näkee öljy- ja kaasuinvestointien jyrkän laskun. Davosin globalistien ja ESG:n rahoitusalan toimijoiden rooli takaa sen. Ja häviäjiä olemme me.

Energian hinnat nousevat pilviin samalla tavalla kuin viimeaikaisten Texasin myrskyjen aikana. Teollisuusmaiden sähkön hinta tulee teollisuudelle kohtuuttomiksi. Mutta lepää hyvin. Tämä kaikki on osa käynnissä olevaa Great Resetiä ja sen uutta ESG-sijoittamisen oppia.

ps.
Vuonna 2010 YK:n hallitustenvälisen ilmastonmuutospaneelin työryhmän 3 päällikkö tohtori Otmar Edenhofer sanoi haastattelijalle: "...on sanottava selvästi, että jaamme de facto maailman vaurautta uudelleen ilmastopolitiikan avulla. On vapautettava itsensä illuusiosta, että kansainvälinen ilmastopolitiikka on ympäristöpolitiikkaa. Tällä ei ole enää juuri mitään tekemistä ympäristöpolitiikan kanssa …” WEF Great Reset ei ole vain Klaus Schwabin iso idea pohtimassa koronaviruksen aiheuttamaa taloudellista tuhoa. Rahamestarit ovat suunnitelleet sitä pitkään.

 

 

Lähteitä:

Mitä sinun ei haluta tietävän Ilmastomuutoksesta? Miksi ilmastomallit eivät toimi ?  Myytinkertojat : https://youtu.be/9gNqZIQD__A

 

Ei kommentteja: